Gewichthefschoenen

Ryderwear Raptors gewichthefschoenen in de winkel

Gewichthefschoenen zijn schoenen die ontworpen zijn voor gewichtheffen. Er zijn 2 verschillende soorten: met hakverhoging en zonder hakverhoging. De schoen met hakverhoging is ideaal om in te squatten, maar niet geschikt voor deadlifts. De verhoogde hak zorgt ervoor dat er dieper gesquat kan worden wanneer de enkelflexibiliteit niet voldoende is. De schoen zonder hakverhoging is ideaal voor deadliften en all-round oefeningen. De zool van deze schoen is hard en plat, dit zorgt voor optimale stabiliteit en krachtoverdracht. De platte zool zorgt ervoor dat de ROM van de deadlift korter is dan bij een verhoogde hak, wat resulteert in een sterkere deadlift.

Gewichthefschoenen lelijk?

Ikzelf was gewichthefschoenen aan het zoeken in Nederland die er goed uitzagen en kreeg maar niets gevonden. Totdat ik uitkwam bij de Ryderwear Raptors. Deze hebben een platte zool en hebben een erg gaaf design. Wanneer je een redelijke enkelflexibiltieit hebt kun je naast deadliften ook heel goed squatten in deze schoenen.

Ryderwear Raptors gewichthefschoenen

Over Ryderwear

Ryderwear is een Australisch merk. De Ryderwear Raptors zijn speciaal ontwikkeld om tijdens krachttraining te dragen. De gewichthefschoenen zijn bekend als de Ryderwear Raptors, ze zijn zo genaamd vanwege hun stoere stijl en zuivere minimalistische lijnen. Hierdoor wordt de voet en met name de enkel ondersteund en beschermd zonder dat er overmatig gebruik gemaakt wordt van padding en rubber, zodat de schoenen de bewegingen niet hinderen en dus het volledige bewegingsbereik mogelijk is.

Deze schoenen zijn dus perfect voor gewichtheffers, bodybuilders, fitnessers, crossfitters en vechtsporters die tijdens hun training gebruik willen maken van tegelijkertijd functionele maar ook mooie schoenen. De Ryderwear Raptors, zijn leverbaar in verschillende design’s en kleuren en zijn nu beschikbaar in Nederland!

3 reacties op “Gewichthefschoenen

    • bodybuildingkleding zegt:

      Hoi Alfred, deze schoenen verkopen we zelf niet. Dit was een artikel over de webshop http://gewichthefschoenen.nl/. Destijds waren ze daar te koop. Wij verkopen geen speciale gewichthefschoenen, maar hebben wel schoenen van Gorilla Wear of Pursue Fitness die we verkopen.

      Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 788 reviews.