Bodybuilding Kleding is officiële importeur van Nebbia Fitness en MyWay2Fitness.

Sinds 1 Januari 2016 is Bodybuildingkleding.com de Officiële exclusieve importeur van Nebbia Fitness voor Nederland en België. Dit betekent dat Bodybuildingkleding.com naast het verkopen van Nebbia Fitness kleding aan consumenten nu het exclusieve recht heeft om Nebbia Fitness kleding nu ook aan andere bedrijven te verkopen.

Sinds 1 Juli 2016 is Bodybuildingkleding.com ook de Officiële exclusieve importeur van MyWay2Fitness voor Nederland en België.

We zijn momenteel op zoek naar sportscholen, fysieke winkels, showrooms of webshops die geïnteresseerd zijn om Nebbia Fitness kleding te verkopen. Ons uitgangspunt hierbij is om goede partners te vinden om een langdurige samenwerking mee aan te gaan.

Over Nebbia Fitness:

Nebbia Fitness is een kledingmerk voor Fitness en Bodybuildingkleding uit Slowakije. Nebbia bestaat al sinds 1997 en is door de jaren heen steeds groter en bekender geworden. Ook is de kwaliteit van de kleding door de jaren heen steeds beter geworden en de collectie verder uitgebreid.

Vanuit onze rol als importeur zijn we op zoek naar gedreven partijen die het interessant zouden vinden om ook Nebbia kleding te verkopen (online en/of in fysieke winkels). De marges van Nebbia zijn standaard 40-50%. Bovenop deze standaard marges kunnen wij nog een extra inkoopkorting geven oplopend tot maximaal 25%. 

De producten van Nebbia zijn te bekijken in onze webshop:
Nebbia voor mannen
Nebbia voor vrouwen

Over MyWay2Fitness:

MyWay2Fitness is een kledingmerk uit Zweden. MyWay2Fitness staat bekend om de uitstekende kwaliteit kleding die zij aanbieden. Naast dat de kleding van ontzettende hoge kwaliteit is, is alle kleding ook mooi, stoer en opvallend!

De producten van MyWay2Fitness zijn te bekijken in onze webshop:
MyWay2Fitness

Mocht u interesse hebben om Nebbia Fitness of MyWay2Fitness kleding te verkopen, meer informatie willen of een prijslijst willen ontvangen vul dan het formulier in.

Interesse? Stuur een bericht

Velden met een * zijn verplicht.