2 Mannelijke Atleten gezocht voor Sponsoring

Mannelijke atleten gezocht voor bodybuilding sponsoring

We zijn op zoek naar 2 nieuwe, mannelijke atleten om ons team te versterken!

Werk jij er keihard aan om altijd het beste uit jezelf te halen?
Doe jij er alles aan om je doelen te bereiken?
Ben je gemotiveerd om ons als merk te promoten, zowel online als offline?

Dan zoeken wij jou!

Wat verwachten wij van jou?

Wat wij van jou verwachten is dat je actief bent op social media, onze producten promoot en een goede ambassadeur van onze webshop zal zijn. De sponsoring betreft een exclusieve sponsoring! Je mag dus niet door een ander kledingmerk gesponsord worden gedurende de samenwerking met Bodybuildingkleding.com.

Wat kun je van ons verwachten?

Een Sponsoring door Bodybuildingkleding.com houdt in dat wij je van gratis fitnesskleding zullen voorzien. Je mag zelf kiezen uit de merken die we nu in het assortiment hebben zitten en voor elk nieuw merk dat we zullen toevoegen zal je ook steeds kleding ontvangen. Daarnaast krijg je een persoonlijke kortingscode, die je via social media kan delen. Iedereen die via deze kortingscode besteld ontvangt 10% korting op het gehele assortiment, daarnaast verdien je zelf ook nog eens 10% over alle verkopen. De opbrengsten van verkopen kan je gebruiken om kleding te bestellen (met 20% korting) of je kunt dit door ons uit laten betalen.

Wat moet je doen?

 1. Like onze Facebookpagina
 2. Volg ons op Instagram
 3. Deel dit bericht via Instagram of Facebook. Dit kan via de logo’s onderaan dit bericht.
  Meerdere kanalen wordt gewaardeerd, maar beïnvloedt niet onze keuze.
 4. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, we zullen namelijk via onze nieuwsbrief communiceren welke atleten we gekozen hebben.
 5. Plaats een reactie op deze blogpost met daarin je motivatie, sociale kanalen en andere gegevens (gebruik hiervoor de template onderaan dit bericht).

Je kan je t/m zondag 20 augustus aanmelden. We zullen daarna de winnaar bekend maken.

Reageer nu!

Berichten zijn niet direct zichtbaar op de site, omdat ze handmatig door ons goedgekeurd moeten worden.

Let op!

Het sturen van privé berichten op Instagram of Facebook en/of het versturen van directe e-mails heeft geen meerwaarde. We zullen enkel alle reacties op deze blogpost lezen en alle social media profielen van alle aanmeldingen bekijken. We willen altijd iedereen goed te woord staan, maar een actie als deze heeft veel response waardoor we niet alle privé berichten kunnen beantwoorden en op deze manier willen we dit voorkomen.

Vermeld dit in je reactie:

Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Instagram profiel:
Facebook profiel:
Motivatie:
geef in het kort aan waarom jij een versterking voor ons team zal zijn en wat jij voor ons kan betekenen.

60 reacties op “2 Mannelijke Atleten gezocht voor Sponsoring

 1. Robin Eugster zegt:

  Naam : Robin Eugster
  Leeftijd : 29 jaar
  Woonplaats : Almere
  Instagram : @robineug88
  Facebook : Robin Eugster

  Motivatie : ik ben nu sinds 2 jaar echt fanatiek bezig met fitness en heb al menig wedstrijd gezien. Ik ben momenteel op bijna elke beurs of wedstrijd wel te spotten en zit momenteel ook zelf in voorbereiding voor mn eerste wedstrijd.

  Ik volg bodybuildingkleding al sinds de SAP Cup vorig jaar waar jullie toen een stand hadden. Het zou een genoegen zijn om jullie te helpen een nog groter bereik te krijgen en de hoge kwaliteitsmerken die jullie in het assortiment hebben op meerdere manieren te promoten.

  Ik train zelf 6 a 7 keer per week nu, en post dagelijks wel iets op instagram. Ik tag ook altijd de merken van de gymkleding die ik draag en zal dit uiteraard ook doen met de merken van bodybuildingkleding.

  Dus bij deze: Pick me! ?

 2. Alessandro Ardusso zegt:

  Naam: Alessandro Ardusso
  Leeftijd: 30
  Woonplaats: Zoetermeer
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/a.ardusso/
  Facebook profiel:https://www.facebook.com/a.ardusso/
  Motivatie: Ik werk altijd keihard om het beste uit mezelf te halen. Dit zowel op gebied van voeding als in de gym. Een combinatie van deze twee is essentieel om mijn doelen te bereiken. Ik ben hierbij zeer gemotiveerd en committeert. Met deze zelfde wilskracht ben ik bereid jullie merk te promoten. Hierbij heb ik een groot bereik via mijn sociale media kanalen maar kan ook van mond tot mond een bijdrage brengen.

 3. Ricardo Vermeulen zegt:

  Naam: Ricardo Vermeulen
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Odijk (Utrecht)
  Instagram profiel: Ricardo_cardes ( https://www.instagram.com/ricardo_cardes/ )
  Facebook profiel: Ricardo Vermeulen ( https://www.facebook.com/ricardo.vermeulen.1 )

  Motivatie: Fitness is al ruim 7 jaar mijn alle grootste passie. train 6x per week (het liefste die 7e ook nog haha..)Me zelf een rustdag gunnen zit er vaak niet in, ondanks dat rust wel erg belangrijk is. Voor mij geldt een dag niet getraind is voor mij een dag niet geleefd. Thuis ben ik ook altijd druk met mijn voeding, het is geen dieet voor mij maar een levensstijl. Nu ook weer in de voorbereidingen voor de Juliette Bergmann Grand Prix 2017 (Mens Physique)
  Ik ken best veel mensen in de fitness wereld en denk dat ik daardoor zeker jullie team kan versterken. Ik train vaak in verschillende sportscholen dus met jullie kleding kan ik hier super goed mee promoten. Ben ook erg actief op social media, en heb veel vrije tijd over voor goede promotie te maken voor jullie bedrijf want ik vind jullie trainingskleding echt vet!

  Hopelijk hoor ik snel wat van jullie.

  Gr Ricardo

 4. Jeffrey zegt:

  Naam: Jeffrey Visser
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Lelystad
  Instagram profiel: Symmshredz_jeff
  Facebook profiel: Jeffrey Visser
  Motivatie: I may not be there yet , But i’m closer than i was yesterday !! ??
  Me plannen : Volgendjaar het buitenland in en daar stage op te duiken ??

 5. Benjamin moerman zegt:

  Naam: benjamin Moerman
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: maassluis
  Instagram profiel: benjaamin21
  Facebook profiel: x
  Motivatie: ik zou het super tof vinden om door jullie gesponsord te worden! Super toffe kleding wat jullie verkopen!

 6. Thomas zegt:

  Thomas Verwimp 24 jaar woon in Dessel ik ben al 9 jaar bezig met fitness en ben hierdoor dus ook fel veranderd , 42 kg om precies te zijn elke dag werk ik er aan om beter en sterker te worden en te groeien en daarom zou ik graag atleet worden bij jullie worden om zo beter ondersteund te worden om zeker al mijn doelen te behalen
  je kan me vinden op facebook als Thomas Verwimp en op Instagram als Thomas.verwimp24

 7. Remco Grol zegt:

  Naam: Remco Grol
  Leeftijd: 20 jaar
  Woonplaats: Maarssen
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/superremco10/
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/remco.grol?ref=bookmarks
  Motivatie:
  Ik ben een gemotiveerde personal trainer die mensen graag wilt helpen naar hun doelen. Zelf fitness ik ook fanatiek en wil ik over q a 2 jaar meedoen met de Mens Physique. Ik ben daar nu heel hard voor aan het trainen en kan daar wel wat support bij gebruiken. Daarnaast kan ik voor jullie ook een waarde zijn aangezien de merken ook onder mijn klanten bekend wordt en zij het misschien wel bij jullie zullen kopen.

 8. Stan zegt:

  Hallo ik ben stan, ik ben28 jaar. Kom uit limburg en ik heb zowel facebook als instagram. waarom ik gekozen moet worden voor de sponsoring. ik ben een harde werker, ik ga op mijn doelen af, en ik geef me dan ook meer dan 200%om mijn doel te bereiken. fitness is a life style, het heeft mij heel erg geholpen, door mijn moeielijke tijden waar ik in heb gezeten. En wil dot graag ook naar anderen over brengen

 9. Brian Lagendijk zegt:

  Brian Lagendijk
  25 jaar
  Pijnacker
  Insta: brian_lagendijk
  Facebook: Brian Lagendijk

  Ik ben een fanatieke sporter en ben zeker 6 dagen in de week in de sportschool te vinden. Ik ga vanaf volgde maand beginnen met mijn eerste bodybuilding wedstrijden ik de classic klasse. Mijn volgers op instagram en facebook bestaan voornamelijk uit mensen ook de fitness passie delen. Met het promoten van merken/kleding is er altijd genoeg reden om goede content te maken, zodat mensen de kleding vanuit verschillende oogpunten kunnen bekijken ipv alleen de standaard webshop foto’s.

 10. Jasper Rouwendal zegt:

  Jasper Rouwendal
  27 Jaar 179cm 83kg
  Woonplaats: Middelburg Werk: Bergen op Zoom
  Instagram profiel frenchman_jr
  Facebook profiel: Jasper Rouwendal
  Ik ben zeer gediscipleerd als het neerkomt op gezond leven en eten:
  Na 17 jaar waterpolo heb ik de overgang gemaakt naar fitnessen. Inmiddels 2 jaar serieus in de sportschool te vinden. Na een bulk periode tot 90 kg zit ik nu in een cut periode. 3 weken geleden was mijn vet percentage 8,1% met 83kg. Met hulp van Health Advies Breda ben ik vast beraden dit nog verder te verlagen. Mijn voeding en trainingschema’s zijn hierop aangepast. Ik ben 5 tot 6 keer per week present in de sportschool. Ik sport voornamelijk bij Fit for Free Middelburg en Bergen op Zoom
  Social media is voor mij een uitlaatklep om mijn resultaten en discipline (voeding) te tonen. Tevens hoop ik hiermee anderen te motiveren ook dit pad op te gaan.
  Organisatorisch en communicatief ben ik erg sterk. Daarnaast woon/train ik in een deel (Zeeland/West Noord Brabant) van Nederland waar nog geen vertegenwoordiging van bodybuildingkleding.com actief is.
  Mijn vriendin is ook actief sportster en voor haar heb ik enkele kledingstukken van NEBBIA besteld. Ik ben erg te spreken over deze kwaliteit.

 11. Chauncey Baarh zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Mijn naam is Chauncey Baarh. Ik ben 22 jaar oud en ben een NBBF geregistreerd junior bodybuilder.

  Momenteel wordt ik gesponsord door het merk victory Clothing inc. uit Amerika waar onder andere IFBB bodybuilder Sergio Olivia jr. door wordt gesponsord, maar zou jullie keuze op mij vallen ben ik zeker bereid om over te stappen naar Bodybuildkleding.com.

  De reden dat jullie mij zouden kiezen als nieuwe ambassadeur is omdat ik een zeer gedisciplineerd en hard werkend persoon ben die altijd zijn doelstelling wilt bereiking. Buiten het 2 uur per dag, 7 dagen per week, in de gym zitten werk ik ook nog 40 uur per week als makelaar.

  Naar mijn mening is ambassadeur worden van zo’n merk als Bodybuildkleding.com een droom voor vele en dus ook voor mijzelf. Ik wil die droom werkelijkheid maken en samen met jullie het imago van Bodybuildkleding.com nog beter te maken!

  Ik ben zeer benieuwd naar uw reactie en wacht met spanning af!

  Met sportieve groet,

  Chauncey Baarh

 12. Kevin Sendar zegt:

  Naam: Kevin Sendar
  Leeftijd: 23 jaar
  Woonplaats: Groningen
  Instagram profiel: kevin.gymlife93
  Facebook profiel: Kevin Sendar

  Motivatie: De reden dat ik een goede atleet voor jullie zal kunnen zijn, is omdat ik vrij bekend ben onder de fitness industrie in Groningen. Er zijn veel mensen die tegen mij op kijken en mij om adviezen vragen. Ook ben ik actief op instagram waar ik regelmatig foto’s en video’s plaats. De laatste tijd groeit mijn account dan ook zeker. Ik ben sinds mn 15e aan het sporten en ben niet te stoppen. Ik had op mn 14e leukemie en was dag in, dag uit ziek. Ik heb 4 auto ongelukken gehad en heb daaraan een whiplash en een zwakke knie aan overgehouden. Maar ik laat me niet tegenhouden. Door m’n bijzonderheden ben ik blijven door gaan en ga ik door tot ik mijn doel heb bereikt.

 13. Dries Plender zegt:

  Naam:Dries Plender
  Leeftijd:34
  Woonplaats:kampen
  Instagram profiel:
  Facebook profiel:dries Plender Atleet
  Motivatie: up to MR Olympia amatuer

 14. Rocky Polfiet zegt:

  Naam: rocky polfliet
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: heerlen(limburg)
  Instagram: ifbb_rocky_nbbf
  Facebook: Rocky Polfliet

  Motivatie: ik ben actief in de sportschool sinds dat ik 15 ben. Altijd bodybuilder willen worden uiteindelijk in 2015 deed ik mn 1e wedstrijd sapcup waar ik 5e werd! Daarna wou ik meer! Een jaar later won ik de enercup. 2 klasses zelfs. Junioren & heren -80kg. En daarbij won ik de best posing prijs! Nu ben ik in voorbereiding voor de openrotterdamse B wedstrijd in 2018. Ik train 6 a 7 dagen perweek dieet het helejaar door en probeer mensen te motiveren en inspireren om in beweging te komen! Ik denk dat ik jullie team kan ondersteunen. Met me doorzettingsvermogen en wilskracht ??

 15. David Meijers zegt:

  David Meijers
  25 jaar
  Amersfoort
  Instagram: davidmeijers
  Facebook: https://www.facebook.com/david.meijers

  Motivatie:
  Ben inmiddels een aantal jaar aan het trainen waarvan een jaar nu serieus. Volg inmiddels de complete levenstijl inclusief voeding etc. Om maximale progressie te boeken en alles uit mijzelf en mijn lichaam te halen heb ik onlangs een coach ingeschakeld (Harvey wehl), en ben naar mijn eerste wedstrijd aan het toewerken in de map klasse. Dit moet begin 2018 gaan gebeuren. Ben actief op instagram, facebook en snapchat. Voornamelijk op facebook en snapchat nog niet heel erg actief wat betreft mijn sport. Heb de ambitie heel serieus te worden in de sport en dus ook actiever te worden op social media! Ben ook veel bezig met de sportkleding die ik draag, vind het belangrijk er in de gym goed bij te lopen! Ik zal voor nu nog qua volgers en mijn physique misschien niet jullie eerste keuze zijn, maar hoop dat jullie geloven in de progressie die ik nog ga maken en zal er alles aan doen bodybuildingkleding te promoten. Heb zeer serieuze ambities binnen de fitness wereld

 16. Ruwi van der graaf zegt:

  Naam: Ruwi van der graaf
  Leeftijd: 30 jaar
  Woonplaats: waddinxveen
  Instagram profiel: ruwivandergraaf
  Facebook profiel: ruwi van der graaf
  Motivatie: ik fitness nu zo’n 10 jaar!!! Waarvan ik 4 jaar meedoe aan wedstrijden, zoals het NK. Vooral de transformatie in de 16 weken voorbereiding blijf ik Echt te gek vinden. Om jezelf te pushen en alles uit je lichaam te halen!!! I like it. Ik ben ook actief op social media, en ken veel mensen in de fitness wereld. So choose me. Als ik iets doe, doe ik het goed.

  Groeten

 17. Rik Janssen zegt:

  Naam: Rik Janssen
  Leeftijd:20 jaar
  Woonplaats: Groesbeek

  Ik hou van fitness. Fitness is mijn passie mijn leven.
  Waar ik gekozen zou moeten worden: ik ben heel vaak actief op het sociaal media, zoals: Instagram, Facebook, Twitter. Vaak ben ik actief sportevenementen als vrijwilliger en zou kunnen zorgen dat jullie logo daar ook bij komt te staan. Ik heb veel sociale contacten, en zou ze makkelijk kunnen bereiken en adviseren om ook Julie kleding te dragen. Ik ga altijd 100% voor mijn doelen die ik stel en ik behaal altijd mijn doelen met veel motivatie en steek er heel veel werk in.
  Daarom zouden jullie mij moeten kiezen.
  Facebook: Rik Janssen
  Instagram: Rikjanssen8
  Twitter: Rikkiejanssen

 18. Toby shredz zegt:

  Naam: Toby shredz
  Leeftijd:25
  Woonplaats: Arnhem
  Instagram profiel: tobysbredzbodybuilding
  Facebook profiel: toby shredz
  Motivatie: Goede dag! Ik doe nu al 8 jaar bodybuilding ook wedstrijden.
  Verder ben ik elke dag met bodybuilding voeding en mijn gezondheid bezig, ook post ik elke dag voeding en processie foto’s op insta en facebook en het lijkt me leuk om dan ook jullie kleding te dragen en promoten!! Zelf begeleid ik ook mensen met fitness en voeding.
  Het lijkt me super leuk om deel uit te maken van jullie team!!
  #SWOLE IS THE GOAL.#SIZE IS THE PRIZE. ?
  Facebook: toby shredz
  Instagram: tobyshredzbodybuilding

 19. Toby shredz zegt:

  Naam: Toby shredz
  Leeftijd:25
  Woonplaats: Arnhem
  Instagram profiel: tobysbredzbodybuilding
  Facebook profiel: toby shredz
  Motivatie: Goede dag! Ik doe nu al 8 jaar bodybuilding ook wedstrijden.
  Verder ben ik elke dag met bodybuilding voeding en mijn gezondheid bezig, ook post ik elke dag voeding en processie foto’s op insta en facebook en het lijkt me leuk om dan ook jullie kleding te dragen en promoten!! Zelf begeleid ik ook mensen met fitness en voeding.
  Het lijkt me super leuk om deel uit te maken van jullie team!!
  #SWOLE IS THE GOAL.#SIZE IS THE PRIZE. ?

 20. Reggion zegt:

  Reggion Lichtenberg
  28
  Den Haag
  Reggion_ifbb
  Work2achieve
  Reggion Lichtenberg

  Als een classic bodybuilding atleet vindt ik mezelf een goede toeging aan de bodybuildingkleding familie. Ik werk hard aan mijn fysiek en probeer zo veel mogelijk mensen te motiveren en stimuleren om gezond te leven en fit te zijn, zodat iedereen zich op hun gemak kunnen voelen in hun kleding. Het zal een eer zijn om ze lekker te kunnen laten voelen in de kleren van jullie webshop.

 21. Joan zegt:

  Naam: Joan Cannegieter
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Den Haag
  Instagram profiel: Cannegieterjoan
  Facebook profiel: Joan Cannegieter IFBB Athlete
  Motivatie: In 2011 begon ik met bodybuilding en wedstrijden als Junior, in 2014 koos ik om naar NL te komen wonen voor studie en om mijn procard te zoeken, ik ben gemotiveerd en werk hard voor wat ik wil. Het is niet makkelijk als student en vader maar ik ben geen quitter. ?

 22. Luciano dos Santos zegt:

  Naam: Luciano dos Santos
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Oss
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/staymotivatedddd/?hl=nl
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/staymotivatedddd/
  Motivatie:

  Ik train nu al zeker 9 jaar waarvan al 4 jaar serieus bodybuilding en heb tot nu toe 3 wedstrijden gedaan sap cup 2015 en ironman/ironmaiden 2016 Classic bodybuilding en de Nederlands Kampioenschappen 2017 -90 klasse.
  Waarbij ik 1ste, 5de en 6de ben geworden.
  Momenteel zit ik in mijn offseason dat betekend meer eten harder en zwaarder trainen om meer spiermassa te bouwen en ondersteuning van de juiste supplementen en voeding zullen daar heel goed bij helpen.
  Mijn plannen zijn als volgt volgend jaar ga ik geen wedstrijd draaien omdat ik van plan ben om naar LA en Vegas te gaan, en ook gelijk de Mr. Olympia mee te pakken dus stel je voor wat voor mooie fotos ik ga kunnen maken in jullie kleding.
  In 2019 ben ik weer van plan om het NK te doen en daarna wil ik sowieso een internationale wedstrijd pakken.
  waarom jullie voor mij moeten kiezen Ik vind jullie manier van marketing zeker bij mij passen en ben heel erg actief op social media en omdat ik jullie producten echt goed vind zal ik ze ook dagelijks online en offline blijven promoten want in dat opzicht ben ik ook zeker weten loyaal.

  Ik hoop snel wat van jullie te horen,

  Met vriendelijke groet,

  Luciano dos Santos

  @staymotivatedddd

 23. Jeffrey Laterveer zegt:

  Naam: Jeffrey Laterveer
  Leeftijd: 27
  Woonplaats: Roosendaal
  Instagram profiel: @jefftraining
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/jefftraining.coaching/
  Motivatie:

  Ten eerste lijk ik voor jullie een geschikte kandidaat omdat ik anders ben dan de meeste mensen die reageren, mijn doelen slaan niet zo zeer op het fysiek maar puur op het presteren. Mijn harde werk is dit jaar dan ook beloond door mijzelf te kwalificeren voor de Sterkste man van Nederland (in de klasse t/m 105kg). Ondanks de meeste sterkste mannen niet de sixpack hebben zoals alle physique atleten gaan er heel wat uurtjes in de sportschool in zitten. Op het moment zo rond de 15 uur per week verdeeld over zo’n 6 trainingen. Ook is totale toewijding betreft je training, voeding, (p)rehab en conditie van groot belang.

  Hierbuiten werk ik ook nog als personal trainer en lifestyle coach, dus ook aan mijn directe en indirecte klanten kan ik jullie merk gaan promoten. Ik zal jullie producten dus niet alleen tijdens mijn eigen training gaan gebruiken, maar ook tijdens mijn werk!

 24. Lyrick zegt:

  Naam: Lyrick Rombley
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Spijkenisse
  Snapchat:lyrickbeest
  Facebook profiel:Lyrick Rombley
  Motivatie: fitniss is mijn leven. Ik sport vanaf dat ik 19 jaar bent. Ik werk bij basic fit dus mijn bereik is heel groot. Ik zou graag gekozen willen worden, dat is echt mijn droom. Ookal heb geen instagram ik ken heel veel mensen dus ik denk dat als we samen werken dat meer mensen wat bij u gaat kopen.

 25. Ivano jongen zegt:

  Mijn naam is Ivano Jongen, ik ben 21 jaar en kom uit spijkenisse. Momenteel zit ik in mijn cut periode voor mijn eerste wedstrijd, ik ga mee doen aan de Gold’s gym classic in de Map klasse.
  Ik ben de laatste tijd veel bezig met Instagram en jullie als sponsor zou een mooie motivatie zijn om mijn profiel naar een hoger niveau te tillen. Wat jullie aan mij hebben? Ik post dagelijks iets op Instagram en de content zal naar een hoger niveau gaan, aangezien ik jullie zo goed mogelijk wil aanprijzen. Ook ga ik eind van dit jaar naar Amerika en kan daar mooie content schieten in een door jullie gesponsorde outfit!
  Ik hoop dat jullie in mij geloven en dat we samen een goede samenwerking kunnen opzetten. Ik hoop snel meer te horen van jullie.
  Met vriendelijke groeten, Ivano Jongen

 26. Patrick Baur zegt:

  Naam: Patrick Baur
  Leeftijd: 34
  Woonplaats: Rotterdam
  Instagram profiel: patrick.baur.fitness
  Facebook profiel: Bob.deBaur
  Motivatie: Dagelijks in de sportschool ? te vinden en dagelijks sport updates plaatsen op mijn IG nu 1 Amerikaanse sponsor maar een Nederlandse sponsor zou toch wel heel erg tof zijn.

 27. Richard Duchon zegt:

  Naam: Richard Duchon
  Leeftijd: 18 jaar
  Woonplaats: Heerlen
  Instagram profiel: richard_duchon
  Facebook profiel: Richard Duchon

  Motivatie: Mijn motivatie is dat ik mensen graag wil motiveren en helpen om hun doelen te bereiken. Ik ben pas 18 jaar, maar ik heb al meer kennis over de fitness lifestyle dan de meeste mensen die dit al jarenlang volgen. Zelf ben ik ook al bezig sinds mijn 12de en heb ik binnen 6 jaar heel veel bereikt. Niet alleen qua physique, maar ook zeer zeker qua kennis! En zo wil ik ook bewijzen dat je zelfs op jonge leeftijd je doelen al kan behalen en zo voor andere mensen een motivatie zijn. Iedereen kan zijn of haar doelen behalen zolang je er maar voor werkt! Ik wil hier een voorbeeld voor zijn. En om met 18 jarige leeftijd een sponsor te hebben is een van de doelen die ik al heel lang voor ogen heb. En als dit me is gelukt heb ik nog meer motivatie om mensen te helpen hun doelen te behalen!

 28. Justin fox zegt:

  geachte heer/mevrouw van het bedrijf bodybuilding.com,

  Na aanleiding van uw geposte artikel dat u atleten zocht voor uw bedrijf op instagram schrijf ik me nu in.

  Mijn naam is Justin Fox
  Leeftijd 25 jaar
  Instagram curtissfoxx
  Woonplaats Amsterdam

  Ik zag deze actie op instagram en het lijkt mij een eer om uw naam te mogen dragen bij de sport of bodybuilding die ik met vol overgave doe. Deze sport beheerst mijn totale leven.

  Ik denk dat ik de juiste persoon ben die u zoekt voor uw bedrijf. Deze sport beheerst mijn leven, doe deze sport ruim 7 jaar. Wat eerst een hobby was is uitgegroeid tot een obsessie elke keer je eigen willen verbeteren. Mijn doel is ooit op de Mr O te staan binnen afzienbare tijd. Nu ben ik zelf in training voor het Wk bodybuilding dat gehouden wordt in 2-6 November as te Benidorm. Zal mijn wedstrijd carrière/ranking mee sturen en ook de fotos van mijn huidige shape. Zodat u een beeld heeft.
  Hopelijk mag ik samen met u uw naam op deze wedstrijden dragen zodat uw naam wereldwijd bekend wordt.

  Mocht u nog vragen hebben dan ben ik altijd bereid om deze te beantwoorden.

  Hopelijk heb ik u voldoende geïnformeerd.

  Sportieve groet,

  Justin Fox

  Sapcup 2016 2e junioren
  Open Rotterdamse 2e jurioren
  NK 2016 3e junioren
  Nk 2017 1e -90 kilo

 29. basgrund zegt:

  Naam: Bas Grund
  Leeftijd: 16
  Woonplaats: Tiel
  Instagram profiel: bas.grund
  Facebook profiel: bbas grund
  Motivatie: Motivatie is een groot woord ik heb geen motivatie nodig ik weet waarom ik dit doe en wat ik wil bereiken.
  Als je ergens 101% voor wilt gaan is motivatie niet eens nodig.

  Voorstellen”: Ik ben Bas Grund ik doe nu al een tijd aan Fitness en Calistenics ik doe vaak mee aan calisthenics wedstrijden die door heel nederland worden georganiseerd. Zelf ben ik de beheerder van een instagram account 4000+ Volgers mijn profiel wordt weekelijks 9000+ Bekeken. Zelf ben ik niet heel actief op facebook. Ik heb zelf een heel goed fotografisch inzicht dus ben heel goed in het maken van promotioneel foto materiaal. Zelf Reis ik veel door Nederland en bezoek verschillende sportscholen. Ik heb zelf veel contacten in de sport wereld en ken zeker wat mensen die sportkleding kopen en waarschijnlijk wel hier is gaan halen als ik ze beetje zal pushen en met een leuke kortingscode lukt dat zeker. Zelf geef ik ook calisthenics work shops aan basisscholen en middelbaar onderwijs. En ik geef mensen Fitness en calisthenics advies om het beste uit hun zelf te halen. Zelf ga ik als ik de gekozen atleet ben ook wat promotie voor jullie doen hier in de stad en de alle dorpen flyers of poster te hangen van jullie merk. Want ik vindt wel dat ik wat mag terug doen naast de rest. En zo het bedrijf te laten groeien. Ik hoop een leuke en sportieve samenwerking samen aan te gaan.
  Groeten Bas Grund

 30. q.kleinjan zegt:

  Naam: Quintin Kleinjan
  Leeftijd: 23 jaar
  Woonplaats: Nijmegen
  Instagram: AesthetiQ94
  Facebook: Quintin kleinjan

  Motivatie:
  Doe nu een paar jaar aan bodybuilding en door je jaren erg veel progressie geboekt! Nu ben ik nog altijd niet waar ik wil komen, maar mijn doel heb is al in zicht. Steeds meer positieve reacties uit mijn omgeving en daarom wil ik ook graag nog een stapje verder. Photoshoot is eind volgende maand ingepland en zal dan ook een 2de shoot inplannen. Dan is een sponsoring als deze een win win situatie! Dat zou nog een doel zijn die bereikt wordt en een kans voor alle 2 om nieuwe doelen te stellen en die dan ook zeker te behalen (in een niet al te lange tijd?).

  Verder ben ik buiten het eten en trainen bezig met een opleiding voedingsconsulent en begin rond eind dit jaar met een cursus PT zodat ik van mijn ‘hobby’ ook mijn werk kan maken.

  Alvast bedankt voor jullie tijd.
  Quintin kleinjan

 31. Thomas zegt:

  Naam: Thomas Gerasimou
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  Instagram profiel: Thomasgerasimou
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/thomas.gerasimou.1
  Motivatie:

  Mijn naam is Thomas Gerasimou, een 26-jarige B-atleet in de bodybuilding klasse 100-.

  Bodybuilding is al jarenlang mijn grootste passie en na een serieuze periode van bouwen en voorbereiden heb ik inmiddels zelf ook al een aantal wedstrijden gedraaid.

  De eerstvolgende keer dat ik op het podium zal staan is dit jaar november bij de Ironman, wederom in de klasse 100-.

  Naast de energie die ik besteed aan het trainen en bouwen van mijn eigen lichaam investeer ik mijn vrije tijd graag in het helpen en begeleiden van anderen op hun weg naar het podium.

  Mijn instelling is om te allen tijde het beste uit mezelf naar boven te halen en door het dagelijkse, intensieve contact met ‘mijn’ jongens, heb ik gemerkt dat ik dit enthousiasme ook makkelijk op anderen weet over te brengen.

  Uiteraard ben ik ook actief op social media, via mijn instagram account @thomasgerasimou kunt u alvast een goede impressie krijgen van de weg die ik heb afgelegd en wil gaan bewandelen.

  Hierbij word ik niet in de laatste plaats gesteund door mijn vriendin @naomi_fitlife en mijn zwager @Jay_whey, twee fervente bodybuild-fanaten en tevens bekenden in het vakgebied.

  Alvast vriendelijk bedankt en ik zie uit naar uw antwoord!

  Met vriendelijke groet,

  Thomas Gerasimou

 32. Kevin zegt:

  Naam: Kevin de Vreugd

  Leeftijd: 27

  Woonplaats: Boskoop, Zuid Holland

  Instagram: https://www.instagram.com/kevindevreugd/

  Facebook: https://m.facebook.com/kevin.devreugd?fref=nf

  Motivatie: Ik doe nu al zo 5 jaar aan fitness en het laatste jaar train ik wedstrijd gericht. Vorig jaar deed ik mijn eerste wedstrijd in de mensphysique klasse nu bijna een jaar later mag ik mezelf een A-atleet noemen met een NK achter de rug. Ben altijd 100% gemotiveerd om een mooi physique neer te zetten. Sinds een jaar ben ik actief bezig op instagram en werk ik hard om mijn volgers bestand uit te breiden. Mijn volgers bestaan voornamelijk uit mensen waarbij ik dezelfde passie deel. Fitness. Mijn doel is om een bekend atleet te worden en daar kan ik jullie hulp goed bij gebruiken.

 33. Tjalle zegt:

  Naam: Tjalle
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Nijmegen
  Instagram profiel: http://instagram.com/tjalle_89
  Motivatie:
  Ben sinds drie jaar de fitness/krachttraining wereld aan het ontdekken. Van percentage obsese (26%) naar vetpercentage (13%) sinds oktober ’16. Laatste jaar flink progressie aan het boeken. Vorig jaar ook voor het eerst Viking run gedaan en dit blijft een terugkomend evenement waar ik jaarlijks aan mee wil blijven doen. Ook hier kan ik jullie op promoten!

  Ik ben dagelijks actief op instagram en uiteraard zou er niks mooiers zijn als een merk waar ik achter sta te promoten. En nee misschien nog niet zo shredded als het ideaal beeld, maar Thats on his way!

 34. Brian zegt:

  Naam: Brian Gonet
  Leeftijd: 38
  Woonplaats: Purmerend
  Instagram profiel: brianefrem
  Facebook profiel:

  Motivatie:
  Ik sport 5 dagen in de week naast mijn werk als Chefkok zijnde. De drive die ik heb met mijn werk vind ik ook in de box.
  Ga voor het uiterste en er zijn geen grenzen.
  Het is jezelf leren kennen en te motiveren om door te gaan tot het einde.
  Dat is hoe ik het ook zie met jullie kleding.

 35. Tim de Visser zegt:

  Naam: Tim de Visser
  Leeftijd: 21
  Woonplaats: Franeker
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/vytalfit.tdevisser/?hl=nl
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/kctsport
  Motivatie: Ik adem sport het is al wat ik mijn leven lang doe, en als ik wakker word denk ik er alleen maar aan want het is een passie en obsessie geworden.

  Ik heb een eigen onderneming op het gebied vitaal in balans zijn, loodsgym opgezet met het concept Vytalfit waar ik nu dagelijks mee bezig ben en mensen met PTSS help op fysiek en mentaal gebied (daar maak ik mij hard voor), daarnaast help ik topsporters met een depressie en geef ik trainingen in de omgeving.
  http://www.abovytal.com

  Ik train keihard voor de powerlifting wedstrijden en win daarbij nog wel eens leuke prijzen!
  Ik ben gewoon mezelf en zal heel graag willen promoten voor jullie webshop, ik zal een goede ambassadeur zijn.

  Met sportieve groet,

  Tim de Visser

 36. Thomas Gerasimou zegt:

  Naam: Thomas Gerasimou
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  Instagram: Thomasgerasimou
  Facebook: https://www.facebook.com/thomas.gerasimou.1?fref=ts
  Motivatie:

  Mijn naam is Thomas Gerasimou, een 26-jarige B-atleet in de bodybuilding klasse 100-.
  Bodybuilding is al jarenlang mijn grootste passie en na een serieuze periode van bouwen en voorbereiden heb ik inmiddels zelf ook al een aantal wedstrijden gedraaid.
  De eerstvolgende keer dat ik op het podium zal staan is dit jaar november bij de Ironman, wederom in de klasse 100-.

  Naast de energie die ik besteed aan het trainen en bouwen van mijn eigen lichaam investeer ik mijn vrije tijd graag in het helpen en begeleiden van anderen op hun weg naar het podium.
  Mijn instelling is om te allen tijde het beste uit mezelf naar boven te halen en door het dagelijkse, intensieve contact met ‘mijn’ jongens, heb ik gemerkt dat ik dit enthousiasme ook makkelijk op anderen weet over te brengen.

  Uiteraard ben ik ook actief op social media, via mijn instagram account @thomasgerasimou kunt u alvast een goede impressie krijgen van de weg die ik heb afgelegd en wil gaan bewandelen.
  Hierbij word ik niet in de laatste plaats gesteund door mijn vriendin @naomi_fitlife en mijn zwager @Jay_whey, twee fervente bodybuild-fanaten en tevens bekenden in het vakgebied.

  Alvast vriendelijk bedankt en ik zie uit naar uw antwoord!

  Met vriendelijke groet,
  Thomas Gerasimou

 37. wesley rogiest zegt:

  Naam: Wesley Rogiest
  Leeftijd : 32 j
  Woonplaats :Lochristi
  Instagram profiel :welsey rogiest nutritech ifbb
  Facebook profiel : Wesley Rogiest en dan nog een profiel Wesley Belinda . ook nog een pagina van me is Nutritech shop destelbergen . Daar is onze sportvoedingwinkel in de grote gym Fit out Destelbergen. alle dagen heel veel volk die langs de shop paseert. Ik train dan ook met toffe kledij onder andere van gorilla wear. Dus het zou tof zijn dat ik die kan dragen voor jullie en promoten via de sponsering. Michael Muzo word gesponserd door gorilla wear en hij stuurde me de link door om deel te nemen. hopelijk kiezen jullie me. Ik stuur graag wat foto’s van me als je wil. mvg wesley
  Motivatie : Ik doe al jaren aan trainen en wedstrijden sinds mijn 16 jaar , Heb er een aantal gewonnen en de overal klasse ook bij. Ik zit nu ondertss bij Nutritech team met coach ferdi Robijns.
  Ik
  Walthers open 2015

 38. Jelmer de Wit zegt:

  Naam: Jelmer de Wit
  Leeftijd: 22
  Woonplaats: Leiden
  Instagram profiel: jelmerdw

  Motivatie:
  Fitness is een grote passie van mij, ik doe dit nu 5 jaar. Ik ben nu bezig voor m’n eerste Men’s Physique wedstrijd en ben erg gemotiveerd. 6-7 keer per week in de sportschool te vinden. Dus m’n kleding zou vaak gespot worden 😉 ook ben ik actief op instagram en snapchat.
  Lengte: 193cm

 39. Jonathan zegt:

  Naam: Jonathan Molina

  Leeftijd: 29 jaar

  Woonplaats: Vlaardingen

  Instagram profiel: https://www.instagram.com/jonajair/

  Facebook profiel: https://m.facebook.com/jonajair.molina

  Motivatie: Ik ben al een aantal jaren actief in de bodybuilding wereld heb altijd meegedaan in de top. volgend jaar doe ik weer mee aan de NK. De kleding wordt goed gepromoot omdat ik ook vaak samen met bekende Nederlanders train, oa Jandino en mij via hun social media kanaal promoten. Ik ben zelf actief op social media.
  Zoek je gespierd en uitstraling, I’m here ??

 40. Reggion Lichtenberg zegt:

  Reggion
  Reggion Lichtenberg
  28
  Den Haag
  Reggion_ifbb
  Work2achieve
  Reggion Lichtenberg

  Als een classic bodybuilding atleet vindt ik mezelf een goede toeging aan de bodybuildingkleding familie. Ik werk hard aan mijn fysiek en probeer zo veel mogelijk mensen te motiveren en stimuleren om gezond te leven en fit te zijn, zodat iedereen zich op hun gemak kunnen voelen in hun kleding. Het zal een eer zijn om ze lekker te kunnen laten voelen in de kleren van jullie webshop.

 41. Craeymeersch Stijb zegt:

  Beste,

  Mijn naan is Craeymeersch Stijn, 22 jaar, 1,87m, 83kg, 7% vet, werkend voor de politie in België. Ik train inmiddels al 2 jaar, dit naar aanleiding van overgewicht. Toen ik in het begin werkachtig waa bij de politie verzwaarde ik 20kg waardoor ik ongeveer 100kg woog. Hierna heb ik de beslissing genomen om te beginnen met fitnessen. Ik was en ben hier inmiddels nog altijd mee bezig en ben ietwat verslaafd geraakt aan de sport. Momenteel zet ik nog weinig op mijn facebook / instagram, dit door mijn werk, doch wanneer ik zou kunnen gesponserd raken zou dit compleet veranderen. Ik heb instagram (@stijncraeymeersch) en facebook.
  Hopend u hiermee ietwat informatie over mijzelf te verschaffen,
  Craeymeersch Stijn

 42. Tonnie Koot zegt:

  Train al vanaf mijn 16 jaar soms een paar jaar niet maar wel met veel passie.
  Ik weeg nu 116 kg en ik denk dat er weinig zijn die er nog zo uit zien op 53 jarige leeftijd. Maar juist in die leeftijd wordt er ook gezocht naar kleding voor oudere atleten. zou leuk zijn als ik dat kan promoten.
  https://www.facebook.com/yinyang.kaboem
  Almere

 43. Johnny Alken zegt:

  Johnny Alken

  Rietstraat 44

  2165 XW Lisserbroek

  Tel: 0622015427

  E-mail: johnharoldalken@gmail.com

   

  Lisserbroek, 20 augustus 2017

   

  Betreft: ambassadeur Bodybuilding kleding – Wij zoeken mannelijke atleten voor sponsoring

  Geachte Heer, mevrouw

  Na aanleiding en via Ashley Ras (xashhfit), Sprak uw advertentie “wij zoeken mannelijke atleten voor sponsoring” mij enorm aan. Dit was voor mij dan ook de aanleiding om u te schrijven met het verzoek of ik voor u kan werken als ambassadeur.

  Als gediplomeerd Personal Trainer en als IFBB A atleet, kom ik graag het team versterken en mijn steentje bedragen aan Bodybuilding kleding. De reden van mijn sollicitatie is dat ik op zoek ben naar een betrouwbare sport&fitness bedrijf die naast sponsoring ook atleten diverse kansen biedt tot het ontwikkelen van vaardigheden in sales, cross-selling en acquisitie om uw huidige en potentiele klanten beter van dienst te zijn. Hierbij vraag ik u of ik binnen uw instelling per direct aan de slag kan als Ambassadeur Bodybuilding kleding.

  Ik ben onder andere erg leergierig en enthousiast over Bodybuilding kleding, omdat ik meen dat ik mijn competenties verder kan ontwikkelen in de sector sport en fitness. Verder denk ik een goede aanvulling op het team te zijn, wat betreft HBO werk- en denkniveau, kennis en affiniteit met bodybuilding. Plus ruimschoots ervaring als Personal Trainer en een facebook bereik met 4904 vriendenaccounts.

  Ik heb eerdere ervaring(en) opgedaan bij Gym Hoofddorp (Melvin Manhoef). Topsporters begeleid als Ilona Wijmans, Cedric Manhoef, Djamil Chan, Ibrahim el Bouni en fitnessgeinteresseerde .Verder ben ik erg leergierig en een duizendpoot die altijd klaar staat en bereid is om op onregelmatige tijden te werken. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden, ben ambitieus, gemotiveerd, flexibel, stressbestendig, eigen vervoer en sta ik met beide benen stevig op de grond.

  Graag kom ik mijn brief en enthousiasme in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

  Met vriendelijke groet,

  Johnny Alken

  Facebook: John Alken
  Instagram: johnnyalken

 44. sam van der veen zegt:

  IG:fittt.sam
  FB: nooit behoefte aan gehad, misschien waneer het echt nodig word.

  Mijn naam is Sam van der Veen, ik ben 21 jaar en ik woon in Putten Gelderland.
  Ik train al zo’n 5 jaar waarvan 2.5 jaar echt serieus, daarom heb ik met mijn coach Kevin Nellen besloten om in december mee te doen aan mijn eerste wedstrijd, de Sapcup MAP klasse. Op het moment ben ik bezig om van het trainen,de wedstrijden die nog komen gaan, en de socialmedia een groot geheel te maken met het uiteindelijke doel om misschien zelf wel mensen te gaan begeleiden en iets voor ze te betekenen. Ook ben ik samen met een vriend bezig om een kleine sportschool op te zetten voor de echte liefhebbers van het “ouderwetse hardcor gym” gevoel bij ons in de buurt, wat hopelijk later tot iets groters uitgroeit. Voor dit alles, en de doelen die ik voor ogen heb zou het mij super tof lijken om dit onder jullie kledinglijn te kunnen doen, en er beide zoveel mogelijk profijt uit te halen!. Ik ben bereid om met volle overgaven samen te werken omdat ik weet dat dit echt is waar ik voor wil gaan!.

  Ik hoop met mijn motivatie jullie voldoende het gevoel te hebben gegeven dat een misschien toekomstige samenwerking jullie team zeker zal kunnen versterken.

  Met vriendelijke groeten,

  Sam

 45. Cas martens zegt:

  Hallo , mijn naam is Cas Martens en ik ben 16 jaar oud.
  Ik fitness sinds mijn 13e en ben erg enthousiast. Ik motiveer graag andere om ook naar de gym te gaan. Ook heb ik een groot sociaal netwerk waar veel mensen op kijken. Ik zou graag jullie merk willen promoten en samen willen werken.
  Mijn instagram is @_casmartens

 46. Nelly Blaise zegt:

  Name : Nelly Blaise
  Age : 26
  City : Breda
  Instagram profile : https://www.instagram.com/studentlateshow/
  Facebook profile : https://www.facebook.com/studentlateshow/
  Motivation :
  Hello,
  I am an International student studying in my last year of University here in Breda. I am also, an Entrepreneur and aspiring film director. I am not your conventional gym persona. I am unique in the sense of, being an Entrepreneur/Student and Aspiring direct but still have a passion and drive for a healthy life style.

  My background history in fitness, is rooted in my years of National fighting for my country of St.Maarten. I trained on a high level from the age of 13 Until 20 years old. Now, I am a student and personal trainer. I play basketball for my University in competitions in the Netherlands. I also, started my own Internet Show that is called the Student Late Show which you can watch on youtube or facebook.

  I can speak Dutch, Spanidh, Creole and English.

  I do not know if your still looking for an Ambassador but I assure, in this day and age you will need someone totally different and their are many types of Healthy style Athletes, that are also, international/student/goal oriented persona’s. If you would like to know more about here is my contact info:

  Email: nellyblaise927@gmail.com & my Number: 06213131517

 47. Othman Azoum zegt:

  Geachte heer/ mevrouw van Bodybuildingkleding.com

  Na jaren van trainen en afzien is mijn tijd gekomen. Ik krijg de kans om mijzelf te laten zien en gelden op de grote toernooien.

  Mijn naam is Othman Azoum, 16 jaar oud en ik ben een getalenteerd Kickbokser.

  Mijn sport combineer ik met de opleiding Sport & Coaching op het Johan Cruyff College. Dit College is speciaal voor topsporters om hun sportcarrière te kunnen combineren met een opleiding. Daarnaast geef ik kickboksles op verschillende basisscholen en binnen de vereniging, dit zijn stages.

  De kickboksschool waar ik voor uitkom heet Pancration. Deze is opgericht door de grootmeester Chris Dolman. Aankomend jaar vecht ik voor de C-klasse en is mijn doel om de B-klasse voor de zomer te bereiken. Een van de grote toernooien waar ik op uitkom is Enfusion.

  Ik kom veel in contact met jongeren, doormiddel van clinics en social media (op instagram al ruim over de duizend volgers) waar ik erg actief ben. Als Nederlander met Marokkaans bloed ben ik bewust van mijn rol in de maatschappij. Veel van de jongeren zien mij als rolmodel. Van de straat met een laag verwachtingspatroon naar de kickbokstop met het Johan Cruyff College als opleiding.

  De reden dat ik jullie benader is omdat ik denk dat wij elkaar kunnen helpen. Wanneer de buitenwereld ziet dat ik jullie merk draag en hierover praat zullen zij het ook willen dragen. Hierdoor kunnen wij samen groeien. Door mijn dagelijkse trainingen in combinatie met mijn opleiding en stages kom ik niet aan werken toe.

  Ik kom graag langs om kennis te maken en mijn ambitie persoonlijk toe te lichten (samen groeien).

  In de bijlage heb ik een promotiefilm van mijzelf toegevoegd.

  Hopelijk tot snel,

  Met vriendelijke groet,

  Othman Azoum

  Lavendelstraat 12-1hoog

  1031 VS AMSTERDAM

  T: 06-87727398

  E: 2060090@cruyff.net

 48. Frank zegt:

  Naam: Frank van Brenk
  Leeftijd: 34
  Woonplaats: Zwanenburg
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/_frankdetank_/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/frank.vanbrenk
  Motivatie:
  Ik was op zoek naar een mooie aanvulling op mijn lifestyle. Ik sta 4-5x in de gym en heb de afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen. Daarbij ben ik nu week na week, maand na maand progressie aan het boeken en langzamerhand lijkt het ultime doel (podium/wedstrijd) realistischer te worden. Het is nog een lange weg te gaan maar who know’s.
  Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de juiste gymwear. Ik heb het nog niet gevonden… Al lijkt de kleding van bodybuildingkleding.com hier dicht bij in de buurt te komen. Zojuist een nieuw batch Gorilla Wear besteld. Dat ziet er goed uit ! Ook erg tof om te zien hoe vaak er nieuw items beschikbaar komen… Mooi om op deze manier te testen of ze ook workout proof zijn!!

  Ik zie jullie reactie graag tegemoet via 1 van mij socials, bedankt !

  • Limor Youssef zegt:

   Ben een gedreven man van 21 jaar en train al 2 jaar, echter ben ik er nog lang niet (einddoel wedstrijden), maar ik ben goed bezig. (4 tot 5 keer intensief trainen per week) Ik hoop dat ik jullie kan overtuigen met fotos, en filmpjes.
   Mijn instagram is limor_ysf

 49. Joël Mayala zegt:

  Naam: Joël Mayala
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Riemst
  Instagram profiel: ___mayala
  Facebook profiel: Joël Mayala
  Motivatie:

  Zoals u al op mijn Instagram heeft kunnen zien ben ik erg fanatiek bezig met fitness, ik wil dit jaar mijn eerste wedstrijd bodybuilding gaan doen. Wanneer u tussen mijn volgers kijkt ziet u bekende geverifieerde profielen zoals Terence Kongolo (Premier Legeau voetballer), Rodney Kongolo (Eredivisie voetballer), Kosso.nl (Nederlandse A-klasse rapper, en nog veel bekende modellen. Deze mensen staat dicht bij mij dat betekent dat ik een groot publiek kan raken en dat weer aantrekkelijker is voor jullie om te groeien in binnen en buitenland, zelf gaat het handig voor mij zijn wanneer ik begin met mijn bodybuilding carrière.

 50. Donny ruyer zegt:

  Hoi ik heb interesse om jullie atleet te worden ben net begonnen half jaartje met bodybuilden maar zag jullie advertentie dus dacht nee heb je ja kun je krijgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 786 reviews.