2 Vrouwelijke Atleten gezocht voor Sponsoring

Atlete voor Kleding Sponsor gezocht

Reageren is niet meer mogelijk.
Binnen 1-2 weken maken we de winnaars bekend.

We zijn op zoek naar 2 nieuwe, vrouwelijk atleten om ons team te versterken!

Werk jij er keihard aan om altijd het beste uit jezelf te halen?
Doe jij er alles aan om je doelen te bereiken?
Ben je gemotiveerd om ons als merk te promoten, zowel online als offline?

Dan zoeken wij jou!

Wat verwachten wij van jou?

Wat wij van jou verwachten is dat je actief bent op social media, onze producten promoot en een goede ambassadeur van onze webshop zal zijn. De sponsoring betreft een exclusieve sponsoring! Je mag dus niet door een ander kledingmerk gesponsord worden gedurende de samenwerking met Bodybuildingkleding.com.

Wat kun je van ons verwachten?

Een Sponsoring door Bodybuildingkleding.com houdt in dat wij je van gratis fitnesskleding zullen voorzien. Je mag zelf kiezen uit de merken die we nu in het assortiment hebben zitten en voor elk nieuw merk dat we zullen toevoegen zal je ook steeds kleding ontvangen. Daarnaast krijg je een persoonlijke kortingscode, die je via social media kan delen. Iedereen die via deze kortingscode besteld ontvangt 10% korting op het gehele assortiment, daarnaast verdien je zelf ook nog eens 10% over alle verkopen. De opbrengsten van verkopen kan je gebruiken om kleding te bestellen (met 20% korting) of je kunt dit door ons uit laten betalen.

Wat moet je doen?

 1. Like onze Facebookpagina
 2. Volg ons op Instagram
 3. Deel dit bericht via Instagram of Facebook. Dit kan via de logo’s onderaan dit bericht.
  Meerdere kanalen wordt gewaardeerd, maar beïnvloedt niet onze keuze.
 4. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, we zullen namelijk via onze nieuwsbrief communiceren welke atleten we gekozen hebben.
 5. Plaats een reactie op deze blogpost met daarin je motivatie, sociale kanalen en andere gegevens (gebruik hiervoor de template onderaan dit bericht).

Je kan je t/m zondag 2 Juli aanmelden. We zullen daarna de winnaar bekend maken.

Berichten zijn niet direct zichtbaar op de site, omdat ze handmatig door ons goedgekeurd moeten worden.

Let op!

Het sturen van privé berichten op Instagram of Facebook en/of het versturen van directe e-mails heeft geen meerwaarde. We zullen enkel alle reacties op deze blogpost lezen en alle social media profielen van alle aanmeldingen bekijken. We willen altijd iedereen goed te woord staan, maar een actie als deze heeft veel response waardoor we niet alle privé berichten kunnen beantwoorden en op deze manier willen we dit voorkomen.

Vermeld dit in je reactie:

Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Instagram profiel:
Facebook profiel:
Motivatie:
geef in het kort aan waarom jij een versterking voor ons team zal zijn en wat jij voor ons kan betekenen.

264 reacties op “2 Vrouwelijke Atleten gezocht voor Sponsoring

 1. Robin zegt:

  Naam:Robin schoorl
  Leeftijd:26
  Woonplaats:raamsdonksveer
  Instagram profiel: robijntj90
  Facebook profiel:https://www.facebook.com/robin.maaktnieuit
  Motivatie: hou zelf van superleuke kleding! En aangezien ik 5 keer per week in de sportschool te vinden ben kan ik het ook goed laten zien. Ben zelf vooral actief op Instagram. Ben nu weer bezig met m’n wedstrijd voorbereiding in oktober! Ga hier ook voor 200% voor! ?. Dit zou een extra steuntje zijn!

 2. Mandy zegt:

  Naam: Mandy Ragetlie
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Leiden
  Instagram profiel: Barendstraining_Mandy
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/mandy.ragetlie?ref=br_rs
  Motivatie:
  Voor mijn werk als Personal Trainer is het belangrijk dat ik fit ben. Ik ben immers mijn eigen visitekaartje dus ik werk hier dan ook keihard hard voor. Daarnaast is het zelf uitproberen van verschillende trainings- en voedingsmethoden voor mij heel belangrijk om bovenstaande reden en om mijn klanten beter te kunnen begeleiden. Hierom ben ik 365 dagen per jaar bezig om het beste uit mijzelf te halen en aan mijn fysiek te werken. Altijd 100%. Daarnaast ben ik afgestudeerd fotograaf en vind ik het heel gaaf om mijzelf en klanten vast te leggen in mooie sportkleding en een mooie fysiek. Ik ben dan ook zeer actief op social media. Dit is ideaal voor een bedrijf als bodybuildingkleding.com omdat jullie dan veel gezien zullen worden op mijn kanalen. Ook zal dit leuk samenwerken met mijn eigen bedrijf. Mijn doelgroep zijn namelijk mensen die hun leefstijl willen verbeteren om wat voor reden dan ook en naast begeleiding in voeding bij mij trainen, en dat is uiteraard het leukste in mooie kleding van bodybuildingkleding.com. Het zou top zijn als ik hen een kortingscode kan bieden!
  Het lijkt mij echt heel gaaf om mooie kleding voor jullie te promoten!!

 3. Valesca Deckers zegt:

  Naam: Valesca Deckers
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: België
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/valescadeckers/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/valesca.deckers
  Motivatie: Vooral via mijn instagram pagina probeer ik mensen te motiveren en te inspireren door middel van de weg die ik afleg in de fitness wereld. Zo deel ik verschillende zaken, gaande van mijn progressie, producten of kleding die ik top vind, voedingsideeën alsook momenten waar het even minder gaat (want dat hebben we allemaal wel). Ik wil vooral duidelijk maken dat als je iets echt wil, je het ook kan, zolang je er zelf maar in gelooft. In oktober doe ik ook mee aan mijn eerste bikini fitness wedstrijd. Binnen een maand begint mijn cut waarbij ik ook van plan ben om mijn volgers mee te nemen doorheen dit proces. Daarnaast ben ik ook wel wat verslaafd (ja, dat woord mag wel gebruikt worden denk ik) aan fitness kleding. Ik koop het zoveel liever dan gewone kleding en haal hier ook extra motivatie uit wanneer ik met een nieuw setje weer eens de fitness in kan duiken. Ik heb zelfs een aparte kast voor al mijn fitness kledij, dus dat wil al wat zeggen. Maar kan er nog wel wat plaats gemaakt worden voor extra kleding (cause you can never have too many leggings) van bodybuilding kleding uiteraard 😉 !

 4. Melissa zegt:

  Hoiii,

  Het lijkt mij echt te gek om jullie team te komen versterken. Ik ben melissa 33 jaar mama van 2 kids en bikinifitnessathlete vorig jaar heb ik meegedaan aan mijn eerste wedstrijd en ben ik derde geworden. Nu ben ik hard aan het werk voor mijn tweede wedstrijd die op 12 november plaat gaat vinden. Wrom ik omdat ik een harde werkster ben en er echt alles aan ga doen om jullie kleding te promoten lijkt mij echt te gek.

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Melissa,

   Vermeld wel ook je woonplaats, Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 5. Sandy Sysmans zegt:

  Ik werk in een fitness en sport is mijn leven !
  Doe aan krachttraining en lopen en als doelen en wedstrijd OCR (Obstacle course race) mss iets nieuw voor jullie om daar ook bekend in te worden. Ben op instagram heel actief bezig en ook Facebook ook.
  En als je wedstrijden loopt wil je altijd wel graag gesponsord worden 🙂 lopen dit jaar nog in EK in Nederland volgend wkd , Duitsland , Schotland en het WK in Canada in oktober ??

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Sandy,

   Vermeld wel ook je leeftijd, woonplaats, Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 6. Michelle zegt:

  Naam: Michelle Vlemmix
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Leende
  Instagram profiel: michelle.figure
  Facebook profiel: Michelle Vlmmx en Michelle Vlemmix IFBB figure athlete
  Motivatie: Ik ben een versterking voor jullie team omdat ik een serieuze wedstrijd atleet ben die meerdere overwinningen in de bodyfitness klasse op naam heeft staan, waaronder de Grand Prix in 2016. Eind dit jaar wordt mijn internationale wedstrijd debuut. Ik ben op bijna alle wedstrijden te vinden als toeschouwer (mits ik niet mee doe) om te kijken en te socialisen. Ook ben ik dagelijks bezig met social media. Ik kan veel reclame voor jullie maken waardoor jullie bereik en sales vergroten!

 7. Anneke De Jong zegt:

  Naam: Anneke de Jong
  Leeftijd: 24 jaar
  Woonplaats: Hallum
  Instagram profiel: boxxbeauty93
  Facebook profiel: Anneke de Jong
  Motivatie: Ik ben een sporter in hart en nieren. Ik heb verschillende kickbokswedstrijden gedaan en wil dit volgend seizoen weer oppakken. Daarnaast ben ik fitness trainster, ik geef groepslessen en ik ga de opleiding voor personal trainer doen. Het lijkt me fantastisch om jullie sponsor te worden aangezien ik regelmatig deze kleding koop, love it!!!

 8. Katja Vidgren zegt:

  Katja Vidgren
  31jaar
  Weert
  @katjafit (instagram)
  Katja Vidgren (Facebook)

  Hoi!

  Dit zou heel gaaf zijn! Ik ben een bikinifitness atleet en mijn doel voor dit jaar is ironman&ironmaiden (November).
  Ik hoop dat jullie zouden mij kiezen, ik ben heel enthousiast en zou jullie goed promoten kunnen.
  Ik ben ook een soort voorbeld hier waar ik woon, want op dit moment ben ik de einige vrouw die wedstrijden meedoen.
  Ik hoop dat ik kan mensen motiveren om doelen te bereiken ook als ze al met een baan en familie moeten alles combineren. Ik heb dat al lang gedaan, waarom niet iedereen wie dat wil?
  Mijn motto is: never.stop.

 9. samantha zegt:

  Samantha polman
  Ik ben 29 jaar woon in zeist.

  Ik sporten elke dag en geef les in .o.a. paaldansen, aerial silk, aerial hoop ,felxibilitiet en personal training.

  Heb 2 studio’s waar ik dat doe en waar ik jullie merken kan promoten tevens kom ik veel op sportieve evenementen en workshops. And love gym outfits!

  Insta samantha_pole_aerial
  Facebook Samantha polman en wat studio accounts.

 10. Abigail zegt:

  Hi

  Dorothy abigail maat
  39
  Goes
  http://Www.mindlifter.nl
  Wat leuk zeg! Ja zeker lijkt mij dit leuk! Ik heb ook een site waar je meer over mij kan vinden: http://www.mindlifter.nl
  Ik train 8 jaar al 6 x per week en ga dit haar wedstrijden doen…natuurlijk wil ik graag promotie doen voor jullie merken!
  Omdat ik dit jaar deel neem aan wedstrijden en graag extra motivatie haal uit jullie lijn, zo kan ik jullie mooi promoten en het beste letterlijk en figuurlijk uit ellaar halen.??

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Abigail,

   Vermeld wel ook je Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 11. Lonneke Vugs zegt:

  Hoi hoi,
  Lonneke Vugs hier, een sterke meid van 24 jaar uit Emmen.
  Ik sta al 3,5 jaar elke dag in de gym hard te werken, training is mijn passie en mijn motivatie is grenzeloos.
  Wie dagelijks traint moet natuurlijk wel trainen in stijl en met de juiste outfit, die moet er niet alleen leuk uitzien maar moet ook vooral comfortabel zitten. Met het ruime aanbod hier is er keus genoeg voor iedereen! Momenteel ben ik atleet voor Apolloprotocol en Niche4health, ik zou het super tof vinden om ook voor een kleding merk te gaan promoten. Ik ben dagelijks meerdere momenten actief op social media en beschik over veel contacten (ik train bij 2 sportscholen en werk als model…die sporten ook allemaal) mijn bereik is groot en door mijn werk als model en ambassadeurschap weet ik hoe ik moet verkopen. Ik zeg, kom maar op 🙂 lijkt me super tof.

  https://www.instagram.com/lonnekevugs/
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010652648130

 12. Sonja zegt:

  Sonja van de Sande
  49 jaar
  Gemert
  Instagram: @Yustsome
  Twitter: @Yustsome
  Facebook onder eigen naam.
  Ondanks dat ik geen jonge meid ben wil ik de horizon voor 40 plus verbreden en laten zien dat wij ook nog toffe en hippe bodybuilding/fitnesskleding kunnen dragen.
  Op mijn blog schreef ik al een post over Under Armour (gekregen van mijn zusje).
  Ik zou het super vinden als ook een oudere dame (nou ja ik voel me echt niet oud) een kans krijgt.

 13. Kim van Rijn zegt:

  Altijd vrolijk, doorzetter, discipline, ervaring, veel connecties met goede fotografen en visagistes, heel het jaar door een goede shape, 😉

  Naam: Kim van Rijn
  Leeftijd: 31
  Woonplaats: Delft
  Instagram profiel: @kimvanrijn85
  Facebook profiel: http://www.Facebook. com/kim.vanrijn.14
  Motivatie: Altijd een strakke buik en mezelf blijven uitdagen vrolijke doorzetters die het echt voor zichzelf doen zijn mijn grootste motivatie, en uiteraard een blije zelf met het kijken in de spiegel zowel van binnen als van buiten.

 14. Kirsten zegt:

  Hoi hoi
  Mijn naam is Kirsten, ben 28 jaar en woonachtig in Vriezenveen.
  Ben dagelijks bezig met mijn voeding en bijna dagelijks bezig met trainen af en toe rust is goed voor je natuurlijk.
  Train zelf bij basic fit. En ook doe ik veel aan hardlopen buiten. Heerlijk een muziekje erop en gaan.
  Trainen haalt goeie energie in je naar boven.
  Hierbij kun je een kijkje nemen op me insta & mijn fb
  https://www.instagram.com/kirstnn
  http://www.facebook.com/kirsten.albers

  Mijn Motivatie. Ik kwam jullie tegen op fb en zag jullie bericht staan. Denk dat is een leuke uitdaging. Hou van leuke mooie sportkleding. En zou dat ook graag aan de mensen willen laten zien. Dat mensen dat ook willen halen.

  Mijn motivatie naar mezelf en die ik mee geef aan anderen. Geloof in jezelf. En je komt er wel.

  Liefsss xx

 15. Alexandra Schmidt zegt:

  Naam Alexandra Schmidt
  Leeftijd. 47
  Woonplaats Rijnsburg
  Instagramprofiel lexc_fitness
  Facebookprofiel Alexandra Schmidt
  Motivatie
  Mijn motivatie is om vrouwen van 40+ te laten zien dat je op die leeftijd er nog prachtig uit kan zien. Ik ben het bewijs. Ik train 6x in de week let goed op mijn eten. En mij shape wordt met de week mooier.
  Mijn doel voor volgend jaar is: weer een wedstrijd doen en hopelijk dan weer de nr 1 te gaan behalen.

 16. Ashley Peeters zegt:

  Naam: Ashley Peeters
  Leeftijd: 20 jaar
  Woonplaats: België , Westerlo
  Instagram profiel: fitblonde_____
  Facebook profiel: Ashley Peeters
  Motivatie:
  Als jullie me deze kans zouden geven dan zal ik er steeds voor zorgen dat de reclame op en top zit!
  Omdat ik nu ook al 2-3 jaar fitness, personal trainer ben (groepslessen voor vrouwen etc) en wat wedstrijden heb gedaan weet ik dat goede kledij tijdens het sporten een must is , maar het oog mag ook wat! Dus hiervoor ga ik naar bodybuildingkleding.com! Mode en sport wordt hier geweldig verbonden met elkaar.
  Ik zou de mensen aansporen voor deze ook te kopen via mijn Instagram, Facebook en Snapchat!

  Dit zou een geweldige kans voor me zijn!

 17. Laudy zegt:

  Naam: laudy dikken
  Leeftijd: 20 jaar
  Woonplaats: heerlen
  Instagram profiel: laudy_x
  Facebook profiel: laudy dikken
  Motivatie:
  Wat mijn motivatie is om gesponsord te worden door jullie brand bodybuildkleding?
  Dat is de weg die ik heb afgelegd om op het niveau te komen waar ik nu ben.
  5 jaar geleden ben ik begonnen met fitness, van iemand zonder enige ervaring ben ik verder gegroeid tot een gemotiveerde (potentiële) athelte om jullie brand te kunnen versterken. Het begon voor mij bij een voetbalblessure aan mijn lies, waarna ik na intensieve behandeling van mijn fysio. Ben ik begonnen met het versterken van mijn lichaam. Na het zien en natuurlijk voelen van het versterken van mijn lichaam heb ik ervoor gekozen al mijn focus te richten op fitness.
  Tijdens mijn journey ben ik in verschillende gyms andere medegemotiveerden tegengekomen waarbij ik tijdens het contact in de gym mezelf steeds verder heb kunnen ontwikkelen. Tips trics en het uitwisselen van elkaars ervaringen speelde hier een grote rol in. Dat is dan ook het aspect van de sport dat ik verder wil belichten en waar ik als athlete voor sta. Het inspireren en motiveren van anderen om dezelfde groei te kunnen meemaken als ik dat heb gedaan. Dit doe ik ook zelf gedurende het geven van bootcamplessen en tijdens het nieuw leggen van contacten in de gym of het park , waar ik naast fitness ook calesthenics beoefen.

  Graag zou ik met deze visie en passie jullie brand willen vertegenwoordigen!

  Groetjes laudy

 18. Laudy Dikken zegt:

  Naam: laudy dikken
  Leeftijd: 20 jaar
  Woonplaats: heerlen
  Instagram profiel: laudy_x
  Facebook profiel: laudy dikken
  Motivatie:
  Wat mijn motivatie is om gesponsord te worden door jullie brand bodybuildkleding?

  Dat is de weg die ik heb afgelegd om op het niveau te komen waar ik nu ben.
  5 jaar geleden ben ik begonnen met fitness, van iemand zonder enige ervaring ben ik verder gegroeid tot een gemotiveerde (potentiële) athelte om jullie brand te kunnen versterken. Het begon voor mij bij een voetbalblessure aan mijn lies, waarna ik na intensieve behandeling van mijn fysio. Ben ik begonnen met het versterken van mijn lichaam. Na het zien en natuurlijk voelen van het versterken van mijn lichaam heb ik ervoor gekozen al mijn focus te richten op fitness.
  Tijdens mijn journey ben ik in verschillende gyms andere medegemotiveerden tegengekomen waarbij ik tijdens het contact in de gym mezelf steeds verder heb kunnen ontwikkelen. Tips trics en het uitwisselen van elkaars ervaringen speelde hier een grote rol in. Dat is dan ook het aspect van de sport dat ik verder wil belichten en waar ik als athlete voor sta. Het inspireren en motiveren van anderen om dezelfde groei te kunnen meemaken als ik dat heb gedaan. Dit doe ik ook zelf gedurende het geven van bootcamplessen en tijdens het nieuw leggen van contacten in de gym of het park , waar ik naast fitness ook calesthenics beoefen.

  Graag zou ik met deze visie en passie jullie brand willen vertegenwoordigen!

  Groetjes laudy

 19. Jennifer Onasanya zegt:

  Naam: Jennifer Onasanya
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Katwijk
  Instagramprofiel: Jennifer.1802
  FBprofiel: https://m.facebook.com/jennifer.onasanya?ref=bookmarks

  Motivatie:
  Ik denk dat ik een goede versterking voor jullie team kan zijn door het bereik wat ik heb. Ik ben momenteel full time internationaal atleet, bobslee en kom uit voor Oostenrijk. Train zowel in het binnen en buitenland. Ben momenteel mijn Oostenrijkse paspoort aan het aanvragen zodat ik op de Olympische Spelen van aankomende winter kan uitkomen. Afgelopen jaar 3e op het EK en 5e op het WK geworden.
  Doordat ik veel train op verschillende locaties denk ik dat heel wat voor jullie kan betekenen, nationale en internationale brandmarketing.

 20. Diana hamelink zegt:

  Naam: Diana Hamelink
  Leeftijd: 30 juni 24 jaar
  Woonplaats: oostdijk zeeland
  Instagram profiel: d.athleet
  Facebook profiel: Diana Hamelink
  Motivatie:
  Ik ben een jonge dame die graag sport zoon 5a6 x per week en graag andere motiveerd om ook gezond bezig te zijn.. ook heb ik al meerdere kleding stukken van het merk nebbia en ben daar erg enthousiast over , ik zou graag jullie promoten omdat ik veel positive ervaringen heb met mijn bestellingen en snelle behandelingen.. en dan niet te vergeten de leuke merken die jullie hebben.. ook heb ik een beginnend blogje en vlog en zou daar ook leuke stukjes over jullie op kunnen zetten. Om een kleine indruk van mijn transformatie te geven heb ik een foto bij gevoegd.. en hoop hiermee nog meer mensen te kunnen motiveren om dit te doen.. want sporten is niet alleen gezond maar ook goed voor lichaam en geest

 21. Kamal Bassi zegt:

  Beste,

  Ik ben een fitness freak die met liefde uw merk zou willen promoten. Naast fitness ben ik sinds mijn 7de altijd een super actieve sporter geweest in allerlei verschillende soorten sport zoals turnen, voetbal, cricket, atletiek, hockey en paard rijden. Met mijn social media accounts zou ik een toegevoegde waarde voor uw merk kunnen betekenen omdat ik als hobby al jaren modellen en acteer werk verricht en hierdoor veel volgers heb.

 22. Elke zegt:

  Naam: Elke van den Bergh
  Leeftijd: 37
  Woonplaats: Antwerpen
  Instagram profiel: elkevdbergh
  Facebook profiel: elke van den Bergh
  Motivatie: zou het geweldig vinden door jullie gesponsord te worden! Grote fan van jullie kleding en voor promo en shoots draag ik altijd jullie kleding! Zelf net de EK gedaan samen met Nederlands team en ga dit jaar nog de GP doen en ook de WK in Frankrijk met daaraan vast nog wat shoots! Veel contacten in Nederland en België in de sport en zou geweldig vinden om meer van jullie top kleding te mogen dragen en vooral promoten via mijn fan pagina en Facebook en insta! Succes met jullie keuze! Greetz Elke

 23. Kamal Bassi zegt:

  Naam: Kamal Bassi
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Zoetermeer
  Instagram profiel: kamalkbassi
  Facebook profiel: Kamal Bassi
  Motivatie:

  Ik ben een fitness freak die met liefde uw merk zou willen promoten. Naast fitness ben ik sinds mijn 7de altijd een super actieve sporter geweest in allerlei verschillende soorten sport zoals turnen, voetbal, cricket, atletiek, hockey en paard rijden. Met mijn social media accounts zou ik een toegevoegde waarde voor uw merk kunnen betekenen omdat ik als hobby al jaren modellen en acteer werk verricht en hierdoor veel volgers heb.

 24. Joy zegt:

  Ik zou het super tof vinden om door jullie gesponsoord te worden, ik ben dit jaar begonnen met de uitdaging om een wedstrijd te doen in maar 5 maanden, juliette bergman cup won ik de 4de plek waar ik niet tevreden mee was en daardoor wou bewijzen dat het anders was. Ben ik een week later de Isala Cup gaan doen en daar eerste plek gewonnen, 2 weken later kwam de Open Rotterdamse en won ik de 3de plek. Toch netjes voor de eerste keer. Ik werk zelf als personal trainer en ik ga in November weer mee doen met Juliette Bergman Cup Gran Prix. Dus zou het super gaaf vinden om jullie als sponsoor te hebben!

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Joy,

   Vermeld wel ook je leeftijd, woonplaats, Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 25. Tamara Alting zegt:

  Beste bodybuildingkleding,

  Natuurlijk moest ik er geen twee keer overnadenken om hierop te reageren! Het lijkt mij uiteraard onwijs tof om samen te mogen werken met jullie! Ik ben al heel erg lang fan van jullie site en bestel hier dan ook met regelmaat mijn fitness kleding! Vooral nebbia ben ik helemaal dol van! Op dit moment zou je zeker kunnen zeggen dat dat mijn favoriete merk is.

  Ik train al jaren en doe inmiddels ook wedstrijden. Op dit moment bereid ik mij voor op de juliette bergmann grandprix 2017. Daarnaast geef ik personal training en voedingsadviezen. Ik train in meerdere sportscholen in Nederland en het lijkt me super tof om dit in de kleding van bodybuildingkleding.com te doen natuurlijk. Ik ben nu al zeer actief op Instagram en Facebook en mijn streven is uiteraard om dit alleen maar uit te breiden. Daarnaast lanceer ik binnenkort mijn eigen website. Het is ontzettend leuk om actief bezig te zijn op sociaal media en het lijkt mij erg leuk om via mijn insta story en Posts jullie merken te promoten.

  Hier onder nog eventjes mijn gegevens:
  Tamara Alting
  27 jaar
  Haarlem/amsterdam
  Instagram: Tamara_squats
  Facebook: Tamara Alting

  Ik hoop natuurlijk van harte dat jullie een samenwerking met mij ook zien zitten. Hopelijk tot snel.

  Met vriendelijke groet,

  Tamara Alting

 26. Joy zegt:

  Mijn naam is Joy!
  Ik ben 23 jaar.
  Ik woon in Den Haag.
  Instagram : GetFitWithJoy
  Facebook : Joy Se
  Ik zou het super tof vinden om door jullie gesponsoord te worden, ik ben dit jaar begonnen met de uitdaging om een wedstrijd te doen in maar 5 maanden, juliette bergman cup won ik de 4de plek waar ik niet tevreden mee was en daardoor wou bewijzen dat het anders was. Ben ik een week later de Isala Cup gaan doen en daar eerste plek gewonnen, 2 weken later kwam de Open Rotterdamse en won ik de 3de plek. Toch netjes voor de eerste keer. Ik werk zelf als personal trainer en ik ga in November weer mee doen met Juliette Bergman Cup Gran Prix. Dus zou het super gaaf vinden om jullie als sponsoor te hebben!

 27. Jerritza Miréa Henriquez zegt:

  Beste mensen van bodybuildingkleding.com
  Ik ben Miréa Henriquez en zou graag bodybuildingkleding.nl willen promoten.
  Waarom ik denk dat ik geschik ben om jullie te promoten is dat ik 100% gemotiveerd en gefocussed met mijn sport bezig ben, fitness en bodybuilding is mijn levensstijl.
  Een jaar na mijn rugoperatie ging Ik wedstrijden doen in de zwaarste klasse bij de vrouwen namelijk de womensphysique. Ik heb in 30 oktober 2016 mijn eerste wedstrijd gedaan, de Artemis cup en daar werd ik Eerste en overall winner. Ik won the best pose en de best female athlete of the day prijs. Een week later deed Ik de Iron man&Iron Maiden daar ook eerste prijs gewonnen. Een week later won ik de Grand Prix Juliette Bergmann cup en kreeg ik mijn IFBB A status en mocht ik in mei 2017 Nederland vertegenwoordigen op de EK in Spanje. Op de EK werd ik vierde bij de Masters en derde in mijn category. Ik ben hierdoor gekwalificeerd om in December 2017 Nederland te gaan vertegenwoordigen bij de World Championship in Frankrijk. Met hard werken, kracht, dedicatie en liefde voor de sport heb ik bereikt waar ik nu ben.
  Dit is maar het begin want ik blijf mijn best doen om alles eruit te halen wat er te halen valt en de enige manier om dat te bereiken is hard werken.
  Ik ben een trouwe klant van bodybuildingkleding.com en zou Graag met jullie willen samen werken.
  Liefs, Miréa Henriquez

 28. Mandy Kluijtmans zegt:

  Naam: Mandy Kluijtmans
  Leeftijd: 23 jaar
  Woonplaats: Gemert
  Instagram profiel: mandykluijtmans
  Facebook profiel: Mandy Kluijtmans
  Motivatie:
  I am the new iron generation ??
  Why me? Ik ben ongeveer 6 jaar bezig met fitness en sinds maart van dit jaar ben ik bezig met bodybuilding. Gestart met een vetpercentage van 27,7 nu een percentage van 20,1 procent vet and still going strong!
  Ik ben minimaal 6 dagen in de week in de sportschool én werk er ook nog eens, dus ambassadeur ✅. Daarnaast sport ik regelmatig in andere gyms voor andere omgevingen te bekijken en te zien wie er nog meer zo dedicated zijn als dat ik ben. Alleen het beste is goed genoeg voor mij, falen is geen optie.

  Ik heb de opleiding communicatie gedaan en heb als projectmanager bij een reclamebureau gewerkt dus ik weet als de beste hoe ik merken kan promoten en content kan schrijven voor blogs. Maar ook hoe ik producten top-of-mind kan maken bij een doelgroep.
  Speel in op het gevoel (en de muscles?)!
  Ook heb ik veel verstand van klantreizen (customer journeys) en weet ik als fitgirl precies wat er allemaal op mijn pad komt online in de zoektocht naar gymwear en supplementen.
  Met social media sta ik op en ga ik mee slapen, je kunt wel zeggen dat ik 24/7 actief ben op diverse kanalen zoals Facebook, twitter, instagram, Snapchat, YouTube, Pinterest maar ook LinkedIn.

  • Lift heavy – eat – sleep – repeat •

  May the best girl win✌???

 29. Mandy zegt:

  Naam: Mandy Kluijtmans
  Leeftijd: 23 jaar
  Woonplaats: Gemert
  Instagram profiel: mandykluijtmans
  Facebook profiel: Mandy Kluijtmans
  Motivatie:
  I am the new iron generation ??
  Why me? Ik ben ongeveer 6 jaar bezig met fitness en sinds maart van dit jaar ben ik bezig met bodybuilding. Gestart met een vetpercentage van 27,7 nu een percentage van 20,1 procent vet and still going strong!
  Ik ben minimaal 6 dagen in de week in de sportschool én werk er ook nog eens, dus ambassadeur ✅. Daarnaast sport ik regelmatig in andere gyms voor andere omgevingen te bekijken en te zien wie er nog meer zo dedicated zijn als dat ik ben. Alleen het beste is goed genoeg voor mij, falen is geen optie.

  Ik heb de opleiding communicatie gedaan en heb als projectmanager bij een reclamebureau gewerkt dus ik weet als de beste hoe ik merken kan promoten en content kan schrijven voor blogs. Maar ook hoe ik producten top-of-mind kan maken bij een doelgroep.
  Speel in op het gevoel (en de muscles?)!
  Ook heb ik veel verstand van klantreizen (customer journeys) en weet ik als fitgirl precies wat er allemaal op mijn pad komt online in de zoektocht naar gymwear en supplementen.
  Met social media sta ik op en ga ik mee slapen, je kunt wel zeggen dat ik 24/7 actief ben op diverse kanalen zoals Facebook, twitter, instagram, Snapchat, YouTube, Pinterest maar ook LinkedIn.

  • Lift heavy – eat – sleep – repeat •

  May the best girl win✌???

 30. Natalie Verbeek zegt:

  Naam: Natalie Verbeek
  Leeftijd: 21
  Woonplaats: Veenendaal
  Instagram profiel: NatalieVerbeek
  Facebook profiel: Natalie Verbeek
  Motivatie:

  Ik bestel al maanden mijn Nebbia artikelen bij jullie. Vind deze producten ontzettend gaaf en praktisch omdat ze niet doorschijnen. Jullie leveren altijd superservice en ook zonder sponsoring raadde ik jullie al aan bij mijn medesporters. Graag zou ik mijn enthousiasme over jullie en jullie merken in samenwerking met jullie overbrengen naar andere fitnessfanaten! Ik train zelf 6 keer per week minimaal 1,5 uur in de sportschool om nog fitter te worden, daarnaast probeer ik ook 3 maal per week sochtends voor het ontbijt een half uur hard te lopen. Volgend jaar is mijn streven om het podium op te gaan in de ‘womens wellness’ klasse, en te strijden op de strong viking run. Goede vooruitzichten dus!

 31. Natascha zegt:

  De strycker natascha
  43 jaar
  2590 berlaar
  België
  ( nog geen Instagram profiel als athlete )
  Natascha eddy de haes

  Motivatie :
  Als 43 jarige met goede fysiek en heel actief in krachtsport met als doel competitie
  zou ik nu wel erg een goede rede kunnen hebben om op cocial media veel meer actief te worden met men progressie en tegelijkertijd de producten van bodybuilding.com te kunnen promoten !
  ?
  Lijkt helemaal iets voor mij
  Grtjs natascha .

 32. Glynis van Drunen zegt:

  Naam: glynis van drunen
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Raamsdonksveer
  Instagram profiel: glynisvdrunen
  Facebook profiel:glynis van Drunen / glynisifbbathlete
  Motivatie: zelf hebben wij een eigen gym en deel ik mijn passie met mijn vader die tevens ook mijn coach is. We hebben vorig jaar de JBC gewonnen in de bikini klasse en ik ben dit jaar weer bezig voor mijn volgende wedstrijd. Jullie sportkleding draag ik zelf momenteel ook al. Wat ik sowieso ook belangrijk vind is dat als ambassadeur je de kleding die je promoot ook goed vind. Wedstrijden en bodybuilding is mijn passie en mijn levensstijl. Ik ben hier in opgegroeid en zal mijn leven lang zo lang ik kan hiermee doorgaan. Het lijkt me onwijs tof om mijn passie voor deze sport te uiten in en met jullie kleding!

 33. Mink zegt:

  Naam: mink
  Leeftijd: 27
  Woonplaats: den Bosch
  Instagram profiel: minkvn
  Facebook : niet openbaar
  Motivatie:
  Mijn naam is Mink, ik ben een bikinifitness meisje van 27 jaar uit den Bosch. Ik ben niet zomaar een bikinifitness meisje, want ik heb een aangeboren lichamelijke beperking. Op dit moment bestaat er nog geen ‘specials’ klasse in Nederland maar ik ben druk aan de slag om hier meer draagvlak voor te creëren. Ik heb contact met veel mensen met een fysieke beperking die de stap naar het podium ook overwegen en krijg positieve reacties van de NBBF. We hopen dit jaar al te starten met het geven van gastoptredens bij bodybuilding wedstrijden om meer bekendheid hiervoor te creëeren en de drempel bij deze groep mensen te verlagen. Ik deel mijn verhaal zoveel mogelijk op social media en via verschillende blogs. Positiviteit staat hierbij centraal. Ambassadeur zijn van jullie website zou mij hier enorm bij ondersteunen en ik denk ook dat ik veel voor jullie kan betekenen als ‘pionier’ in de specials klasse.

 34. Marianne Groeneveld zegt:

  Hai hallo!!!

  Mijn naam is Marianne Groeneveld, ik ben 38 jaar en woon samen met m’n kinderen in Nijkerk!
  In 2014 was ik m’n stresskilootjes zat en raakte ik voor t eerst in gesprek met mijn nu huidige coach Kevin en Evelien Nellen. Ik begon met een voeding en trainingschema en zag al snel de eerste mooie resultaten. Door mijn toenmalige drukke horecabaan en daardoor weer slechtere voeding en veel rugklachten kwam alles toch weer op een laag pitje totdat ik in 2015 de Flexchallenge tegen kwam en t roer definitief om ging!! Ik heb 11 maanden keihard getraind om van de 69,8 kilo en bijna 28,6% vet op t podium te komen met 56 kilo en amper 14%. Ik kreeg een first call out!! Kon t niet geloven….Uiteindelijk werd ik toch nog 6e van de 13 maar ik voelde me alsof ik 1e was. Uiteindelijk door omstandigheden m’n volgende wedstrijd uit moeten stellen maar dit jaar kan ik er eindelijk weer helemaal voor gaan! Oktober zal ik weer shinen op dat podium. En mede door mijn top coaches met een verbeterde shape!! Ik post dagelijks m’n vooruitgang op fb en ook steeds meer op Instagram.
  Het motiveert mezelf om elke dag t beste uit mezelf te halen maar ook om te bewijzen dat je als alleenstaande moeder en met een drukke horecabaan daarnaast ook je eigen doelen kan halen in deze mooie sport en hoop zodoende ook anderen te motiveren.

  ik zou t echt fantastisch vinden om hierbij jullie als sponsor te mogen hebben aan mijn zijde om jullie o.a te promoten als bedrijf en mezelf met nog meer trots te kunnen motiveren wanneer ik in jullie prachtige kleding m’n vooruitgang en trainingen post op social media!

  Ik hoop uit alle reacties die jullie ontvangen dat ik gekozen wordt om jullie bedrijf met veel trots te mogen promoten/vertegenwoordigen!!!

  Lieve groetjes Marianne
  Mijn fb en Instagram is onder m’n eigen naam Marianne Groeneveld te vinden!

 35. Danielle Rietveld zegt:

  Naam; Daniëlle Rietveld
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Krimpen aan den IJssel
  Instagram: Danielle.rietveld
  Facebook: Danielle Rietveld
  Motivatie:
  Gewichtheffen is voor mij pure therapie en zelfbeheersing.
  Door te stoppen met cardio en “durven” te liften en yoga ben ik van mijn eetstoornis boulimia afgekomen. In 1,5 jaar ben ik van 57 kilo naar 79 gegaan.
  Eindelijk ben ik comfortabel met mijzelf en apetrots wat ik heb bereikt door het veranderen van mijn mindset.
  Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en verbeteren en ik zie dit als een kans om nog sterker te worden. Dus wie weet, dit is mijn motivatie! Elke dag opnieuw. Fitness is een groot onderdeel van mijn leven.

 36. Dénise zegt:

  Naam: Dénise
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Den Haag
  Instagram profiel: deniesk
  Facebook profiel: Denies coolshine
  Motivatie: de sportschool is mijn tweede thuis. Ik train niet omdat het moet, maar omdat het een grote aanvulling is in mijn leven. Ik voel me fit en gezond en wil dit ook naar de buitenwereld uitstralen om andere mensen te motiveren. Om dezelfde reden ben ik gecertificeerd personal trainer om anderen te helpen. Ik train al enkele maanden hard om met JBC mee te doen, echter brak ik mijn been in december waardoor ik alles uit moest stellen! In voortgangsfoto’s en video’s zal ik jullie graag promoten

 37. Marita ter Haar zegt:

  Naam: Marita ter Haar
  Leeftijd: 31
  Woonplaats: Rotterdam
  Facebook: Marita ter Haar
  Instagram: oldschoolgymgirl
  Ik denk dat ik goed in jullie team pas, omdat ik een echte diehard oldschool gymgirl ben!
  Ik train al 10 jaar, maar na de geboorte van mijn jongste zoon ben ik echt serieus gaaan werken aan een mooi gespierd physiek. Ik train 5 dagen per week, waarvan 1,5 uur kracht en een half uur cardio. Mijn doel is bodyfitness en ben al aardig onderweg hihi. Bodybuilding is mijn leven, het maakt mij happy. Mijn man en oudste zoon doen ook aan bodybuilding, dus wij zijn een echte fitfam!
  Ik hou er echt van om gave gymkleding aan te hebben naar de gym, ik train daardoor ook echt beter haha en je kan nooit genoeg hebben ? Ik vind jullie kleding echt geweldig! Kortom kies mij! Ik ben hartstikke leuk! Echt! ☺

 38. Nana zegt:

  Naam: Nana van Ham
  Leeftijd: 30 (06-08-1986)
  Woonplaats: Etten-Leur
  Instagram profiel:fit_mom_nana
  Facebook profiel:nanavanham
  Motivatie: motivation to the max! Hou je vast want hier ben ik! Sportieve jonge hardwerkende mama. 30 jaartjes jong in de bloei van me leven, en daarom veel respect voor mijn lijf. Ik werk er hard voor om fit te blijven. Gezonde voeding en juiste beweging staan centraal in mijn dagelijkse leven. Het juiste voorbeeld geef ik aan me dochter en zou dat graag door willen geven aan nog meer mensen. Mensen in mijn omgeving vinden mij actief, opgewekt en altijd vrolijk. Voorheen heb ik al eens meegedaan aan een wedstrijd en dit jaar weer opnieuw aan het trainen. Ik laat er alles voor zonder moeite en het is gewoon wie ik ben. En wie weet we de juiste aanvulling voor jullie team.

 39. Nelian Chabot-Kramer zegt:

  Naam: Nelian Chabot-Kramer
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Sommelsdijk
  Instagram profiel: @Neliank_fit
  Facebook profiel: Nelian Chabot-Kramer
  Motivatie: Ik ben iets meer als 2 jaar geleden begonnen met trainen. Ik begon in maart 2015 met een aardig overgewicht. Ik ben toen heel veel kg’s afgevallen en heb mij voor bereid op mijn eerste wedstrijd in de klasse Body fitness op 2 oktober 2016, de Enercup. Doordat ik veel af moest vallen had ik te weinig spiermassa. Ik ben nu bezig flink wat spiermassa op te bouwen voor mijn tweede wedstrijd de Golds Gym Classic op 1 oktober 2017. Ik hoop dat ik dan een mooie progressie gemaakt heb. Ik denk dat ik een goede motivatie kan zijn voor dames met een overgewicht, dat ik kan laten zien hoe je je lichaam kan transformeren en dat er heel veel mogelijk is.

 40. Georgina zegt:

  Naam: Georgina Kramer
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Rotterdam
  Instagram profiel: ifbbgeorginakramer
  Facebook profiel: Georgina Kramer
  Motivatie: ik wil een bijdragen zijn om de verkoop omhoog te halen en een leuke nieuwe team member te worden. ik heb een redelijk gróót bereik via mijn instagram account en hou ervan om mensen te motiveren.

 41. Sylke zegt:

  Naam: Sylke Kempe
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Heerhugowaard
  Instagram profiel: @Sylke2.0 (https://www.instagram.com/sylke2.0/)
  Facebook profiel: Sylke kempe (https://www.facebook.com/sylke.kempe)
  Motivatie: Ik denk dat ik een goede aanwinst kan zijn voor jullie team. Als leuke spontane sportieve dame die ook nog eens van fashion houdt. Hoe kan je dat beter combineren dan goed gekleed naar de gym, in jullie sportkleding. Ook ik ben een bikini atlete, mag wedstrijden meedraaien met de top van nederland. Mijn volgende doel is het wereld kampioenschap 2018 en daar ben ik nu dan ook naar toe aan het werken. Ik plaats dagelijks foto’s op mijn instagram welke voornamelijk sport en fashion gericht zijn en ik denk dat ik jullie visie goed kan representeren. Bodybuilding is mijn leven en ik draag dit graag uit naar anderen.

 42. Renuka Sankar zegt:

  Naam: Renuka Sankar
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Zoetermeer
  Instagram profiel: renuka_s
  Facebook profiel: Renuka Sankar
  Motivatie: Als bikinifitness atleet ben
  ik 6 dagen per week in
  Sportschool te vinden. Ik zit
  Nu in de voorbereiding voor
  Mijn 3e wedstrijd begin nov.
  Mijn bikiniwedstrijdprep is
  Te volgen via mijn instagram
  Omdat ik zo veel bezig ben
  met de sport lijkt het mij
  een fantastische kans om
  door jullie gesponsord te
  mogen worden! Van mij
  kunnen jullie fotos en
  filmpjes verwachten waarin
  ik de kleding heel dankbaar
  zal dragen. Groetjes! ?

 43. Annick Quanten zegt:

  Naam:Annick Quanten
  Leeftijd:28
  Woonplaats:Hasselt
  Instagram profiel:annickq
  Facebook profiel:AnnickQuanten
  Motivatie:
  Ik train dagelijks in de Gym Powerhouse Helchteren die ik op competitieniveau samen met mijn coach Johnny Boons vertegenwoordig.
  In maart deed ik mijn eerste bikinifitness wedstrijd, Siggi Segers en behaalde 1e plaats bij de New Faces en deed aansluitend met de Open Contest mee waar ik 5e plaats behaalde.
  ondertussen ben ik flink aan het trainen geweest ( 6 keer per week krachttraining en 2 keer per week cardio/crossfit full body training). Mijn doel is om in Oktober deel te nemen aan de Open Contest en nadien het Belgisch Kampioenschap met lange termijndoel eventueel aan het Europees Kampioenschap deel te nemen.
  Ik heb verschillende outfits van Nebbia en vind het ook belangrijk dagelijks in een leuke outfit te trainen of tijdens een shoot leuke setjes te presenteren.
  Deze zomer plan ik nog een volgende shoot wanneer ik helemaal in shape sta.
  Het zou voor mij een eer zijn jullie outfits te mogen presenteren…

 44. Cil zegt:

  Naam: Cil
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Amsterdam
  Instagram profiel: Cilla.fit
  Facebook profiel: nvt
  Motivatie: Bijna één jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om voor wedstrijden te gaan trainen. Fitness is mijn grooste passie en daarmee ook mijn lifestyle geworden. Een jaar geleden heb ik een instagram profiel aangemaakt om mijn liefde en passie voor sport te delen met andere mensen. Ik haal veel voldoening aan het motiveren van andere mensen. Ik heb vorig jaar de sapcup 2016 gedaan naast mijn laatste kaar HBO studie. Het was niet makkelijk om mij studie te combineren met mijn sport maar ergens zorgde ik er altijd voor dat het werkte. Ik heb het waar gemaakt! Momenteel wordt ik gecoacht dooe Liona Bergmann en train ik naar een nieuwe wedstrijd toe. Sinds ik vorige week ben afgestudeerd kan ik niet wachten om mij 110% te richten om sport en alles wat daar bij komt kijken. Ik denk dat ik jullie producten heel goed kan promoten, daar ik hier nu genoeg tijd voor heb. Ik ben een erg gemotiveerd en gedisciplineerd persoon die weet wat ze wil en ik wil jullie graag als sponser!! Ik hoop dat jullie mij een kans willen geven om samen elkaar naar een next level te tillen. Ik heb ook de ambitie heb om veel te gaan reizen en dit kan goed in jullie voordeel werken zodat ik jullie ook in andere landen binnen en buiten europa kan promoten! Neem graag een kijkje op mijn instagram profiel.. ik denk dat mijn looks goed passen bij jullie producten en ik deze daar goed mee kan promoten!

  In afwachting van jullie bericht.

  Liefs, Cil

 45. Cilla.fit zegt:

  Naam: Cil
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Amsterdam
  Instagram profiel: Cilla.fit
  Facebook profiel: nvt
  Motivatie: Bijna één jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om voor wedstrijden te gaan trainen. Fitness is mijn grooste passie en daarmee ook mijn lifestyle geworden. Een jaar geleden heb ik een instagram profiel aangemaakt om mijn liefde en passie voor sport te delen met andere mensen. Ik haal veel voldoening aan het motiveren van andere mensen. Ik heb vorig jaar de sapcup 2016 gedaan naast mijn laatste kaar HBO studie. Het was niet makkelijk om mij studie te combineren met mijn sport maar ergens zorgde ik er altijd voor dat het werkte. Ik heb het waar gemaakt! Momenteel wordt ik gecoacht dooe Liona Bergmann en train ik naar een nieuwe wedstrijd toe. Sinds ik vorige week ben afgestudeerd kan ik niet wachten om mij 110% te richten om sport en alles wat daar bij komt kijken. Ik denk dat ik jullie producten heel goed kan promoten, daar ik hier nu genoeg tijd voor heb. Ik ben een erg gemotiveerd en gedisciplineerd persoon die weet wat ze wil en ik wil jullie graag als sponser!! Ik hoop dat jullie mij een kans willen geven om samen elkaar naar een next level te tillen. Ik heb ook de ambitie heb om veel te gaan reizen en dit kan goed in jullie voordeel werken zodat ik jullie ook in andere landen binnen en buiten europa kan promoten! Neem graag een kijkje op mijn instagram profiel.. ik denk dat mijn looks goed passen bij jullie producten en ik deze daar goed mee kan promoten!

  In afwachting van jullie bericht.

  Liefs, Cil

 46. Miranda zegt:

  Naam: Miranda Slingerland
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Leiden
  Instagram profiel: dietitian_miranda
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/miranda.slingerland
  Motivatie: Mijn naam is Miranda, 25 jaar en vorig jaar afgestudeerd als (sport)diëtiste. Ik sport al enkele jaren, maar sinds vorig jaar fanatiek. Ik was in voorbereiding op een wedstrijd, maar dit liep helaas anders dan gepland! Ik heb veel kennis opgedaan, zowel lichamelijk als mentaal ben ik gegroeid. Het lijkt me ontzettend gaaf om door jullie gesponsord te worden en nog meer uit mezelf te halen. Hieronder beantwoord ik jullie vragen:

  – Ik zal een versterking voor het team zijn, omdat ik een gedreven, loyaal en creatief persoon ben.
  1. Gedreven in alle aspecten van het leven waarin ik iets wil bereiken, of dat nu in de sportschool is of het leven daarbuiten (want die is er zeker ook nog). 2. Loyaal aan alles en iedereen waar ik volledig achter sta, waaronder dit bedrijf!
  3. En creatief als in het bedenken van iets nieuws, alsook in beeldende kunst en fotografie. Ik durf te zeggen dat ik prachtige foto’s zal maken met jullie sportkleding waar wij beiden profijt van zullen hebben.

  – Wat kan ik voor jullie betekenen? Ik kan beloven dat ik mooie, duidelijke foto’s kan maken in de door jullie gekozen sportkleding. Ik weet dat ik momenteel geen groot bereik heb via social media, simpelweg omdat ik er de laatste maanden te weinig aan gedaan heb. Wel weet ik van aanpakken en heb ik naast social media een groot netwerk in de sport die ik zal gaan aanspreken. Ik zal alles op alles zetten om zowel dit netwerk als mijn social media te laten groeien!

 47. Chantal Schreuder zegt:

  Naam: Chantal Schreuder
  Leeftijd: 27
  Woonplaats: Zwolle
  Instagram profiel: chantal_bikinifitness
  Facebook profiel:
  Privé: http://www.facebook.com/chantalschreuder
  Pagina: http://www.facebook.com/chantalbikinifitness
  Motivatie: Ik ben niet super goed in het tekstueel verkopen van mezelf, maar ik weet wel dat als ik iets wil, ik me hier 100% voor inzet! Daarom zullen jullie zeker een goeie aan mij hebben en zal ik ook een toegevoegde waarde voor Bodybuildingkleding zijn.

  Op dit moment ben ik bezig met voorbereiding voor mijn eerste internationale bikinifitness wedstrijd die in April 2018 gepland staat. Motivatie is dus skyhigh en het zou tof zijn als jullie me hierbij gaan steunen dmv sponsoring.

 48. Miranda Slingerland zegt:

  Naam: Miranda Slingerland
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Leiden
  Instagram profiel: dietitian_miranda
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/miranda.slingerland

  Motivatie: Even voorstellen, mijn naam is Miranda, 25 jaar en vorig jaar afgestudeerd als (sport)diëtiste. Gemiddeld sport ik 5 keer in de week en was ik vorig jaar in voorbereiding op een wedstrijd, maar dit liep helaas anders dan gepland. Ik heb veel kennis opgedaan, zowel lichamelijk als mentaal ben ik erg gegroeid. Het lijkt me ontzettend gaaf om door jullie gesponsord te worden en nog meer uit mezelf te halen! Hieronder beantwoord ik jullie vragen:

  – Ik zal een versterking voor het team zijn, omdat ik een gedreven, loyaal en creatief persoon ben.
  1. Gedreven in alle aspecten van het leven waarin ik iets wil bereiken, of dat nu in de sportschool is of het leven daarbuiten (want die is er zeker ook nog!). 2. Loyaal aan alles en iedereen waar ik volledig achter sta, waaronder dit bedrijf!
  3. En creatief als in het bedenken van iets nieuws, alsook in beeldende kunst en fotografie. Ik durf te zeggen dat ik prachtige foto’s zal maken met jullie sportkleding waar wij beiden profijt van zullen hebben!

  – Wat kan ik voor jullie betekenen? Ik kan beloven dat ik mooie, duidelijke foto’s kan maken in de door jullie gekozen sportkleding. Ik weet dat ik momenteel geen groot bereik heb via social media, simpelweg omdat ik er de laatste maanden te weinig aan gedaan heb. Wel weet ik van aanpakken en heb ik naast social media een groot netwerk in de sport die ik zal gaan aanspreken. Ik zal alles op alles zetten om zowel dit netwerk als mijn social media te laten groeien!

  Liefs, Miranda

 49. Carolien zegt:

  Naam: carolien Verhoeven
  Leeftijd: 34
  Woonplaats: culemborg
  Instagram profiel: carolien_v82

  Motivatie:
  Ik ben ruim 26 kilo afgevallen en ik vond het tijd voor een nieuw doel, eigenlijk een lang gekoesterde droom. Bikini Fitness! Op mijn insta pagina deel ik wat ik leuk vind en wat mijn passie is. Sport en eten! Mijn weg naar bikini fitness toe. Sinds een maand begeleid ik met heel veel enthousiasme mensen naar een gezonde levenstijl. Goed voor de dag komen is heel belangrijk net als sporten in goede kleding, ik ben 4 a 5 keer in de week in het krachthonk te vinden in de sportschool . Ik mag dan wel 34 jaar zijn en misschien wel te oud voor deze campagne toch schrijf ik me bij deze in omdat ik wil laten zien dat een droom/passie hebben geen leeftijd kent ?

 50. Jennifer zegt:

  Naam Jennifer
  Leeftijd 32
  Woonplaats utrecht
  Instagram profiel jennifer_train_like_a_beast

  Motivatie
  Beste heer me vrouw
  Ik ben moeder van twee kids
  En train nu al 4 jaar en knok er hard om mijn doel te bereiken wil bodybuilding vrouwen gaan doen en me resultaten zijn zichtbaar nu
  Het belangrijkste doel in me leven is blijven trainen nu 4 jaar 5 dagen 2 uur lang in de sportschool daar noemen zij mij allemaal al bij naam hahahha heel leuk heb daarom ook veel mensen leren kennen binnen en buiten de sportschool het lijk mij erg leuk om met jullie kleding te mogen showen want val nogal op ? en maak veel nieuwe contacten weet van praten en verkopen ? hoop dat ik de gelukkige mag worden liefs jennifer

 51. Iris zegt:

  Naam: iris van daalen
  Leeftijd: 22 almost 23
  Woonplaats: nog eventjes in het kleine dorp wijk en aalburg binnenkort de grote stad in. Utrecht
  Instagram profiel: iris_befit
  Facebook profiel: iris van daalen
  Motivatie:
  Mijn motivatie om jullie gezicht te worden. Is omdat ik na een lange weg in naar een gezond en fit leven. ‘Zeg van obese tot nu goed in vorm’ Kan zeggen dat ik kan stralen. En wie wil dat nou niet stralen in al deze te gekke kleding van bodybuilding kleding. Ik ben zelf ook klant en kan met eerlijkheid zeggen top producten en een goede service.
  Daarom wil ik graag jullie gezicht worden en deze te vredenheid overbrengen op andere.
  En aan gexien ik minstens 5 x per week in de sportschool sta wordt het makkie om wat te gekke plaatsjes te schieten om de producten te promoten via het sociale web.
  En ja ik beken ik loop nou eenmaal liever in een nebbia broek dan in een jeans.
  En wat is nou mooier dan een vrouw strale met zelfvertrouwen in een goeie gym outfit.

 52. Seda zegt:

  Naam: Seda Kandemir
  Leeftijd: 31
  Woonplaats: Oss en de Meern Utrecht
  Instagram profiel: mormeneksem61
  Facebook profiel:https://m.facebook.com/profile.php?id=100006966617350
  Motivatie:
  Mijn leven is veranderd door fitness. Lang verhaal om het hier te vertellen maar heb in ieder geval veel erdoor overwonnen. İk straal kracht uit, ben energiek en zeer spontaan. İk train elke dag en zou zeker super zijn als ik door jullie gesponserd zou worden. İk heb gezien dat jullie producten van de beste merken in het assortiment hebben. het zou mij vereren om ze te mogen dragen en te promoten. ik ben nu in voorbereiding voor mijn wedstrijd. Het is een zware weg maar absoluut de moeite waard. Ik hou zeer veel van mijn lichaam en vind dat deze in mooie kleding getoond mag worden. Ja ik ben zelfverzekerd ?? Neem een kijkje op mijn instagram en facebookpagina zou ik zeggen en kom meer te weten over mij 😉

 53. Larah Pander zegt:

  Naam: Larah Pander
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Wassenaar
  Instagram profiel: Larah_Pander
  Facebook profiel: Larah Pander

  Motivatie:
  Na mijn deelname aan mijn eerste bodybuilding wedstrijd heb ik mijn nieuwe passie gevonden. Mijn lichaam zien veranderen door hard trainen, strikte voeding en doorzettingsvermogen is voor mij steeds weer een uitdaging. Elke dag weer een nieuwe uitdaging is precies wat ik nodig heb. Daarbij kunnen wij elkaar helpen!

  Ik werk momenteel nog in een sportwinkel waar ik veel commentaar krijg over de collectie sportkleding. Veel mensen zoeken dan ook op internet naar een stoere outfit die opvallend, sexy en comfortabel is.
  Aangezien ik volgende maand als assistent manager aan de slag ga bij mijn sportschool ben ik er van overtuigd dat ik de collectie van Bodybuildingkleding optimaal kan gaan promoten. De werknemers zijn tenslotte het beeld van de sportschool. Ook ben ik er van overtuigd dat ik via mijn (groeiende) social media kanalen mijn steentje bij kan dragen.
  Mocht er een samenwerking uit voort komen, dan zijn er wellicht ook mogelijkheden om verschillende evenementen te organiseren die verkoop bevorderend zijn.

  Het lijkt mij een eer om met jullie samen te mogen weken. Alvast bedankt voor jullie tijd!

  Groetjes Larah

 54. Van der Biest Jutta zegt:

  Naam: Jutta Van der Biest
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Gent, Belgie

  Instagram profiel: https://www.instagram.com/jutta.vdb/

  Facebook profiel: https://www.facebook.com/JuttaVdB
  Motivatie:
  Ik ben heel veel met sport bezig, elke dag met voeding, bijna dagelijks trainen waar je veel mensen ontmoet, gaan kijken naar wedstrijden om mensen te leren kennen (EK IFBB in spanje…), wedstrijden mee doen (volgende is Musclemania in Parijs), drietalig dus ik verken graag de wereld.

  Mijn motivatie en mijn passie zijn onophoudelijk !

  Waarom zou je mij kiezen?
  Ik denk dankzij deze evenementen, mijn sociale media waarmee ik dagelijks bezig mee ben, de wedstrijden, kan ik gemakkelijk reclame maken, het kan alleen maar de verkoop vergroten !
  Zou het ook heel leuk vinden om te helpen tijdens evenementen!
  Ik ben zot van Gym kleding!

  Together we could be even stronger !

 55. Julia zegt:

  Naam: Julia Kohary
  Leeftijd: 43
  Woonplaats: Oss
  FB: Julia Kohary
  IG: julia_kohary

  Beste bodybuildingkleding team,
  Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Julia, alleenstaande moeder van Elle (14 jaar) en ik werk parttime als tandartsassistente.
  Mijn eerste ervaring met dumbells was op mijn 15e. En het was ‘liefde op het eerste gezicht’. En nu, 28 jaar later, is mijn liefde voor bodybuilding alleen maar sterker.

  In maart 2017 heb ik mijn C-wedstrijd gehad en 5 weken later ben ik Nederlands kampioen women’s physique geworden. Met dank aan mijn topcoach!

  Voor mij is bodybuilding het mooiste sport. Het geeft niet alleen maar lichamelijke kracht maar maakt mentaal ook sterker. Promoten van bodybuilding en bodybuilding lifestyle doe ik al en het lijkt mij supergaaf om dan ook bodybuilding kleding te mogen promoten. Dit zou ik met heel veel liefde doen. In de hoop dat er steeds meer mensen deze prachtige sport een kans zullen gaan geven. Sooo Let’s do it!

 56. Jana Beeckman zegt:

  Naam: Jana Beeckman
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Haaltert (België)
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/janabeeckman/
  Facebook profiel:https://www.facebook.com/jana.beeckman?ref=bookmarks
  Motivatie: Na een verleden van anorexia was het op een gegeven moment genoeg voor mij. Ik wilde een andere weg inslaan en vond die in de bodybuilding wereld. Mijn broer, Joeri, tevens mijn grootste inspiratiebron en motivator, nam me mee naar de gym waar ik me snel thuisvoelde in het krachthonk. Ik wilde graag een doel om naartoe te werken, nam een coach in handen en schreef me in voor mijn eerste bodybuildingwedstrijd. De voorbereidingen verliepen vlot en de wedstrijden zelf waren een bekroning van dat jaar. Dat ooit zo onzekere meisje maakte eindelijk die klik in haar hoofd en ging vol vertrouwen dat podium op. Deze ervaring heeft mijn leven verrijkt en ik ben dan ook zeker van plan hier nog lang mee door te gaan. Ik compete internationaal en heb er inmiddels 7 achter de rug, waaronder het WK in Thailand waar ik tweede mocht worden. Ik ben 7/7 in de gym te vinden en vind het dan ook belangrijk dat de kleding die ik draag functioneel maar ook stijlvol is. Merken zoals Nebbia, Gorilla Wear en Mfit spreken mij erg aan en zie ik mezelf zeker dagelijks rocken :D. Ik post elke dag een nieuwe foto op insta, dus de kledij zal steeds in de picture komen.

 57. Marina Nies zegt:

  Naam:Marina Nies
  Leeftijd:31
  Woonplaats: Eindhoven
  Instagram: marinanies

  Hoi ik ben Marina en heb in 2016 een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Na mijn zwangerschap was ik 30 kilo aangekomen en zag ik door de bomen het bos niet meer. D.m.v een coach met voeding en trainingsschema met als doel de SAP cup van 2016 ben ik al mijn overtollige kilo s kwijt geraakt en nog een hoop meer. Ik hoop een inspiratie te kunnen zijn voor al die vrouwen die in dezelfde situatie zitten. Iedereen kan dit.. de vraag is hoe hard ben je bereid ervoor te werken. Nu ben ik 16 weken uit voor mijn volgende wedstrijd.

 58. Negin zegt:

  Naam: Negin
  Leeftijd: 22
  Woonplaats: Eindhoven
  Ig profiel: fitnegin
  Motivatie: Fitness en fashion zijn mijn grootse passies. Ik wil er altijd goed uit zien en word dagelijks gevraagd waar ik mijn kleren haal. Daarom ben ik er zeker van dat ik jullie producten goed kan promoten als jullie mij deze kans zullen geven. Ik ben pas begonnen met mijn “fit” social media maar in 3,4 maanden is mijn instagram flink gegroeid tot meer dan 5000 volger. Ik verwacht dus dat ik heel snel een groot aantal mensen ga bereiken . Ik ga ook binnenkort beginnen met mijn eigen youtube kanaal waarmee ik meer mensen kan bereiken. Daarnaast ben ik aanwezig bij meeste fitness wedstrijden/evenementen waar ik jullie merk heel goed kan presenteren.
  Ik ben ook fitness begeleider en train bij verschillende sportscholen. Mijn grote netwerk zou een toegevoegde waarde voor dit merk kunnen betekenen. Ik zou super blij zijn als ik word gekozen en ik jullie super mooie sportkleren mag dragen voor mijn geplande fotoshoots.

 59. Esther zegt:

  Naam: Esther Dankelman
  Leeftijd:32
  Woonplaats: Benthuizen
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/ezzie9/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/Esje9
  Motivatie: Hi! Mijn Naam is Esther en fitness/ krachttraining/ bodybuilding is mij met de paplepel ingegoten. Als klein meisje van 5jr ging ik mee met mijn moeder naar de gym. Destijds trainde mijn moeder 4/5 dg pw en had een prachtig fysiek. Voor mij was het 1 grote speeltuin en dat is het nu nog steeds . Ik heb zelf jaren in verschillende sportscholen gewerkt als instructeur, heb spinning lessen geven en uiteindelijk als PT’er. Maar ben de sport uit gegaan omdat het mijn uitlaatklep is en mijn reset moment is en door mijn werk in de sport voelde dat niet meer zo. Tot een half jaar geleden was ik zeer gedreven en fanatiek(ik bestelde regelmatig kleding bij jullie en stond ook een keer in mijn “mijn nieuwe apenpakkie” op jullie page) tot tik het te druk begon te krijgen met werk en begon te sukkelen met mijn gezondheid. Dus ik ging minder en minder tot op het punt van vandaag, NIET!! Ik baal er verschrikkelijk van maar aan de andere kant soms is even eruit ook goed. Maar nu pas weet ik dat “die drempel om te gaan” echt bestaat.

  Wat jullie van mij kunnen verwachten is ( ik ben zeer actief op Insta en facebook ): “Hoe ik mijn weg weer terug ga vinden naar de gym en beter te worden dan ooit en hoe ik de confrontatie met mezelf aan zal gaan. Ik heb geen wedstrijd ambities meer, maar wel een doel: een fotoshoot, voor mezelf waar ik trots op kan zijn. Ik weet nu al dat de weg niet zonder obstakels zal zijn, gezien mijn gezondheid, conditioneel en fysiek, maar ik ben een doorzetter en zal hier voldoende beeldmateriaal van maken. Dit was ik sws al van plan, voor mezelf, en toen ik deze oproep las dacht ik:” Wie niet waagt, wie niet wint!” So here I am!

 60. Melissa zegt:

  Naam: Melissa Habets
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Maastricht
  Instagram profiel: melluxe.fitgirl
  Facebook profiel: Melissa Habets
  Motivatie:
  Hello! Ik zou het natuurlijk super vinden om gesponserd te worden door bodybuildingkleding!
  Ik train bijna elke dag, met een pt en bootcamps.
  We zijn dan ook aan het trainen voor een wedstrijd dit jaar!
  Ik heb een eigen schoonheidssalon en daarmee ken ik ook veel mensen.
  Ik ben actief op insta, fb en app. En kan zo dan ook veel reclame maken!
  Ik ben benieuwd!
  Groetjes Melissa!

 61. Maria Wattel zegt:

  Naam: Maria Wattel

  Leeftijd: 37

  Woonplaats: Gapinge

  Instagram profiel: maria_wattel_ifbbpro

  Facebook profiel: https://m.facebook.com/maria.wattel

  https://m.facebook.com/MariaCarolienWattel

  Motivatie: “Omdat het mijn werk is”.

  Al meer dan 17 jaar actief in sport, vechtsport, fitness en krachtsport.
  Het is mijn lust en leven. Keihard gewerkt om het tot prof status te behalen en begin 2017 kreeg ik mijn pro card door de IFBB.
  4 voudig Nederlands kampioen, Europeese top , Wereld top en nu Pro atleet in fitness en bodybuilding.
  Ik help andere mensen om hun doelen te behalen! (Zelfstandig Personal trainer )
  Ik ben een doorzetter, aanpakker, ondernemer, entrepreneur. Daarnaast kom ik op vele locaties, sportscholen in binnen en buitenland. Van Europa tot USA!
  Overal waar ik kom val ik op als opmerkelijk verschijning en worden altijd praatjes, foto’s gemaakt ( styl altijd mijn eigen shoots en werk samen met de beste mua en fotografen)

  Mijn sociale media groeit elke dag nog steeds (nee ik koop geen likes of volgers ! )
  Daarnaast heb ik een personal training website waar een eccomerce klaarstaat, zelfs via dat kanaal nog verkoop mogelijk (link naar jullie pay portal)
  Dus vele mogelijkheden om de traffic naar jullie bedrijf uit te breiden van Instagram/ Facebook fanpage / prof. website

  Tot slot , “omdat het mijn werk is ”
  Als professioneel atleet zoek je naar sponsoring, het is de bedoeling de juiste ondersteuning te krijgen waardoor je samen (atleet en sponsor ) door kan groeien.
  Idd het is letterlijk mijn werk om promotie zo goed mogelijk te laten verlopen en mijzelf 200% in te zetten…

 62. Ellen Hassing zegt:

  Naam: Ellen Hassing
  Leeftijd: 50
  Woonplaats: Barendrecht
  Instagram profiel: @eltje67
  Facebook profiel: ellen.hassing
  Motivatie: Ik wil laten zien dat je als je geen 20 meer bent nog steeds fit kan zijn en je doelen na kan streven. Ik ben dus het hele jaar door bezig met training en goede voeding en plaats dit ook regelmatig op Facebook, Twitter en Instagram. Ik train ook samen met een bodybuilding team en ben dus veel onder de atleten aanwezig. Verder hou ik ook af en toe nog een weblog bij over mijn sportieve activiteiten (www.sportyellen.wordpress.com). Ik vind Bodybuildingkleding een leuke webshop en volg deze al lang op Facebook en Instragram en bestel er dus ook regelmatig iets. Dus een sponsor zou helemaal geweldig zijn 🙂 Oh ja en ik heb laatst besloten om me nu voor te bereiden op een bodyfitness wedstrijd in maart a.s. Super leuk om dan nog meer te delen op social media. Ik wacht in spanning af!

 63. Cherryl Smit zegt:

  Naam: Cherryl Smit
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: ‘s-Gravendeel
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/cherrlll/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/cherryl.smit

  Ik ben 3 jaar geleden begonnen met krachttraining en ik heb ondertussen 5 wedstrijden gedaan. Afgelopen april heb ik mee gedaan aan mijn eerste A-wedstrijd en nu hard aan het trainen voor de volgende. Ik train full-time, ben actief op social media en ik ben vrijwel heel het jaar door in shape. Ik zou het super vinden om hierbij mooie en goede outfits te dragen.

 64. Mireille zegt:

  KUYPERS MIREILLE
  30j – 06/05/1987
  GENK
  Insta : Mireille.k.87
  Fb: Mireille Kuypers
  Motivatie:
  Gym is Life. Do I need to say more ?
  Alleenstaande werkende moeder die minstens 5/week in de gym te vinden is. Ik heb heel gevarieerde workout uren waardoor ik lid ben van 3 verschillende gyms hier in Genk. Plaatsen genoeg om te showen met jullie strakke outfits. omdat ik niet altijd in de Basic Nike en Adidas gears wil rond lopen heb ik al een paar keer besteld bij doyoueven enz maar helaas vaak teleurgesteld over de kwaliteit van de kleren. Ben nu 2,5j continu bezig met liften en van 26% bf naar 18% gegaan. Best wel fier maar ik wil meer. Een hardcore lifter in the gym dus opvallen doe ik wel.

 65. Ellen zegt:

  Naam: Ellen van Nierop
  Leeftijd: 27 jaar
  Woonplaats: Rotterdam
  Instagram profiel:www.instagram.com/ellengainz
  Facebook profiel:https://www.facebook.com/ellen.vannierop.3
  Motivatie: Ik ben altijd bezig met training en voeding en werk in de sportwereld al zo’n 10 jaar als groepslesdocent, personal trainer en voedingsconsulent. Fitness en krachttraining zijn mijn passies en ik zou echt niet meer zonder kunnen!! Sinds een jaar doe ik mee aan wedstrijden en heb ik afgelopen Maart voor het eerst in de Bikini Fitness klasse meegedaan. De prep voor mijn volgende wedstrijd op 1 oktober bij de Gold’s Gym Classic is 2 weken geleden van start gegaan, hier zal ik voor het eerst mee doen in de klasse Figure. Ik zou het geweldig vinden om door jullie gesponsord te worden en te shinen in jullie kleding tijdens mijn 6 trainingen per week! Daarnaast houd ik actief mijn social media acounten bij en post ik regelmatig video’s en of foto’s van mijn trainingen waarin ik extra aandacht zou willen leggen op jullie kleding, ik ben veel bezig met het vergroten van mijn bereik en mijn aantal volgers. Ik hou een website bij en zou hier ook graag willen promoten voor jullie door middel van reviews over de kleding die ik dan zou ontvangen. Deze kans is een goude kans die ik graag met beide handen wil aangrijpen! Crossed fingers dat jullie mij uitkiezen op 2 Juli, SPANNEND!! ???

 66. Loesje de Nave zegt:

  Naam: Loesje de Nave
  Leeftijd: 22
  Woonplaats: Kalmthout
  Instagram: https://www.instagram.com/loesjedn/
  Facebook: https://m.facebook.com/loesje.denave?ref=bookmarks
  Motivatie:
  Mijn motivatie is dat veel mensen raar opkijken als een vrouw/meisje zegt dat ze aan krachtraining doet of wil doen. Vele mensen denken dan direct aan spuiten en pillen, terwijl ze zelf niet eens weten hoe lang die mensen spenderen in de fitness. Ze geven om het minste commentaar. Ikzelf kom van de 90 kilo. Mijn grootvader was zrlf trainer. Ik weet van mezelf dat ik nooit een mager iemand zal zijn maar ik wil het beeld dat de mensen nu hebben, die spatie tussen de bovenbenen, het lijf zoals die modellen veranderen. Ik ben fier met het geblokte en gespierde lichaam dat ik heb. Ik heb hard moeten werken. Ze hebben altijd neergekeken op mij. Ik heb alrijd het woord dikke moeten aanhoren en ik wil laten zien dat sport iets is om fier op te zijn!

  Hard work pays off!!!

 67. Britt van 't Hart zegt:

  Naam: Britt van ‘t Hart
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Roelofarendsveen
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/briittje/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/britt.vanthart
  Motivatie:
  Ik sport al van jongs af aan, ik heb eerst tot mijn 21 op hoog niveau gezwommen en nu doe ik sinds 4 jaar fanatiek fitness en kickboksen. Het lijkt me leuk om jullie team te versterken! Ik heb op Facebook en Instagram een ruim aantal volgers waarmee ik jullie producten kan promoten zodat jullie weer nieuwe klanten kunnen krijgen. Het lijkt me erg leuk om jullie mooie producten te gaan promoten in de toekomst.

  Met vriendelijke groet,
  Britt van ‘t Hart

 68. Jelena krul zegt:

  Ik zou heel graag gesponsord willen worden door jullie. Ik heb al een setje kleding en het zit super lekker. Ook doe ik veel fotoshoots en het zou super vet zijn als ik dat kan doen in uw kleding. Ik train voor de Sapcup bodyfitness klasse in december. Dus ik ben nu nog een echte fitgirl, net als ieder ander, daarom zouden veel mensen zich in mij herkennen. Eind van dit jaar ga ik zakken in vet percentage en kunnen mensen ook zien dat het voor alle mensen haalbaar is. Of je nu een kind heb of niet.
  Mijn instagram is jelena_fit
  Mijn Facebook jelena krul
  En heb nog een modellen pagina met mij portfolio, waar ik een eigen fotograaf voor heb https://m.facebook.com/Jelenafit1988/
  Ik hoop graag van u te horen

  Vriendelijke groeten,

  Jelena krul.

 69. Juul Coenen zegt:

  Naam: Juul Coenen
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Roermond
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/rebodyjuul/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/juulcoenen
  Motivatie:Ik ben personal trainer en samen met mijn team begeleiden we meer dan 300 klanten. Mijn eerstvolgende doel is het winnen van de Iron maiden in november (bikini klasse), daarna het veroveren van de rest van de wereld. Think big, get big, right 😉 Ik sta elke dag in de gym en van alle kledingmerken heeft Nebbia als enige alles dat ik zoek: het is stoer, comfortabel, en sexy tegelijk (not to mention the glute awesomeness in these tights!). Nebbia = kwaliteit, en dat wil ik graag voor jullie overbrengen! Nebbia atleten zoals Evelien Nellen zijn topatleten, dus voor mij een extra motivatie om hiervoor te gaan en deel uit te maken van de Nebbia familie. Let’s do this!

 70. Anita Grimminck zegt:

  Heel graag zou ik dat willen! Ben al ruim 2 jaar bezig en inmiddels 23 kilo lichter.
  Ben er zeker nog niet maar wil heel graag een mooi gevormd lichaam. Heb gelukkig de juiste begeleiding zou leuk zijn om ook een sponsor te hebben. Alvast bedankt voor uw reactie.
  Met vriendelijke groet

  Anita Grimminck

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Anita,

   Vermeld wel ook je leeftijd, woonplaats, Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 71. Marlot Jorissen zegt:

  Naam: Marlot Jorissen
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Thorn
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/marlotjorissen/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/marlot.jorissen

  “Listen to me, your body is not a temple. Temples can be destroyed and desecrated. Your body is a forest — thick canopies of maple trees and sweet scented wildflowers sprouting in the underwood. You will grow back, over and over, no matter how badly you are devastated.”

  9 Jaar geleden is mijn droom ingestort, de weg om pro freestyle snowboarder te worden is onderbroken. Mijn kruiband scheurde af bij de landing van een sprong.
  Tijdens de revalidatie periode ben ik veel kilo’s aangekomen.
  Er zijn geen problemen alleen uitdagingen, dus ik nam de uitdaging aan om af te vallen.
  Inmiddels heb ik meegedaan aan 2 bikinifitness wedstrijden.
  Mijn nieuwe passie was geboren!

  Het is zonde van het leven om altijd de makkelijke weg te kiezen en nooit te weten wat het is om een risico te nemen voor het verwezenlijken van je dromen!

  Kies mij omdat ik dit zie als een nieuwe uitdaging, het is spannend, iets helemaal nieuws, het merk past helemaal bij mij, vrouwelijke en sexy maar toch met een rauw randje en lekker gedurfd! HOT…!

 72. Marieke zegt:

  Naam: Marieke Jansen
  Leeftijd: 30 jaar
  Facebook: https://m.facebook.com/MMariekejansen?ref=bookmarks
  Instagram: @marieke.kctraining
  Motivatie: HI
  Vorig jaar zat ik bij de laatste 10, toen was ik zwanger van mijn vierde kindje. Die is inmiddels alweer 9 maand en ik ben alweer verder met mijn progressie/shape dan voor mijn zwangerschap. Mijn passie is om aan anderen te laten zien dat het WEL kan. Dat er mogelijkheden zijn in alles wat onmogelijk lijkt. Zelfs als moeder van 4 kinderen met een eigen coachings bedrijf.
  Ik ben 10 jaar actief als voedingsdeskundige en ben door diverse studies en veel ervaring gevormd tot coach. Ik begeleid samen met mijn partner die PT is, diverse doelgroepen; van zakenmensen tot bikiniathletes. Van mensen met ondergewicht tot mensen met hormonale klachten.
  Maar bodybuilden is mijn passie; zelfs tijdens mijn zwangerschap heb ik het niet los gelaten. Nu ben ik in prep voor wedstrijden in oktober.
  Ik zou graag gesponsord willen worden, zodat ik een nog bredere doelgroep kan bereiken. Ook heb ik met mijn ruime modellen ervaring de mogelijkheid tot shoots en hou ik ervan mijn kennis en tools te delen met andere fanatiekelingen.
  Nou, dit was lang niet alles maar meer dan genoeg voor nu. 😉
  Heel veel succes met jullie keuze!
  Groetjes,
  Marieke

 73. Ellen Boogaardt zegt:

  Naam: Ellen Boogaardt
  Leeftijd: 30 jaar
  Woonplaats: Gouda
  Instagram: ellenboogaardt
  Facebook: Ellen Boogaardt
  Mijn motivatie:
  Mijn motivatie is om mooie doelen voor mezelf te stellen in de sport. Ik doe nu 5 jaar aan krachttraining en kan de sport niet meer wegdenken uit mijn leven. Ik heb wedstrijden gedraaid op bikini fitness niveau en daar ook een prijs mee behaald. Wegens omstandigheden heb ik even afstand moeten nemen van de wedstrijden maar hierdoor niet minder motivatie . Mijn doel is om te laten zien dat je ook mooi en fit kan zijn zonder dat je wedstrijden moet doen en altijd op een ongezond vetpercentage moet zitten. Natuurlijk zorg ik wel dat ik altijd in shape ben want ik train natuurlijk niet voor niks. Ik hoop dat ik jullie kleding mag gaan vertegenwoordigen, zodat ik weer een mooi nieuw doel heb om naar toe te werken!
  Groetjes Ellen Boogaardt

 74. Melissa Jansen zegt:

  Naam:Melissa Jansen
  Leeftijd:32 jaar
  Woonplaats:Zutphen
  Instagram profiel:Melis_jansen
  Facebook profiel:Melissa Jansen
  Motivatie: Het lijkt me super leuk om door jullie gesponsord te worden. Op het moment in voorbereiding voor het NK bodyfitness2018 dit omdat ik mn laatste wedstrijd 2de ben geworden(ironman en ironmaiden 2016). Dit heb ik samen met ‘t team Stuhldreier kunnen bereiken. Het lijkt t me super gaaf en professioneel om jullie merk bodybuildkleding.com te promoten in mn voorbereiding naar t nk 2018.

 75. Manon zegt:

  Naam: Manon Ryckaert Leeftijd: 17 Woonplaats: België, Eeklo Insta -> @ryckaertmanon Fb-> Manon Ryckaert Motivatie: Hallo ik ben Manon en ik doe al 2jaar fitness met hart en ziel. Toen ik begon had ik geen visie naar wat ik er mee wou bereiken maar naarmate wilde ik steeds meer. Nu zou ik graag binnen een paar jaar meedoen met een show. Ik ben het actiefst op insta, dus ik zou men best doen om jullie producten daar op te promoten! Ik ben maar 17, maar je bent nooit te jong om je doelen na te streven! In de week neem ik twee rustdagen en ik train alle spiergroepen behalve borst. Ik ben een vrolijk en actief iemand want ik volg namelijk op school een sportrichting. Ik zou graag jullie producten promoten omdat het voor vrouwen niet altijd even gemakkelijk is leuke en mooie kleding te vinden om in te fitnessen. Groetjes Manon

 76. Kimberleg zegt:

  Naam: Kimberley Tuinenga
  Leeftijd: 21
  Woonplaats: Deventer
  Instagram: _kxmberley_
  Facebook: Kimberley Tuinenga

  Mijn motivatie:
  Ik ben nou al 2,5 jaar bezig met fitnessen en ik vind dat ik aardig op weg ben om mijn ‘droom lichaam’ te bereiken ik krijg dagelijks ook veel vraag naar wat ik nou precies eet en wat mijn trainings-schema is, ik wil een motivatie zijn voor velen en het goede voorbeeld proberen te geven. Ik vind dat ik een goede sponsor kan zijn en natuurlijk zou het mij zelf ook goed uitkomen. Ook heb ik een fotoshoot gehad waar op mijn instagram ook een foto op te zien is met een Nebbia set van jullie site.

  Groetjes Kimberley

 77. Marij de Jong zegt:

  Hi! Ik ben Marij, fitmom en bikini A atlete.

  Fitness is mij passie en alles wat daar bij komt kijken. De hele levensstijl, kleding, social media gekte er omheen vind ik geweldig. Ik ben druk bezig met mijn social media en ben bezig met de voorbereidingen voor de JBC grand prix in November. Ontzettend gemotiveerd en gedreven om de hele fitchick beweging of fitchicks in wording te inspireren en te motiveren . Het promoten van kleding en producten is mij op het lijf geschreven. Het is leuk om een voorbeeld te zijn voor andere dames die zich aan je willen optrekken. Want ook ik ben verre van slank geweest.

  Everybody Should Join the fitsociety en wat mooier dan met bodybuildkleding.com

  Marij de Jong
  Leeftijd : 28 jaar
  Woonplaats: Gouda
  http://Www.instagram.com/marijdejong/
  Www.https://m.facebook.com/marijenroy

 78. Elise van der Linden zegt:

  Naam: Elise van der Linden
  Leeftijd: 22
  Woonplaats: Hoofddorp
  Instagram profiel: elise__fit
  Facebook profiel: Elise van der Linden
  Motivatie:
  Geachte heer/mevrouw,

  Ik ben Elise van der Linden. Afgelopen jaar heb ik meegedaan met wedstrijden, waarbij ik mijn A-status heb verkregen. In November ga ik opnieuw meedoen aan de Grand Prix. Ik doe gemiddeld 2 keer per jaar mee met wedstrijden en volgend jaar wil ik internationaal voor mijn pro card gaan. Ik volg bodybuildingkleding al een tijdje en ik wil jullie mijn complimenten geven. Het lijkt mij erg leuk om met u samen te werken, waarbij ik bodybuildingkleding kan promoten. Ik ben het hele jaar door in shape, dus ik ben altijd klaar voor fotoshoots en beurzen! Graag hoor ik van u!

  Met vriendelijke groet,

  Elise van der Linden

 79. Robin zegt:

  Naam: Robin Moolenaar
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Den Haag
  Instagram profiel: robinmool
  Facebook profiel: Robin Moolenaar
  Motivatie:
  Nadat ik twee jaar geleden mijn moeder verloor wist ik mij geen raad meer. Ik ging op de weegschaal staan, maar ik schrok mij rot. 90 kilo…. het roer moest om en hoe. Ik ging bewust eten, trainen in de sportschool en stond afgelopen maart voor het eerst op het podium, hier werd ik derde in mijn lengte klasse. Twee weken later werd ik vijfde bij de Open Rotterdamse. Ik kwalificeerde mij voor het Nederlandse Kampioenschap in april 2018 waar ik op dit moment keihard voor aan het trainen ben. Graag zou ik in mijn reis hierheen, die al gefilmd wordt door tv west voor een docu, toffe reclame voor jullie willen maken met de toffe kleding die jullie hebben! Ik ben actief op instagram en Facebook maar ik weet zeker dat het nog beter wordt met jullie te gekke kleding!

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Lamara,

   Vermeld wel ook je woonplaats Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 80. Alinda Heebing zegt:

  Naam: Alinda Heebing
  Leeftijd: 29 jaar
  Woonplaats: Silvolde
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/alinda1987/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/MiniMaus87
  Motivatie:
  Wauw! Wat een gave oproep! Ik wil heel erg graag jullie kleding gaan promoten. Mooie fitness kleding geeft een extra motivatie om te trainen vind ik. Ik ben nu 1,5 jaar met wedstrijden bezig. Afgelopen december ’16 heb ik mijn eerste wedstrijd gehad, de S.A.P. Cup in Veldhoven, bikini klasse. Ik ben hier tweede geworden. Onwijs trots op deze prestatie. Een heel jaar onder begeleiding hier naar toe gewerkt, via de flexchallange met als coach Harry de Jonge. Na deze wedstrijd heb ik besloten om mee te gaan doen aan de Open Rotterdamse Kampioenschappen afgelopen april ’17. Maar ik zocht een coach die echt persoonlijke begeleiding geeft. In januari ’17 meteen begonnen met het vinden van een fijne coach. Ik ben toen bij Evelien en Kevin Nellen terecht gekomen. Zij begeleiden mij nog steeds! Ik ben in februari meteen de wedstrijdvoorbereiding in gegaan en 9 april was het zover. Ook op de Open Rotterdamse Kampioenschappen ben ik tweede geworden in de bikini klasse. Omdat ik mij kon plaatsen voor het NK 2017 heb ik twee weken doorgetrokken naar deze wedstrijd. Dit was best zwaar maar heb enorm genoten hiervan. Helaas geen plaatsing behaald maar wel een hoop ervaring opgedaan. Ik heb de afgelopen tijd veel geleerd en ervaring opgedaan bij de wedstrijden, maar ook met training en voeding. Naar je lichaam leren luisteren en rust nemen wanneer nodig. Soms is je lichaam niet te volgen en doet het niet altijd wat je graag wilt! Nu zit ik in mijn bulk fase en ben ik lekker aan het bouwen, richting een volgende wedstrijd misschien dit jaar nog en anders volgend jaar weer. Ik ben al actief op Insta en zou graag mijn ervaringen op gebied van voeding, training en andere healthy tips willen delen met in jullie geweldige fitness outfits! Kleding maakt tenslotte de vrouw! Super leuke actie! Iedereen veel succes en leuk jullie verhalen ook te lezen. Stay motivated and do the things you love to do!

 81. Fabienne Kluit zegt:

  Heel graag zou ik mijn droom verwezenlijken..dat klinkt cliché maar wekelijks breng ik 25 uur door in de sportschool..om mijn doel te bereiken..naast t moeder (40) zijn van 4 kids (18/16/13 en 4 jaar) is the gym ‘my place to be’..ik ben daar al een voorbeeld en dan ook nog in jullie geweldige kleding waan-zin-nig!!hopelijk geven jullie mij de kans mij persoonlijk te ontmoeten..fingers crossed?liefs Fabienne

 82. Fabienne Kluit zegt:

  Heel graag zou ik mijn droom verwezenlijken..dat klinkt cliché maar wekelijks breng ik 25 uur door in de sportschool..om mijn doel te bereiken..naast t moeder (40) zijn van 4 kids (18/16/13 en 4 jaar) is the gym ‘my place to be’..ik ben daar al een voorbeeld en dan ook nog in jullie geweldige kleding waan-zin-nig!!hopelijk geven jullie mij de kans mij persoonlijk te ontmoeten..fingers crossed?liefs Fabienne
  Kom uit Hoofddorp
  FB Fabienne Helen
  Insta nog in uitvoering

 83. Daisy Rockx zegt:

  Ik ben Daisy Rockx
  26 jaar oud.
  Ik draai al een tijdje mee in de wedstrijdwereld en ben altijd super gemotiveerd!
  Dit jaar november wil ik bij de ifbb internationaal mee doen .
  Ik hou ervan andere meiden te motiveren en te helpen!
  Bodybuildingkleding heeft een groot top stock en wil dit met alle liefde en inzet zeker promoten!

  • bodybuildingkleding zegt:

   Bedankt voor je reactie Daisy,

   Vermeld wel ook je woonplaats Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

 84. Mariëlle van der Zwaan zegt:

  Naam: Mariëlle van der Zwaan
  Leeftijd:22
  Woonplaats: den haag
  Insta: mariellevanderzwaan
  Facebook: Mariëlle van der Zwaan
  Motivatie: ik sport 6 dagen per week en ben daarnaast bewust bezig met een gezonde levensstijl. Mijn social media posts bestaan dan ook vooral uit het (hopelijk) motiveren naar de beste versie van jezelf te worden. Ik probeer daarin heel bewust “the girl next door” te blijven, niet extreem afgetraind, maar wel fit & healthy. Ik denk dat ik daarin een leuke aanwinst voor het team ben, omdat ik met humor en veel plezier deze fitjourney afleg. En mijn volgers dit ook elke dag probeer over te brengen natuurlijk.

 85. Laura Lenders zegt:

  Naam: Laura Lenders
  Leeftijd: 27
  Woonplaats: Weert
  Instagram profiel: lauwraal
  Facebook profiel: laura.lenders
  Motivatie: door finaliste te zijn geweest in Women Universe NL heb ik een gemerkt hoe een kick het me geeft om anderen te motiveren door zelf hard te trainen. Ik geef niet op, ben trots op wat ik bereikt heb en blijf nieuwe doelen stellen. Awesome als ik dit kan doen en ook nog zo’n tof bedrijf zou representeren! Duimen man want dit zou echt het kersje op de taart (alleen tijdens cheatnight dan he) zijn! ??????❤

 86. Judith Mattens zegt:

  Naam: Judith Mattens
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Izegem
  Instagram profiel: http://www.instagram.com/judithmattens
  Facebook profiel: Judith Mattens
  Motivatie:
  Fitness is in 1 woord waar mijn leven zowat om draait. Gezond leven en er goed uitzien daar is waar het om draait bij me. Ik wil mensen motiveren en inspireren op sociale media, want zeg nu zelf, wie kijkt niet op naar anderen die net dat tikkeltje mooier staan dan jou en jezelf de motivatie geven om door te gaan?
  De kans die jullie aanbieden wil ik zeker grijpen het zou een eer zijn om uitgekozen te worden.
  Zelf heb ik meegedaan aan de Siggi’s New Face dit jaar in maart. Daar viel ik net naast het podium. Volgend jaar wil ik weer op en top klaarstaan voor een nieuwe competitie. Met jullie gymwear zou dit fantastisch zijn om in te kunnen trainen.

 87. Miréa zegt:

  Naam: Miréa Henriquez
  Leef tijd: 46 jaar
  Woonplaats: Uithoorn
  Instagram profile: https://www.instagram.com/mirea_Henriquez
  Facebook: https://www.facebook.com/Miréa Henriquez
  Mijn motivatie: bodybuilding is mijn levensstijl.
  Het is mijn passie en door de liefde voor mijn sport en hard werken en 100% inset heb ik al mijn wedstrijden in Nederland gewonnen in de zwaarste klasse Womensphysique.
  #1 Overall winner womensphysique,the best posing en the best athlete of the day prijs gewonnen bij ARTEMIS CUP 30-10-2016
  #1: 6-11-2016 Iron Man & Iron Maiden, eerste prijs gewonnen
  #1: 13-11-2016 Grand Prix Juliette Bergmann Cup, eerste prijs gewonnen en International athlete geworden
  Bij de Europese Kampioenschap 6 mei 2017 in Spanje werd ik derde en daarmee ben ik gekwalificeerd om in December 2017 Nederland te gaan vertegenwoordigen bij de Wereld Kampioenschap in Frankrijk.
  Ik ben een trouwe klant bij bodybuildingkleding.com omdat jullie kleren prachtig zijn en altijd perfect zitten, goeie kwaliteit en trendy. Ik zou graag jullie team willen aansterken en 100% ervoor gaan om jullie te promoten zowel in Nederland als international. Ik hoop dat u mij die kans wil geven. U kan mijn fotos met jullie kleren bewonderen op mijn insta en Facebook. Lieve groeten Jerritza Miréa Henriquez

 88. bodybuildingkleding zegt:

  Bedankt voor alle aanmeldingen dusver.

  Vermeld wel ook je leeftijd, woonplaats Facebook en Instagram account, zoals ook vermeld staat in het blog bericht. Zonder deze gegevens kunnen we je reactie niet meenemen in ons besluit voor de winnaars.

  Groeten,

  Team Bodybuildingkleding.com

 89. Maya Van Damme zegt:

  Naam : Maya Van Damme
  Leeftijd : 20 jaar
  Woonplaats : Wakken
  Instagram Profiel : https://www.instagram.com/mayavdm/
  Facebook profiel : https://www.facebook.com/maya.vandamme.35
  Motivatie : Ik zit nu 2,5 jaar in de fitnesswereld. Zelf ben ik gestart als een onzeker meisje zonder iets van doel -> 2,5 jaar later sta ik op het podium in luxemburg als een ifbb bikiniathlete en behaalde ik een mooie 3e plaats voor mijn 1e wedstrijd. Ik ben nog vrij jong maar weet wat ik wil, het beste uit mezelf halen en zo ver mogelijk graken in de sport. Het is mijn passie geworden en mijn leven, dag in dag uit staan mijn maaltijden klaar en train ik elke dag om mezelf te verbeteren en dichter bij mijn doelen te komen. De volgende wedstrijd staat ook al op de agenda, het belgisch kampioenschap dit jaar. Ik ben ook bezig om mijn diploma te behalen van personal coach en mental coach om zo mensen te inspireren en motiveren. Ik ben zeer actief op social media, zelf word ik gesponserd door Sportvoeding De Rijcke, en zo word er ook af en toe een foto geplaatst met deze producten (supplementen). Zelf ben ik verslaafd aan nieuwe fitnesskledij (heb waarschijnlijk meer fitnesskleren dan gewone kleren.. ) en ik zou het een eer vinden om deze te promoten! Ik ken veel mensen in de fitnesswereld en zou mijn uiterste best doen om jullie merk overal te verspreiden.

  Nogmaals, ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om met jullie samen te werken en wil het beste van mezelf geven zodat jullie merk optimaal gepromoot wordt.

 90. Romy zegt:

  Naam: Romy
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Schiedam
  Instagram profiel: romyvn93
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/romyvannoort

  Hallo ik ben Romy en ik zou super graag jullie team willen versterken. Aller eerst omdat ik jullie kleding super mooi vind! Ik doe nu 6 jaar aan fitness en ik vind dat ik een goed lichaam heb om jullie kleding in de laten zien. Ik let op mijn voeding en train meerdere malen in de week. ik post foto’s van mijn progressie en dat geeft mij en anderen motivatie om er nog harder tegen aan te gaan. Dat doet mij goed. Ik zou jullie kleding heel goed kunnen gebruiken, maar bovenal zou ik er alles aan doen om het goed te promoten!

 91. Elke zegt:

  Hey ik ben Elke ,
  Mama van 3 dames en super druk leven werk als militair en heb nog een bij bijjobje… Heb ook een gezel druk gezond leven samen met mijn vriend hebben we 5 dames die rond lopen thuis toch vind ik de motivatie voor steeds aan mijn lichaam te werken ik heb het ideaal beeld voor mij en doe zoveel mogelijk om het te bereiken de sponsoring van jullie zou nog beter zijn om mijn filmpjes leuke kleding te geven… samen met mijn partner en kindjes post ik workout filmpjes en deel deze op men pagina en YouTube en Instagram dus als je de perfecte persoon zou zoeken ik zou het super super super graag doen !!!!!

 92. Denise Franken zegt:

  Naam: Denise Franken
  Leeftijd: 26 jaar
  Woonplaats: Arnhem
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/denisefranken/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/denise.franken.1
  Motivatie:

  Beste Bodybuildingkleding,

  Fitness is een groot onderdeel van mijn leven. De afgelopen jaren heb ik als bikinifitness A atleet veel wedstrijden gedaan, waaronder de NBBF/IFBB Nederlandse Kampioenschappen. Hierdoor heb ik al flink wat vlieguren gemaakt en weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk, naast de looks, goede kleding is om te kunnen presteren tijdens het trainen.

  Goed voor de dag komen in de sportschool (voor én na het sporten). Bodybuildingkleding.com heeft zoveel verschillende soorten super leuke bodybuilding kleding in het assortiment, zoals bijv. Nebbia (persoonlijk favorietje).
  Het is mooi, stoer en opvallend! Want of je nu traint (en gezond eet) om een paar kilo af te vallen, om een betere conditie te krijgen, voor een fitnesswedstrijd, of om sterker te worden: iedereen kan wel dat extra beetje motivatie gebruiken en een gaaf nieuwe sportsetje geeft je die boost!

  Het doel is om de grootste webshop op het gebied van fitness- en bodybuilding kleding te zijn. Ik wil jullie daarbij helpen!
  Jazeker! Doordat ik heel actief ben op Instagram, zijn veel mensen mij gaan volgen. Inmiddels zijn dit er meer dan 16K (!!).

  Als jullie mij deze mooie kans geven kunnen we samen dames die boost geven, motiveren en inspireren! Met hoofdletters.

  Wie weet tot snel!

  Liefs,

  Denise Franken

 93. Inge van Boxtel zegt:

  Naam:
  Inge van Boxtel

  Leeftijd:
  21

  Woonplaats:
  Kaatsheuvel

  Instagram profiel:
  https://www.instagram.com/ingevanboxtel/

  Facebook profiel:
  https://m.facebook.com/ivanboxtel1

  Motivatie:
  Ik ben al zólang op zoek naar een merk die bij mij past. Jullie merk is creatief en kleurrijk en ik zou graag door middel van veel (promotie)foto’s nóg meer kleur willen brengen aan jullie team!

  Hallo Bodybuilding(kleding),

  Ik heb een fitnesspagina zoals jullie kunnen zien via mijn link en ik zoek al zólang een merk die bij mij past en ik zag jullie berichtje en dacht : dit is het, dit is het merk wat ikzelf ook graag wilt sponseren!
  Zouden jullie eventueel met mij een samenwerking aan willen gaan?

  Met vriendelijke groet,
  Inge van Boxtel

 94. Britt van 't Hart zegt:

  Naam: Britt van ‘t Hart
  Leeftijd: 25 jaar
  Woonplaats: Roelofarendsveen
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/briittje/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/britt.vanthart
  Motivatie: ik zou het super leuk vinden om jullie producten te gaan promoten. Ik ben zelf een fanatieke sporten, ik sport al heel mijn leven. Eerst zwom ik tot mijn 21ste op hoog niveau, nu fitness ik sinds 4 jaar en doe ernaast ook 2x in de week kickboksen en zo nu en dan hardloop en zwem ik nog. Ik ben veel in de sportschool te vinden dus daarbij hoort ook een mooie outfit! Ik heb op Facebook en Instagram een ruim aantal volgers waar ik goed jullie outfits kan gaan promoten.

  met vriendelijke groet,
  Britt van ‘t Hart

 95. Larisaa zegt:

  Heei, het lijkt me heel erg leuk om Nik jullie team te horen. Mijn Insta is @larissa_francisca en ik ga een youtube kanaal starten. De sportschool is een groot gedeelte van mijn leven en ik vind jullie kleding echt amazing

 96. Desiree dumpel zegt:

  Naan: Desiree Dumpel
  Leeftijd:49 jaar
  Woonplaats: den hekder
  Instagram profiel: desuree dumpel
  Facebook profiel: desiree dumpel
  Motivatie:
  Ik zit al sinds 1991 in de fitness industry.
  Mijn netwerk van kennissen, vrienden, atleten en volgers in de so2ort is groit.Iedereen in dit wereldje kent mij dan ook wat positief voor promotie van de kleding is.
  Daarnaast wordt binnenkort mijn webshop, http://www.delimuscleis .com, gerestyled waardoor ik ook jullie kleding erin op zou kunnen nemen.
  En volgend jaar zal ik laten zien dat ook een 59 jarige bodybuildster strak in het lijf op het podium kan staan. Dan ben ik volgens mij voor nederland de oudste vrouwelijke bodybuilder die nog deelneemt aan wedstrijden. Uniek in leeftijd en categorie want bij de ifbb bestaat deze categorie niet meer.
  Dus genoeg ein win kansen voor beide partijen.
  Ik hoop dan ook dat jullie mij deze sponsoring gunnen.
  Met vriendelijke sportvrogroet
  Desiree Dumpel

 97. Maxime zegt:

  Hoi,

  Ik ben Maxime, ik ben een meisje van 20 jaar oud en ben woonachtig in Helmond.
  Op dit moment studeer ik HBO Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool. Voor mij zijn Sport, Voeding en Sportkleding een echte verslaving. Ik ben hier 24/7 mee bezig.
  Zelf ben ik een sociale en representatieve meid, Ik ben altijd bezig met mijn uiterlijk en wil er altijd leuk uitzien, Verder ben ik een harde werker en erg perfectionistisch.

  Op dit moment ben ik nog niet erg actief bezig met instagram en facebook, dit omdat ik nog geen sponsor heb waarvoor ik reclame moet maken, wanneer ik Atleet kan worden van Bodybuildingkleding zal dit zeker veranderen, omdat ik dit dan vol trots aan iedereen wil laten zien. Hier zal ik dan 100% voorgaan. Wel zijn de meeste van mijn volgers en vrienden ook sportfanaten en zullen zij hierdoor snel aangespoord worden om ook hier hun kleding te kopen!
  Facebookprofiel: https://www.facebook.com/maxime.lemmens.5
  Instagram account: https://www.instagram.com/_maxiimee/?hl=nl

  Graag hoor ik van jullie!!
  Liefs,
  Maxime

 98. Steffie zegt:

  Naam: steffie vandenbogaerde
  Leeftijd: 27jaar
  Woonplaats: Kortrijk West-Vlaanderen
  Instagram profiel: steff.vdb
  Facebook profiel: Steffie Vdb
  Motivatie:
  Ben een enthousiaste, eerlijke en vooral spontane meid die elke dag in de sportschool zit waardoor ze dus sportkleren te kort komt ;-). Ben erg actief of social media op een eerlijke en leuke manier! Ik heb geen 10.000 volgers, maar wel 2000 échte volgers die met plezier zullen genieten van mijn kortingscode :-). Voor mij telt niet het aantal likes, maar vooral het inspireren van mensen om mijn sportieve levensstijl te volgen ;-).

  Sportieve groetjes,
  Steff

 99. Macey Heusch zegt:

  Naam: Macey Heusch
  Leeftijd: 19 jaar
  Woonplaats: Vaals,
  Instagram: https://www.instagram.com/macey.fit/
  Facebook: https://m.facebook.com/maceyheuschx?ref=bookmarks
  Motivatie: Ik ben al sinds mijn 15e bezig met fitness en voeding. Tussendoor heb ik veel ups en downs gehad, maar ben nu sinds 7 maanden weer flink bezig met sporten. Ik heb sinds een halfjaar een instagram account, waar ik iedereen probeer te motiveren en inspireren! Het lijkt me ontzettend tof om jullie kleding te mogen promoten! Ik heb een verslaving aan sportkleding en heb zo dan ook meer sportkleding dan normale kleding in mijn kast liggen.
  Vanaf September begin ik met de opleiding voor Fitnesstrainer A, en ben hier erg gemotiveerd voor!

  Graag hoor ik van jullie,
  Macey

 100. Bianca Brand zegt:

  Hee ik ben Bianca, ik ben 16 jaar oud en sport zeker aantal keer per week ! Ben altijd bezig met voeding en doe een sport opleiding. T lijkt me super leuk om met deze kans professioneel te beginnen ! Ik ben een spontane en motiverende meid, sta altijd open voor iets nieuws. Ik ben zeer actief op sociaal media en heb zeker veel volgers op instagram (@kusbianca).
  Het zou echt super zijn om deze kans te mogen mee maken ! Groetjes Bianca

 101. Charlene asvestas zegt:

  Hoi ik ben charlene asvestas, ik heb een verslaving aan sportkledij dit zou echt super zijn en tegelijkertijd ook motiverend. Ik ga in oktober mijn eerste wedstrijd doen als bikini atleet. Ik zou heel vereerd zijn mocht ik tijdens mijn journey jullie sportmerk promoten!
  Facebook profiel: Charlene asvestas
  Instagram: Charleneasvestas

 102. Edith Kant zegt:

  Hoi!

  Ik ben Edith Kant, 36 jaar en bikini fitness atleet. Ik woon in Oosterhout (Nb). Op dit moment ben ik in wedstrijdprep en sta 5 dagen per week in de gym.

  Omdat ik erg actief ben op social media, vind ik het erg belangrijk om er altijd top gekleed uit te zien. Nieuwe toffe sets zijn daarom zeer welkom!
  Girls just wanna look good, right? ?

  Ik zou het heel tof en een eer vinden om jullie te mogen representeren.

  Groetjes,
  Edith

  Facebook: https://www.facebook.com/EdithvmK
  Instagram: Edithvmk

 103. Cindy eerebout zegt:

  Hoi oudere dame met wedstrijddoel
  Wil de wereld aantonen ongeacht de leeftijd dat je fit en er goed uit kan zien
  Mijn Fb is cindy eerebout
  Instagram fitcin80
  Hopelijk krijg ik een kans zo voor mij zo tof zijn

 104. Angelique Tonigold zegt:

  Melissa Habets zou een zeer goede aanwinst zijn voor jullie bedrijf. Ze is pas 25 jaar en werkt al jaren lang als zelfstandige. Haar passie voor fitness is uitgelopen tot haar allerliefste bezigheid. Haar trainingsprogramma en sportdieet staan op dit moment op nr 1. Ze heeft een nieuw doel voor ogen, en met haar enorme doorzettingsvermogen en wilskracht gaat ze ook dit doel weer behalen. Jullie zullen geen spijt krijgen als jullie haar deze kans zouden geven.?

 105. Bianca zegt:

  Naam: Bianca Mastenbroek
  Leeftijd: 41
  Woonplaats: rockanje
  Instagram profiel: bmm75__
  Facebook profiel: Bianca Mastenbroek
  Motivatie:
  Ik wil, ben met mezelf aan het werk om beter en gezonder te leven. Misschien is het juist leuk iemand te sponsoren die pas begint. Ipv van iemand die al bezig is en een goed lichaam heeft. Dit om meerdere dames te motiveren om aan beweging te gaan doen. Dames die niet te verdelen zijn met zichzelf en niet de motivatie kunnen vinden om te beginnen omdat ze niet durven. Doordat er altijd al fotos en filmpjes in de media verschijnen van mannen en vrouwen die hun doel al bereikt hebben. Waarom niet iemand kiezen die net begint. En daar het hele pad van laat zien.

 106. Chantal Peeters zegt:

  Naam: Chantal Peeters
  Leeftijd: 35
  Woonplaats: Rotterdam
  Instagram profiel: Chan_Peeters & Shaped by Chan
  Facebook profiel: Chan Peeters & Shaped by Chan
  Motivatie:
  Ik zal een toevoeging zijn voor jullie team omdat ik volgende week mijn eigen gym open in Rotterdam en daarbij ook zelf dames en heren Personal training geef. Ik hou van sporten en na een time out om me gezinnetje compleet te maken, gaan we binnen kort ook weer van start met wedstrijd prep. Social media ben k dan ook erg actief op.

 107. Chayenne Saenen zegt:

  Ik ben Chayenne Saenen, 21 jaar. Ik woon in Opoeteren ( Maaseik )
  Instagram profiel: chayennesaenen
  Facebook profiel: Chayenne Sn

  Ik ben sinds een paar maanden bezig met fitniss en een gezonde levenstijl. Ik doe dit graag en denk dat dit een leuke en extra motivatie is om dit zo goed mogelijk verder te zetten. Daarnaast zit ik vaak op social media en zie ik het helemaal zitten om dit te promoten. Ik ben ook een sociaal en enthousiast persoon dus mond aan mond reclame zal zeker niet ontbreken! Jullie kunnen zeker op mij rekenen!

  Met vriendelijke groeten,
  Chayenne Saenen

 108. Britt Sijben zegt:

  Naam: Britt Sijben
  Leeftijd: 26 jaar
  Woonplaats: Thorn
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/b.rittje_/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/britt.sijben

  Ik ben begonnen met sporten om de betere versie van mij zelf te ontdekken. Ik kan je vertellen, het is verbazingwekkend!

  Het was meer dan alleen kilo’s kwijt raken. Het was, is en blijft de uitdaging met mij zelf aan gaan!
  Mijn grenzen opzoeken en vervolgens verleggen.
  Het gevoel van geluk en het trots zijn op mij zelf als ik mijn doel behaald heb of net weer dat beetje extra gegeven heb. Dat gevoel werkt verslavend =)

  Jullie kleding is vrouwelijk, sexy en straalt kracht uit! We zijn een goede match! Ik houd van uitdagingen, nieuwe dingen proberen, heb een overdosis aan energie en ben trouw!

  Liefs,

  X Britt

 109. Kimberly van Hoorn zegt:

  Naam Kimberly van Hoorn
  Leeftijd 25
  Woonplaats Bergen op Zoom
  Instagram profiel @kimberlyvanhoorn
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/kimberlyvanhoornmua
  Motivatie
  Graag zou ik jullie team versterken, ik werd gelijk enthousiast door deze oproep! Ik train bijna 3 jaar zeer fanatiek, en daarom 5 x per week te vinden in de gym. Ik post hier graag over op social media en hoop anderen te motiveren. Natuurlijk is het voor mij erg belangrijk om mooie en goede kleding te dragen tijdens mijn trainingen. In oktober staat mijn eerste wedstrijd gepland dus ben momenteel volop bezig met mijn prep. Ik hoop wat van jullie te mogen horen! Groetjes Kimberly

 110. Linda de Snoo zegt:

  Naam: Linda de Snoo
  Leeftijd: 32
  Woonplaats: Amersfoort
  Instagram profiel: fitgirl_lin
  Facebook profiel: Linda de Snoo
  Motivatie: Ik hou van sporten. Sporten is mijn uitlaatklep. Ik ga ook voor een bikini fitness wedstrijd. Ik vind het leuk om reclame te maken voor anderen. Jullie zouden mijn eerste sponsor zijn als ik word gekozen. Mochten jullie nog meer info willen van mij stel ze gerust.

 111. Kimara zegt:

  Naam: kimara Kanters-Goossen Leeftijd:26 Woonplaats:Raamsdonksveer Instagram profiel:kimaragoossen Facebook profiel:kimaragoossen(gebruik ik weinig) Motivatie: Ben nu ongeveer bijna 2-3 jaar serieus bezig met trainen en voeding. Misschien mentaal nog wel meer gegroeid dan lichamelijk. Mezelf vaak tegen gekomen maar heb doorgezet. Daarnaast vooral geleerd dat je “nooit” perfect bent (zegt mevrouw de perfectionist in alles?) maar van je zelf moet houden hoe je bent . En vooral dat je alles kan bereiken als je maar wilt !! Daarnaast hou ook erg van fashion en shoots wat me super lijkt om daarmee jullie ook te kunnen promoten! En voor elkaar en iedereen elkaar nog meer te motiveren Liefs

 112. Annika Koopman zegt:

  Naam: Annika Koopman
  Leeftijd: Zeventien jaar
  Woonplaats: Den Helder
  Instagram profiel: http://www.instagram.com/annikaesmee
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/annika.koopman

  Motivatie: Ik zou jullie sportkleding erg goed kunnen promoten, omdat ik gevolgd wordt op instagram door veel yogaleraren/yogaleraressen, personal trainers, diëtisten en veel personen die het gewoon erg leuk vinden om gezond bezig te zijn. Ook merk ik dat mijn berichten tot lang na het plaatsen door veel mensen gezien worden. Dit merk ik door likes en nieuwe volgers of/en reacties op berichten. Hierdoor zullen veel mensen de promotieberichten voor jullie merk zien!
  Bovendien sport ik meerdere keren per week in een sportschool met veel mensen waardoor ik hier ook goed jullie kleding kan promoten. Ook sport ik geregeld in een calisthenics park in de buurt waar veel mensen komen waardoor ook hier jullie kleding veel opgemerkt zal worden!

  Ik verdiep me nu al ongeveer drie jaar in het sporten en in gezonde voeding en ik begin dan volgend jaar ook met de opleiding voeding en diëtetiek. Ik wil hierbij ook een opleiding voor personal trainer volgen tijdens mijn master, omdat ik er al heel lang naar streef om mensen te helpen met een gezonde leefstijl te volgen.

  Ik heb beschikking tot een fotocamera en videocamera, waardoor ik goed in staat ben mooie foto’s en video’s te maken van poses/sportsessies in jullie kleding!
  De reden dat ik tot nu toe nog niet heb uitgereikt naar een sponsor is omdat ik wilde wachten tot ik een merk zag die me erg aanspreekt en/of die ik erg goede kleding vind hebben, waardoor ik vol geloof en passie dit merk kan vertegenwoordigen! Dit lijkt me veel geloofwaardiger en bovendien kan ik dan de tijd er vol in stoppen door me erg op de promotie van dit merk te storten! Ik vind dit merk namelijk heel mooi en kan niet wachten om mensen te laten zien dat jullie kleding prachtig staat, hoe je er ook uitziet!

  Ik hoop dat ik de kans krijg om door jullie gesponsord te worden, zodat ik via Facebook, instagram etc. kan laten zien dat ik het zeker waard ben!

  Vriendelijke groeten,

  Annika Koopman

 113. Mariska zegt:

  Naam: Mariska Wessels
  Leeftijd: 26 jaar
  Woonplaats: Westerhaar-vriezenveensewijk
  Instagramprofiel: justmariiss
  Facebookprofiel: mariiskaxoxo
  Motivatie: graag zou ik 1 van de 2 atleten willen worden voor jullie. Ik ben zelf actief bezig met fitness en ik geef groepslessen.
  Stel dat jullie sponsor zouden willen zijn, zou dat net het zetje in de rug voor mij zijn om toch voor de eerste keer op het podium te gaan staan. Ik twijfel en dit zou me meer zekerheid geven.
  Ik vind de kleding erg goed zitten, volledig squatproof! Heel belangrijk.. Jullie zullen geen spijt krijgen als er voor mij gekozen wordt.

 114. Christa Duvaloois zegt:

  Naam; Christa Duvaloois
  Leeftijd; 49
  Woonplaats; Enschede
  Instagram; christaduvaloois
  facebook; Christa Duvaloois

  Motivatie; Als sportinstructeur en atleet ben ik altijd op zoek naar leuke, maar zeker ook makkelijk draagbare kleding. Gezien het feit dat ik in verschillende sportscholen werkzaam ben, maar er ook zelf train heb ik inmiddels een vrij uitgebreid netwerk van mede atleten en sporters die allemaal geintresseerd zijn in sportieve en leuke kleding. Bovendien zal ik in oktober deelnemen aan een aantal wedstrijden als onder andere Iron Maiden. Ook hier zal ik uiteraard gezien worden en we mikken uiteraard op een podiumplaats. Juist wedstrijden lijken mij de plek bij uitstek om te kunnen promoten. Gezien mijn huidige physique (1.68m, 74 kg en een contant vetpercentage off season van gem 14,5%) toon ik aan dat leeftijd slechts een getal is en niets onmogelijk is zolang er een full commitment is. Sommigen zullen me eigenwijs noemen. Zelf noem ik het slechts het stellen van doelen en daar keihard voor gaan! Het zou voor mij zelfs een eer zijn om op mijn leeftijd met een sponser te kunnen werken en te laten zien dat er nog voldoende mogelijkheden zijn in de sport zolang je r zelf ook in gelooft….

 115. Daisy fuchs zegt:

  Hoi ik heet Daisy ik ben 26 jaar

  2 jaar geleden was ik richting de 100kg. Op een dag besloot ik dat ik er klaar mee was en ben 7 dagen in de week gaan trainen. Ook mijn eetpatroon heb ik aangepast. Geen slechte dingen meer voor mij!

  Ik weeg nu na 2 jaar 65 kg en ga nog steeds vooruit. Ik sport nu 5 keer in de week. Ik wil graag andere mensen ook motiveren om te sporten hoe moeilijk het in het begin ook is en lijkt!
  Ik draag zelf nu nebbia sportkleding e

  Ik hoop dat jullie me willen sponseren zodat ik andere mensen kan laten zien dat alles mogenlijk is zolang je er zelf voor gaat en in geloofd!

  Groetjes!

  Daisy Fuchs

 116. Hellen Brehm zegt:

  Naam:Hellen Brehm Leeftijd:36 Woonplaats:Den Haag Instagram profiel:hulkie_bodyfitness Facebook profiel:https://m.facebook.com/hellen.brehm?ref=bookmarks Motivatie: Ik ben fan van jullie kleding en zou niets liever willen dan jullie promoten via social media. Op Facebook heb ik 5000 vrienden en via Instagram iets meer dan 1400. Ik heb vorig jaar 2 wedstrijden gedaan en ik ben nu weer prep voor de volgende. Het is mijn lifestyle geworden en uiteraard een dure hobby, maar dat houdt mij niet tegen . Ik ben ermee begonnen nadat er 2 hernia’s geconstateerd waren bij mij en tot op de dag van vandaag heeft fitness mijn leven gered en weer op de rails gezet. Ik heb een doel en daar ga ik voor en hoe mooi is t als ik jullie kleding kan dragen tijdens mijn workout en die via social media delen. Bodybuilding is mijn leven en ik ga door totdat ik niet meer kan. Het mooie eraan is dat ik er zoveel mensen mee inspireer.. dat alleen al is een reden om ermee door te gaan? Ik wacht in spanning af of ik een van de gelukkige ben geworden!

 117. Cynthia vermeulen zegt:

  Beste bodybuilding kleding, wie niet wie niet wint! Ik ben inmiddels 2 jaar actief bezig met krachttraining en probeer mezelf steeds beter te verbeteren, zowel in voeding als in training! Mijn instagram naam is cynvrmln en mijn Facebook is Cynthia Vermeulen

 118. Tica Ruijter zegt:

  Hi, ik ben Tica Ruijter.
  23 jaar.
  Woon in Hilversum.
  en 6 dagen in de week aan het trainen om volgend jaar maart voor het eerst op het podium te staan. Erg actief op social media. En ben erg geïnteresseerd.

  Ook heb ik goede connecties met de sportscholen in mijn buurt en zou ik het daar eventueel ook kunnen promoten.

  Instagram : ticaruijter__
  Facebook : Tica Ruijter

  Ik zou jullie kleding erg goed kunnen promoten bij mijn volgers en mijn team leden die allemaal aan wedstrijden doen.

 119. Joy Geijs zegt:

  Bezig zijn met sporten en het beste uit mij zelf halen is iets waar ik altijd mee bezig ben geweest. Vooral nu nadat ik mijn opleiding sport en bewegen heb afgerond ben ik nog meer in de sport school te vinden. Het lijkt mij super leuk om mijn Hobby’s te combineren. Dat zijn sporten, social media zoals Instagram en model staan. Dit lijkt mij super leuk om allemaal te combineren!

 120. Joy zegt:

  Naam: Joy Geijs
  Leeftijd: 19, 18 juli 20
  Woonplaats: waalwijk
  Instagram profiel: joygeijs
  Facebook profiel: Joy Geijs

  Het is altijd al mijn passie geweest om bezig te zijn met sporten. Vandaar dat ik ook afgestudeerd ben bij de opleiding sport en bewegen. Hierdoor heb ik nog meer tijd om in de sport school aan de slag te gaan. Het lijkt mij een super kans om mijn hobby’s te combineren. Dit zijn het sporten, social media en modellen werk. Ik hoop hier graag mee aan de slag te kunnen! Het lijkt mij een mooie gelegenheid om hierin samen te kunnen werken!

 121. Bianca Derks zegt:

  Naam: Bianca Derks
  Leeftijd: 44 jaar
  Woonplaats: Helmond
  Instagram profile: https://www.instagram.com/biancaderks
  Persoonlijke pagina Facebook: https://www.facebook.com/bianca.derks.3
  Atleten pagina Facebook: https://www.facebook.com/Bianca.derks.bikinifitness
  Motivatie:
  Begonnen met de SAP cup 2015 bikini masters 35+ 5e geworden in een line up van 16 mooie dames. Atlascup 2016 2de prijs, Open Rotterdamsche 2017 6de prijs maar ik wil graag meer dus…
  April 2018 ga ik weer voor de Open Rotterdamsche en hopelijk kan ik me dan voor het NK plaatsen.
  Ik ben 100% naturel , de voeding heeft mijn leven compleet veranderd en ik ben 5 dagen per week in de sportschool te vinden! Het liefst en leuke opvallende sportkleding…. Sportkleding heb je nooit genoeg toch? 🙂
  Groetjes Bianca Derks

 122. Lisa Ehrenhard zegt:

  Naam: Lisa Ehrenhard
  Leeftijd: 20
  Woonplaats: Winterswijk
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/veggiefit.lisa/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/lisa.ehrenhard & https://www.facebook.com/VeggieFit-225510951283357/
  Motivatie: Ik kan Bodybuildingkleding.com goed representeren omdat ik actief ben op social media en een snelgroeiend bereik heb op mijn kanalen, en omdat ik mijn enthousiaste persoonlijkheid en motivatie goed kan overbrengen in mijn posts. 🙂 Ik ben net mijn eigen bedrijf begonnen als Health & Lifestyle Coach en heb dus ook een bedrijfspagina en website (word momenteel druk aan gewerkt) waar ik ook nog op promoot. Zelf train ik nu bijna 3,5 jaar en ben afgelopen Oktober op de Enercup 2e geworden in mijn lengteklasse in de Bodyfitness en ook bij de Junioren Bodyfitness. Aankomende november staat mijn tweede wedstrijd gepland, dit keer op B-niveau! Er staan natuurlijk fotoshoots op de planning, dus ik zou jullie kleding zeker mooi op de foto kunnen showen. 🙂 Ook beschik ik privé over 2 goede camera’s voor foto’s en video’s! Dit is de eerste keer dat ik een bedrijf benader over sponsoring, dit omdat ik nog niet eerder een bedrijf ben tegengekomen waar ik compleet achter zou kunnen staan. Bij jullie kleding heb ik dat wel aangezien ik al eens eerder een order bij jullie heb geplaatst en wegdroom bij alle andere mooie kledingstukken op de website. Dus als jullie op zoek zijn naar een jonge invloedrijke, enthousiaste en gedreven (vegan) atlete die haarzelf graag in de mooiste gym outfits op de foto zet en deze graag deelt met publiek… dan hoeven jullie denk ik niet verder te zoeken!

 123. Rowie Koers zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is Rowie koers, 23 jaar (zaterdag 24 jaar), wonend in Twello. Mijn motivatie omtrent de sponsorering:
  Ik kan natuurlijk net als iedereen zeggen dat ik fitness verslaafd ben, 5x in de week train, train voor een bikinifitness wedstrijd, erg actief ben op instagram, liefde heb voor sportkleding. Wat natuurlijk ook allemaal zo is, maarrr: wat pas echt geld is de “persoonlijkheid” van de persoon achter de sponsoring. Ik leg de focus namelijk op mijn doel. In dit geval: de bodybuildingkleding. Ik probeer mijn enthousiasme, doelgerichtheid & passie op de mensen over te brengen. Om zo mensen te inspireren (d.m.v. kleding) voor eenzelfde en gezonde levensstijl. Wat maakt mij Unique? De zelfvertrouwen, de ondernemersgerichtheid, professionaliteit, eerlijkheid, vrolijkheid, kracht & enthousiasme.
  Door deze eigenschappen toe te passen op Social media, d.m.v (unique foto’s op verschillende locaties), zorg ik voor een geschikte sponsoring voor jullie bedrijf. Graag ga ik de samenwerking met jullie aan, om zo de verschillende kleding(merken) te promoten op Social media en verschillende beurzen.

  Instagram: Rowiekoers
  Facebook: Rowie.koers

 124. Sanne Lieberwirth zegt:

  Naam: Sanne Lieberwirth
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Eindhoven
  Instagram profiel: @sanne.susanna
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/sanne.lieberwirth?ref=bookmarks

  Motivatie:

  Inmiddels train ik nu 5 jaar, ik ben moeder van een zoontje van 6 en ben erg veel afgevallen, sinds ik begonnen ben met trainen, wat ik heel erg leuk vind is anderen mensen motiveren door te laten zien dat je met de juiste wilskracht overal kan komen waar je maar wilt! Daarbij vind ik het ontzettend belangrijk om comfortabele maar ook hippe en mooie sportkleding te dragen tijdens het trainen. De merken die jullie aanbieden vind ik echt geweldig en het lijkt me super leuk om daar reclame voor te maken! Ik beschik nog niet over duizende volgers maar ben natuurlijk bereid om dat uit te breiden door middel het promoten van jullie kleding.

  Vorig jaar heb ik mijn eerste bikini wedstrijd gedaan en momenteel ben ik in prep voor de Gold’s Gym Classic, Bikini Wellness.

  Met vriendelijke groet,
  Sanne Lieberwirth

 125. Rowen Ros zegt:

  Naam: Rowen Ros
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: ‘s-Hertogenbosch
  Instagram profiel: Rowenros
  Facebookprofiel: https://m.facebook.com/rowenros01
  Motivatie: Ik vind het belangrijk om een motivatie te zijn voor mensen. Zowel mentaal, fysiek, als kleding. Het is belangrijk om een positieve uitstraling te tonen en dat doet een vrouw alleen als ze comfortabel in haar kleding zit. Ik werk zelf in de sportschool en loop bijna dag en nacht in sportkleding. Ben ik overdags niet aan het werk in de sportschool dan zie je mij zelf wel sporten. In een echte passie wilt elke vrouw er goed uit zien. En ik hoop dat ik dat kan presenteren aan de mensen en dat over kan dragen met jullie kleding. Met passie en liefde!

 126. Brenda Wolff zegt:

  Hallo!

  http://www.instagram.com/wolff_training
  http://www.facebook.com/BrendaWeslienWolff

  Woonachtig in Enschede
  38 lentes jong.

  Ik wordt niet gesponsord wel promoot ik voor een Engels sportkleding merk kleding..
  Ben veel te vinden in de gym. Ik loop ‘t liefste rond in sportkleding, fitness & personal trainer.
  Adhd-h er dus op en top energiek enthousiast uitbundig …
  Helaas, tussen banen en locatie vinden in,
  Zou het top vinden om jullie te promoten in binnen en buitenland , beurzen te staan, shoot ‘s te doen.. ooit wil ik ook op podium staan op een wedstrijd, en is t natuurlijk top om jullie ook op de zakelijke markt te promoten. Best groot netwerk.. hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd, hopend op reactie uwer zijde,

  Sportieve groet, Brenda Weslien Wolff

 127. Wendy Smit zegt:

  Naam: Wendy Smit
  Leeftijd: 35 jaar
  Woonplaats: Rotterdam
  Facebook: https://m.facebook.com/wendy.smit.52
  Instagram: https://www.instagram.com/wendy_82_/
  Motivatie: Ben sinds 2,5 maand begonnen met Fitness en ga al heel erg goed en hou mijn volgers op instagram graag op de hoogte van mijn progressie en hoe mooi zou het zijn om dat in mooie passende fitness setjes te tonen en mensen inspiratie te geven.. Daarbij heb ik na het sporten de hele dag de tijd om op sociaal media jullie kleding te promoten

 128. Jodie Gruwez zegt:

  Naam: Jodie Gruwez
  Leeftijd: 20 jaar
  Woonplaats: Ieper
  Facebook: https://www.facebook.com/JodieGruwez
  Instagram: https://www.instagram.com/jodiegruwez/?hl=nl
  Extra

  Mijn motivatie is eigenlijk grotendeels mijn vriend ;). Hij is sinds zn 6 jaar bezig met sport. Ik deed niet aan fitness, maar ging wel gaan paardrijden. Uiteindelijk ben ik ermee gestopt wegens te duur en geen tijd meer door studies. Sinds een jaar en half ben ik gestart met fitness. Het zei me niks, het interesseerde me ook geen bal. Sinds ik samen ben gaan wonen met mijn vriend, ben ik begonnen met fitness en had al snel een doel die ik nastreefde. Mijn motivatie was met up & downs maar mijn vriend steunde me steeds. Sinds een maand of 5 is mijn motivatie op het maximum. Mij vind je 6 dagen op 7 in de fitness. Het is sinds kort ook een lichte verslaving geworden. 1 dag zonder fitness, en er ontbreekt iets in mijn dag. Mijn vriend heeft sinds kort ook Body-Transform opgericht (www.body-transform.be). Hij heeft ook een facebookpagina die gebruikt kan worden om de kledij te promoten ;). Hij is mijn grootste motivatie! Ik ben enorm trots hoever ik al geraakt ben. Sinds ik samenwoon met hem heb ik een gezonde levensstijl en enorm veel beweging. Ik denk er ook aan om binnenkort terug in het zadel te kruipen en opnieuw te starten met paardrijden. Ik zou het enorm leuk vinden om de kledij te promoten. Zo kan ik nog meer schitteren in de fitness en zal mijn motivatie nog hoger liggen dan nu!

 129. Coco-Bluette zegt:

  Coco-Bluette
  26
  Bergen NH
  @healthyliftlife

  Mijn eerste wedstrijd staat in de boeken op 1 oktober. Zelf train ik al 4 jaar naturel en heb de ballen gevonden mijn resultaten te laten zien op de gold gyms classic.
  Ik haal al mn sportgear altijd bij jullie, met nebbia als mijn favoriet.
  Ik heb geen facebook account en ben opgegroeid met de klassieke mond op mond reclame, die is ons familiebedrijf overigens nog steeds voor succesverhalen zorgt.
  Jullie ambassadeur zijn? Met liefde

 130. krystle zegt:

  Hey. Ik ben krystle, 28 en woonachtig te Kruishoutem. Ik ben nu 2jaar intens bezig met sporten en gezond eten en ben hierdoor 38kg kwijt. Veel mensen vragen me wat mn doel is… Mijn antwoord is: geen doel, mezelf fit, gezond en gelukkig voelen is alles wat ik wil. U kan me ook vinden op instagram. Krystle_fitlife

 131. Sarah Van herreweghe zegt:

  Sarah Drost Van Herreweghe
  19 jaar
  Rijmenam 2820 Belgie
  Instagram: sorensensarahdrost
  Sarah-Drost Van Herreweghe
  Motivatie:
  Ik ben begonnen op mijn 15 jaar met fitness. Dit bestond voornamelijk uit cardio 2u/dag. Ik woog heel weinig en zag er ook heel mager uit. Hierna op mijn 17 ben ik overgeschakeld naar bodybuilding en nu op mijn 19 naar powerlifting. Het is echt mijn grote droom op sponsor te zijn. Dit omdat ik mijn hobby met zo veel passie en liefde doe en dit echt een super grote uitlaatpunt voor mij is. Ook motiveer graag mensen hierin en help ik ze graag verder naar hun doel toe. Ik promoot graag mijn supplementen en fitnesskledij op mijn instagram pagina omdat ik weet dat ik volgers heb die hier zeker en vast naar uit kijken.

 132. Bram alting zegt:

  Mijn naam is bram alting 27 jaar.
  Lijkt mij super om door jullie gesponsord te worden. Ik doe mee met wedstrijden mens physique.heb al paar wedstrijden gedraaid . 1 oktober sta ik weer on stage. Ik post op Instagram elke dag of om de dag wel fotos. De sport is alles geef geen 100% maar 1000%.

  Insta: bram_alting_physique

 133. Loes Bakker zegt:

  Naam: Loes Bakker
  Leeftijd: 33
  Woonplaats: Hellevoetsluis
  Instagram profiel: fitloes2.0
  Facebook profiel: facebook.com/loes.kornelisse
  Motivatie: Ik ben hard aan het trainen voor mijn eerste bikiniwedstrijd in oktober en daarom ben ik elke dag wel in de sportschool te vinden. Mijn progressive deel ik graag op social media, dus ik zou bodybuildingkleding dan goed kunnen promoten.
  Bovedien ziet de kleding die jullie verkopen natuurlijk super uit!!

 134. Kelly Brock zegt:

  Naam: Kelly Brock
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Ichtegem – België
  Instagram profiel: instagram.com/live.the.active.life
  Facebook profiel: facebook.com/athletekellybrock
  Motivatie: Ik ben hoofdzakelijk een OCR (obstacle run) deelneemster en dit internationaal. Dit jaar alleen al zit ik in Frankrijk, Spanje, Schotland, Engeland, Nederland, Italië en het WK in Oktober in Canada.
  Ik streef naar een fit lichaam en verbeterde prestaties. Ik ben een sociaal iemand en leg makkelijk contacten. Huidig heb ik geen sponsor in de kledij maar ben hier wel naar opzoek gezien mijn vele trainingen en wedstrijden op verplaatsing ben ik meer gekleed in sport kledij dan stads kledij.
  Naast het OCR doe ik ook competitief mee aan dogsurvivals en rij ik nog te paard.

  MVG, Kelly

 135. Derya zegt:

  Naam: Derya Deniz Koca
  Leeftijd: 22
  Woonplaats: zaandam
  Instagram profiel: __deryadenizz
  Facebook profiel: tc derya deniz
  Motivatie: Ik heb er altijd al van gedroomd om model te willen zijn voor een fitness kledinglijn. Ik train al 5 jaar en ben elkedag te vinden in de sportschool. Als ik een kans zou krijgen zou ik jullie zeker niet teleur stellen!

 136. Christa zegt:

  Christa
  29 jaar
  Schiedam
  https://www.instagram.com/christa87_fit/
  https://www.facebook.com/christa.geneugelijk

  Van 70 kilo naar 58 kilo vol spier en weinig vet is binnen 2 jaar een kroon op mijn werk geweest en de beste beslissing ooit. Puur op eigen kracht en dat zie je.
  Die puurheid, zal ik laten zien en die puurheid zorgt er voor dat er meer mannen en vrouwen zijn die, net als mij, verliefd worden op het aanmaak van spier en verbranden van vet. Met als gevolg dat zij op zoek gaan naar de juiste kleding die nodig is om de mooie vormen van het vrouwelijk en mannelijk lichaam naar voren te laten komen.

 137. Miriam zegt:

  Naam: Miriam Hotting
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Heerhugowaard
  Instagram profiel: miriam250489
  Facebook profiel: Miriam Hotting
  Motivatie: ik ben vastberaden mijn transformatie tot een succes te maken, waar kijken mensen naar als ik straks weer een prachtig fit gespierd lijf heb? Juist de kleding van jullie! Want ik geloof ik mijn eigen transformatie en ik weet dat jullie dat ook doen! Ik versterk het team met mijn vastberadenheid en inspiratie. Door mijn enthousiasme kan ik anderen motiveren hun eigen doelen te bereiken. De sleutel tot succes is echter: consequentie. Consequent zijn met trainen is moeilijk maar er zijn trucjes. De belangrijkste is je lekker voelen; dit doe ik door elke dag een mooie set fitnesskleren aan te trekken en me sexy en stoer te voelen in die kleding terwijl ik train. Met een goed voldaan gevoel ga ik naar huis, pumped up. En dat maakt vervolgens dat ik niet kan wachten tot ik die andere leuke set aan kan trekken de volgende dag ! Zo creëer ik mijn eigen flow! Dat is waarmee ik jullie team wil versterken en die flow ook heel graag door wil geven aan zoveel mogelijk mensen op allerlei mogelijke manieren. Bijvoorbeeld door zelf in verschillende basic fits te verschijnen in jullie outfits! Ik ben er klaar voor en jullie!?

 138. Esmee zegt:

  Ik ben esmee 26 jaar moeder van skye-lynn bijna 5…
  Ben van 120 kilo afgevallen naar 86 altijd na me zwangerschap daar op blijven steken.
  17 maanden geleden me passie in fitness ontdekt.
  Train nu 5 6 dagen per week 3 uur per dag en ben al ver gekomen weeg nu 62 en een flinke spiermassa erbij gekregen.. 3 weken geleden geslaagd voor me opleiding fitnessinstructrische.
  Ik zag jullie bericht voorbij komen en het idee lijkt me superleuk.
  Ik ben zelf woonachtig in ijmuiden.
  Bij deze mijn aanmelding.
  Met vriendelijke groet
  Esmee en Skye-lynn nieuwland

 139. Amber zegt:

  Naam: Amber Halfmouw

  Leeftijd: 20 jaar

  Woonplaats: Zwolle

  Facebook: https://m.facebook.com/amber.halfmouw?ref=bookmarks

  Instagram:
  https://www.instagram.com/arielleamberr/

  Motivatie:

  Heyhoi!

  Het zou mij ontzettend tof lijken om ambassadeur te worden voor jullie website! Ik ben momenteel ook bezig met mijn social media te laten groeien en meer volgers te krijgen door middel van meer fitness gerelateerde posts, daarbij kunnen we elkaar goed ondersteunen! Ik fitness nu 3 jaar en boek de laatste tijd steeds meer progressie, mijn doel is om uiteindelijk fitness model te worden maar zoals het nu lijkt komt mijn doel steeds dichterbij. Het lijkt mij in ieder geval een hele leuke uitdaging om met jullie samen te werken!

 140. Kelsey van Kesteren zegt:

  Kelsey van Kesteren – 20 jaar – Brunssum – Instagram: https://www.instagram.com/kelizzle__/
  FB: https://m.facebook.com/public/Kelsey-van-Kesteren

  Vrouw én vegetarisch. Bodybuilden was in het begin niet makkelijk voor mij. Nu heb ik veel geleerd en geprobeerd en wil ik graag mijn kennis delen en anderen motiveren. Vroeger heb ik gekampt met een eetstoornis omdat ik een vertekend ideaalbeeld had. Toch lukte het me maar niet mijn “ideale lichaam” te krijgen. Toen ik eenmaal begon met fitness merkte ik al snel dat jezelf uithongeren/uren cardio fout waren geweest en dat goed eten en heavy sporten je lichaam zó mooi kunnen laten worden. Ik wil met sport wat bereiken. Ik wil meisjes en vrouwen zoals ik helpen en motiveren. Volgend jaar wil ik meedoen met de JBC. En een sponsor zou ge-wel-dig zijn mijn doelen te bereiken.

  Kus, Kels

 141. Gigi zegt:

  Hallooo mijn naam is Gigi Larosa zoals de meeste me wel kennen. Zoals jullie zien ben ik al een tijdje offline inderdaad ik ben bezig met bij te komen. me terug spontaan voller te laten worden voor te kunnen laten zien aan de wereld dat het geen onzin is ma ook geen gemakkelijk spelletje is. dat vrouwen kunnen zien van oooh ze is gebouwd zoals ieder andere normale vrouw ma dat iedereen kan bereiken als die persoon het wilt. Zoals een echte coach de meeste motivatie geeft als zijner zelf in staat in de schoenen van een athleet. Ik ga ook alles vloggen wat ik eet wat ik doe. Tot mijn eindresultaat. Hierbij zou een samenwerking super leuk zijn . See you guyss ✌?️ Groetjes Gigi Larosa

 142. Sabine Hagen zegt:

  Naam : Sabine Hagen
  Woonplaats : Fluitenberg
  Leeftijd : 27
  Facebook : Sabine Hagen
  Instagram: girlpower23051990
  Motivatie: ik ben nu bijna 2 jaar aan het knokken voor me doel !! Hoop volgend jaar op het podium te kunnen staan in de welness klasse! Dit zou een mooie kans voor mij kunnen zijn om wat in de spotlights te komen !

 143. Kimberley zegt:

  Naam: Willems Kimberley
  Woonplaats: zeebrugge
  Leeftijd: 20 jaar
  facebook: kimberley willems
  Instagram: kimberley.willems

  Motivatie:

  Ik heb al altijd eens een kledingsmerk willen promoten. Ik doe krachtsport en ben erg bezig met voeding. Ik ga altijd voor het beste in de fitness en geef nooit op! Je kan mij 5/7 dagen in de fitness vinden. Extra kleren die ik dan nog zou kunnen promoten zijn dus erg welkom.

 144. Yoshi van bogaert zegt:

  Naam: Yoshi Van Bogaert
  Leeftijd: 24 jaar
  Woonplaats: Antwerpen
  Instagram profiel: _musclesandink
  Facebook profiel: Yoshi van Bogaert
  Motivatie: Fitness zit echt in bloed! Het is een deel van mijn dagelijks leven geworden en laat dit ook graag aan de mensen zien, ik heb vorig weekend mee gedaan met een tattoo model contest en ben in de top 10 geëindigd , ik vind zulke dingen echt geweldig om te doen ! Ik heb tattoos en rood haar dus ik zou zeker kunnen opvallen om jullie geweldige kledij te promoten!

 145. Asha zegt:

  Naam: Asha Tortolero
  Leeftijd: 27
  Woonplaats: Voorburg
  Facebook:
  https://m.facebook.com/AshaTortolero
  Instagram: https://www.instagram.com/ashatortolero/

  Motivatie: Ik zou jullie team kunnen versterken omdat ik een serieuze, gemotiveerde wedstrijd athlete ben. Ik heb in december 2017 meegedaan aan de s.a.p. cup in de bikinifitness klasse en ben 1e geworden van 16 meiden whoopwhoop!! Mijn volgende wedstrijd is de iron man/maiden in november en ben hier weer vol voor aan het trainen. Motivation is sky high! Ik ben mijn hele leven al bezig geweest met sport en doe ook de opleiding voor personal trainer. Mijn eerste diploma is al binnen! Ik ben aanwezig op bijna iedere wedstrijd en ben gefascineerd door de sport. Ik houd er van om bezig te zijn met het lichaam en gezondheid. In het dagelijkse leven draag ik grotendeels sportkleding en kan wel zeggen dat het ook bovenaan mijn shoppinglijst staat. Ik krijg in sportscholen en online vaak de vraag waar ik mijn outfit vandaan heb.
  Het lijkt me onwijs gaaf om jullie team te versterken en jullie kleding te promoten in mijn road to the stage (fingers crossed)

  Asha

 146. Febronia zegt:

  Naam: Febronia Mees
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Den Haag
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/fayfay67/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/febronia.mees
  Motivatie: In het dagelijkse leven houd ik van fashion kleding! Nu ik sinds een jaar zo’n 5 a 6 keer per week in de sportschool te vinden ben. Heb ik een nieuwe kledinglijn erbij SPORTkleding, ben er gek op! Haal hier ook extra motivatie uit wanneer ik net nieuwe sportkleding hebt gekocht dat ik nog gemotiveerder naar sportschool ren. Verder werk in niet in de fitness daarom ben ik er daarom ook zo dol op. Als ik klaar bent met werken en/of vrije tijd besteed ik al mijn energie in de fitness. Naast fitness ben ik sinds mijn 6de altijd een actieve sporter geweest in allerlei verschillende soorten sport zoals hockey , zwemmen, tennis, taekwondo, en boxen. Het zou geweldig zijn om met jullie samen te werken!

 147. Tamara van der Padt zegt:

  Hoi mijn naam is Tamara en ben 37 jaar en moeder van een zoon van 14.
  Trainen zit mij in het bloed en doe dat graag in leuk uitziende en daarbij ook goed zittende outfits.
  Graag zou ik jullie team versterken en promoten .
  Door in jullie outfits te trainen en foto’s en of video’s te maken ,zo reclame te maken. En anderen te motiveren ,enthousiast te maken wat betreft de mooie outfits!. Mijn instagram is tammie_fit _37 en facebook is Tamara van de Padt.

  Zou het super vinden een jullie athlete te worden !
  A dream come true. Sportieve groet Tamara van der Padt

 148. Madeleine Dahlström zegt:

  Naam: Madeleine Dahlström
  Leeftijd: 26
  Woonplaats: Before Amsterdam now Stockholm, Sweden
  Instagram profiel: maddydahlstrom
  Facebook profiel: Madeleine Dahlström
  Motivatie: I love to train. Fitness is my biggest interest, my passion. I spend many hours in the gym to get a killer body and I’m going to compete in Body fitness in December 2017. I would love to win you as a sponsor because I think you’re an awesome company and I would love to proudly wear your clothing and promote your products. It would be super nice to expand bodybuilding.com to the Swedish market as well. Please visit my Instagram for pictures. Thanks in advance! Kind regards, Maddy

 149. Elise Naber zegt:

  Naam: Elise Naber
  Leeftijd: 21 jaar
  Woonplaats: Groningen
  Instagram profiel: elise.fitt
  Facebook profiel: https://m.facebook.com/elise.naber?ref=bookmarks

  Motivatie:
  De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de fitness industrie. Ik sport wekelijks 5/6 keer met heel veel plezier. Hierdoor heb ik veel connecties opgebouwd in de sportscholen waar ik sport. Daarnaast ben ik actief op instagram en krijg ik de laatste tijd steeds meer volgers en likes op foto’s erbij waardoor ik veel voor jullie zou kunnen promoten. Dit lijkt me dan ook erg leuk om te doen. Ik ben gek op nieuwe sportkleding en show deze dan ook met veel plezier in de sportschool en op instagram. Ik krijg regelmatig de vraag waar ik mijn sportkleding vandaan haal en zou graag willen zeggen dat de kleding die ik draag, bij jullie vandaan komt. De komende jaren wil ik nog harder trainen om ook wedstrijden te kunnen doen. Ik zou het geweldig vinden om met jullie te kunnen samenwerken en voor jullie te mogen promoten!

 150. Lisa Duba zegt:

  Naam: Lisa Duba
  Leeftijd: 18 (21/07/1998)
  Woonplaats: Papendrecht
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/liesjeeh/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/lisa.duba.7
  Motivatie: Ik ben een enthousiast meid die zo’n 5-6 x per week krachttraining doet en eigenlijk wel iedere dag in de fitness te vinden is! Als diëtiste in opleiding, fitness en groepsles instructrice (Zumba & BBB) maak ik dan ook veel contact met potentiële klanten! Wat de naamsbekendheid van bodybuildingkleding.com ten goede zou komen 🙂
  In 2018 wil ik deelnemen aan mijn eerste bikini fitness wedstrijd, onder begeleiding van team SheWolves!
  Het is ook de bedoeling om mijn persoonlijke instagram account te veranderen naar een meer op voeding en sport gefocuste pagina, passend bij mijn fit lifestyle! Het lijkt me werkelijk geweldig om met jullie samen te werken en kleding te mogen ontvangen van deze prachtige merken <3

 151. Maroesjka zegt:

  Naam :maroesjka. De wit leeftijd :28 woonplaats :Diksmuide instagram profiel : Maroesjkadewit Facebook profiel : maroesjka de wit :motivatie : ik ben mama van twee kindjes mijn sport en hobby zijn fitness ik sta enorm graag op foto en ben sociaal actief op fb en instagram mijn motivatie is ook zoveel mogelijk jullie kleren promoten verkopen en showen ik ben ook een enorm sociaal type het zou super zijn als ik met jullie kan samenwerken groetjes maroesjka

 152. Melanie Olsthoorn zegt:

  Ik wordt ontzettend graag door jullie gesponsord, omdat ik, net als vele anderen, graag goed gekleed voor de dag kom. Naast het jezelf presenteren op het podium is het ook in het dagelijks leven belangrijk je goed te voelen in leuke kleding van goede kwaliteit. Ik, zou dit graag willen laten zien via Facebook én Instagram waarop ik dagelijks actief ben. Hopelijk straks nog veel meer ^_^

  Naam: Melanie Olsthoorn
  Leeftijd: 30
  Woonplaats: Kampen
  Instagram profiel: Mel Olsthoorn
  Facebook profiel: Melanie Olsthoorn

 153. Van Hemelryck Lenka zegt:

  Naam: Lenka Van Hemelryck
  Leeftijd: 20
  Woonplaats: Ruisbroek ( Puurs)
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/lenkavanhemelryck/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000553586841
  Motivatie :

  Ik ben al 2 jaar non-stop bezig met fitnessen, ik zou heel graag gesponsord worden omdat het mezelf ook zou motiveren om te blijven doorgaan! Ik ben voornamelijk bezig aan mijn armen, rug en poep en nu voor de zomer ook cardio en buik. Ik ben vooral actief in verband met fitness op mijn instagram, ik post vaak over mijn voeding op mijn instagramstory, geef uitleg over mijn voedingssupplementen en zet ook vaak updatefoto’s van mijn shape. Hoe super zou dit zijn dat ik deze foto’s plaats terwijl ik jullie outfits draag. Ik zou heel graag willen promoten omdat dit me echt wel aanspreekt en zou er ook veel voor doen!

 154. Bianca Vera zegt:

  Naam: Bianca Vera
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Etten-Leur
  Instagram profiel: https://www.instagram.com/biancavera00/
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004195999037 (Bianca Vera)
  Motivatie:
  Wauw wat een uitdaging! Wat een kans die kan ik niet laten schieten. Al zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met sport en voeding. Love the Healty LifeStyle! In mijn vrije tijd kun je mij altijd in de sportschool terug vinden en dat alles onder begeleiding van een super coach. Vorig jaar werd ik 4de op de Walters open en nu keihard trainen om volgend jaar te knallen op een super toffe wedstrijd in Viva La France! En hoe tof zou het zijn om mijn weg daar naar toe in jullie kleding te promoten. In mijn vrije tijd zal je me ook altijd in een sport outfit rond zien lopen en wat staat er boven aan mijn lijstje … Juist Sportkleding. Je kan maar niet genoeg setjes hebben toch.

  Op Instagram ben ik nog niet zo lang actief maar zoals je kan zien heeft alles wat ik plaats te maken met sport en kleding. De perfecte gelegenheid om nu ook jullie Toffe outfits te promoten.

  Ik hoop dat jullie iemand een kans willen geven die nog niet zo lang actief is op social media om zo een nieuwe start te maken. Ik ben er klaar voor om jullie team te versterken. Dus vergeet niet om een kijkje te nemen op mijn insta !! https://www.instagram.com/biancavera00/

  Liefs Bianca

 155. Eline zegt:

  Bodybuilding/fitness is mijn leven. Alle tijd die ik heb ben ik op de sportschool te vinden. Ik train er, ik werk er en loop er stage (ik ben zelfs op meerdere sportscholen te vinden!). Ik help en motiveer andere mensen om te trainen. Zelf ben ik hard aan het trainen om uiteindelijk mee te gaan doen aan contests. Ik loop vaker rond in sportkleding dan in andere kleding. Ik weet zeker dat ik jullie kleding goed kan gaan promoten! Mijn Facebook staat vol met connecties, omdat ik deze voornamelijk proffesioneel gebruik. Als ik jullie kleding ga promoten, weet ik zeker dat veel mensen deze gaan zien! Sportieve groet, Eline

 156. Dinfie van Wanrooij zegt:

  Naam: Dinfie van Wanrooij
  Leeftijd: 30
  Woonplaats: Amsterdam
  Instagram profiel: dinfie
  Facebook profiel: Dinfie VW
  Motivatie: Sporten.. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik ben altijd sportief geweest maar sinds een jaar sport ik iedere week 4 keer, 1.5 uur. Ik crossfit en doe daarnaast fitness. Ik ben door mijn werk dagelijks met voeding bezig. (POH Somatiek op een huisarts praktijk) deze kennis komt heel goed uit en zorgt ervoor dat ik naast t sporten ook 100% met mijn eigen voeding bezig ben. Ik voel mij fitter dan ooit en wil dit graag met de hele wereld delen. Ik heb een zwak voor sportkleding. De kleding van Nebbia en Gorrila wear is zo mooi ? Vooral die korte shorts vind ik helemaal te gek. Verder is Evelien Nellen een voorbeeld van mij! Een prachtige fitmom!! Met die motivatie in mijn achterhoofd hoop ik er ook ooit te komen!

 157. Laura Zodenkamp zegt:

  Naam: Laura Zodenkamp
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Zwijndrecht
  Instagram profiel: @laurazodenkamp
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/laura.zodenkamp.5

  Motivatie:
  Ik zou het een eer vinden om bodybuildkleding.com te promoten. Ik sport zelf 6 keer in de week en ben daarnaast ook nog eens werkzaam in een sportschool. Naast al het sporten studeer ik HBO Voeding en Dietetiek en kan ik via social media genoeg tips en tricks geven over sport en voeding. Ik ben onder begeleiding geweest van Fardo Popal (XXL Nutrition atleet). Hij heeft mij aanbevolen om zo door te gaan, met als doel een sponsor. Dit is dus een uitstekende kans! Ik ben hardwerkend en ga voor het uiterste om mijn doel te bereiken. Mijn doel is om IFBB Bikini Competitor te worden. Daarnaast ben ik natuurlijk, mezelf en spontaan.

 158. Deborah van kolck zegt:

  Ja lang getwijfeld, maar ga het toch proberen.
  Vandaag 36 geworden, en ja ik doe nog mee, en verdien nog de kans om te laten zien, dat er na 4 kinderen nog steeds een doel behaald kan worden. Welke dat ook is, podium, Shape of andere belangerijk doel, zoals trouwdatum, fotoshoot etc.
  Het leven houdt niet op, we maken jong en oud keuzes en doelen, dit maakt en houdt het leven leuk, spannende en sportief.
  Ik ben sportinstructeur en geef bodypump, Bodyshape en aqualessen.
  Sport is naast gezin erg belangerijk, maar ook mensen motiveren naar een doel die belangerijk is voor hun.
  En met bodybuilding kleding als sponsor ga ik een betere plaatje en voorbeeld geven voor vele andere.

 159. Charlotte Vandichel zegt:

  Dit jaar ben ik gestart als competitief bikini athlete. Ik heb drie keer de eerste prijs kunnen scoren en werd zo ook Europees Kampioen. Ik hoop door hard te werken ooit pro te worden! Ik werd al benaderd door enkele bedrijven maar ik kies liever een bedrijf waar ik achter sta, zoals dit. Mijn instagram page heeft dan wel nog geen duizenden volgers, ik ben van plan systematisch hard te blijven werken, een youtube kanaal te starten en verder te werken aan mijn website. Ik zou het fantastisch vinden om op een leuke en originele manier jullie te promoten. Fingers crossed!

  Instagram: hearthlete_charlotte
  Website: http://www.hearthlete.com (deze staat even offline tot morgen)

 160. Charlotte Vandichel zegt:

  Dit jaar ben ik gestart als competitief bikini athlete. Ik heb drie keer de eerste prijs kunnen scoren en werd zo ook Europees Kampioen. Ik hoop door hard te werken ooit pro te worden! Ik werd al benaderd door enkele bedrijven maar ik kies liever een bedrijf waar ik achter sta, zoals dit. Mijn instagram page heeft dan wel nog geen duizenden volgers, ik ben van plan systematisch hard te blijven werken, een youtube kanaal te starten en verder te werken aan mijn website. Er staan heel wat sportieve shoots gepland voor de zomer. Ik zou het fantastisch vinden om jullie op een leuke en originele manier te promoten. Ik hou wel van een uitdaging 😉 Fingers crossed!

  Instagram: hearthlete_charlotte
  Website: http://www.hearthlete.com (deze staat even offline tot morgen)
  Facebook: Charlotte Vandichel
  Leeftijd: 27

 161. Eline André zegt:

  Naam: Eline André
  Leeftijd: 19
  Woonplaats: Boom
  Instagram: https://www.instagram.com/elineandre/
  Facebook: https://m.facebook.com/profile.php
  Motivatie:
  Fitness is mijn levenstijl geworden en mijn passie, er gaat voor mij geen dag voorbij zonder dat ik naar de gym ben geweest. Ik word al gesponsord door Bodystore, een klein bedrijf dat supplementen verkoopt dus ik weet al hoe de markt in elkaar zit en hoe je het best dingen kan promoten. Ook heb ik een eigen youtube kanaal waarop ik mijn workouts en voedingstijl met anderen deel; de link: https://www.youtube.com/channel/UCDh9r8tsmzhcMMgMWdmdtFw
  Het is mijn doel om anderen te motiveren en te inspireren om hun levenstijl aan te passen en ervoor te zorgen dat ze goed in hun vel zitten en met vol zelfvertrouwen naar zichzelf kunnen kijken in de spiegel. Ik fitness nu al een goed jaar en 3 maand, maar ik kan mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn passie voor fitness, en ik hoop dat ik met mijn sociale media accounts en youtube kanaal het zelfde kan teweegbrengen bij anderen.

 162. Billy Verhoeven zegt:

  Ik ben zelf heel actief op sociale media. Ik heb ook een coach en binnenkort doe ik mee on oktober aan mijn eerste ifbb bikini competition dus zou zalig zijn voor voor gesponsord te kunnen worden en ook reclame te kunnen maken!

 163. Billy verhoeven zegt:

  Hey!
  Ik ben Billy Verhoeven momenteel 18jaar,
  Woon te Willebroek in Belgie natuurlijk
  Mijn instagram hierzo https://www.google.nl/amp/ink361.com/amp/users/ig-1498001917/fitbutlittle/photos
  En mijn Facebook https://m.facebook.com/billyverhoevenn?fref=search
  Ik ben 7maand begonnen met kracht en gewichten te trainen en veel bikini athlete’s inspireerde mij waardoor ik nu zelf ook een coach heb 5-6 dagen strikt train, ik hou me aan een eetschema en heb in oktober mijn eerste ifbb bikini wedstrijd! En welke vrouw heeft nu geen zwak voor kleding?? Ik heb sinds ik fitness meer sportkleding dan gewone kleding in mijn kast hangen! Is zelfs zelden dat ik niet sportief gekleed ben dus ik zou het geweldig vinden mocht ik gesponsord door jullie worden!’

 164. Denise Vledder zegt:

  Facebook: https://m.facebook.com/denise.tamara.9
  Insta: Denise.t.1984

  Het zal geweldig zijn om jullie kleding te mogen dragen. Ik heb veel kleding van nebbia wat gewoon super zit. En ook mooi blijft.
  Ik train 5 keer per week en heb vorig jaar voor het eerst mee gedaan met een beginners wedstrijd en ben daar eerste geworden in de physique klasse.
  Nu volop aan het bouwen om nog beter terug te komen en ooit weer een wedstrijd te gaan doen.

  Het is super als ik jullie kleding kan promoten en al m’n fitness vrienden kan aansturen om bij jullie te bestellen.

 165. Denise vledder zegt:

  Naam:Denise Vledder
  Leeftijd: 32
  Woonplaats: Wieringerwerf
  Instagram profiel: Denise.t.1984
  Facebook profiel:https://m.facebook.com/denise.tamara.9
  Motivatie: ik train 5 keer per week krachttraining om straks op het podium beter terug te komen. Vorig jaar mijn eerste wedstrijd gedaan voor beginners en daarmee eerste geworden in de physique klasse.

  Ik draag veel kleding van nebbia wat gewoon super zit en ook mooi blijft in de was. Het zal dan ook geweldig zijn als ik kleding van jullie kan promoten en m’n fitness vrienden kan aansturen om bij jullie te bestellen. Daarnaast die ik ook veel fotoshoots dus mooie kans om meteen jullie kleding daarvoor te gebruiken!

 166. Justine Lobbens zegt:

  Naam: Justine Lobbens
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Wielsbeke, België
  Instagram: https://www.instagram.com/justinelobbens/
  Facebook: https://www.facebook.com/justine.lobbens

  Een 3-tal jaren geleden betrad ik voor de 1e maal in mijn leven een fitness. Ik had overgewicht, een ongezond eetpatroon en voelde me allesbehalve goed in mijn vel. Ik wou hier eindelijk iets aan veranderen en met behulp van een diëtiste en regelmatig te sporten heb ik mijn hele levensstijl omgegooid. Na amper enkele weken kreeg ik de sportmicrobe ERG te pakken en het is mijn grote passie geworden. Het bleef echter niet bij dit, ik wou meer. Ik wou mijn grenzen verleggen en kijken tot wat ik in staat was. Daarom besloot ik om me in te schrijven en deel te nemen aan een wedstrijd. Vorig jaar heb ik wedstrijden gedaan, met 2x een eerste en 1x een tweede plaats. Dat gevoel als je naam wordt afgeroepen en je het podium op mag is onbeschrijfelijk. Al die weken streng diëten en zwaar trainen leiden tot dat moment en ik vond het fantastisch om dat te doen. Binnen enkele weken start ik met mijn volgende wedstrijdvoorbereiding en zou ik willen kijken wat internationale wedstrijden te bieden hebben voor mij.

  Sport is mijn leven en ik heb er ondertussen ook mijn job van kunnen maken. Ik ben club manager in een fitness centrum in België en ga elke dag met een grote glimlach werken. “If your passion becomes your job, you’ll never have to work another day” en deze quote is zeker van toepassing voor mij. Ik loop dus 90% van mijn tijd rond in sportkledij en zou het een hele eer vinden moest ik Bodybuildingkleding mogen vertegenwoordigen. Dit zou mij sowieso een extra motivatie geven ook naar mijn volgende wedstrijden toe. Ik hoop met heel mijn hart dat ik geselecteerd word. Fingers crossed!

 167. Jana Mercy zegt:

  Ik ben Jana, ik ben al even heel actief bezig met sporten en healthy lifestyle. In het begin was dit moeizaam maar dit is ondertussen echt een passie geworden. Ik ben geregeld actief op facebook waar ik mijn resultaten deel en zou graag binnenkort starten met mijn eigen youtube kanaal. Binnenkort geef ik op mijn werk ook een presentatie over sporten in vrije tijd en sporten op het werk. Ik hou ervan om mensen te motiveren ook in mijn actieve leven mee te gaan. Ideaal voor mij zou zijn om gesponserd te worden zodat mijn youtube kanaal er ook proffesioneel uit gaat zien met mooie kleding van een leuk merk. Sporten is leuk, maar sporten terwijl je er goed uitziet is nog leuker!!

 168. Lou-Anne den Ouden zegt:

  Lou-Anne

  Naam: Lou-Anne den Ouden
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Zwijndrecht
  Instagram profiel: LouuJunee
  Facebook profiel: Lou-Anne den Ouden
  Motivatie: De kans is misschien heel klein maar toch het proberen waard. Hoe gaaf zou het zijn om gesponsord te worden door jullie?! GAAAAF!!! je favoriete sportkleding dragen naar de gym zodat je toch nog net iets harder kan gaan dan normaal.
  Einde van het jaar ga ik het podium op, het zou kicke zijn om mijn wedstrijdvoorbereidingen te kunnen laten zien inclusief promotie naar jullie toe. (op Instagram en Facebook)
  Ik zou zeggen: Bekijk mijn Instagram pagina. Ik ben er van overtuigd dat ik perfect in jullie team pas! 🙂

 169. Bernadett zegt:

  Ik ben een enthousiast persoon en houd ervan om sportief bezig te zijn. Twee jaar lang doe ik aan Fitness (4keer per week) en let ik goed op mijn voeding. Ik heb net mijn fitness instructor diploma gehaald, dus fitness is niet alleen een hobby meer, maar wel een passie van mij wat ik altijd van harte doe. Daarnaast ben actieve op sociaal media, vind het supergezellig om andere mensen te motiveren. Omdat ik van deze sport heel houd, vindt het belangrijk om goede workoutkleding te dragen. Het zou een heel grote stap in mijn leven zijn. Alvast bedankt voor jouw antwoord!

 170. Naomi sapulette zegt:

  Naam : Naomi sapulette
  Woonplaats : Almelo, nederland
  Leeftijd: 16
  Instagram; Naomi_sapulette
  Facebook: Naomi sapulette

  Waarom wil ik dit? Mijn zus is een voorbeeld blvoor mij die miss bikini 1e plek heeft behaald bij haar eerste wedstrijd. Ik wil graag aan de mensen mijn resultaten laten zien, en dan super graag met jullie kleding! Dat geeft mij nog meer motivatie. En ik hoop trouwens dat ik dit kan doen met mijn zus omdat we samen sowieso 1 dikke top team zijn!

 171. Melissa zegt:

  Naam: Melissa van Zeben
  Leeftijd: 23 .15-07-1993
  Woonplaats: arnhem
  Instagram profiel: melissavanzeben
  Facebook profiel:melissa v zeben
  Motivatie: ik ben finaliste bij regio miss nederland, verder werk ik als model.
  Ik heb 2 weken geleden als gridgirl gewerkt bij tt assen.
  Ik plaats veel foto’s op Instagram en ik hoop jullie mooie sportkleding te mogen showen op insta en Facebook. Ik ga 3 keer in de week sporten waar ik ook mooie foto’s kan maken met de kleding aan.
  Elke dag krijg ik steeds meer volgers erbij.
  Mvg

 172. Liz van Uden zegt:

  Mijn naam is liz van Uden 30 jaar uit Veghel. Ik ben elke dag te vinden in de sport school op me skeelers of wandelen. Iedereen kent en noemt me ook zo het sport meisje het piloxing meisje uit Veghel.Ben ook bezig met voor mezelf iets op te gaan zetten en wil echt verder gaan in het sport wereldje! Niemand kan zoveel motivatie hebben als mij denk ik ik heb 2 zware buik operaties gehad en waarvan 1 een spoed operatie was. Ik heb nooit opgegeven en ben altijd weer begonnen met sporten. Fitness en bodybuilding vind ik geweskdig die drive en mind set die je moet hebben echt zo mooi om te voelen en te zien hoeveel meer je kan en hoe sterk je lichaam en je mind zijn wauw.Mensen en artsen zeide Liz meid dat kan niet dat je het zo snel weer kan oppakken doe je rustig aan..? Sporten is mijn leven letterlijk het heeft me uit me depressies gehaald en geeft me nog meer motivatie om door te gaan!ik heb tege. De artsen gezegd bij mij 2de operatie het maakt me niet uit hoe je het vastdoen als ik maar kan sporten!!!! Ik wil mensen inspireren en motiveren! Ik hoop dat ik deze kans kan krijgen om jullie kleding te promoten is weer een mooie opening in de sport wereld en voor mijn fotoshoots. Ik hoop dat jullie me kiezen zou echt kei gaaf zijn!

 173. Melissa zegt:

  Naam: Melissa
  Leeftijd: 23. 15-07-1993
  Woonplaats: arnhem
  Instagram profiel: melissavanzeben
  Facebook profiel: Melissa v zeben
  Motivatie: Jullie hebben erg leuke sportkleding wat ik kan showen op insta en Facebook. Ik ben in de finale van miss regio Nederland missverkiezing. Ik ben model en 2 weken geleden was ik gridgirl bij tt assen. Ik fitness 3 keer in de week of vaker en kan daar mooie foto’s maken van jullie sportkleding.

 174. Samantha zegt:

  Ik ben al 2 jaar bezig met mijzelf fitter en sterker maken. Ik probeer een inspiratie te zijn voor anderen om hen te helpen naar huj doelen. Dit doe ik door bijvoorbeeld samen met ze te gaan sporten of door te praten over bijvoorveeld voeding. Ik heb vaak op internet elgezocht hoe je gesponsord kan worden, maar kwam nooit echt ergens op uit. Dit is de ultieme kans. Ik heb al wel is filmpjes op instagram geplaatst en ben ool actief op facebook en snapchat. Een groot bereik dus om jullie en mezelf te promoten! Ik ben 6 dagen actief in de sportschool en doe daarnaast nog korfbal. Mijn kledingkast bestaat eigenlijk vooral uit sportkleren dus daar kunnen ee gerust meer bij! Ik ben misschien niet iemand die meedoet aan wedstrijden maar dat st maakt het proces misschien wel nog mooier. Het mooiste zou natuurlijk zijn om dat in samenwerken met jullie te doen en in jullie kleding. Ik hoop dat ik bij de 2 atleten behoor die jullie zoeken!

 175. Samantha zegt:

  Ik ben al 2 jaar bezig met mijzelf fitter en sterker maken. Ik probeer een inspiratie te zijn voor anderen om hen te helpen naar huj doelen. Dit doe ik door bijvoorbeeld samen met ze te gaan sporten of door te praten over bijvoorveeld voeding. Ik heb vaak op internet elgezocht hoe je gesponsord kan worden, maar kwam nooit echt ergens op uit. Dit is de ultieme kans. Ik heb al wel is filmpjes op instagram geplaatst en ben ool actief op facebook en snapchat. Een groot bereik dus om jullie en mezelf te promoten! Ik ben 6 dagen actief in de sportschool en doe daarnaast nog korfbal. Mijn kledingkast bestaat eigenlijk vooral uit sportkleren dus daar kunnen ee gerust meer bij! Ik ben misschien niet iemand die meedoet aan wedstrijden maar dat st maakt het proces misschien wel nog mooier. Het mooiste zou natuurlijk zijn om dat in samenwerken met jullie te doen en in jullie kleding. Ik hoop dat ik bij de 2 atleten behoor die jullie zoeken!
  Facebook: https://m.facebook.com/samantha.vdkroon
  Instagram: https://www.instagram.com/samanthavanderkroon/

 176. Samantha zegt:

  Naam: Samantha van der Kroon
  Leeftijd: 20
  Woonplaats: Maarssen

  Ik ben al 2 jaar bezig met mijzelf fitter en sterker maken. Ik probeer een inspiratie te zijn voor anderen om hen te helpen naar huj doelen. Dit doe ik door bijvoorbeeld samen met ze te gaan sporten of door te praten over bijvoorveeld voeding. Ik heb vaak op internet elgezocht hoe je gesponsord kan worden, maar kwam nooit echt ergens op uit. Dit is de ultieme kans. Ik heb al wel is filmpjes op instagram geplaatst en ben ool actief op facebook en snapchat. Een groot bereik dus om jullie en mezelf te promoten! Ik ben 6 dagen actief in de sportschool en doe daarnaast nog korfbal. Mijn kledingkast bestaat eigenlijk vooral uit sportkleren dus daar kunnen ee gerust meer bij! Ik ben misschien niet iemand die meedoet aan wedstrijden maar dat st maakt het proces misschien wel nog mooier. Het mooiste zou natuurlijk zijn om dat in samenwerken met jullie te doen en in jullie kleding. Ik hoop dat ik bij de 2 atleten behoor die jullie zoeken!
  Facebook: https://m.facebook.com/samantha.vdkroon
  Instagram: https://www.instagram.com/samanthavanderkroon/

 177. Nathalie zegt:

  Naam: Nathalie Dekkers
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Eindhoven
  Instagram profiel: NatjeEHV
  Facebook profiel: Nathalie Natje
  Motivatie: Ik ben Nathalie, een normale doorsnee vrouw van 28. Geen vrouwelijke atlete waar alles zo perfect en mooi is waar je U tegen zegt en waar menig vrouw alleen maar van kan dromen. Nee, ik heb geen maatje 36 en geen lichaam zonder enig putje deukje, hobbeltje. Die heb ik namelijk wel! Ik ben van mening dat je geen “size zero” hoeft te hebben om fit te zijn. Je hoeft geen maatje XS te hebben om mooi te zijn. Of om je mooi te voelen. Ik sport vooral om fit te zijn, te blijven en om je lekker te voelen. Dat ik daardoor steeds iets beter in m’n vel & shape kom, is mooi meegenomen natuurlijk. Ik denk dat we niet moeten proberen allemaal zo perfect te wezen, maar gewoon genieten van het leven. En met name sporten, altijd op zoek proberen te gaan naar hetgeen wat je leuk vindt. Ben gezond, heb rondingen op de juiste plek. Maar belangrijkste van alles.. I’m Human! #keepItReal En… Daarom dus denk ik dat ik jullie goed kan vertegenwoordigen ✌?️

 178. Maxine Gorter zegt:

  Naam: Maxine Gorter
  Leeftijd: 22jaar
  Woonplaats: Almere
  Instagram profiel: maxineg_fit
  Facebook profiel: Maxine Gorter
  Motivatie: Ik ben een topsporter van jongs af aan. Ik schaats op hoog niveau en ben een serieuze crossfitter. Ik doe mee aan crossfit wedstrijden en wil daar in het komende jaar uitgroeien naar de top van Nederland. Ik ben ambitieus en jong. Ik werk iedere dag keihard aan mezelf en daarnaast ben ik personal trainer, ik motiveer andere en vind daarbij uitstraling heel belangrijk. Maar stiekeme droom is om een keer bikini fit wedstrijd mee te doen maar mijn droom waar ik mij nu vooral op focus is de crossfit wedstrijden! Ik zal de sponsor met passie uitdragen en via mijn social media een groot publiek bereiken. Voor het team zal ik een jonge en energieke aanvulling zijn die met veel passie en doorzettingsvermogen alles uit haarzelf en andere wil halen!

 179. Sabine zegt:

  Naam: Sabine Morren
  Leeftijd: 38
  Woonplaats: Hoevelaken
  Instagram profiel: sabiadreamer
  Facebook profiel: sabine morren
  Motivatie: Net anderhalf jaar bezig met trainen. Nu ruim 16 kilo afgevallen van 65 kilo naar 49 kilo en supertrots! Ik train ongeveer 6 keer per week en ben veel met voeding bezig. Enorm gemotiveerd om vet te verbranden, strak te zijn en spieren aan het opbouwen. Deze kans wil ik graag pakken om te laten zien dat het allemaal kan. Ondanks leeftijd, kinderen en baan. Hoe belangrijk het is om met gezondheid en jezelf bezig te zijn, lichamelijk en vooral ook mentaal! Ik zou graag een merk promoten en de wereld laten zien dat alles bereikbaar is met de juiste instelling. ???

 180. Fleur van Griensven zegt:

  Naam: Fleur van Griensven
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Eindhoven
  Instagramprofiel: https://www.instagram.com/fleur_vgr/
  Facebook: https://www.facebook.com/fleur.vangriensven
  Motivatie: Na zoals waarschijnlijk veel meiden met mij gestruggled te hebben met onzekerheid/vertekend zelfbeeld en al de gevolgen van dien (weinig eten tot juist weer binges gevolgd door een schuldgevoel), kan ik nu met 100% trots zeggen dat ik happy ben met hoe ik ben en mezelf heb kunnen ontwikkelen de laatste jaren. Fitness/bodybuilding is voor mij een sport waarin je aan jezelf kunt tonen dat je meer aan kunt en toe in staat bent dan je zelf ooit voor ogen houdt. De discipline, doorzettingsvermogen en passie uit zich vervolgens weer op andere gebieden zoals werk/studie, waar je ook inziet dat er geen limieten zijn als je er maar in blijft geloven. Ik zou het een ontzettende eer vinden om jullie kleding te mogen promoten op weg naar mijn eerste wedstrijd. Ja de datum staat nog niet vast, want ik leg de lat voor mezelf altijd heerlijk hoog (Women’s physique). Dit is wie ik ben en wat ik het liefste doe: zwaar trainen, veel eten en lekker bouwen! Hopelijk mag ik dit gainen doen in jullie kleding 🙂

 181. Kyra da Costa zegt:

  Naam: Kyra da Costa
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Roosendaal
  Instagram profiel: @kyraaadacosta
  Facebook profiel: kyra.dacosta.7
  Motivatie:
  Graag zou ik bodybuildkleding.com willen promoten i.v.m de goede webshop & service. Daarbij komt ook dat ik als doel heb om wedstrijden te gaan doen en ook meer als bereid ben om jullie te helpen met beurzen etc.

 182. Sylvana Loenen zegt:

  Naam: Sylvana Loenen
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Culemborg
  Instagram profiel: sylvanasoraya
  Facebook profiel: https://www.facebook.com/sylvana.loenen
  Motivatie:
  Ik ben vanaf mijn 17e bezig met afvallen. Heb flink gejojo’t maar ben uiteindelijk ruim 20 kg afgevallen! Ben nu zo’n 2.5 jaar serieus bezig met sporten, voeding (macro’s etc) en maak nog steeds progressie! Ik sta zo’n 4-5 keer per week in de gym. Ik doe zowel krachttraining, zumba maar ook polefitness! Ik deel mijn fitnessjourney op instagram omdat ik anderen graag wil inspireren om ook die stap te zetten en voor hun doelen te gaan! Ik draag 70% van de tijd gymwear dus gesponsord worden door jullie zou een dream come true zijn!

 183. Diana Crista zegt:

  I’m a pole dancer, pole teacher and Personal Trainer! Sport is more and more important in my life! I work really hard to look good and help other women to feel strong and feminine!

 184. Liz van uden zegt:

  Liz van Uden.
  Uit Veghel.
  30 jaar.
  Instagram: lizvuden. Mojo chick motivation
  Fb: liz van Uden.

  Ik denk dat ik de juiste persoon ben om het team te versterken omdat:

  Ik een hele sterke motivatie heb en een goede mind setting. Sport is mijn alles! Ik heb 2 zware operaties gehad waarvan 1 spoed operatie. Ik zat zwaar in een dip ik mocht 8 maanden niet sporten zeiden de artsen. Maar mijn wil was veel sterker ik stond na 3 maanden weer in de gym. Body building wauw wat een geweldige sport je zelf pushen en je grenzen opzoeken bij elke training een heerlijk gevoel! En je kan zoveel meer dan je denkt. Ik heb ook super goede begeleiding gehad van mijn trainers bij atlas Raylison Maria en archie v creijf ze hebben veel tips gegeven en me gepusht. Daarnaast heb ik mijn certificaat behaald van piloxing en mag ik daar les in gaan geven ik wil iets voor mezelf gaan opstarten. Ik wil anderen motiveren en inspireren iedereen is mooi en je kan zoveel meer als je echt iets wil dan lukt het ik wil ze die mind set gaan mee geven en meer vertrouwen mee geven. Ik heb binnen kort ook fotoshoots en het zou een geweldige start zijn om dan jullie kleding te dragen en te mogen promoten. Ik wil ook echt iets gaan bereiken in het sport wereldje en dit is nog maar het begin! Ik hoop dat ik deze kans zou kunnen krijgen. Mojo chick blijf in jezelf geloven nieuwe start dromen kunnen werkelijkheid worden als je er maar voor gaat en voor vecht!

 185. Jerney zegt:

  Omdat ik train op meerdere locaties zoals, verschillende sportscholen, en verschillende basketbalverenigingen zowel binnen als buiten, kan ik jullie kleding goed promoten. Vaak krijg ik al positieve reacties op mijn sportkleding, dus ik val met mijn postuur en sport bezigheden op een positieve manier op. Voor mij zelf zou ik deze ervaring erg leuk vinden om verder te gaan in het promoten van sport en bewegen.

 186. Pauline zegt:

  Hier moest deze sportieveling natuurlijk even op reageren. Droom van elke athleet! Ik ben mijn hele leven veel bezig geweest met sport. Vroeger op hoog niveau geturnd, getennist, snowboarden&wakeboarden. Vervolgens heb ik een ongeluk gehad en mijn ruggenwervel verbrijzeld. Waardoor ik nu een Dwarsleasie heb. Ik heb daarvan moeten revalideren 6 maanden intern. En door die revalidatie ben ik eigenlijk verliefd geworden op fitness. Ik kan daar echt mijn ei in kwijt, vind het heerlijk mezelf te pushen, die grenzen opzoeken en de beste versie van mezelf te worden. Ik train nu ongeveer 2 jaar echt serieus en vind het heerlijk. Volgend jaar maart wil ik de volgende stap zetten en mijn eerste wedstrijd gaan doen. Het wordt dan een aparte klasse omdat ik in een rolstoel zit. Maar het podium is stiekem mijn droom al een tijdje dus laat me zeker niet beperken door mijn beperking.
  Ernaast doe ik ook nog aan Handbiken. En studeer ik graphic design.
  Het lijkt me super gaaf om samen te werken en jullie kleding te promoten tijdens alle avonturen die mij nog te wachten staan!

 187. Kristy zegt:

  Hallo!

  Mijn naam is kristy Lenards 22 jaar en wonend in delft. Ik ben net 5 maanden geleden bevallen van mijn dochtertje en weer keihard bezig met fitness mijn oude figuur en zelfs beter terug te krijgen. Inmiddels ben ik 12 kg kwijt geraakt en heb ik nog maar een vet percentage van 23% wat 29% zou mogen zijn. In de sportschool volgen veel mensen mij omdat ik altijd grenzen opzoek en keihard train. Mijn doel is dan ook om ooit fitnessmodel te worden zodat ik anderen mensen een voorbeeld kan geven waarom deze sport zo ontzettend gaaf is en je je zo lekker gaat voelen!

  Met vriendelijke groet,

  Kristy Lenards

  Ik ben te volgen op facebook via: kristy kevin
  En op instagram via: kristylenards

 188. Mardieneke zegt:

  Goedemorgen!

  Wat een onzettend leuke actie om 2 vrouwelijke atleten te gaan sponsoren.
  Ik zelf ben dagelijks actief op Facebook, Instagram en snapchat. Uiteraard heb ik de post meteen geliked en gedeeld! Ik hou van sportkleding shoppen dus zo’n sponsoring zou geweldig zijn.
  Betreft het type atleet dat ik ben.. Ik ben momenteel aan het trainen voor een internationale fitness competitie, ik doe geregeld obstacle runs, ik paaldans en geef 3 dagen in de week jump up fitness. Binnenkort ga ik trainingen krijgen om ook andere workouts te kunnen geven zoals HIIT training. Mijn motivatie is 200% mede met mijn positiviteit in het leven. Dus als jullie op zoek zijn naar een spontane vrouw met affiniteit voor fitness bied ik mijzelf hierbij aan!

  Groetjes Mardieneke

 189. Mardieneke zegt:

  Goedemorgen!

  Wat een onzettend leuke actie om 2 vrouwelijke atleten te gaan sponsoren.
  Ik ben Mardieneke. Ik ben 28 jaar en woon in Etten-Leur. Ik ben dagelijks actief op Facebook, Instagram en snapchat. Uiteraard heb ik de post meteen geliked en gedeeld! Ik hou van sportkleding shoppen dus zo’n sponsoring zou geweldig zijn.
  Betreft het type atleet dat ik ben.. Ik ben momenteel aan het trainen voor een internationale fitness competitie, ik doe geregeld obstacle runs, ik paaldans en geef 3 dagen in de week jump up fitness. Binnenkort ga ik trainingen krijgen om ook andere workouts te kunnen geven zoals HIIT training. Mijn motivatie is 200% mede met mijn positiviteit in het leven. Dus als jullie op zoek zijn naar een spontane vrouw met affiniteit voor fitness bied ik mijzelf hierbij aan!
  Facebook: Mardieneke Bok – de Bruijn
  Instagram: Mardieneke

  Groetjes Mardieneke

 190. Myrthe zegt:

  Naam: Myrthe de Waard
  Leeftijd: 31
  Woonplaats: Veldhoven
  Instagram profiel:
  @myrthecelesta
  Facebook profiel:
  https://www.facebook.com/myrthe.dewaard
  Motivatie: Nadat het mijzelf gelukt is mijn levensstijl om te gooien en dit nu al jaren met veel plezier vol houd vind ik het leuk de mensen om mij heen te inspireren en te motiveren om ook het beste uit zichzelf te halen! Daarnaast blijf ik hard werken aan mijn eigen doelen waarbij bikinifitness centraal staat.

 191. Afshin zegt:

  Afshin Ahmadi 32. Ijsselmuiden.
  Instagram; Afshinahmadi57.
  facebook; Afshinahmadi57.

  Als professioneel fitness atleet wil ik graag onderdeel van jullie team worden, omdat we een goede aanvulling zullen zijn, op elkaars progressie. Ik hoop dat ik mij voortaan mag kleden met jullie kleding en de mensen om mijn heen te kunnen laten zien dat jullie kleding kortweg de beste kwaliteit heeft.

 192. Jennifer zegt:

  Naam: Jennifer Onasanya
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Katwijk/Innsbruck
  Instagram: https://www.instagram.com/jennifer.1802/?hl=nl
  Facebook: https://m.facebook.com/jennifer.onasanya
  Motivatie:
  Ik denk dat ik jullie kan helpen ivm het bereik. Ik ben internationaal atleet, kom uit voor Oostenrijk. Mijn specialiteit: bobsleeen. De helft van het jaar ben ik thuis en Katwijk en de andere helft in Oostenrijk, Duitsland, Amerika, Azië etc. Hierdoor heb ik veel contact met andere grote atleten zoals Lolo Jones.
  Ik ben afgelopen jaar 3e geworden op het EK en 5e op het WK. Het doel is om aankomend jaar uit te komen op de spelen. Hopelijk werkt het paspoort proces mee en kan ik deze droom waar maken.

 193. Li-Ying Tjeng zegt:

  Naam: Li-Ying Tjeng
  Leeftijd: 32
  Woonplaats: Rotterdam
  Fb: https://m.facebook.com/aproxima84
  Insta: li1608

  Motivatie:
  Wat doe ik?
  Ik ben groepsles- en paaldansinstructrice. Zelf doe ik voornamelijk veel aan paaldansen en doe ik ook mee met paaldanswedstrijden. Ook train ik met een personal trainer om mee te doen met een physique wedstrijd en train ik voor een 1/8ste triathlon in september. Ik ben geen supermens zoals vele sporters; ik heb blessures en train daar omheen of mee verder. Daarnaast heb ik een 40-urig kantoorbaan en blog ik sinds kort bij RotterdamSport.

  Waarom sponsor?
  Het leek voor mijzelf een leuke toevoeging en groei in de richting waar ik mij veel voor inzet en veel plezier van heb. Voor jullie leek het mij erg leuk, omdat ik denk dat bodybuilding kleding vaak gezien wordt als kleding voor de die-hard ijzervreters. Ik denk dat dat beeld niet klopt en dat die kleding juist heel divers is. Of je nou die-hard atleet bent, of juist net begint met de eerste audioles van 0-5km rennen: het past overal bij!

 194. Larissa van Ingen zegt:

  Ik ben Larissa van ingen (Larissfitx) op instagram, ik ben elke dag bezig met me lichaam en kom 6 dagen
  Per week in de sportschool. Daarnaast doe ik veel op instagram en facebook, ik zou heel graag een sponsor willen mezelf en julie te promoten, daarnaast ga ik volgend jaar mee doen aan de sap cup, ik heb verder nog geen sponsor en zou graag model/atleet voor julie willen zijn ! Ik ben 19 jaar en in opleiding als personal trainer !

  Graag hoor ik van julie,
  Vriendelijke groet,

  Larisaa van Ingen

 195. Jeanine Maas zegt:

  Naam: Jeanine Maas
  Leeftijd: 23 jaar
  Woonplaats: Maasbracht, Limburg
  Instagram profiel: Jeanieneke93, https://www.instagram.com/jeanieneke93/
  Facebook profiel: Jeanine Maas, https://m.facebook.com/profile.php?id=100003539662167
  Motivatie:
  Ik ben een versterking voor dit team, omdat ik naast mijn liefde voor de thuiszorg, veel liefde heb voor mijn workouts en voeding. In de thuiszorg is het namelijk hard werken met alle hoogcomplexe zorg die nu veel langer thuis is, gezien opgenomen worden verpleeghuizen steeds moeilijker wordt. Toen ik startte met mijn opleiding tot HBO-Verpleegkundige, ben ik gestart met fitness. Omdat ik goed voor mijn lijf, en met name rug wilde zorgen. Toen was mijn liefde geboren. Na 2 jaar van clean bulking, veel spiermassa bouwen, ben ik sinds 10 weken met een personal trainer gestart. Ik wil namelijk meer. Ik ben nu 10% gezakt in bf, maar ben er nog niet. Ik wil bikinifitness meemaken en doen. Het beste uit mijzelf halen. 100% inzet voor mijn trainingen, voeding, motivatie en dedication. Alles om de top te bereiken, want succes is een keuze. En ik ben bereid alles te doen voor succes. Via instagram hou ik mijn trainingen bij en mijn progressie. Tevens plaats ik foto’s die andere mensen ook inspireerd, want vaak hoor ik dat andere toch naar de sportschool gaan dankzij mij of via mijn instagram op nieuwe ideeën komen voor gezond en lekker eten.
  Ik ben goed bezig, maar het kan altijd beter. Geen perfectie, maar vooruitgang. Zoveel liefde voor deze tak van sport, waarin ik mij wil verbeteren en ontwikkelen en hoe kan ik dat beter doen, dan door sponsering?

 196. Amra Okanovic zegt:

  Motivatie : afgelopen ander half jaar heb ik een behoorlijke motivatie gekregen om te knallen in de gym.. ik begin me doelen steeds meer te behalen hoe meer in verandering in het lichaam zie krijg ik meer kracht. Het zit zo in me bloed dat ik graag een poging verder wil wagen om samen te werken met een sponser.. als je eeen doel hebt moet je ook vechten voor je doel.. om gesponserd te worden door een bekend bedrijf die te maken heeft met fitness is een grote en een leuke stap en dat je dat met vol hart doet♡ dus ik hoop in de toekomst dat wij samen gaan werken?️‍♀️

 197. Marieke zegt:

  Hi Bodybuilding kleding, Wat een super leuke actie is dit weer. Vorige actie heb ik ook mee gedaan maar ben toen helaas niet uitgekozen. Maar nieuwe ronde nieuwe kansen.
  Zal mezelf even voorstellen. Ik ben Marieke 36 jaar moeder van twee prachtige dochters en al 18 jaar samen met mijn man. Ik run in al ruim 4 jaar mijn eigen paaldans studio hier in het Zeeuwse Middelburg. Ik ben in 2009 Nederlands Kampioen geworden in 2010 en 2011 ben ik tweede geworden. In 2018 staat het Nk Paaldansen weer op het programma. Maar dat niet alleen. 3 maanden geleden ben ik gestart bij mijn coach. Nu eet via een voedingsschema en train ik naast mijn 4 trainingen in de paal ook 4 keer in de sportschool. Dit allemaal om in Oktober mijn eerste bikini wedstrijd te kunnen gaan draaien. Ik ben enorm competitief in gesteld Probeer altijd het uiterste uit mezelf te halen. Opgeven is voor mij geen optie. Mijn hele leven ademt sport.

  Facebook: https://www.facebook.com/marieke.maas.98

  Instagram: https://www.instagram.com/_mariek__polegym/

 198. Nikki Münch zegt:

  Hallo Bodybuildingkleding.com! ?
  Ik ben Nikki Münch, 24 jaar en woon in Diepenbeek, België!
  Je kan me op instagram vinden https://www.instagram.com/munchnikki, of op Facebook als Nikki Münch.

  Waarom ben ik voor jullie de ideale (gym) partner?
  Omdat ik mee streef naar een meer vrouwelijke bodybuilding wereld, because the future is female!

  What fuels Nikki?
  Fitness, Fun and Fashion. Samen met mijn vriend sta ik elke week in de fitness om te bouwen aan een betere Nikki. Wat begon als een keertje fitness om m’n vriend te vergezellen, is uitgegroeid tot een hele levensstijl waar ik 24 op 7 mee bezig ben. Naast het gymleven ben ik bezeten door alles wat met fashion te maken heeft. Daarom zie ik dit als dé ultieme kans om mijn twee passies te combineren en hoop ik dat jullie mijn ultieme droom kunnen waarmaken! Momenteel studeer ik Toegepaste Economische Wetenschappen, en zal me volgend jaar verdiepen in de Marketing. Daarom hoop ik dat we onze krachten kunnen bundelen om zo Bodybuildingkleding.com naar nieuwe hoogtes te tillen!

  What’s in it for you?
  Ik hoop dat ik jullie wat meer kan promoten in het belgenlandje! Ook hier is er momenteel fitness fever, waardoor ik al die fitgirls en fitboys richting bodybuildingkleding.com kan sturen om hun workout wat meer pit te bezorgen!

  Bodybuildingkleding.com, let’s gain together! ?

  Veel liefs!
  Nikki Münch ??

 199. Rohaylice Leito zegt:

  Naam: Rohaylice Leito
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Den Haag
  Fb: https://www.facebook.com/ro.leito
  Insta: goalfitness70

  Motivatie:
  Na lang ontevreden te zijn geweest met mijn overgewicht, heb ik de keuze genaakt om het nooit meer zo ver te laten komen. Ik heb de beslissing genomen om fitness een deel van mijn leven te laten worden. Ik sport 4 a 5 keer per week en ik kan niet meer zonder. Mijn doel is om in de toekomst mee te doen met wedstrijden.

  Sinds kort ben ik actief op instagram en mijn doel is om een groter publiek aan te trekken en andere mensen te inspireren. Ik wil graag met een brand samenwerken die met mijn levenswijze overeenkomt om zo nog meer mensen te inspireren ook te gaan trainen om zich mentaal als fysiek te verbeteren.

 200. Rohaylice Leito zegt:

  Naam: Rohaylice Leito
  Leeftijd:28
  Woonplaats: den haag
  Instagram profiel: goalfitness70
  Facebook profiel: http://facebook.com/ro.leito

  Motivatie:
  na jaren ontevreden te zijn geweest met overgewicht, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om het nooit meer zo ver te laten komen. Ik heb fitness een belangrijk deel van mijn leven gemaakt en ik kan niet meer zonder! sinds kort ben ik actief op instagram en is mijn doel om een een breer publiek aan te trekken om andere mensen te inspireren. Ik wil graag met een brand samenwerken die overeenkomt met mijn levenswijze om zo nog meer mensen te inspireren om zichzelf zowel mentaal als fysiek te verbeteren. Door mijn harde werken, representatief te zijn en het promoten van jullie artikelen ben ik er van overtuigd dat ik anderen kan overtuigen van het belang van een gezonde levensstijl en het belang van je lekker in je vel voelen plus de juiste sportartikelen hebben om het beste uit de training te halen.

 201. Joleen Hofman zegt:

  Naam: Joleen Hofman
  Leeftijd: 28
  Woonplaats: Vlaardingen
  Instagram: https://www.instagram.com/joleentje88/

  Motivatie:

  Sinds een tijd bezig met krachttraining, vind het harstikke leuk, veel mee bezig, ook veel met de sportoutfits.

  Sinds kort ook actief op instagram, en dit doe ik met veel enthousiasme. Volgers werven, en mijn sportschoolervaring EN outfits te delen met hen!
  Zou het supergaaf vinden om jullie sportkleding te promoten.

 202. Liza Romana zegt:

  Naam: Liza Romana van der Schaaf
  Leeftijd:26
  Woonplaats: Leeuwarden
  Instagram profiel:https://www.instagram.com/lizaromana/
  Facebook profiel:https://www.facebook.com/liza.vanderschaaf
  Motivatie: Ik ben een persoon die altijd gedreven is om doelen te behalen en er voor de 100 procent voor te gaan. Ik train 6 dagen in de week en doe aan wedstrijden in de powerlifting waarmee ik 3de van Nederland ben geworden in mijn gewichts categorie. Mijn doel is nu om voor een miss fitness wedstrijd te mogen gaan trainen ik kan mijn sport mooi met mijn werk combineren omdat ik personal trainer ben. Waarom ik een verzoek doe om sponsoring
  is omdat ik denk dat ik de geschikte persoon ben. Met vriendelijke groet Liza Romana.

 203. Esmeralda geldorp zegt:

  Naam: Esmeralda Geldorp
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: Weesp
  Instagram profiel: Esmeralda_fitt
  Facebook profiel: Esmeralda Propitius Geldorp

  Motivatie: al jaren lang ben ik fanatiek in de sportwereld zo heb ik jaren lang gehandbald zowel op amateurs niveau als op divisie niveau. Altijd heb ik al de droom gehad om de fitness wereld in te stappen en mensen zoveel mogelijk te motiveren en te laten zien dat iedereen zowel ontspanning als plezier kan vinden in de sport. Zo ben ik zelf ook bezig met het behalen van mijn personal trainings diploma’s om straks mensen te kunnen helpen hun doelen te behalen! Ik ben zelf 2 maanden gelden begonnen aan mijn avontuur om in mijn beste shape op het podium te staan. op 1 oktober 2017 is het dan zover en mag ik gaan stralen op de gold’s gym classic in Rotterdam (bikinifitness). Ook geef ik zelf pilates en hitcycling lessen op de sportschool en dit doe ik al van af mijn 16e.

  Waarom ik jullie kan helpen met het versterken van het team is omdat ik veel aanwezig ben op Instagram en het ook leuk vind om met kleding bezig te zijn. Zo heb ik meer fitness kleding in kast liggen als gewone dagelijkse kleding. 1 oktober heb ik mijn eerste echte wedstrijd wat mijn natuurlijk nog extra motiveerd! Wat ik voor jullie kan betekenen is het vergrote van jullie klanten bestand via mijn sociale media door zoveel mogelijk post te sturen met jullie onwijs stoere en mooie fitness kleding!

 204. De Brock Kim zegt:

  Beste, ik ben een super gemotiveerde bodybuildster, die elke dag min 2u doorbrengt in de gym. Ik ben in korte tijd, op eigen krachten 12kg vermagerd en getransformeerd van een “fatty” naar een “skinny”. In mijn lokale fitness kijken ze allemaal naar me op en ben ik gevraagd om een groepsles te leiden om mensen te motiveren. Ook als ik in andere fitnesscentra train wordt enorm gekeken naar me. Ik droom er al lang van om gesponsord te worden. Dit heeft te maken met mijn verleden, waar ik harde klappen ontvangen heb, en mijn toekomst, waar ik ondanks mijn verleden het allerbeste blijf van maken. Tot slot wil ik nog meegeven dat trainen in een outfit waar je goed mee staat ook veeeeeel beter gaat. Mooie outfits heb je nooit teveel, geld jammer genoeg ook niet, dus een sponsoring zou weer een goede boost zijn om er verder keihard tegenaan te gaan en zo nog meer mensen te inspireren.

 205. Charlotte van der Bom zegt:

  Naam: charlotte
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: roosendaal
  Instagram profiel: charlotte.vanderb
  Facebook profiel: charlotte vdb
  Motivatie:
  Ik ben in een korte periode lichamelijk maar vooral mentaal een transformatie ondergaan.. heel mijn leven draait om de fitness. Ik word ook begeleid door een coach en train voor bikini fitness wedstrijden. Onlangs al meegedaan bij het wbbf-wff europees kampioenschap in Etten-Leur. Fotoshoot gehad en nu door aan het bouwen voor body fitness. Ik heb echt mezelf gevonden in de fitness en praat, denk, leef hier 24/7 naar. Ik ben getattoeerd, vrolijk, positief, energiek en gewoon altijd 100% mezelf. Sponsorship zou echt perfect zijn aangezien dit mijn natuur is en ik hier voor leef. Lijkt me geweldig!

 206. Esmeralda geldorp zegt:

  Naam: Esmeralda geldorp
  Leeftijd: 24
  Woonplaats: weesp
  Instagram profiel: Esmeralda_fitt
  Facebook profiel: Esmeralda Propitius – geldorp
  Motivatie:

  Ik ben al jaren lang fanatiek in de sport wereld. Ik heb altijd jaren lang aan handbal gedaan zowel op amateur niveau als op divisie niveau. Altijd had ik al de droom om fitness atlete te worden maar vanwege handbal nooit deze stap durfde te maken. 2 maanden geleden heb ik deze stap eindelijk durven maken en ben ook heel gedisciplineerd/gemotiveerd mee aan de slag gegaan en al hele grote stappen gemaakt. Op 1 oktober 2017 ga ik mee doen aan de gold’s gym classic (bikinifitness) waar ik dan mijn harde werk mag laten zien op het podium waar ik super veel zin in heb. ( het zou natuurlijk een geweldig motiverend cadeau zijn als ik jullie team mag komen versterken) Ook vind ik het super leuk om met kleding bezig te zijn! Omdat ik zoveel aan sport doe heb ik dan ook meer sportkleding in de kast liggen als dagelijkse kleding waar ik dan ook hopelijk nog meer kleding van jullie bij mag laten komen. Ook vind ik het super leuk om mensen te motiveren om te gaan sporten en ze te laten zien dat sporten zowel ontspannend als plezierig kan zijn. Verder ben ik dan ook bezig met het behalen van mijn personal trainings diploma’s om straks mensen te kunnen helpen ook hun doelen te behalen. Zelf geef ik ook al jaren sport lessen zo heb ik handbal trainingen geven maar ook geef ik pilates en hitcycling lessen op de sport school.

  Waarom ik jullie team kan versterken en wat ik voor jullie kan betekenen:

  Ik ben super gedisciplineerd en vind het leuk om mensen overal bij te helpen zo zal ik dit ook doen in jullie team en altijd 100% inzet tonen en natuurlijk met elkaar ervaringen te delen. Zo ben ik ook heel actief op Instagram en zal jullie stoere en mooie kleding graag willen promoten met veel plezier.

  Omdat ik al jaren lang actief ben in de sport wereld heb ik veel contacten op gedaan die kunnen helpen om jullie klanten bestand te vergroten en te promoten.

 207. Larissa van Ingen zegt:

  Goedemiddag, ik ben Larissa van Ingen, ik ben 19 jaar en kom uit heerhugowaard ! Ik ben al 3 jaar bezig met fitness. Ik ben begonnen met voor de lol fitnessen maar het werd al snel serieus.. na 2 jaar fitness wilde ik graag een stapje verder zo ben ik begonnen met supplementen gebruiken en daarnaast ook aan de voedingsschema’s, ik ga volgend jaar naar de S.A.P cup, om mezelf een nieuwe uitdaging te geven! Ik wil graag verder in deze tak van sport, daarom ben ik opzoek naar een sponsor. Misschien dat julie mij kunnen helpen !

  Larissfitx (instagram)
  Larissa van ingen (facebook)

 208. Maja Stanko zegt:

  Hallo,

  Ik ben een dame van 37 . Helaas beetje Laat begonnen met trainen maar sinds 1,5 jaar elk dag ik de gym en i love it!! Mijn lichaam is flink verandert en ik wil alleen maar meer mijn beat doen om
  Nog mooier en gezonder eruit te zien. Ik hou van klemrijd merk nabbia ??????Geweldig! Mijn motivatie ? Ik wil mee doen aan n fitness/ bodbulding wedstrijd maar ik wil vooral tevreden zijn met mijn uiterlijk en gelukkig/ gezond leven ❤️

 209. Giselda zegt:

  Naam: giselda
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Friesland
  Instagram profiel: little_gisie
  Facebook profiel: Giselda Veenstra
  Motivatie: ik sport 3x in de week Straks 4x in de week het motiveert mij heel erg om te sporten ik zie mijn lichaam veranderen daarom motiveert het mij ook heel erg en ik doe het voor me zelf en dat ik super graag mijn doel wil bereiken ??

 210. Kimberly zegt:

  Naam: Kimberly Goethals
  Leeftijd: 22 jaar
  Woonplaats: Oostende (België)
  Intagram: https://www.instagram.com/leanqueen_kg/
  Facebook: https://www.facebook.com/kimberly.goethals.10
  Op mij kort voor te stellen: al reeds 3jaar ben ik actief in de fitness wereld. Ik probeer telkens nieuwe doelen te stellen voor mezelf en ben ook zeer erg competitief ingesteld. Daarbij ben ik dan ook volop met bikiniwedstrijden bezig. Er is niets leuker dan je goed voelen in de gym en daar mag er natuurlijk geen leuke outfit aan ontbreken. Ik ben al een hele lange tijd fan van jullie kledij en zou dan ook zeer graag jullie merk promoten. Groetjesss

 211. Anouk van Vilsteren zegt:

  Naam: Anouk van Vilsteren
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Zoetermeer
  Instagram profiel: nookfit
  Facebook profiel: Anouk van Vilsteren
  Motivatie: Het zou mij heel leuk lijken om ambassadeur van bodybuildkleding te worden. Ik sport al mijn hele leven maar de laatste paar jaar train ik 5x per week en doe ik vooral krachttraining. Ik ben zeer gemotiveerd en actief op instagram.
  Ik vind de kleren van Bodybuildkleding erg mooi, vooral de Nebbia en Mfit collecties, en zou het dus super vinden om deze te gaan promoten?

 212. Nienke zegt:

  Oops vorige reactie was niet helemaal goed sorry!!!

  Het lijkt mij zeker leuk om jullie kleding te promoten (dacht daarom ook via foto’s van een shoot vandaar de verwaring 😉 ) ik ben heel actief op social media en heb een eigen blog. Ook een YouTube kanaal (kan ik bijvoorbeeld unboxing op laten zien)

  Ik hoop ondanks mijn vorige bericht jullie mij een kans geven! 🙂

 213. Collomb patricia zegt:

  Naam: Collomb patricia
  Leeftijd:37
  Woonplaats: veurne
  Instagram profiel:mademoiselle_p_1980
  Facebook profiel: Collomb patricia
  Motivatie: me motivie is er alle dagen goed eruit te zien , ben 6 kinderen gehad dus heb geleerd gezon te eten en te sporten en hoop binnekort eens een wedstrijd te doen, dus zou top zijn met topkledij ?

 214. Laura Ester zegt:

  Naam: Laura Ester
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Nieuwegein
  Instagram: instagram.com/lifestyleof_laura
  Facebook: Laura Ester Fitness Athlete
  Motivatie: sinds mijn vierde heb ik altijd in groepen gedansd. Op mijn 18de ben ik begonnen met krachttraining om fit te blijven. Ik heb verschillende mensen geholpen met afvallen, dan wel door ze te inspireren dan wel door ze te helpen met hun voeding aanpassen. Daarnaast begint binnenkort mijn kickboks avontuur. Bewegen is echt iets wat bij mij hoort, net als mijzelf uitdagen om nieuwe dingen te leren. Ik vind het heerlijk om te doen en mensen te inspireren. Ik heb verschillende leggings van Nebbia, en ze zitten zo lekker. Mijn feed is positief en hopelijk motiverend.

 215. Anouk van Vilsteren zegt:

  Naam: Anouk van Vilsteren
  Leeftijd: 29
  Woonplaats: Zoetermeer
  Instagram profiel: http://www.instagram.com/nookfit
  Facebook profiel: Anouk van Vilsteren

  Motivatie:
  Ik sport al mijn hele leven, waarvan de laatste paar jaar zeer actief. Ik train ongeveer 4 a 5 keer per week en doe dan krachttraining. Ik train niet voor een wedstrijd, maar ik train om het beste uit mezelf te halen en hierbij hopelijk anderen te motiveren.

  Ik ben zeer actief op instagram en vind het erg leuk om met training, voeding en natuurlijk ook fitness kleding bezig te zijn. Het lijkt mij dan ook super leuk om ambassadeur van Bodybuildkleding te worden en de verschillende kledingmerken te showen en te promoten op mijn instagram.

 216. Femke van Rooijen zegt:

  Hi mijn naam is Femke van Rooijen, ik ben 20 jaar oud en woon in Dongen. Mij lijkt het leuk om gesponsord te worden door jullie omdat mijn leefstijl fit en healthy is en ik me door jullie kleding dit kan uiten naar de buitenwereld. Door foto’s te maken in de sportschool en andere locaties in gestylde sportkleding kan ik ervoor zorgen dat andere mensen gemotiveerd worden om ook deze levensstijl te volgen en/of kleding bij jullie gaat kopen.
  Instagram profiel: @xfemkevanrooijen
  Facebook profiel: femke van rooijen

 217. Milou Drost zegt:

  Naam: Milou Drost
  Leeftijd: 23
  Woonplaats: Utrecht
  Facebookprofiel: Milou Drost
  Instagramprofiel: fitfightsquirrel

  Motivatie: Ik sport nu een jaar of twee zeer fanatiek. Dit houdt in 7 trainingen per week. Veel van mijn trainingen zijn krachttraining. Daarnaast doe ik ook aan MMA, de snelst groeiende sport ter wereld. Mijn instagramprofiel groeit steeds verder door mijn unieke content (meisje dat krachttraining én MMA doet). Door mijn groeiende aantal volgers kan ik bodybuildingkleding bij veel potentiële nieuwe klanten introduceren, binnen en buiten de bodybuildingscene en zowel nationaal als internationaal.

 218. carla de pasuw zegt:

  Ik ben carla de paauw ben 53 jaar heb een zoon van 26jaar ben getouwd al 32 jaar ik woon in vaassen ik heb 110 kilo gewogen ik ben nu 2 jaar met body bildin bezig ik wil ook wetstrijden gaan doen ik weeg nu 62 kilo waarom ik goed in jullie ploegje zouw passen ik kan jullie kledin ook onder de wat ouders sporters brengen met vrindelijke groet carla de pauw

 219. Daisy Vreenegoor zegt:

  Naam: Daisy Vreenegoor
  Leeftijd: 19
  Woonplaats: Monnickendam
  Instagram profiel: @daisyvreenegoor
  Facebook profiel: Daisy Vreenegoor
  Motivatie: Sport en sportkleding fanaat 🙂 Mijn passie is kunstschaatsen. Ik ben afgelopen maart Nederlands Kampioen Kunstrijden 2017 geworden en doe veel internationale wedstrijden. Ik draag dagelijks sportkleding tijdens mijn 2 ijstrainingen per dag (ochtend- en avondtraining) en daarnaast doe ik kracht/cardio/stabiliteit training met een personal trainer in de sportschool. Ik heb redelijk veel volgers/vrienden op instagram en facebook en ik kan daarnaast veel promotiewerk voor jullie doen tijdens trainingen op de ijsbaan en in de sportschool en met trainingen van (internationale) wedstrijden.

 220. Amber Geerlings zegt:

  Naam: Amber Geerlings
  Leeftijd: 19
  Woonplaats: Oosthuizen
  Instagram profiel: @ambergymlings
  Facebook profiel: Amber Geerlings
  Motivatie:

  Ik ben Amber, een 19-jarige studente uit het Noord-Hollandse dorpje Oosthuizen. Stilzitten is niet mijn sterkste kant en ik vind het dan ook heerlijk om te bewegen. Ik heb altijd gevoetbald. Twee keer trainen en twee wedstrijden in de week, daarbij nog een paar keer hardlopen, tot dat ik door de ziekte van pfeiffer even niks meer kon doen. Anderhalf jaar liet ik sport even achterwege, en leefde ik niet gezond. Ik was het zat, zo ben ik niet, ik begon ontevreden te worden met wat ik in de spiegel zag, dus besloot ik me in te schrijven bij een sportschool en sindsdien ga ik 4 à 5 keer in de week heen om even lekker met gewichten te gooien. Dat is nu zo’n twee jaar geleden en ik kan niet meer zonder.
  Krachttraining is een groot deel van mijn leven, ik probeer altijd tijd te maken om naar de sportschool te kunnen en ik let op mijn voeding. Voor mij is sporten geen obligatie, het is therapie. Om na een drukke dag even mijn hoofd leeg te maken en mezelf tot het uiterste te pushen is voor mij een ultiem gevoel. Ik wil progressie maken, ik wil groter en sterker worden. Ik ben continu bezig met het verbeteren van mijn shape. Ik wil mensen inspireren en laten zien dat een sterke vrouw sexy is. Ik wil mensen motiveren.

 221. Anke zegt:

  Ik ga 5x in de week naar fitnsss dit is dus 1 grote passie van me / daarnaast heb ik een andere passie en dat is fashion. Zelf zit ik veel op social media en hou ik van foto’s maken en mijn progress in fitness vast te leggen. Ik heb meer als 1 outfit in de kast ligge en zou dit dan ook erg leuk vinden om te doen.

 222. Ann De Meulenaere zegt:

  Naam: Ann De Meulenaere
  Leeftijd: 42j
  Woonplaats: Antwerpen / België
  Instagram profiel: missanneman —> https://www.instagram.com/missanneman/
  Facebook profiel: https://nl-be.facebook.com/ann.demeulenaere.75
  Facebook pagina: https://www.facebook.com/demeulenaere.ann/
  Motivatie: Hoi, ik heb gewacht tot zondag om mij in te schrijven omdat ik er eerst goed over wou nadenken waarom ik een aanwinst zou zijn voor jullie team!
  Ik ben gepassioneerd door fitness en sportkledij (ik doe aan wedstrijd bodyfitness) en ben vrij bekend in de fitness industrie. (zowel in NL-B-als internationaal)
  Ik ben fotogeniek, heb een afgetraind lichaam, vrouwelijk, ben steeds opgewekt en possitief ingesteld.
  Ik ben actief op social media (elke dag wel posts op IG, Twitter, Fb en mijn pagina)=> echte volgers!!
  Ik ben graag een voorbeeld voor anderen en deel dan ook graag mijn ervaringen, advies en motivatie met mijn volgers.
  Ik post dus vaak foto’s en video’s van mijn trainingen in sportkledij.
  5/6 dagen van de week zit ik in de fitness en loop dus vaak rond in sport kledij. Alsook mijn man is bodybuilder en fan van jullie brands en tanktops 😉
  Jullie kledij is gewoon de Max en ik zou dit dan ook met veel trots, plezier en flair willen promoten!! Ik denk dat ik goed in jullie team zou passen!
  Mijn favoriete quote op jullie kleding: “I am rough Lady”!! (van Nebbia)

 223. Ellen Joppe zegt:

  Naam: Ellen Joppe
  Leeftijd: 46 naar
  Woonplaats: Goes
  Facebook: Ellen Joppe
  Instagram: ellen_joppe
  Motivatie: Ik heb zo een 15 jaar af en aan aan wedstrijden gedaan zoals nationaal als internationaal eerst in bodybuilding later in figure en woman’s physique. Ik heb 2 kids die ik voor een voor deel alleen heb opgevoed de combi met wedstrijd sport was niet altijd gemakkelijk …. toch kwam ik een heel eind maar net niet daar …….

  Aan een dierbaar iemand mijn vriend destijds die helaas overleden is heb ik de belofte gedaan er uit te halen dat er in zit…….mijn kracht is het trainen opzich en in jullie supermooie kleding zou ik nog graag een prep in gaan en comeback maken op het wedstrijdpodium……..

 224. Cyan zearo zegt:

  Hoi mijn naam is cyan, ik kom uit belgie & ben 17 jaar oud. 2 jaar geleden ben ik verplicht moeten stoppen met school aangezien ik in een zware depressie zat & constant paniek & hypperventilatie aanvallen heb. Ik werd altijd gepest op school om dat ik te smal was & anders was al de rest , hier werd ik onzeker over. Na jaren gepest te worden had ik er genoeg van… ik starte met anti-depresiva alles werd nog erger. Ik viel nog meer af & voelde me heel de dag door als een zombie. Ik ben volledig gestopt & wou de gezonde optie kiezen. Toen begon ik met gezonde voeding & fitness. Nu 2 jaar later voel ik me zelfzeker over mezelf & a powerfull woman. Ik neem nu deel aan bikini fitness wedstrijden 3 meegedaan & de laatste heb ik gewonnen. Ik wil andere mensen inspireren om niet bij de pakken te blijven zitten en gewoon hun droom waar te maken.
  Groetjes cyan

 225. Stephanie zegt:

  Naam: Stephanie Verlaan
  Leeftijd: 27 jaar
  Woonplaats: Almere
  Facebook: Stephanie Verlaan ( blonde variant )
  Instagram: Stephanieverlaan
  Motivatie: ik hou van fitness en van mooie sportkleding. Na 3 jaar elke dag 2 uur trainen ben ik een jaar er uit geweest. Ben nu weer zins een maand begonnen met trainen en ga dit weer volledig oppakken inclusief dieet. Nieuwe mooie kleding helpt mij te motiveren en andere ook. Heb meerdere mensen die met mij mee willen trainen en hulp willen hebben bij een juiste schema.

 226. Sahar ranjabran zegt:

  Naam: Sahar.ranjabran
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Roeselare Rumbeke
  Instagram profiel: sahar_coco_chanel
  Facebook profiel: sahar ranjabran
  Motivatie: door mij model werk en mis verkiezingen ik sport 6 keer per week. Ik doet alles alleen !!!! ik eens gemerkt door zelf hard te trainen. Kun je dag per dag u doel bereiken !!!!! Ik geef niet op, ben trots op wat ik bereikt heb en blijf nieuwe doelen stellen. ! dat is een groot droom van mij ??????????????duimen aub ??????????❤️❤️

 227. Simone maghraoui zegt:

  Hoe vet is dit!!!!? Simone maghraoui 34 jaar facebook ragimsimonemagh insta simonemagh…kan een heel mooi sappig verhaal en mitivatie geven…maar heb gewn mega instaaccount,ben niet de jongste,MAAR ben wel mega gemotiveerd!! Werk al jaren in de gym,ben PT,promotor geweest…oja en heb ook in 4 wedstrijden van nog nooit op een wedstrijd te zijn gaan kijken,t geschopt naar 2 x 1e en 1x overall winner en 3e op t NK…dus denk dat ik motivatie niet meer hoef toe te lichten haha…kies je mij,dan heb je n gemotiveerde ,gedreven echte fitmom in je team,!!! Die houd van haar hobby en kleding✌?En woon nog eens in de buurt..den bosch!?T zou een wer zijn en een beloning voor het harde werken en gemotiveerd blijven.maar goed dit schrijft iedereen???…

 228. Dulcy zegt:

  Dulcy Hamstra
  49 jaar
  Sneek
  Dulcy Hamstra – Kromodipo ( facebook ).
  dulcy3768 ( instagram ).

  Bedrijfspagina facebook : sportsplazasneek

  Motivatie :

  Als sportschool eigenaresse ben ik altijd bezig met sport en bewegen.
  Mijn eigen sport liggen op het vlak van fitness/marathonloper/obstacle runs tot groepslessen zoals HITT en Bodypump verzorgen.
  En als yoga docent zorg ik voor het innerlijke mens.
  Voor al deze sporten is ook gepaste kleding nodig.
  Ik zou het dus ook fantastisch vinden om jullie produkten te promoten.
  Ik ben ook erg aktief op socialmedia en heb een groot bereik onder sporters zowel recreanten alsook professionals.
  Sporten zorgt voor een energieke uitstraling voor mannen .. vrouwen .. jong en oud.
  Mooie kleding geeft het een gouden randje en jullie kledinglijn past hier supermooi bij.

  Sportieve groeten,

  Dulcy Hamstra – Kromodipo

 229. Wouters Malika zegt:

  Ik ben 49 jaar en train al 28 , deze sport heeft me door heel wat moeilijke periode geholpen .. voor mij staat trainen naast eten , slapen en ademen . Ik heb zelf van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben manager van de Basic -fit hier in de buurt . Ik probeer vrouwen en meisjes te inspireren om meer aan kracht te doen dan alleen aan cardio ,en ook te laten zien dat op sporten geen leeftijd staat , wat me eigenlijk goed lukt . Jullie kledinglijn promoten zou een grote eer zijn en eerlijk gezegd … je kan nooit genoeg sportkleren hebben .. zeker niet als je ze ook op het werk kan aandoet
  Naam Wouters Malika
  Leeftijd 49
  Woonplaats Genk
  Instagram : malika.wouters
  Facebook : malika wouters

 230. Ilse Zandvliet zegt:

  Ilse Zandvliet
  Ilse332@hotmail.com
  20 jaar
  Mauritssingel 174 Leiderdorp
  Werkt als personal trainer voor zich zelf

  Ilse Zandvliet Facebook
  Ilsezandvliet instagram

  Motivatie:

  Ruim 4 Jaar nu intensief bezig met trainen, ik vind het prachtig om mensen te zien die hun doelen behalen en vooral hun zelf kunnen blijven daarbij.
  Dit is daarom ook mijn kracht.
  Ik haal eruit wat erin zit en probeer mijzelf steeds daarin te verbeteren.
  Ik heb gekozen om van mijn hobbie mijn werk te maken en om mijn passie en liefde voor sport te kunnen delen met anderen.
  Maar om het plaatje dan écht compleet te kunnen maken past hier een sponsor absoluut tussen en zou dit een geweldige nieuwe ervaring zijn die voor beide partijen veel zou kunnen opleveren en betekenen!?

  Hartelijk bedankt voor het lezen van mijn motivatie,
  Vriendelijke groet ilse Zandvliet

 231. Noëlle zegt:

  Ik ben 16 jaar oud en ik zou dat super leuk vinden ik zie het berichtje nu pas dus kan Het altijd proberen ik doe zelf kickboksen en topsport atletiek met Skeletor ben ik na de jeugd olympische spelen geweest ik zou super graag willen om jullie kleding te sponsoren heb veel vrienden waar ik het mee kan delen ! Doe zelf ook veel aan fitnes

 232. Ine Van Hout zegt:

  Ine Van Hout
  Naam: Ine Van Hout
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Herentals, België. Momenteel in Australië
  Facebook: https://m.facebook.com/ine.vanhout.5
  Instagram: https://www.instagram.com/inevanhout/ https://www.instagram.com/ine.vanhout/
  Motivatie: Ik ben nu sinds twee weken een nieuw Instagram profiel gestart waar ik mijn passie op deel! Ik ben naar Australië gekomen met de intentie om eens goed na te denken wat ik nu eigenlijk echt wou. Ik ben tot besef gekomen dat gezonde voeding en sport, twee heel belangrijke aspecten zijn in mijn dagelijkse leven. Ik ben hier dagelijks mee bezig, dus waarom zou ik deze passie niet delen? Als ik al 1 iemand kan inspireren, motiveren of helpen, ben ik heel tevreden!
  Ik heb mij ook ingeschreven voor de IFBB. Ik ga in December dit jaar, mijn eerste bodybuilding competitie wedstrijd deelnemen. SAP Cup in Nederland, speciaal voor beginners.
  Ik ben heel enthousiast en gemotiveerd en ga er heel veel plezier en voldoening uit krijgen, dat staat nu al vast!
  Ik ben niet alleen fan van sport en voeding, maar natuurlijk ook alles wat er daar rond mee te maken heeft. Als ik al eens ga winkelen, dan is het wel voor sportkledij. Jullie zouden een heel goede hulp zijn voor mijn Instagram profiel te boosten en iemand heel gelukkig maken!

 233. Joyce zegt:

  Naam: Joyce Lennaerts
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Haelen, Nederland
  Instagram: j.oyce11
  Facebook: http://www.facebook.com/joycelennaerts
  Motivatie:
  Ik ben ervan overtuigd een aanwinst te zijn voor jullie team!! Mijn doel van dit sponsorcontract is jullie kleding zo groot mogelijk te promoten. Mensen in contact brengen met jullie aanbod. Dit kan ik uitgebreid doen, aangezien ik in een enorme sportwereld leef. Ik heb al meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan in sport, voeding en sportkleding. Momenteel ben ik 6 dagen per week in de sportschool te vinden. 4 dagen krachttraining in een sportschool in Heythuysen en 2 dagen paalfitness in een sportschool in Weert. Ik kom vaak op evenementen/beurzen en sinds kort bij wedstrijden. Op deze manier en via Facebook/Instagram kan ik jullie kleding goed rond showen!
  Ik ben hard werkend, doelgericht, flexibel, serieus, een verkoper en helemaal verliefd op een aantal merken van jullie!! Ps check mijn fb en insta voor een leuke promovideo die ik onlangs gemaakt heb in onder andere een Nebbia outfit!

 234. Joyce Lennaerts zegt:

  Naam: Joyce Lennaerts
  Leeftijd: 25
  Woonplaats: Haelen, Nederland
  Instagram: j.oyce11
  Facebook: http://www.facebook.com/joycelennaerts
  Motivatie:
  Ik ben ervan overtuigd een aanwinst te zijn voor jullie team! Mijn doel van dit sponsorcontract is jullie kleding zo groot mogelijk te promoten. Mensen in contact brengen met jullie aanbod. Dit kan ik uitgebreid doen, aangezien ik in een enorme sportwereld leef. Ik heb al meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan in sport, voeding en sportkleding. Momenteel ben ik 6 dagen per week in de sportschool te vinden. 4 dagen krachttraining in een sportschool in Heythuysen en 2 dagen paalfitness in een sportschool in Weert. Ik kom vaak op evenementen/beurzen en sinds kort bij wedstrijden. Op deze manier en via Facebook/Instagram kan ik jullie kleding goed rond showen! Ik ben hard werkend, doelgericht, flexibel, serieus, een verkoper en helemaal verliefd op een aantal merken van jullie!! Ps check mijn fb en insta voor een leuke promovideo die ik onlangs gemaakt heb in onder andere een Nebbia outfit!

 235. Marcela Osiecka zegt:

  Hoi,

  Mijn naam is Marcela ik ben 20 jaar en kom uit Rotterdam. Ik ben al sinds jongs af aan dol op fitness en ik ga binnenkort deelnemen aan de bikini fitness competitie Atlas Cup op 15 oktober.
  Ik ben erg actief op social media en ik deel veel van mijn dagelijkse gebeurtenissen zoals mijn trainingen, voortgangen, voeding en aankopen van sportproducten.

  Ik heb een ruim aantal volgers en mijn droom is om een gesponsorde atleet op social media te worden.
  Ik ben erg bewust als het komt op voeding en beweging en uw producten sluiten aan op een gezonde lifestyle.
  Het zou de wereld voor mij betekenen om als ambassadeur voor uw onderneming aan de slag te gaan. Als ambassadeur zal ik dagelijks aan de hand van foto’s, filmpjes en inspirerende berichten de producten die u mij toestuurt promoten op mijn pagina en uitleggen dat mijn behaalde fitnessdoelstellingen en mijn sportieve lifestyle mogelijk is gemaakt dankzij uw geweldige producten.

  Mijn Instagram pagina is marcela_osiecka en ik heb 11,4K volgers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 786 reviews.