Bodybuilding Kleding is officiële importeur van Nebbia Fitness, Pursue Fitness en Muscle Brand

Sinds 1 Januari 2016 is Bodybuildingkleding.com de Officiële exclusieve importeur van Nebbia Fitness voor Nederland en België. Dit betekent dat Bodybuildingkleding.com naast het verkopen van Nebbia Fitness kleding aan consumenten nu het exclusieve recht heeft om Nebbia Fitness kleding nu ook aan andere bedrijven te verkopen.

Sinds 1 Maart 2017 is Bodybuildingkleding.com ook de Officiële exclusieve importeur van Pursue Fitness en Muscle Brand voor Nederland en België.

We zijn momenteel op zoek naar sportscholen, fysieke winkels, showrooms of webshops die geïnteresseerd zijn om al onze merken te verkopen. Ons uitgangspunt hierbij is om goede partners te vinden om een langdurige samenwerking mee aan te gaan.

Over Nebbia Fitness:

Nebbia Fitness is een kledingmerk voor Fitness en Bodybuildingkleding uit Slowakije. Nebbia bestaat al sinds 1997 en is door de jaren heen steeds groter en bekender geworden. Ook is de kwaliteit van de kleding door de jaren heen steeds beter geworden en de collectie verder uitgebreid.

De producten van Nebbia zijn te bekijken in onze webshop:

Nebbia voor mannen
Nebbia voor vrouwen

Over Pursue Fitness:

Pursue Fitness is een bekend kledingmerk uit Manchester, Engeland. Pursue Fitness is in 2013 opgericht door Michael Hughes toen hij slechts 18 jaar oud was. De afgelopen 5 jaar is Pursue Fitness in een hele korte periode extreem gegroeid tot een volwassen en bekend kledingmerk. De kleding van Pursue Fitness mannen kan gebruikt worden voor alle sporten, van krachttraining tot hardlopen.

De Producten van Pursue Fitness zijn te bekijken in onze webshop:

Pursue Fitness voor mannen
Pursue fitness voor vrouwen

Over Muscle Brand:

Muscle Brand is een lokaal Nederlands merk met leuke betaalbare kleding voor zowel mannen als vrouwen. Muscle Brand is in 2016 opgericht en begonnen met een klein aantal mannen tanktops, maar tegenwoordig is het assortiment bodybuilding kleding voor mannen en vrouwen een stuk groter geworden.

De producten van Muscle Brand zijn te bekijken in onze webshop:

Muscle Brand mannen
Muscle Brand vrouwen

Mocht u interesse hebben om Nebbia Fitness, Pursue Fitness of Muscle Brand kleding te verkopen, meer informatie willen of een prijslijst willen ontvangen vul dan het formulier in.

    Velden met een * zijn verplicht