Influencers gezocht

Influencers gezocht voor promotie van onze bodybuilding- en fitnesskleding

We zijn op zoek naar influencers om ons te promoten!

 • Ben jij actief op Social Media?
 • Heb jij een groot bereik en veel interactie met je volgers?
 • Ben jij meerdere malen per week in de sportschool te vinden?
 • Show jij ook graag je nieuwe outfits op social media?
 • Associeer jij je met onze producten?

Dan zoeken wij jou!


Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat je actief bent op social media, onze producten promoot en een goede ambassadeur van onze webshop zal zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

Een Sponsoring door Bodybuildingkleding.com houdt in dat wij je elke maand van gratis bodybuilding- en/of fitnesskleding zullen voorzien. Je mag zelf kiezen uit de merken die we nu in het assortiment hebben.

Daarnaast krijg je een persoonlijke kortingscode, die je via social media kan delen. Iedereen die via deze kortingscode besteld ontvangt 10% korting op het gehele assortiment en verdien je zelf ook nog eens 10% over alle verkopen. De opbrengsten van verkopen kan je gebruiken om kleding te bestellen (met 20% korting) of je kunt dit door ons uit laten betalen.


Wat moet je doen?

 1. Like onze Facebookpagina
 2. Volg ons op Instagram
 3. Deel dit bericht of de bijbehorende social post via Instagram of Facebook. Dit kan via de logo’s onderaan dit bericht. Meerdere kanalen wordt gewaardeerd, maar beïnvloedt niet onze keuze.
 4. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, we zullen namelijk via onze nieuwsbrief communiceren welke influencers we gekozen hebben.
 5. Stuur ons een DM met daarin je motivatie, sociale kanalen en andere gegevens (gebruik hiervoor de template onderaan dit bericht).

Je kan je t/m zondag 1 december aanmelden. We zullen daarna onze keuze bekend maken.


Vermeld dit in je reactie:

Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Instagram profiel:
Facebook profiel:
Motivatie:
geef in het kort aan waarom jij een versterking voor ons team zal zijn en wat jij voor ons kan betekenen.


Let op!

Reacties op dit bericht en/of het versturen van directe e-mails heeft geen meerwaarde. We zullen enkel alle reacties op Instagram en Facebook lezen en alle social media profielen van alle aanmeldingen bekijken. We willen altijd iedereen goed te woord staan, maar een actie als deze heeft veel response waardoor we niet alle privé berichten kunnen beantwoorden en op deze manier willen we dit voorkomen.

14 reacties op “Influencers gezocht

 1. Tina zegt:

  Naam: Tina Apostolova
  Leeftijd:25
  Woonplaats:Leeuwarden
  Instagram profiel:Tina_apostolova of fitnissby- Tina
  Facebook profiel: Tina Apostolova
  Motivatie: ik ben erg sportief en wil stel me zelf als kandidaat ik post graag foto’s en filmpjes van me zelf zou leuk vinden om promotie te hebben van uit jullie
  geef in het kort aan waarom jij een versterking voor ons team zal zijn en wat jij voor ons kan betekenen.

 2. Nidia zegt:

  Hoi ik zou heel graag ambassadeur van jullie willen worden.
  Ben fanatiek aan fitness, fit een vol energie, ben een alleenstaande moeder van 2 kinderen hard werkende vrouw. Ben een vrouw van 45 ,maar iedereen zegt dat ik rond 35 ben. Ik zorg goed voor jezelf sport 4 keer per week, ik ga liever sporten da op daten.
  Ben Nidia
  45 jaar
  Mijn Instagram sportiefchica
  Mijn Facebook Nidia Rubio

 3. Amra zegt:

  Naam : Amra Okanovic
  Leeftijd : 30
  Woonplaats: Hillegom
  Instagram profiel : Strongamy89
  Facebook: Heb ik helaas niet meer (al 7 jaar)
  Motivatie : zelf ben ik erg sportief ..plaatst graag foto en videos op me pagina ook op me storyline! Zelf zit ik ook bij Prozis als sponzer en voor hun maak ik elke maand leuke promoties!! Kan de team erg goed versterken en als deelnemer van de team ervoor zorgen dat we allemaal onze doelen kunnen behalen! Zelf heb ik kleding van jullie besteld en meiden van mijn sportschool vroegen vanwaar ik de kleding vandaan heb..had ik ze naar bodybuildingkleding doorverwezen! Paar dagen later zie ik hun in Nebbia kleding!! Door zulke leuke promoties buiten sociaal media en binnen socia media te plaatsen, kan ik zeker van zijn om bij de team aan te sluiten!

 4. German Andres silva rojas zegt:

  Hi, my name is German Andres Silva, I am active in my social networks and a gym and fitness lifestyle addict to the point that I want to compete in the next season 2020 – 2021 I like to show my followers the acquisitions or outfits that I buy but only from Fitness world, I also like to show the exercises that I do the techniques and I am studying to be a personal trainer.

 5. German Andres silva rojas zegt:

  Name : german andres silva rojas
  Years : 25
  Residence : spain
  Instagram profile: @andres__fit94
  Facebook profile : andres silva
  Reply :Hi, my name is German Andres Silva, I am active in my social networks and a gym and fitness lifestyle addict to the point that I want to compete in the next season 2020 – 2021 I like to show my followers the acquisitions or outfits that I buy but only from Fitness world, I also like to show the exercises that I do the techniques and I am studying to be a personal trainer.

 6. Suzanne Meertens zegt:

  Naam: Suzanne Meertens
  Leeftijd:28
  Woonplaats: Lelystad
  Instagram: Thereal_suzanne
  Facebook: Suzanne Meertens

  Motivatie: Zelf hou ik erg van sporten, mij kun je 7 dagen vinden in de sportschool, tevens doe ik ook aan wedstrijden mee klasse Bikinifitness.
  Zou het erg leuk vinden om jullie/producten te mogen promoten.
  Op mijn instagram ben ik zelf actief en laat graag dingen zien wat met sporten te maken heeft.
  Plaats graag foto’s en video’s.
  Ik hoop dat ik mag deelnemen aan jullie team, dat lijkt mij super gaaf.
  Zelf hoop ik op een leuk bericht van jullie te krijgen.

  Met vriendelijke groet,

  Suzanne Meertens

 7. Pieter zegt:

  Naam: Pieter Barnhoorn
  Leeftijd: 31
  Woonplaats: katwijk aan zee
  Instagram profiel: @pieterbarnhoorn
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/pieter.barnhoorn.5
  Motivatie:

  Mijn naam is Pieter Barnhoorn, 31 jaar en sport addicted! Ik sta zeker 5-6x in de sportschool, en geniet er van om progressie te zien! Verder hou ik van goede kleding tijdens het sporten en als ik jullie kleding zo zie, moet dat wel goedkomen. Ik heb redelijk wat volgers op IG en ik denk dat ik de geschikte persoon voor jullie ben!

 8. Bart cathoir zegt:

  Naam:bart Cathoir
  Leeftijd:26
  Woonplaats: Temse
  Instagram profiel: bart Cathoir
  Facebook profiel: bart Cathoir
  Motivatie: ik pas hier perfect in het plaatje omdat fitness , trainingen , voeding een heel groot onderdeel is in mijn leven , ik sport ook niet in 1 maar meerdere gyms om zo mijn sociaal netwerk ook breed te houden , ik sport 6/7 en laat me ook behandelen door sportdokters waarbij ik mijn fysiek en doel elke zomer zeker behaal ! Ik ben enorm gemotiveerd om voor jullie een grote pion te zijn , omtrent de kledij en de trainingen waarbij mensen de kledij altijd zullen zien die ik draag , ook in het dagelijksleven loop ik graag sportief rond. Het zou een geweldige motivatie zijn voormij om jullie kledij te dragen en ook om mensen te laten zien door sociale contacten en mondelinge contacten om deze kledij voor zoveel mogelijke mensen aan te raden voor sportkledij en voor een gewone werkdag , het is altijd al mijn levensgroot geweest om iets omtrent sport te doen . Mvg

 9. Mandy Eckelboom zegt:

  Goedendag! Ik ben mandy Eckelboom ik ben 22 jaar en dagelijks bezig met sport & sportkleding haha! Aangezien ik altijd in nieuwe sportkleding loop, en mensen me hierop ook aanspreken stuur ik altijd jullie site door! Zodat ze ook leuke sportkleding kunnen bestellen! Ik woon in Rumpt ( dat is vlakbij Geldermalsen). En mijn instagram is : mandyeckelboomm
  Mijn Facebook account is: mandy Eckelboom

  Ik ga in januari beginnen met een nieuwe opleiding als personal trainer! En dit wil ik fanatiek door gaan zetten en ook mezelf groter gaan maken in de fitness wereld. Het lijkt me zo super tof om bij jullie te horen en jullie te promoten. Ik loop bijna 24’7 in sportkleding & zoals ik hierboven al zei iedereen benaderd me vaak dat ik leuke sportkleding draag. Ik sta iedere dag met een positieve mindset op, en wil dat ook overbrengen naar andere.
  Ik hoop dat jullie nieuwsgierig naar mij worden en me misschien wel een kans willen geven!

  Echt super tof dat jullie dit doen!
  Liefs mij! ?

  Ps: mocht het van toepassing zijn, ik ben 5 tot 6 dagen in de week in de gym te vinden! ???

 10. Mirea Henriquez zegt:

  Naam: Miréa Henriquez
  Leeftijd: 48
  Woonplaats: Uithoorn
  Instagram profiel: mirea_henriquez_ifbb_pro
  Facebook profiel: Miréa Henriquez
  Motivatie:ik sport graag in mooie kleren en schoenen en show ze graag op social media for mijn fans en vrienden

 11. Marita Salman zegt:

  Naam: Marita Salman
  Leeftijd: 34
  Woonplaats: Vlaardingen
  Insta: @oldschoolgymgirl
  Motivatie: Ik doe aan fitness en powerliften, dit is mijn passie en uitlaatklep. Ik ben sinds een half jaar alleenstaande moeder en merk dat sporten voor mij zo belangrijk is! Al is het soms moeilijk in te plannen in mijn drukke schema, ik ga toch zeker 3 x per week! Ik vind jullie kleding super gaaf en bestel regelmatig! Het geeft mij ook extra motivatie van m leuke kleding aan te hebben! Dus kom maar op haha
  Fb: Marita Salman

 12. Femke geentjens zegt:

  Naam: femke geentjens
  Woonplaats: Grobbendonk netestraat 3 2280
  Instagram: geentjensfemke
  Motivatie: ik hou van leggings en comfy dus ik draag leggings elke dag hou er van en ik sport dus ook thuis benen armen en the booty dus hou er van om te trainen en dat je nieuwe dingen krijgt word je er gemotiveerd van dat is leuk om Elke dag andere outfits te dragen en dingen voor jullie te posten veel liefs femke ???

 13. Detelina Vasileva zegt:

  Naam : Detelina Vasileva
  40 jaar oud ,woon in Belgie
  Instagram Detelinaloubry DL

  Ik sport zeer graag ,en ik post graag foto en video op mijn instagram .
  Ik had eetstornis jaren lang( anorexia ,b ulimie) ,door de sport ben beter geworden.
  Momenteel studeer ik voor fitness choac en ik wil graag mensen motiveren ,helpen .

  Ik vind jullie top !!
  Alle kleren bestel ik bij jullie .

  Ik denk dat jullie morgen iets meer commercieel kunnen zijn .( foto’s van jullie modellen kunnen iets sexy uitzien ,grappig .)

  Ik zou blij zijn als ik kan bij jullie plaats vinden en zeker dood trots ??

  Groetjes Detelina Vasileva

  P.p mijn Nederlands is nog niet perfect ,maar ik werk eraan .
  Mijn man is ook fitness freak ,mss kunnen we ook iets samen doen als koppel .
  Zijn instagram : dimitryloubry.

  Alvast bedankt en hopelijk tot snel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 788 reviews.