Bodybuildingkleding.com is opgezet door twee broers vanuit de passie voor krachttraining. Zelf zijn wij al diverse jaren fanatiek bezig om ons lichaam te ontwikkelen. Voor een goed resultaat zijn structuur en regelmaat in het trainen en gezonde voeding van groot belang. Door dit zelf consequent toe te passen hebben we veel resultaat behaald, maar zijn we nog lang niet klaar.

Door onze eigen ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk goede kleding is om optimaal te kunnen presteren tijdens het trainen. Met Bodybuildingkleding.com willen wij een breed assortiment aan bodybuilding kleding en fitness kleding bieden aan professionele en ambitieuze atleten.

Ons assortiment is steeds in beweging. Zo hebben we recent de merken MyWay2Fitness en Nebbia toegevoegd. Ons doel is om uiteindelijk de grootste webshop op het gebied van fitness- en bodybuilding kleding te zijn. Vervolgens hopen we in de toekomst ook fysieke winkels te openen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen bij bodybuildingkleding.com. Deze nieuwsbrief zal enkel gebruikt worden voor promoties en het lanceren van nieuwe producten.

Mocht je een ander merk graag terug willen zien in onze webshop dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mooie merken om ons assortiment mee aan te vullen.

Adresgegevens:

Bodybuildingkleding.com
Lange Baan 20A
8331LW Steenwijk
Nederland

Bedrijfsgegevens:

MuscleBrand B.V. h.o.d.n Bodybuildingkleding.com

KVK nummer: 78129419
BTW nummer: 861273473