Ruilen

Bodybuildingkleding.com is een startende onderneming. Ons doel is om alle producten betaalbaar en toegankelijk te maken voor al onze klanten. Echter doordat we kleine marges hanteren zijn we wel genoodzaakt de kosten voor het retourneren van producten te verleggen naar onze klanten. Enkel als de kleding kapot is of andere mankementen heeft zullen de kosten voor het retourneren door bodybuildingkleding.com vergoed worden.

Alleen ongedragen (uiteraard mag je wel passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde, originele verpakking kunnen worden geruild (binnen 14 dagen na ontvangst).

Stuur je bestelling retour naar het retouradres hier naast. Mocht je een andere maat willen dan zullen we zodra we de bestelling retour ontvangen hebben je de andere maat opsturen. De kosten voor het opnieuw versturen van de producten nemen wij wel voor onze rekening.

Download hier het retourformulier

Mag ik mijn aankoop ontbinden?

Bij een aankoop via onze webshop heb je een recht van ontbinding van 14 dagen. Alleen ongedragen (uiteraard mag je wel passen) en onbeschadigde artikelen met origineel label en in een onbeschadigde, originele verpakking kunnen worden teruggezonden binnen 14 dagen na ontvangst. Bij ontbinding binnen 14 dagen zullen wij het volledige aankoopbedrag (incl. de eventuele oorspronkelijke verzendkosten) terugstorten.

Stuur je bestelling retour naar het retouradres hier naast.

Meer informatie over ons retouren beleid en het herroepingsrecht kunt u vinden in artikel 6, 7 en 8 van de algemene voorwaarden.

Mochten er nog andere vragen zijn over het retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De producten moeten daarom ook voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst van de producten moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm die je van elk merk kan verwachten. Mocht er onverhoopt een mankement aan het artikel zijn dan kun je met ons contact opnemen via het contactformulier.

Wat valt er onder garantie?

Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en zijn van goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.
Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of met onze klantenservice via klantenservice@bodybuildingkleding.com.

Adresgegevens voor retourneren:

Bodybuildingkleding.com
Hoofdstraat 118B
3901 AX Veenendaal
Nederland