Mannelijke atleten gezocht voor Sponsoring

Aanmelden is niet meer mogelijk!
We hebben inmiddels 5 mannelijke atleten gekozen

Bodybuildingkleding.com is weer op zoek naar atleten om te sponsoren. Dit keer zijn we op zoek naar 3 Mannelijke Atleten! Ons team met gesponsorde atleten bestaat nu uit 5 vrouwen en 2 mannen, en we willen om deze reden ons team aanvullen.

Onze gesponsorde atleten zijn:

Wat kun je van ons verwachten?

Een Sponsoring door Bodybuildingkleding.com houdt in dat wij je in gratis sportkleding zullen voorzien, je mag zelf kiezen uit de merken die we nu in het assortiment hebben zitten en voor elk nieuw merk dat we zullen toevoegen zal je ook steeds kleding ontvangen. Ook krijg je een persoonlijke kortingscode, die je via social media kan delen. Iedereen die via deze kortingscode besteld ontvangt 10% korting op het gehele assortiment, daarnaast verdien je zelf ook nog eens 10% over alle verkopen. De opbrengsten van verkopen kan je gebruiken om kleding te bestellen (met 20% korting) of je kunt dit door ons uit laten betalen.

Wat verwachten wij van jou?

Hetgeen wat wij van onze gesponsorde atleten verwachten is dat ze actief op social media onze website en producten promoten en goede ambassadeurs van onze webshop zullen zijn. De sponsoring betreft een exclusieve sponsoring! Het is de atleet niet toegestaan ook door een ander kledingmerk gesponsord te worden gedurende de samenwerking met Bodybuildingkleding.com.

Wat moet je doen?

 • Like onze Facebookpagina
 • Volg ons op Instagram
 • Schrijf je in op onze nieuwsbrief, we zullen namelijk via onze nieuwsbrief communiceren wie de winnaars zijn.
 • Plaats een reactie op deze blogpost met daarin je motivatie, waarom jij een goede aanvulling zou zijn op ons team?
 • Vermeld ook je eigen Facebook en Instagram profiel, zodat we kunnen zien wie je bent.

Iedereen kan zich t/m vrijdag 18 september aanmelden en vervolgens zullen we alle aanmeldingen bekijken en daar 3 winnaars uit kiezen.

Iedereen kan zich aanmelden, jong oud, gevorderd of nog beginnend. Zolang je maar super gemotiveerd bent, van sporten houdt en een gezonde levensstijl hebt.

Speciale actie

Vanwege deze actie geven we NU 10% korting op het GEHELE assortiment mannen- en vrouwenkleding! Gebruik de kortingscode “BBK10” om 10% korting op je nieuwe kleding te krijgen!

Let op!

Het sturen van privé berichten op instagram of facebook en/of het versturen van directe e-mails heeft geen meerwaarde. We zullen enkel alle reacties op deze blogpost lezen en alle social media profielen van alle aanmeldingen bekijken. We willen altijd iedereen goed te woord staan, maar een actie als deze heeft veel response waardoor we niet alle privé berichten kunnen beantwoorden en op deze manier willen we dit voorkomen.

256 reacties op “Mannelijke atleten gezocht voor Sponsoring

 1. Zico lopez zegt:

  Het lijkt me echt super om door jullie kleding lijn gesponsord te worden! Aller eerst ik ben Zico Lopez 20jaar oud en woon in Schiedam. Ik ben nu goed 1,5/2 jaar bezig met fitness. Het begon allemaal toen ik een overgewicht had en maar liefst 94 kilo woog ik realiseerde me dat dit niet gezond was en ging aan de slag met sporten/afvallen. Het begon allemaal met de zware cardio sessie van Insanity dit hield ik uitstekend vol en verloor maar liefst 35kg in 4 maanden tijd (ik ben echt super gemotiveerd en ga altijd overal voor en ben niet te stoppen!). Kort hierna kreeg ik een blessure die ik destijds had opgelopen bij de voetbal… (Echt zwaar k*t) ik moest geopereerd worden aan m’n knie en dat betekende jawel geen sport (wat ik echt verschrikkelijk vond). Na de operatie ging alles goed en na ongeveer 1,5/2 weken ging ik al weer aan de slag bij de fysio (terwijl ik pas van de dokter na een maand weer wat mocht doen haha) en sinds die dag ben ik verslaafd geraakt aan fitness!! Ik weet nog heel goed dat moment dat ik de gym binnen wandelde en de geur rook van vers ijzer! HEERLIJK! En toen ik klaar was en een heerlijke pump had, sinds die dag leef ik voor de gym! Nu ga ik zo’n 5/6x per week naar de gym en geef ik alles tijdens de training, maar niet te vergeten de voeding hierbij is het belangrijkste! Dit is zo’n beetje mijn verhaal en zoals je wel kunt zien ben ik super gemotiveerd in alles wat ik doe! Mijn Facebook: Zico Lopez en mijn instagram: Zicolopez. Reclame maken voor jullie kleding is voor mij ook geen probleem want met mijn fitness instagram waarbij ik maarliefst 32k volgers heb (body2control) kan ik aardig wat promotie doen en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen instagram account! Ik hoop snel van jullie te horen! Groetjes, Zico Lopez.

  • Cedrick hayen zegt:

   Hallo mijn naam is cedrick hayen ik ben jonge atleet ik woon al helemaal alleen en ik zou deze sponsor echt kunnen gebruiken ik ben 17 jaar ik train 2 jaar ik ben begonnen toen ik 40 kilo woog mijn lichaam is sindsdien hard verandert ik ben ook heel actief op social media facebook en instagram ik ben ook een model en heb al wat ervaring met fotoshoots ik hoop dat jullie intresse hebben

   • bodybuildingkleding zegt:

    Beste Cedrick,

    Zou je de links van je facebook en instagram profiel kunnen doorgeven? Je kan gewoon reageren op dit bericht.

  • boy zegt:

   Hallo mijn naam is boy jansen en sport nu 4 jaar intensief aan het sporten
   De omkeer in mijn leven was 4 jaar geleden toen ik verslaafd was aan de medicijnen en De drugs.
   Ik heb er toen voor gekozen om te stoppen met ongezond te leven en me leven om te gooien
   Sport t heeft mijn leven verandert en verbeterd ik wil nu een stap verder en model worden het podium op en mee doen aan een flexibele cub of een ander cub
   Ik zoek hiervoor alleen nog sponsers
   Ik ben zeer actief op sociale media voor op Instagram onder boy_jansen

  • louis Dierickx Visschers zegt:

   mijn naam is Louis Dierickx Visschers en ik ben 17 jaar. Het zou een eer zijn om gesponsert te worden door jullie eerst en vooral voor mezelf maar ook om anderen hun ongelijk te bewijzen. Vroeger voetbalde ik in eerste klasse (zulte waregem, moeskroen, club brugge) en stond iedereen achter mij , maar na diagnose van dokter werd voetbal uitgesloten voor mij en vond ik een nieuwe passie: “bodybuilding”. Jammer genoeg staat er niemand achter mij zelf mijn eigen ouders niet, ze vinden dat ik mijn tijd verdoe. Gesponserd worden zou dus al een mooie erkenning zijn, ik werk hard voor mijn droom, train elke dag, dieet streng ga nooit uit, drink niet… Dit laat ik met plezier om mijn droom waar te maken.
   Ook ben ik actief op social media en zou ik zeer veel mensen kunnen bereiken om reclame te maken voor bodybuildingkleding
   facebook:https://www.facebook.com/louis.dierickxvisschers
   instagram: Louis dv

  • Enzo Vanooteghem zegt:

   Beste atleten

   Ik ben Enzo, ik ben volgende maand 22 jaar jong.

   Over mijzelf: Al van kinds af aan ben ik actief bezig met sport. Ik begon met voetbal en daarna heb ik een half jaar Engelse boks gedaan. Tijdens die trainingen kwam ik vaak in contact met gewichten en hierdoor is mijn passie voor gewicht heffen ontwikkeld. Op mijn 16 jaar ben ik begonnen en ook al wist ik niet waar ik mee bezig was tóch bleef ik verder doen. Dit is die ene sport, die ene passie, die ik niet achter mij kan laten.

   Toen ik begon had ik overgewicht en zocht ik allerlei manieren om gewicht te verliezen. Uiteindelijk heb ik uren, dagen, weken, maanden aan een stuk verschillende fora gelezen om mezelf op weg te helpen.
   Rond mijn 18-19 jaar kreeg ik het voor elkaar. Met voeding en training stond ik terug op 70kg. Sindsdien schrijf ik steeds voor mezelf op wat me geholpen heeft.

   Waarom ben ik een aanwinst?
   Ik help beginnelingen waar ik kan. Ik sta klaar voor anderen die hulp nodig hebben en ben altijd vriendelijk. Trainen is een belangrijk deel van mijn leven en ik begin het lichaam te ontwikkelen waar ik lang van gedroomd heb. Ik zal mijn droom bereiken maar wil daar zoveel mogelijk mensen in betrekken. Als jullie mij sponsoren zal het merk nooit in verkeerd daglicht staan. Mijn fysiek is nog niet wat ik wil dat het is (zal het dat ooit zijn?) maar jullie bodybuilding kleding zal me goed staan.

   facebook: Enzo Vanooteghem
   insta: EnzoVanooteghem

   Stay Strong
   Enzo

  • Azzeddine Mo zegt:

   “Goeiedag,
   Mijn naam is azzeddine mehdaoui, 20 jarige man van Marokkaanse origine. Ik train 2 jaar fitness en ik zou graag door jullie gesponsord worden. Er zijn natuurlijk veel mensen die dit willen, maar waarom zou je eerder voor mij kiezen?
   Ten eerste ik ben gekend persoon op de sociale media. Instagram het meest van alle social media en Snapchat.
   Ten tweede, ik ken Engels, wat Frans, Nederlands en Arabisch. Dus kan ik meer mensen spreken en meer volk informeren over jullie producten en dingen posten in hun eigen taal.
   Ten derde, vanaf ik me focus op een doel, zoals “zoveel mogelijk producten verkopen” dan zal ik daar een 10op10 voor behalen. I Work my ass off.
   Ik heb interesse in jullie, als ik jullie interesse heb geef een seintje 🙂
   Facebook: azzeddine Mo
   Instagram: AzzeddineMo

  • Diego zegt:

   Geachte,

   Naam: Diego Indo
   Leeftijd: 25-10-1995
   Afkomst: indonesie
   Woonplaats: Rotterdam
   Hobby: fitness FITNESS fitness

   Train 5x per week kei en kei hard, ik hou alles goed bij zoals eetschema, vetpercentage enz… ik maag trainingschema’s en voedingschemas voor andere die hulp nodig hebben. Graag stel ik me heel graag kandidaat ( ook al zie ik dat jullie niemand meer zoeken maar niet geschoten is altijd mis) voor het promoten van uw webshop/merken

   Ik mijn populariteit op instagram stijgt met de dag en zit veel op social media omdat de meeste mij volgen..

   Bekijk dus zeker mijn instagram aub.

   Insta: indo95
   Facebook: Diego indo

 2. Maikel Frederiks zegt:

  Facebook: Maikel Frederiks heb ook een beginnende eigen atleten pagina.
  Instagram: @maikel_physique

  verder ben ik iemand die altijd al gedreven wordt in de sport en daarmee later ook mensen een gezonder leven wil geven.
  het motiveren, stimuleren en inspireren is iets wat ik met men hart doe. Als ik iedere dag 1 iemand meer kan inspireren dan gister dan is mijn dag al goed. zolang er mensen tegen me opkijken en daar positieve energie van krijgen dan is de dag geslaagd. Met deze eventuele sponsor zullen er nog vele deuren opengaan en zal ik nog meer mensen kunnen inspireren en motiveren.
  Groetjes Maikel F

 3. Sayer zegt:

  Hier gaan we dan:

  Mijn naam is Thomas, 25 jaar oud en zit 5 dagen per week in de gym.

  Ik ben via volgende kanalen actief:

  Twitter: https://twitter.com/SayerThomas
  Facebook: https://www.facebook.com/GeeraertsT
  Instagram: https://instagram.com/sayersgym
  Log: http://forum.dutchbodybuilding.com/f81/sayers-log-getting-big-323824/index282.html#post9256261

  Ik ben vrij tot zeer actief op social media waardoor reclame maken geen probleem zal zijn!
  Buiten op social media (en in het verlengde Dutchbodybuilding waar ik ook dagelijks actief ben) ben ik ook aanwezig op de FlexCup (de Sportfood stand). Regelmatig train ik ook samen met andere liefhebbers van de sport.

  Ik help graag mensen verder waar ik kan met eventuele vragen en tips, want buiten 5 dagen in de gym ben ik ook veel bezig met goede (en lekkere 😉 ) voeding!

  Voor verdere vragen kan je me altijd vrijblijvend contacteren!

 4. Ganzeman Remi zegt:

  Hey, heb jullie post via FB gevonden door iemand die me er in tagde, reeds keek in eerst naar jullie assortiment qua kledij en stijl. Zeer knap overigens!
  Hierdoor zienk het wel zitten om met jullie samen te werken. Geloof dat we hier beide voordelen aan hebben, zowel jullie als ik zelf. Ben een zeer gedreven persoon die niet zomaar een pagina of instagram heeft. Ik deel mijn levensloop en ervaring met andere. Heb zelf al 2 maal 1st plek behaald op het BK, Belgisch kampioenschap. En ben momenteel 8 weken uit voor het Wereldkampioenschap Classic Bodybuilding in Spanje!
  Check mijn profiel zeker op insta en fb !
  Ig RemiiG
  Fb Remi G IFBB Athlete

  Sportieve Bodybuilding Groeten !

 5. joy zegt:

  Joy baeke, 25 jaar en woont in gent!
  Waarom zou ik in het team passen?
  ik leef voor de gym, de gezonde lifestyle en het motiveren van anderen om het ook te doen.
  sinds vorig jaar begonnen met wedstrijden, (2de plaats belgische kampioenshap MAPclass), volgende is wbbf!
  Ik ben zelf heel sociaal aangelegd, plus een page die ik up to date probeer te houden met mijn fulltime job! Facebook.com/joybaeke en @joyfit..
  ikzelf werk en zit als atleet bij het bedrijf maximize die me alvast een enorme steun is!
  Ik heb ver van mijn doel bereikt maar ik ben op de correcte weg 🙂
  Hopelijk kunnen we elkaar helpen op dat vlak, het zou me een genoegen zijn om bij het team van bodybuildingkleding te horen als atleet!

  Mvg joyfit!

 6. Sinisa Stojadinovic zegt:

  Instagram:sini_muscle
  Facebook:Sinisa Stojadinovic

  Ik ben Sinisa Stojadinovic,22 jaar doe al 3-3.5 jaar aan bodybuilding.
  Sinds 2014 wedstrijden,ben nederlands kampioen junioren en 7de van Europa.

  Het lijkt me leuk om door jullie gesponsord te worden en ben dan ook volop bereid om de kleding te promoten via instagram/facebook. Daarbij filmpjes(tijdens trainen) te delen en fotos.

  Ook heb ik veel clienten die ik begeleidt waarbij ik aan hun ook kleding kan promoten en hun weer op hun instagram/facebook fotos/filmpjes kunnen plaatsen.

  Kijk gerust op mijn instagram en facebook zodat jullie kunnen zien wie ik ben en wat ik doe.
  En wie weet kunnen we samenwerken!

  Groetjes,

  Sinisa Stojadinovic

 7. Derudder zegt:

  Beste

  Ier bij stel ik me efkes voor…ik fitness zo al 15jaar waarvan 17wedstrijden. …in mei dit jaar ben ik derde op zes geworden europees….de zin om nog meer te groeien in da sport ..zit heel hoog….oe meer oe liever….zien wa de toekomst ga zeggen…maar door gaan is de boodschap…no pain no gain…..voor de rest kunnen jullie mij volgen op mijn fb tofke atleet musculi of idem op instagram….daar vinden jullie alles om te weten wie ik ben..en wat mijn ambities zijn..ik zie dar volledig zitten om ambassador te kunnen zijn voor jullie kledij..en doorbreken ermee…..binnen drie weken vertrek ik naar Madrid met mijn voeding sponsor musculi naar Madrid Arnold classic waar wij hoofd sponsor zijn van de pro wedstrijd. ..en binnen vijf weken deel ik mee in rossendaal op de walters…tor binnenkort..
  Sportieve groeten
  Tofke

 8. Nicky Stuhldreier zegt:

  Het lijkt mij geweldig om gesponsord te worden door bodybuildingkleding omdat ik vind dat jullie een mooi assortiment hebben en ik dit graag zou dragen tijdens trainingen en daarbuiten.
  Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Nicky Stuhldreier, wonende te Zevenaar. Ik ben 20 jaar oud en ik ben 3 jaar bezig met wedstrijdbodybuilding. Momenteel ben ik in mijn voorbereiding voor de Enercup 2015 en verder zal ik op de Atlascup te Veghel samen met mijn vader, Johnny Stuhldreier (Grand prix 2012 en NK 2015 winnaar), een gastoptreden verzorgen. Verder ben ik zeer actief op social media omdat ik het leuk vind om mensen te motiveren, inspireren en ze op de hoogte te houden met waarmee ik mij bezig houd.
  mijn facebook: Nicky Stuhldreier
  mijn instagram: ndstuhldreier

  Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,
  Met sportieve groet,

  Nicky Stuhldreier

 9. wesley zegt:

  Geachte,

  Ik ben wesley 25 jaar oud uit ‘s gravenzande

  Facebook : wesley van den berg
  Instagram: wesley_van_den_berg

  Waarom ik denk dat ik een toevoeging van het team kan zijn!

  Ik probeer al jaren mijn vaders droom na te leven die door zijn ziekte nooit heeft kunnen afmaken waar hij mee bezig was “bodybuilding”.
  Mijn vader is altijd mijn inspiratie geweest maar tot paar jaar geleden ging het mis, werd getroffen door een angststoornis waardoor het bergafwaarts ging, heb zelf hulp gezocht en ook thuis alle steun gekregen.
  Ik ging verhuizen en kwam in aanraking met een nieuwe sportschool, en een persenal coach en voedingsbegeleider die potentie in mij zagen. Deze mensen hebben mij enorm geholpen en mijn behandeling voor de stoornis loopt op zijn eind. Ik heb mij terug geknokt van een 103kg met bijna 20% bodyfatt naar een 88.6kg en 6,5% bodyfatt.

  Ik heb nooit opgegeven en zal dat nooit doen, ik ben zover dat aankomend jaar mijn eerste wedstrijd op de planning staat.

  Graag promoot ik jullie en jullie hopelijk mij, het is een droom verder te komen in de sport, die ik bijna aan mijn neus voorbij zag gaan.

  Maar zoals vaker word gezegd “never give up”.

  No pain no gain

  Met vriendelijke groet,

  Wesley van den berg

 10. Stieven lootens zegt:

  Hey guys ,

  Ik ben aanwezig op facebook/ twitter en instagram onder mijn naam lootens stieven

  Vanuit mijn t1 diabeet zijnde is mijn liefde voor gezonde levensstijl en passie voor bodybuilden ontstaan . Ik doe verschillende wedstrijden en als naturel sta ik voor mij en mensen die ik begeleid garant voor no no- noncense en een straight to de point manier van “dieeten” en staat gezondheid centraal. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken en op die manier gezien te worden, terwijl ik keihard werk om de ladder van succes te bewandelen in de bodybuildingwereld…..
  Kom gerust eens langs op mijn profiel guys

 11. Tim zegt:

  Facebook: Tim stolk
  Instagram: Timstolk
  Ik ben Tim ben 24 jaar. Sport al vanaf mijn 14e. Toen deed ik kickboksen en free fighten. Sinds nu paar jaar ben ik intensief bezig met fitness (mens atletics physique). Heb me B behaald. Mijn doel is aankomend jaar op het Nk te staan. En zo internationaal te gaan. Daarmee ook mensen te kunnen inspireren van iedereen kan het als je het maar wilt en doet! Believe in your dreams.! Hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Stay motivated!!!

 12. Theodoros zegt:

  Hallo bodybuildingkleding.com
  Mijn naam is Theodoros. Ik heb een griekse roots.
  Ik sport namelijk van mijn kleuterjaren…
  Begonnen met voetballen. Daarna gaan boksen. Dan het fitnessen.. Het is een passie geworden.
  Ik kan het begrijpen hoe belangrijk het is om je eigen progressie te zien. Zeker als je keihard werkt zonder (***). Natuurlijk is het om gezien te worden moeilijker.. maar ik wil bewijzen dat je met aanleg, training en kennis van het geen waar je mee bezig zijt een grote stap vooruit gaat. Daarom wil ik mij aanbieden bij jullie team. De uitdaging is er en de motivatie ook. Momenteel heb ik geen sponsor. Om blijven te presteren is een duwtje in de rug zeee belangrijk. Hoe ingewikkeld de gym wereld is. Wil ik mij 100% voor inzetten om jullie brand in de kijker te zetten! Super kledij! Top keuze van eigenbodem. Doe zo voort! Toekomst gericht zie ik het wel zitten om wedstrijden te draaien. Keep moving forward! Het gewicht speelt geen rol, maar je physiek wel! Onlangs een instaaccount gemaakt : https://www.instagram.com/greekfitt
  Op facebook : Theodoros Dimitrakopoulos

  Mvg Theodoros

 13. Kegels andy zegt:

  Zoals de titel al aangeeft, van men website ben ik begonnen aan de flexchallenge voor het komende jaar.

  Voor wie de flexchallenge nog niet bekent is, kort even wat uitleg. De flexchallenge is een programma ontworpen voor bodybuildingaddicts & fitnessers waarin je 3-6-12 maanden lang begeleidt wordt door 2 experts (harry de jonge en rene groenen) in dit wereldje op het vlak van voeding, training, tips & tricks. Het uiteindelijke doel is ( voor wie dit wilt) deel te nemen aan de flexcup, een bodybuilding wedstrijd voor beginners. Deelnemen aan de flexcup, eender welke wedstrijd is steeds een doel van mezelf geweest net als het lijf van een atleet te bekomen!

  Natuurlijk vragen jullie jezelf ook af wie het gezicht achter deze blog is & waarom ik deze blog aanmaak:

  Mijn naam is dus Andy
  Een 22-jarige jongemanTips Die al heel wat achter de rug heeft
  Ik fitness nu al reeds enkele jaren (+-5 jaar) maar ben pas fanatiek beginnen trainen na men 2de jaar. De reden dat ik hiermee ben begonnen is 1 van de grootste factoren die zowat heel men leven tot nu toe beïnvloed.
  Heel mijn leven lang ben ik erg zwaarlijvig geweest. Jaren lang als jongen werd ik gepest en ik kan jullie vertellen.. De wereld waarin kinderen leven, is hard!

  Op 13-jarige leeftijd heb ik de knop omgedraaid, de weegschaal was niet men beste vriend en zijn cijfers al helemaal niet. 94.. een moment dat ik nooit zal vergeten. Om dit te veranderen heb ik een dieet gevolgd en viel ik maar liefst 15kg af! men leven werd normaler op fysiek vlak maar mentaal is dit iets wat je steeds met jezelf meedraagt. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds zo.

  Voor het dieet deed ik geen sport, maar toen ik er in sloeg om de kg ‘s achter me te laten ben ik gestart met voetbal. Omdat ik op latere leeftijd hieraan begon was dit uiteraard ook met een grote achterstand. Gedurende 2 seizoenen heb ik dit volgehouden, mezelf opgewerkt & zo werd ik ook één van hen.
  toen ik 16 werd en enkele jongens van men vriendenkring actief waren in de gym werd ik hier toch ook wel nieuwsgierig naar. six-packs, een grote borst, brede armen,.. welke jonge droomt er nu niet van om met zo’n lichaam rond te lopen? Zich niet meer te hoeven schamen op het strand, in het zwembad of onder elkaar in de kleedkamer.
  Toen we besloten met z’n drieën te starten waren de eerste stappen richting de gym toch maar aarzelend. Als kleine jonge tussen al deze goed uitziende mensen hield ik toch vol. Waarom? Omdat ik er ook beter uit wou zien.

  Maanden later bleef ik als enige van ons 3 nog over. Dag in dag uit kon je me terug vinden in de gym & werd ik 1 van hen. steeds opnieuw kwam ik thuis en stond ik vastberaden aan het kookfornuis mijn maaltijden te bereiden (prep) om de volgende dag naar school te vertrekken met een extra tas vol voorbereide maaltijden.
  Dit leidde tot heel wat resultaat, ik kwam heel wat spiermassa bij en werd één van de grote jongens! Jammer genoeg door de jonge leeftijd, tekort aan kennis en weinig of geen begeleiding was dit niet enkel spiermassa maar ook vetmassa dat ik bij kwam.

  125 kg, Een enorm lichaam maar niet zoals het hoorde, Ondertussen heb ik hierover een jaar gedaan om onder de 3 cijfers te gaan, ik bereikte de 93 kg doormiddel van een low carb, high proteïn dieet, doorzettingsvermogen, wilskrachten heel wat cardio.
  Ik bereikte een betere fysiek, zag er beter uit maar nog lang niet hoe ik wou/wil.

  Door omstandigheden zat het mentaal niet mee de laatste tijd, kwam ik ook weer enkele kg ‘s bij (3-4) en zit ik al enkele weken thuis. Doordat dit alles nog steeds mijn droom niet wegneemt kwam ik onlangs op de website terecht van Rene & Harry (begeleiders Flexchallenge) wat ervoor gezorgd heeft dat ik deze stap heb ondernomen en ik in het kort aan de challenge begin.

  12 maanden lang wordt ik maandelijks begeleid, word mijn voeding- en trainingsschema aangepast naar mij persoonlijk & is er slechts 1 doel en finishlijn: Het podium op! men zelfvertrouwen opbouwen & na deze lange lijdensweg ook een gelukkiger iemand worden.

  IK heb hier zin in! De mensen die mij kennen weten dat ik van een uitdaging hou en ben super benieuwd naar de veranderingen die ik ga maken!

  Jullie kunnen mij en mijn vorderingen steeds volgen:
  facebook: kegels andy
  instagram: kegelsandy
  blog: http://www.myflexchallenge.simplesite.com

 14. Jessy van doorslaer zegt:

  Goedendag, zag net jullie foto dat jullie mannelijke atleten zoeken. Heb wel interesse. Zelf doe ik wedstrijden internationaal mee. Eerste wedstrijd was ook Walters’ open nk in oktober werd ik 4de en dan in mei Vorig jaar deed ik Walters’ open nl in Nederlands werd ik 3de. De week erna zat ik in Oostenrijk voor austria championship werd ik 5de. Dan dit jaar ik 16mei deed ik terug Oostenrijk werd ik 4de en de dag erna 17mei in Hongarije daar werd ik 2de. Mijn coach is Chris Nys.
  En train in belgie en in Nederland.
  Zeer gemotiveerd volgend naar volgend jaar om weer te knallen op het podium

  Foto’s vind u op mijn Facebook jessy van doorslaer of op intsagram jessyvd

  Grtz

 15. yensv vossius zegt:

  Beste bodybuildingkleding

  Voor mij zou het een enorme eer zijn om jullie te vertegenwoordigen gedurende mijn weg als bodybuilder/fitness model. Het zou tevens voor mij ook een fijne ervaring zijn te genieten van sportieve en kwaliteitsvolle kleding. Het is voor mij een droom om mensen aan te zetten tot levenslange sportbeoefening, op welk niveau dan ook. Dit jaar start ook mijn competitie carrière als bodybuilder met het BK in turnhout en de SAP cup in Nederland, waardoor ik het merk zeker nog meer kan promoten

  Met sportieve groet

  Yens vossius
  U
  Instagram: yensvossius94
  Facebook: YensVossius

 16. Luc zegt:

  Ik ben al ruim 3 jaar intensief bezig met krachtssport en sinds een klein jaar word ik daarbij ook professioneel begeleid door een oud bodybuilder waar ik maandelijks mee samenzit om te kijken naar mijn voeding en training. Dit alles om mijn lichaam te verbeteren zodat ik mijn droom als wedstrijdathleet kan verwezelijken. Aan het eind van dit jaar zal ik dit voor het eerst gaan doen tijdens de SAP cup wat mij ook de mogelijkheid geeft om rondom dit evenement jullie kleding volop te promoten, zeker jullie nieuwste merk nebbia.
  Daarnaast bezit ik ook een instagram account waarbij ik redelijk veel volgers heb die ook mijn weg richting de wedstrijd zullen volgen en indien daar een sponsoring van jullie bij komt, zal ik dit ook uiteraard meenemen in mijn posts waardoor veel mensen al de komende 3 maanden regelmatig jullie kleding voorbij zullen zien komen op mijn instagram.
  Alles samengevat zie ik alleen maar een win-win situatie aangezien jullie nog meer samengebekend krijgen als ik jullie kleding/bedrijf promoot en anderzijds is het een win situatie voor mij aangezien ik me mag toevoegen bij een lijst met topathleten die al door jullie worden gesponsord.

  Groeten Luc.

  Instagram: Dreamchasor
  Facebook: Luc Schoutrop.

 17. Tom Weenk zegt:

  Goeiemorgen,
  Ik ben tom en ben 22.
  Ik zou het erg tof vinden om door jullie gesponsord te worden. Ik train nu zo’n 4 jaar en sinds januari nog serieuzer. Ik ben een half jaartje gestopt door een zware tegenslag in m’n prive leven maar heb sinds januari dit jaar de draad weer opgepakt en zit in mijn wedstrijd voorbereiding voor de enercup en ga daarna meteen verder voor de Jbc en andere wedstrijden. Niks houd mij ooit nog tegen om niet te trainen en met wedstrijden bezig te zijn. Ik heb een grote contacten lijst op fb wat natuurlijk handig is voor reclame en wat ik het belangrijkste vind is mijn doorzettings vermogen. Als ik ergens voor ga ga ik er vol voor en staat niets me in de weg. Alles of niets ook wel geZegt

 18. Jeroen Auwerx zegt:

  Beste bodybuildingkleding,

  Ik ben sinds een 4-tal jaar met volledige toewijding bezig met bodybuilding. Daarvoor ook een aantal jaren gewoon wat recreatieve fitness. Sinds dit jaar ben ik ook actief als wedstrijd atleet voor de
  NCOBB. Hierbij word ik begeleid door een man die al 36 jaar actief is als wedstrijdbodybuilder, en de laatste jaren als coach.
  Mijn droom is om langzaam maar zeker mijn lichaam zo vorm te geven dat ik uiteindelijk naar de top van Natural bodybuilding kan klimmen. Daarom lijkt het mij een enorme duw in de rug als ik door jullie gesponsord zou kunnen worden. Omdat ik regelmatig aanwezig ben op wedstrijden, al dan niet als deelnemer, kan ik ook ineens de merken die jullie verdelen wat in de verf zetten. Op Instagram ben ik nog niet zo lang actief, maar ik probeer om zowel qua voeding als training wat inspiratie mee te geven. Via FB zijn er heel wat meer foto’s beschikbaar.
  Ik hoop dat ik via deze weg ook stilletjes richting mijn passie als beroep geduwd kan worden.

  Instagram: jeroenauwerx
  Facebook : Jeroen Auwerx

 19. Wesley van Tuijl zegt:

  Mijn naam is Wesley van Tuijl. Ik ben 20 jaar.

  Ik ben begonnen op me 16e met trainen, dus train nu ongeveer 4 jaar. Ben in voorbereiding voor me eerste wedstrijd eind oktober. Ik train onder begeleiding van een coach sinds bijna een jaar. voedingsschema’s, trainingsschema’s etc. Trainen bestaat uit voornamelijk krachttraining, 5 á 6 x per week. Aan de hand van me doelen word er de cardio op aangepast. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen door me gemotiveerd geraakt omdat ze vooruitgang zagen in me door hard trainen en dieeten. Ik zit geregeld op instagram en facebook.

  Groetjes wesley.

  • bodybuildingkleding zegt:

   Kan je de links naar je facebook en instagram profiel hier plaatsen, zodat we deze kunnen bekijken?

 20. Antwan Kradolfer zegt:

  Beste Bodybuildingkleding,

  Hoe ik jullie ga promoten

  Ik ga jullie naam/producten promoten via social media/wedstrijden en mond op mond reclame.
  Hierbij moeten jullie denken dat ik 2 a 3 x per week een foto/verhaal op Instagram/Facebook plaats met jullie producten.
  Daarbij geef ik uitleg hoe goed de kwaliteit is en dat ze voor een scherpe prijs bij Bodybuildingkleding.com te koop zijn.
  Via social media/mond op mond reclame heb ik een bereik van circa 2000 vrienden/kenissen.
  Dit zal steeds meer en meer worden aangezien mijn naam bekender zal worden in de sport/bodybuilding wereld.
  Waar ook veel winst te halen is zijn de wedstrijddagen/evenementen.
  Hier komen alle sport liefhebbers samen die allemaal geintresseerd zijn in de sport. Supplementen/kleding/voeding noem het maar op
  Als eenmaal jullie naam daar is gevallen met welke kleding jullie aanbieden en welke prijs is dit voor iedereen interessant.
  Alle sporters willen altijd het beste tegen een goeie prijs!
  Op deze dagen en tijdens training zal ik rondlopen met jullie kleding( Shirt,broeken etc).
  Ook zal ik altijd jullie naam overall bij vermelden/adverteren.
  In het begin is het natuurlijk altijd een investering en het punt is dan om meer naams bekendheid te krijgen door heel Nederland/Belgie.
  Als we dat eenmaal hebben bereikt zullen jullie steeds meer klanten krijgen, dus steeds hogere inkomen hebben.
  Hierbij kan ik dus een aandeel leveren, wat ik graag wil en doe.
  Het lijkt mij dan ook hartstikke leuk om samen deze uitdaging aan te gaan, om jullie naam bekendheid groter en groter te maken door hard en goed samen te werken!
  Verder sta ik voor heel veel dingen open of ideeen van jullie kant.
  Als jullie uiteraard evenementen bezoeken of iets organiseren zal ik er natuurlijk bij zijn mocht dit zijn buiten mijn werk dagen.
  Dit zal dan in overleg moeten waarbij ik me werk rooster naar jullie kan doorsturen waarop jullie dit dan zoude kunnen plannen.

  Wie ben ik / wat jullie van mij kunnen verwachten

  Ik ben een zeer gemotiveerde beginnende atleet die dag in dag uit kei hard werkt aan zich zelf.
  Mijn motivatie voor dit vak is ongekend hoog.
  Ik doe dit met veel plezier en dat betaald zich ook uit.
  Jullie kunnen van mij altijd 100% inzet verwachten op welke manier dan ook.
  Ik zal mijn ten alle tijden netjes/professioneel en keurig gedragen met jullie brand achter mijn.
  Ik geloof dat je met hard werken heel veel dingen kan bereiken en dat is dan ook mijn motto!
  Verder ben ik een spontane,leuke,zorgzame jongen in omgang, die verder zeer sportief is.
  Altijd voor iedereen open en klaar staat om te helpen waar ik helpen mee kan. ( Dit geld zeer en zeker ook voor jullie )
  Verder zal ik mijn taken nooit verzaken en zorgen dat ik in shape zal blijven.
  Ook zit ik momenteel in mijn wedstrijdvoorbereiding op de Flexcup.
  Ik ga deelnemen aan de Classic bodybuilding, onder begeleiding van Henry Baks.
  Henry is een zeer gewaarde bodybuilder in het vak en heeft ook meerdermale wedstrijden gewonnen op hoger nivo.
  Zijn kennis is dan ook zeer hoog en er word dan ook professioneel met mij gewerkt.
  Ik zie Henry elke week om behaalde resultaten te bekijken en om weer mijn voeding aan te passen.
  Na de flexcup zal ik nog aan veel meer wedstrijden deelnemen want dit is waar ik van hou en voor leef!

  Facebook – https://www.facebook.com/antwan.kradolfer
  Instagram – antwan_oss

  Vragen en opmerkingen?

  Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van u!

 21. Kenny Declercq zegt:

  Hallo, mijn naam is Kenny Declercq, ik ben 24 (bijna 25) en woon te Kachtem (west-Vlaanderen / Belgie) . Ik ben sinds een kleine 2 jaar weer actief begonnen met krachttraining. Dit doe ik 6 op 7, zondag = rustdag en dit ook met een strak voedingschema. Een paar jaar geleden woog ik nog de volle 119kg geen spieren maar zo goed als puur vet. Op Latere leeftijd begon ik te beseffen dat dit niet de juiste levenstijl was en heb dan alles een drastisch wending geven en zwaar op mijn voeding beginnen letten en wat te sporten.. Ondertussen zijn we paar jaar verder en weeg ik nog 76kg :D. De motivatie en doorzetting licht heel hoog bij mij omdat ik weet wat het is om zwaar overgewicht te hebben.. Foto’s van de transformatie kunnen jullie vinden op mijn Facebook: https://www.facebook.com/kenny.declercq.7 of op mijn instagram pagina: kennytriple het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om zover te geraken, maar nog steeds ben ik niet op mijn eindbestemming !! Daarom zou ik het een eer vinden en zeer op prijs stellen om gesponserd te worden door jullie en jullie mogen te vertegenwoordigen.. Mvg. Kenny Declercq

 22. Joan Cannegieter zegt:

  Ik ben 5 jaar serieus bezig met bodybuilding (ook wedstrijden)

  Ik kom uit Aruba en daar was alles begonnen, ik ben nu 26 Jaar oud en op mijn 21e
  won ik op Aruba : Mr Aruba Beginner. Het volgende jaar op mijn 22e Heb ik mijn Gewichtsklasse gewonnen
  en daardoor mocht ik Aruba vertegenwoordigen Op het IFBB Central American and Caribbean Competition waar ik 1e Plaats won in Junioren en 2e Plaats in mijn gewichtsklasse van Welterweight (75-80kg).

  Deze Jaar heb ik NK gedaan na een 2 Jaar Offseason bulk en kwam ik uit op 7e plek, nu ben ik in voorbereiding voor het Arnold Classic Madrid mijn droom is het Pro Card.
  Ik heb veel motivatie en ook veel doorzettingsvermogen ik doet alles voor mijzelf qua voedingsschema, trainen en Prep

  Dit zal een Leuke ervaring op gesponsored te worden door Bodybuildingkleding.com om zo mijn doel te berkeiken (mijn pro card)

  Ik deel een Facebook en Instagram Pagina met mijn vriendin

  Facebook: https://www.facebook.com/joanwilyenie.cannegieter
  Instagram: wilyenielifts

 23. romario zegt:

  Beste bodybuildingkleding.

  K ben romario tewari . 25jaar oud en weeg 105kg spiermassa mijn lengte is 183
  Ik ben actief in de sterkste man sport en kickboks.
  Sinds 2008 ben ik bezig met krachtsport.
  Ik weeg 105 kg spier en veel sportkleding pas ik niet . Maar jullie collectie zit perfect!
  Kan er fantastisch benen in trainen
  Zou het een eer vinden jullie te mogen promoten
  2013 ben ik gaan trainen op hoog niveau (sterksteman )
  Heb sindsdien heel wat titels binnengesleept.
  Sterkste man zeeland 2013. Nr1
  Sterkste man zeeland 2014 nr1
  Sterkste havenman 2013 nr1
  Nk treintrekken 2013 nr 2
  Nk vliegtuigtrekken 2014 nr2
  Lk vrachtwagen trekken 2014 nr1
  Sterkste man zwf 2014 nr2
  Sterkste man zwf 2015 nr1
  The deadlift king 2015 nr1
  Nk vrachtwagen trekken 2015 nr1
  Sterkste man nederland 2015 nr 2

  Omdat het seizoen nu voorbij is ga ik me focussen op spieropbouw (bodybuilding)
  Voor mijn prestaties kunnen jullie mij op fb volgen ..

  Met vriendelijke groeten

  Romario tewari

  • bodybuildingkleding zegt:

   zou je links naar je facebook en instagram profiel kunnen plaatsen zodat we deze kunnen bekijken?

 24. Thomas Gerasimou zegt:

  Mijn naam is Thomas Gerasimou en ben 24 jaar.

  Het zou super zijn om door jullie gesponsord te worden! Ik train bij verschillende sportscholen en heb veel connecties, hierdoor kan ik jullie product aan veel mensen showen.
  Zelf train ik 6 keer per week en heb ik een strikt voedingsschema.
  Sinds 2 jaar geleden houd ik me bezig met bodybuilding, hiervoor was ik ook aan het trainen maar niet voor wedstrijden.
  Ik heb 2 wedstrijden meegedaan en de planning is om er nog meer te doen en uiteindelijk door te breken.

  Verder zit ik in een team met IFFB figure/bodyfitness, bodybuilding, bikini fitness en physic.
  Bodybuilding is mijn passie, uiteindelijk wil ik aan de top staan.

  Op mijn facebook en instagram staan verschillende foto’s van mijn fysiek en van fotoshoots.
  facebook: https://www.facebook.com/thomas.gerasimou.1
  instagram: thomasgerasimou

  Groeten,

  Thomas

 25. Keynano williams zegt:

  Hey wat een vette actie en mogelijkheid weer.
  Natuurlijk zou ik het megavet vinden om door jullie gesponsord te worden.
  Ik ga niet eens roepen, ik heb zo en zoveel volgers en dat is extra bereik voor jullie.

  Maar alleen dat ik als atleet zijnde serieus ben met m’n sport en tot het uiterste werk om grote hoogtes te bereiken. Daarnaast draait deze sport voor mij in het dagelijkse leven als Personal trainer, om het inspireren van anderen en helpen een lifechange te verwezenlijken.

  Als athleet is mijn beste prestatie tot nu toe een mooie 5e plaats bij de Mens SportsModel klasse tijdens de WBPF European Championships 2015.
  Ik ben te volgen op mijn facebookpagina’s:
  http://www.facebook.com/keynano
  http://www.facebook.com/KeynanoWilliams
  http://www.facebook.com/yourbodyrevolution
  Instagram: @nanoowz

  • Alan de Klein zegt:

   Ik sta garand voor Keynano Williams omdat ik weet hoe gemotiveerd hij is en wat hij allemaal presteert!! Tevens wens ik alle andere natuurlijk heel veel succes!!!

   Als Bodybuildingkleding.com reageert op mijn prive bericht, of contact formulier bericht, dan kan ik jullie een zakenvoorstel doorsturen mbt het uitbouwen van een samenwerkingsverband.

   Cheers
   Alan de Klein

 26. Peter de Gruyl zegt:

  Beste bodybuildingkleding,

  Vanaf het moment dat ik via Larissa van Meerten voorbij zag komen dat jullie mannelijke atleten zoeken, dacht ik: “i’m in!”. Zelf weet ik als geen ander wat sporten is. Ik kom uit de judo wereld en heb daar altijd op hoog niveau nationaal en internationaal mee gedraaid. Uiteindelijk 4 jaar geleden er een punt achter gezet en mijn passie gevonden in de fitness wereld. Ik leef al een lange tijd met de gedacht ‘Live To Inspire’ en probeer ik mijn social media naar een hoger plateau te werken. Daarnaast ben ik samen met een goede vriend, sinds januari 2015, een eigen bedrijf gestart ‘ReFeed your body’ en wil ik via die weg mensen helpen op weg naar een healthy lifestyle. Fitness gaat zelf verder dan alleen passie en heb ik mijn eerste wedstrijd ervaring gehad op het JBC’15 in de Men’s Athletic Physique klasse. Hier ben ik 7e geworden in een line-up van 19. Momenteel ben ik in voorbereiding voor de Enercup die op 4 oktober zal plaats vinden. Naast al dit studeer ik Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en bevind ik mij in het derde leerjaar. Mijn doel is om nog grotere groepen te inspireren en dat door jullie naar een hoger niveau kan worden gebracht. Dit omdat ik dan niet alleen voeding en training kan bieden, maar ook super toffe en goed zittende sportkleding. Ik denk dat jullie mij en ik jullie wat kunnen bieden en elkaar kunnen helpen te groeien!

  Je kunt mij vinden via de volgende kanalen:
  https://www.facebook.com/peter.degruyl
  https://instagram.com/peterdegruyl/

  Check hier één van mijn vlogs op weg naar de Enercup: https://www.youtube.com/watch?v=9VzFKaxvvFc

  Ik hoop snel van jullie te horen.

  Vriendelijke groet,
  Peter de Gruyl

 27. Dominique Caelen zegt:

  Beste Bodybuilding kleding,

  Ik zal mijn eigen even voorstellen.

  Ik ben Caelen Dominique, ben 25 jaar oud woon in Hechtel ligt in het Belgische Limburg. Ben sinds 2011 actief in de fitnesswereld waarvan de 2 afgelopen jaren overgestapt op Bodybuilding. De reden hiervan is omwille van dat ik daar meer aanleg voor heb.

  Eventjes wat uitleg wat “Bodybuilding” inhoudt voor mij, voor mij is het meer dan een hobby, sport of passie het is een “levensstijl” ik sta er mee op en ik ga er mee slapen ik ben er 24/24 en 7/7 mee bezig. Hieronder kun je verstaan maaltijd voorbereidingen, ochtend cardio, gecontroleerde krachttrainingen in de namiddag wanneer het lichaam voorzien is van voldoende carbs daarnaast doe ik ook constante research over het laatste nieuwtje in de Bodybuilding wereld, bijvoorbeeld nieuwe oefeningen, gevarieerd eten enz….

  Ook vind ik het geweldig om mensen die dezelfde visie en gedrevenheid hebben te helpen en samen te trainen. Om onze droom zo waar mogelijk proberen te maken.

  Waarom ik een goede atleet zou zijn voor jullie team. Ben een gedreven “obsessed” bodybuilder die graag iets wil bereiken ten eerste voor mijzelf en ten tweede om andere mensen te inspireren voor een fitte en gezonde levensstijl. Ook jullie kledinglijn Gorilla Wear is mijn vaste trainingskledij in de gym en vrije tijd. Jullie website promoten en kledij gaat geen probleem zijn omdat ik zeer actief ben op sociale media en ken redelijk veel mensen in de Fitness/Bodybuilding wereld !! Ook is het een unieke kans om een sponsoring te krijgen ook al heb je geen wedstrijdervaring.

  Mijn grootste idolen zijn, beetje ironisch Arnold Schwarzenegger en als model atleet Jaco De Bruyn. Omwille van het feit “they work their butt off” ook zijn ze volledig hun eigen gebleven door de jaren heen kwa persoonlijkheid.

  Mijn persoonlijk motto is “The only competition is yourself”

  Facebook : https://m.facebook.com/dominique.caelen?refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Ffbrdr%2F2048%2F1418745495%2F&refid=9&_rdr#_=_

  Instagram : http://i.instagram.com/dominique_2190

  Hopelijk hoor ik snel van jullie sportieve groetjes

 28. Bjorn zegt:

  Ik ben dus bjorn 22 jaar oud dit wil dus zeggen dst men nog meer kan groeie, nog beter worden, sterker worden. Een droom lichaam krijg je aleen maar door er dag en nacht je trainingen te doen en je eten respecteerd. Ik heb ooit 1 x wedstrijd meegedaan en het is me zo meegevallen dat ik naar meer smaak. Ik ga voor mijn doel ik streef ernaar en met een sponsering kan je meer gemotiveerd je trainings leven tegemoet gaan. Dus bij deze wil ik er graag bijzijn om zo alles te kunnen geven en mijzelf beter kan maken. Young, motivated and with a goal!

 29. Till Schmidt zegt:

  Beste mensen van Bodybuildingkleding.com,
  na het zien van uw advertentie op Instagram werd ik enthousiast om te reageren voor de sponsoring.
  Ik ben 23 en sport al meer dan 7 jaren. De laatste 4-5 jaren ben ik echt serieus en ik ben onlangs begonnen een beetje mijn social media op te bouwen met Instagram (lifttillbig) en sinds kort ook Facebook (Till Schmidt Fitness).
  Begin van het jaar heb ik op Fibo gewerkt met een paar befaamde athleten en daardoor heb ik veel zin in werken in de Fitnessindustrie gekregen.
  Sinds 1 jaart woon ik in Amsterdam wegens mijn Fysiotherapie studie (international programma van ESP op de HVA), maar ik kom uit Duitsland.
  Ik heb een grote reikwijte op mijn Uni, gym (ook door mijn werk als Personal Trainer) en vrije tijd doordat ik graag veel contact heb met mensen en help of vertel over training, gezonde voeding etc.
  En dit is natuurlijk niet alleen in het Nederland maar ook in Duitsland.
  Het sponsoring zou geweldig zijn voor me op grond van onderstaand: Als ik een sponsor heb is het niet alleen een grote teken van waardering maar ook vooral een motivatie om altijd alles te geven. Bijvoorbeeld als je in jouw eentje bent en je niet goed voelt om te trainen of je hongerig bent en niet wilt houden on je dieet, dan kun je aan jouw sponsor denken een word herinnerd waar je het voor doet.
  Ook als ik komende voorjaar mijn eerste wedstrijdseizoen zal starten is het leuk iemand te hebben om te representeren en door die je word ondersteund.
  Graag zou ik andere mensen verder inspireren en motiveren om een actieve en gezonde lifestyle te leven en hun helpen met training en voeding. Een Bodybuildingkleding gesponsorde athleet te zijn zou me erbij kunnen helpen en tegelijk kan ik het zo ook wel promoten ook met help van de kortingscode.
  Dat zou het zijn voor nu denk ik.
  Hoor graag van jullie! En success ook voor alle andere deelnemers.

 30. Jurgen De Backer zegt:

  Geachte,

  3 redenen waarom ik de man ben voor deze actie!

  * reeds professionele ervaring als model! (wat niet onbelangrijk is om een kledinglijn te promoten!)
  * drugvrij athleet (eerste wedstrijd FNBB 17 oktober MAP klasse)
  * gebeten en verslaafd door de fitness/bodybuildingsport!

  instagram: bocker1987
  facebook: jurgen bocker
  facebook (modellenprofiel) : jurgen db model/mannequin

  p.s: Ik heb niet zoveel volgers dan de personen die mij hierboven voorafgegaan zijn, maar ik heb de looks on camera!

  Met vriendelijke groeten,

  Jurgen De Backer

 31. giovanni vandendriessche zegt:

  hallo

  ik ben giovanni vandendriessche .
  23 jaar
  wonende te west-vl belgie
  het lijkt me leuk omdoor jullie kleding gesponserd te worden .
  ik ben nogal een door zetter dus al we voor iets gaan dan gaan we er ook voor ..
  binnen korte zijn er ook 2 wedstrijden 18/10/2015 en 25/10/2015
  het zou al zeer fijn zijn mocht ik met jullie kleding daar kunnen uit pakken .
  ik zou dit graag doen ook om mensen te inspireren en motivatie te geven .
  met een sponser zou ik zelf ook nog wat meer gemotiveerder zijn en er nog meer kunnen voor gaan .
  en mijn doel nog meer kunnen bereiken .
  ik train van mijn 12 jaar .
  doorzettings vermogen heb ik dus genoeg 😉
  alvast bedankt !
  mvg Giovanni vandendriessche

  Insta Giobeastt
  Fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100006764927850

 32. Hans Van Diest zegt:

  Hey,

  Ik ben misschien al wat ouder dan de rest, maar om die reden misschien juist wel een meerwaarde voor jullie team.
  Ik heb deelgenomen aan Bodybuilding wedstrijden in de periode van 1999 tot 2004. Sindsdien heb ik mijn fysiek onderhouden; ik kan mij steeds op korte tijd in goede vorm zetten.
  Ik wil vooral een rolmodel zijn waarbij gezondheid en doorzettingsvermogen centraal staan.

  Ik ben begin van dit jaar zwaar ziek geweest en wil deze vervelende periode gebruiken om mensen voor te lichten, te motiveren, … op gebied van gezondheid, voedingsbegeleiding als mentale begeleiding.

  Leeftijd: 43 jaar jong
  Facebook: https://www.facebook.com/squat.zilla
  Instagram: https://instagram.com/hans_zilla_/

 33. Uğur Cevher zegt:

  beste bodybuildingkleding,

  mijn naam is uğur cevher ik ben 22 jaar oud. woonachtig in Oss. ik doe aan modellenwerk en heb vorig jaar deelgenomen aan de FLEX cup en ben daarin 1ste geworden en ook de overall titel gewonnen. het lijkt mij super leuk om door jullie gesponsord te worden ik zal een goede aanvulling zijn op jullie team. ook dit jaar ga ik ook deelnemen aan de S.A.P cup en de 1ste binnen halen. jullie kunnen mijn volgen via instagram: ugur38

  met vriendelijke groet,

  Uğur Cevher
  facebook: ugur cevher

 34. denizchimamba3 zegt:

  Naam: Deniz Uludag
  Facebook: Deniz Uludag https://www.facebook.com/deniz.chimamba
  Facebookatletenpagina: https://www.facebook.com/pages/Deniz-Uludag/857961987610952?ref=hl
  Instagram: dnzz_uludag

  K ben al jaren bezig met sporten en gezonde levensstijl.
  Sinds vorig jaar december ben ik officeel wedstrijden gaan doen.
  Op mijn 1e wedstrijd de Flexcup C-klasse heb ik de 1e plek gepakt van 16 deelnemers.
  Bij mijn 2e wedstrijd Ironman/maiden B-klasse ben ik op de 2e plek geeindigt van 11 deelnemers.
  Dus dat betekend dat ik nu een A-klasse atleet ben. Het is dus allemaal snel en in een stijgende lijn gegaan.
  Op dit moment bereid ik me ook voor op de eerst volgende A-klasse wedstrijd JB Grand Prix die plaatsvind in November.

  Ik ben super gemotiveerd en houd me dus dagelijks bezig met sporten en gezonde levensstijl.
  Ik ben erg aktief op Social media met name Instagram en Facebook waarbij ik al een aardig fanbase/volgers heb opgebouwd wat dus handig is voor promotie etc.
  Ik ben erg geintresseerd in jullie bedrijf/kledinglijn en ik weet zeker dat ik een aanwinst zal zijn in jullie team en wij in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen.
  Mijn grootste motivatie is het inspireren en motiveren van andere mensen. Een voorbeeld zijn voor anderen en hen inspireren en motiveren om te gaan sporten, gezond en beter leven leiden is voor mij het groots compliment.

  Ik kijk uit naar de uitslag en wens jullie (met of zonder elkaars samenwerking) veel succes en plezier in de toekomst.

  Groeten,
  D.Uludag

 35. Dennis zegt:

  Beste bodybuidling kleding,

  Het motiveren van andere personen is iets waar ik veel voldoening uit haal. fitness is voor mij de bezigheid waarin ik mezelf kan uiten! Steeds vaker zie ik mensen komen en gaan in de sportscholen en dit heeft veelal met motivatie te maken! Mensen willen snel resultaat zien en als het gewenste resultaat niet snel zichtbaar is laten ze het erbij zitten en geven op! Zelf ben ik nu 3 jaar aan het trainen en mijn weg zit er nog lang niet op! Iedereen heeft een persoonlijke weg naar het bereiken van zijn doelen waarbij mensen zich gesteund moeten voelen door iets of iemand! Daarom zou ik een goede aanvulling kunnen zijn voor dit team! Mensen bewust maken dat we allemaal ooit een keer zijn begonnen en dat niets onmogelijk is!

  • Dennis Coenen zegt:

   Dennis says:
   Beste bodybuidling kleding,

   Het motiveren van andere personen is iets waar ik veel voldoening uit haal. fitness is voor mij de bezigheid waarin ik mezelf kan uiten! Steeds vaker zie ik mensen komen en gaan in de sportscholen en dit heeft veelal met motivatie te maken! Mensen willen snel resultaat zien en als het gewenste resultaat niet snel zichtbaar is laten ze het erbij zitten en geven op! Zelf ben ik nu 3 jaar aan het trainen en mijn weg zit er nog lang niet op! Iedereen heeft een persoonlijke weg naar het bereiken van zijn doelen waarbij mensen zich gesteund moeten voelen door iets of iemand! Daarom zou ik een goede aanvulling kunnen zijn voor dit team! Mensen bewust maken dat we allemaal ooit een keer zijn begonnen en dat niets onmogelijk is!

   Facebook: https://facebook.com/dennis.coenen.1
   Instagram: https://instagram.com/denniske94/

 36. Anne de Boer zegt:

  Facebook: https://www.facebook.com/#!/anne.j.de.boer
  Instagram: @anne_j_de_boer

  Ik ben Anne de Boer, ben inmiddels al ruim 20 jaar aktief in de bodybuilding sport.
  Mijn eerste wedstrijd was in 1996 en na jaren van afwezigheid weer terug gekeert op het wedstrijd podium in 2010,
  dit was bij de YBF in Beverwijk met een 1ste plaats bij de Masters Performence.
  Sinds die tijd tot op heden nog een redelijk aantal wedstrijden gedaan, de volgende staat geplant voor maart 2016.
  Bodybuilding is mijn passie.
  Love the bodybuilding live style.

  Sportieve groet,

  Anne

 37. Michael glenn zegt:

  Beste,

  Ik ben 6 dagen in de week te vinden in de gym, let op mijn voeding en rust en heb een grootsocial media platvorm met redelijk veel volgers. Ik ben representatief, positief, doelgericht! Uw kandidaat op maat!

  Fb/michaelglenn01
  Ig. iammichaelglenn

 38. Thomas Stroeve zegt:

  Beste Bodybuildingkleding.com,

  Het lijk mij echt super tof om gesponserd te worden door Bodybuildingkleding. Ik vind dat jullie een heel breed en mooi assortiment hebben, en ben daarom ook volop bereid om jullie kleding te promoten via instagram/facebook en zal dit met veel trots en plezier dragen tijdens mijn trainingen en buiten de gym.

  Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Thomas Stroeve, woonachtig in Lelystad. Ik ben 24 jaar oud en ben momenteel al 2/2.5 jaar serieus bezig met Bodybuilding, daarnaast heb ik al mee gedaan aan 2 bodybuilding wedstrijden, waaronder de Flexcup waarbij ik vorig jaar 3e ben geworden in de junioren klasse en de Ironman & Ironmaiden. Momenteel zit ik weer in de voorbereiding voor de Ironman & Ironmaiden 2015. Met nog 9 weken te gaan hoop ik mijn shape van vorig jaar sterk te verbeteren. Verder ben ik zeer actief op social media omdat ik het leuk vind om andere mensen te inspireren en te motiveren.

  Graag verwijs ik u door naar mijn Instagram en Facebook.
  Instagram: Thomasstroeve
  Facebook: Thomas Stroeve

  Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd.

  Met sportieve groeten,

  Thomas Stroeve

 39. sien cuvelier zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is sien cuvelier ik kom uit brugge en ben 23 jaar. Ik werk als vertegenwoordiger op zelfstandige basis voor animal greetings. (wenskaarten, disneyproducten,….)
  Het is een droom van mij om een gesponsorde atleet te worden. En jullie lijken me zeer leuk team om door gesponsord te worden! en iedereen heeft toch kleren nodig om te sporten dus zou ik die van jullie super graag promoten. Als jullie mij daar de kans voor geven!
  Ben super gemotiveerd! En zoek steeds nieuwe manieren om mezelf en andere te motiveren en te helpen!
  Heb 2jaar geleden deelgenomen aan het BK en de flexcup(ifbb) ! als junior op het BK was ik 3 de geëindigd en flexcup 9de.
  Dit jaar zal ik deelnemen aan de world grand prix in maastricht op 25 oktober (wbbf) en mss aan walters open nk op 18 oktober! (niet meer als junior wel is waar)
  Zoals ik al zei ben ik super gemotiveerd en een actief persoon en wil er alles aandoen om mijn droom waar te maken!
  Ik train al van mijn 14 jaar heb altijd basket gespeeld op hoog niveau.
  Maar de trainingen begonnen een sleur te worden en was minder gemotiveerd terwijl ik in de gym een raket was. Ik begon zelf bang te worden dat door al dat trainen met de basket dat ik spieren ging verliezen! En dat het nadelig werd voor me gym dat ik niet meer voluit zou kunnen gaan in de gym.
  Na lang nadenken ben ik ermee gestopt en wil het nu echt waar maken in de gymworld! Hopelijk geven jullie mij de kans om al een stap dichter te komen bij mijn doel.

  mijn facebook = https://www.facebook.com/cuvelier.sien (cuvelier sien)
  mijn instagram = https://instagram.com/sien_gym/ (sien_gym)

  vele groetjes sien cuvelier

  hopelijk hoor ik van jullie! wil er voluit voor gaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 40. Brandon van Noord zegt:

  hallo allemaal,

  Mijn naam is Brandon van Noord, 20 jaar oud uit noord-holland.
  ik begin bij het vertellen van mijn bodybuilding avondtuur.
  ik begon 3 jaar geleden toen ik 17 was. ik werdt aangesproken door een vrouwlijk atleet die zei dat ik wat moest doen met mijn genetische aanleg. want ik was net 3 maandjes aan het sporten en groeide als kool.
  zij vertelde mij dat ik een wedstrijd bodybuilding moest gaan doen. en dat klonk als muziek in de oren, zij zorgde dat ik contact kreeg met haar coach: IFBB PRO alison maria. ik emailde hem en stuurde foto’s, en hij had mij gelijk in voorbereiding gezet voor de NK YBF 2013 junioren waar ik de 1e plek haalde. ik was gelijk verlieft geworden met wedstrijden bodybuiding doen. in 2014 deed ik de Rotterdamsche open junioren waar ik helaas 7e van de 7 behaalde, en dat was de 1e keer dat ik een smaak kreeg van verlies, ik vertelde me zelf dat ik dat nooit meer wou proeven. Juni 2014 deed ik mee in Amerika aan de FlexLewisClassic NPC Championships national qualifier. ik behaalde de 1e plek in de Mens Teenage en 1e plek in de lightweight. en tot mijn verbazing was ik runnerup voor de OVERALL titel. die ik zograag had willen pakken maar helaas. 2015 had ik de rotterdamsche open weer gedaan waar ik 3e plaats had in de -70kg. en nu momenteel weer in voorbereiding voor wedstrijden eind 2015. ik ben dus flink actief in wedstrijden draaien en dat wil ik zolang mogenlijk doen. verder ben ik erg “social” op social media, op mijn instagram en facebook. dus representeren van kleding is totaal geen moeite 🙂 de grootste reden dat ik graag gesponsoord zou willen worden is het feit wetende dat ik een team achter mij heb staan in wedstrijdvoorbereidingen en ook ten alle tijd. een goed team and “bodybuilding kleding” zou ik graag willen hebben, samen met alle andere gesponsoorde atleten.

  mijn instagram pagina is: https://instagram.com/brandonvnoord/
  mijn facebook pagina is: https://www.facebook.com/brandon.vannoord.7

  mvg,
  Brandon van Noord

 41. Kevin Thielman zegt:

  Als voormaalige iForcenutrition atleet heb ik van dichtbij meegemaakt met alle ins and outs about a sponsorship.
  Hiebij heb ik ook een social media marketing diploma op zak en denk dat ik goed mee kan helpen om sales te promoten en boosten.

  Living the lifestyle and een carierre van maken is the motto

  Facebook : Kevin Thielman
  Instagram : kevin_thielman

 42. Kevin zegt:

  Hallo,

  Ik ben Kevin en kom uit Belgie, ben al 10 jaar bezig met de sport. Bodybuilding is mijn passie, bodybuilding is mijn leven.
  Ik sta er mee op en ga er mee slapen. Ben nu in volle voorbereiding voor de Atlas cup en ondertussen begeleid ik ook nog een aantal jongens naar hun droom fysiek. Ik hou er van om andere te inspireren en geniet ervan om mijn kennis over voeding en training door te geven aan mijn pupillen.
  Verder zou ik het een grote eer vinden mocht ik jullie kleding mee mogen promoten en zou het dus fantastisch vinden mocht ik gekozen worden om deel uit te maken van jullie team.

  Groeten,
  Kevin

  IG: Kevin.dj Fb: Kevin De Jonghe

 43. raymond bruynaers zegt:

  Ik ben Raymond Bruynaers.

  32 jaar oud en woonachtig in weert (limburg)
  7 jaar actief wedstrijd bodybuilder bij de ifbb en inmiddels A atleet.
  Vorig jaar heb ik nog een 2e plaats behaald op de enercup en een 1e plaats bij de iron man/iron maden in de -70 klasse.
  op dit moment ben ik bezig met de voorbereiding op de julliette bergman grandprix en daarna het NK en hier wil ik mij kwalificeren voor het EK.
  ik zou het super vinden om jullie als sponsor te hebben en jullie te mogen promoten op de wedstrijden , in de gym en everywhere i go !
  door mijn wedstrijd deelnames heb ik ook een breed bereik op de social media en kan ik jullie goed promoten.
  en de leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat ik rond mag lopen in de mooiste kledig op het gebied van de sport !!!
  het is niet makkelijk om een sponsor te vinden deze dagen dus ik zou het super vinden.
  chek me op instagram@ironrayweert
  fb:raymond bruynaers
  fb:ray’s bodybuilding en fitness

  het is een droom die in vervulling zou gaan !!!

  M.v.g

  Raymond Bruynaers

 44. Sebastiaan walthuis zegt:

  Hallo mijn naam is Sebastiaan Walthuis,
  22jaar oud en een fanatiek fitnesser/bodybuilder.
  Student op de Hva in mijn 2de leerjaar
  Sinds december 2013 begonnen met serieus trainen.

  Afgelopen jaar ben ik kampioen geworden bij de wedstrijd ybf in de junior categorie. Vanuit hier ben ik door gegaan in mijn offseason en wil ik in de toekomst gaan mee doen bij de inba.
  Komend jaar 2016 of het daarop volgend 2017

  Mijn visie is dat bodybuilding een goede bijdrage kan zijn aan iedereen zijn levens stijl en sta voor een evenwicht lifestijl niet alleen trainen maar ook de dingen daar om heen.
  Door een eerlijke en positieve kijk op de sport fitness/bodybuilding wil ik mensen en dan voornamelijk jongeren stimuleren in zichzelf te investeren en dan niet gericht op korte termijn doelstellingen maar op een iets langere termijn.

  Kijk naar jezelf en niet naar de mensen om je heen.
  Wees niet jaloers en haat niet want de sport bestaat al uit veel ego’tjes

  Als jullie op mijn instagram en facebook kijken kunnen jullie zien dat ik op het gebied van sociale media erg actief ben

  Instagram: sebastiaanwalthuis
  Facebook: http://www.facebook.nl/sebas.walthuis.

  Met sportieve groet,
  Sebastiaan walthuis

 45. Nicky Aartsen zegt:

  Beste bodybuildingkleding,

  Een korte introductie. Mijn naam is Nicky Aartsen ben momenteel 24 en woon in Amersfoort. Ik ben een actieve atleet met als droom de beste te worden in het pro circuit. In 2013 heb ik deelgenomen aan de Flex Cup met een mooie behaalde 2e plaats bij de junioren. In 2014/2015 zou ik deelgenomen hebben aan Open Rotterdamse/NK/Loaded Cup Denemarken en Arnold Classic Ohio. Drie dagen voor game day liep ik een zware voedselvergiftiging op waardoor ik al die wedstrijden langs mij heb moeten laten gaan, dit zal mij niet nog eens gebeuren en ik zal op den duur deelnamen aan grote wedstrijden in het buitenland. Ik heb een drang wanneer ik dat podium op stap om iedereen weg te vagen en dat gaat ook gebeuren bij mijn volgende wedstrijd. Dat zal zijn 8 november 2015 Iron man/Iron maiden.

  Momenteel ben ik zeer actief op mijn eigen atleten pagina (https://www.facebook.com/pages/IFBB-Athlete-Nicky-Aartsen/227555557420394?ref=hl) en op instagram: @jrnicky. Op beide pagina’s post en promoot ik veel over mezelf. Met ruim 1300 volgers (facebook) en het worden er steeds mee ben ik er van overtuigd dat ik veel voor jullie kan betekenen met promotie. Niet alleen ik maar ook mijn coach en mentor; Sibil Peeters post en promoot heel veel op haar instagram en facebook. Tevens ben ik ook regelmatig in het buitenland te vinden bij grote wedstrijden, 18/19 september ben ik ook aanwezig bij het grootse bodybuilding evenement ter wereld: Mr Olympia 2015.

  Naast het promoten ben ik er van overtuigd dat ik zeer goed tussen jullie bestaande team pas. Een aantal van jullie dames die jullie momenteel sponsoren ken ik persoonlijk. En naast dat lijkt het me perfect om door bodybuildingkleding.com gesponsord te worden 🙂 jullie beschikken over een hele mooie perfecte collectie kleding waar ik mezelf al helemaal in zie lopen.

  Kortom
  Ik hoop echt dat jullie mijn kiezen als nieuwe atleet om te sponsoren. Ik ben er van overtuigd dat ik zeer goed tussen jullie bestaande team pas. Op het gebied van promotie zal ik er alles aan doen om jullie bekender en groter te maken. Het lijkt me een eer om in jullie team te komen.

  Ik hoop snel van jullie te horen,

  Met een hele vriendelijke groet,

  Nicky Aartsen

 46. Soufian zegt:

  Geachte heer
  Geachte mevrouw

  Ik stuur u aangaande bericht ivm uw zoektocht naar atleten voor sponsoring.

  Ik ben Ifbb atleet men’s Physisue. Ik heb verschillende wedstrijden meegedraaid in Nederland waaronder een eerste plaats en top 3, vervolgens heb ik de Arnold classic in de USA en de mr olympia KUWAIT meegedraaid met telkens de top 10. Ik ben nu in voorbereiding voor de olympia Praag. Alsook heb ik voor gorillawear USA al verschillende shoots gedaan.

  Ik ben geïnteresseerd in uw bericht en zou wat willen voor het team van bodybuildingkleding. Als u nog vragen hebt aarzel dan niet om mij te contacteren aub.. Hierboven ziet u alvast een recente foto van de mr olympia in kuwait.

  Met vriendelijke groeten,
  Soufian ahankour

  http://www.facebook.com/soufianphysiques
  Instagram: soufianphysiques.ifbb
  Twitter: Soufian physique

 47. Tariq zegt:

  Facebook: Tariq Raiss
  Instagram: @dontsayunlessudo

  Hallo mijn naam is Tariq Raiss, ik ben 20 jaar oud wonend in Amsterdam en ik support naturel fitness.
  In mijn jeugd heb ik altijd gekampt met overgewicht totdat de knop in mijn hoofd omdraaide. 2011 het jaar waarin ik mijn eerste contact maakte met de gewichten. Na veel research, onderzoek en hard vallen weet ik nu hoe het hele vlak werkt. Mensen kennen mij als een gedisciplineerde jongen die kosten wat het kost zijn doel wilt behalen en daar ook 110% voor geeft. Dat heeft mij de persoon gemaakt die ik vandaag de dag in 2015 ben (zie instagram: @dontsayunlessudo). Ik train 6 keer per week en wil de nieuwe generatie in de fitness stimuleren, omdat wat ik allemaal heb bereikt een ander persoon dat net zo goed kan! Het geeft mij een goed gevoel en een vervulling als ik merk dat ik iemand kan stimuleren en motiveren. Zelf doe ik ook aan schema’s creëren en tips geven aan de mensen die daar behoefte aan hebben. Mijn main goal is om fitness model te worden, na een aantal shoots te hebben gehad ben ik nu erg zeker van mijn zaak en zal ik kosten wat het kost eraan werken om mijzelf te onderscheiden van de andere modellen. Na dit verhaal te lezen wordt er gedacht, maar waarom jij en niet pietje? Omdat ik zelf erg van kleding hou, vooral fitness kleding. Ik doe een marketing gerichte opleiding, dus weet ik hoe een promotie gehanteerd moet worden. Ik train in het hartje van Amsterdam. Ik hou ervan om mensen te motiveren, te laten zien dat het allemaal mogelijk is en positief te laten denken.

  Mijn passie voor de sport is erg hoog. Ik hoop dat ik met mijn verhaal duidelijk heb gemaakt wie ik ben en waar ik voor sta.

  Bij deze wil ik jullie team maar al te graag versterken.

  Groeten,

  Tariq Raiss

 48. Boy Wesley zegt:

  Mijn naam is Boy ben niet goed in motivatie briefen typen dus ik houd het kort haha
  Ik ben 19 jaar oud ik train inmiddels al 2 jaar ik weeg 72kg en ben 1.83m.
  Verder ben ik 100% naturel en zal graag voor jullie willen promoten.

  Instagram: Boy.Wesley
  Facebook : Boy Wesley

 49. Ryan Beucken zegt:

  Beste bodybuilding.com,

  Mijn naam is Ryan Beucken ik ben 23 jaar en woon in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Sittard. Ik ben voor t eerst in men voorbereiding voor een wedstrijd en zou t een eer vinden om in jullie mooie kleding rond te lopen en dat misschien ook al op men wedstrijd te promoten. Ik train gedurende 5 jaar nu en zit nog steeds vol motivatie. Zelfs een schouderblessure kon me er niet van weerhouden om door te gaan. Ik hou van de sport en mooie kleding maakt t echt af aangezien je er elke dag mee bezig bent. Ik ken twee van de sponsoren zelf ook dus contact met hun leggen zou al geen probleem zijn. Ik loop vaker in men sportkleding dan in normale kleding dus ik zal bij wijze van spreken naast social media een lopend reclame bord zijn.

  Groetjes Ryan

  Mijn fb: https://m.facebook.com/ryan.beucken?ref=bookmarks
  Mijn insta : RYANB_92

 50. Mike de pater zegt:

  Hallo!. Ik ben Mike de Pater momenteel 22 jaar jong. Ben nu ongeveer 2 jaar bezig met sport en gezondheid doe voornaamelijk kracht training. Ik heb altijd probleemen gehad met mijn bouw ik was altijd erg maager en werd daar mee gepest. Ik kon eten wat ik wou maar aankommen deed ik niet ik schaamde me voor me lichaam en liep vaak zoomers met lange kleding aan. Zodoende kwam ik in de sportschool terecht met een doel voor ogen aankommen!. Eenmaal begonnen ging ik gelijk aan de shakes en ik kon het bijna niet geloofen eindelijk kwam ik aan in gewicht en het mooiste van alles ik kwam alleen maar drooge spier massa aan. Naarmaaten ik me lichaam zag veranderen werd ik gemotiveerder en gemotiveerder!. Ik ging me eten aan passen stopte met het eten van rommel en ging er 100% voor geen dag dat ik niet bezig was met me gezondheid en geen dag zonder sportschool. Tot de dag van vandaag is er niets veranders trainen is voor mij verandert van en hobby naar en lifestyle. Dit jaar ga ik voor het eerst meedoen aan een bodybuilding wedstrijd de Atlas cup op 25 oktober. Ik droom er van gesponsord te worden en zal heel graag jullie kledding met trots willen draagen en promooten!. Ik ben veel actief op sociaal media en plaats daagelinks posts op instagragm en facebook. Ik ben te vinden onder de naam hulk_ouija voor zowel facebook als instagram. Het trainen veranderden mijn leven ik ging van een verleegen jongen die niet graag gezien werd naar en jongen met zelfverteouwen. Trainen is me leven gewoorden en never give up is me moto!

  Vriendelijken groeten Mike de Pater

 51. Rogier Radix zegt:

  Toen ik dit op facebook langs zag komen kon ik niet wachten om mij in te schrijven! Wat een buitengewonen kans om hier aan mee te doen!!!!
  Ik ben inmiddels 5 jaar hard aan het knallen en dit zou echt droom zijn die uit zou komen!!!

  Ik zal als eerst even mijn stats. laten zien zodat jullie ongeveer een idee hebben waar ik sta,
  Mijn gewicht zit momenteel rond de 99 kg met 10% vet. Lengte is 179.
  Mijn leeftijd is 27.

  De eeste 3,5 jaar ben op mijn eigen houtje hard aan het trainen geweest in diverse sportscholen en sinds 1,5 jaar sta ik onder begeleiding van de heren van “Flexx gym” in waddinxveen en heb ik onder tussen 2 wedstrijden gedraaid met een zeer goede afloop!
  Bij de eerste wedstrijd (Walter cup) ben ik 3e geworden en bij de 2e wedstrijd (Your body federation) heb ik de 2e plaats mogen bemachtigen met daarbij de “best performance” onder de mannen.

  Het afgelopen jaar heb ik veel vooruitgang geboekt en over een paar maanden gaan we de volgende wedstrijd pakken, momenteel hard in de voorbereidingen!
  Naar verwachting ga ik 2 klasses om hoog. Vorig jaar stond ik bij de -80 dit jaar wordt het de -100.
  Veel belovend dus! Maar prijs of geen prijs, we gaan gewoon door! Ik ben nog er nog lang niet waar ik zijn wil!

  En mocht ik een sponsor als bodybuildingkleding.com binnen slepen staat mijn wereld op z’n kop!!!
  Met mijn uitstraling zal ik een aanwinst zijn voor het team van bodybuildingkleding.com!!

  Bij deze de links naar mijn instagram en facebook.

  Instagram: https://instagram.com/rogierrx/

  (Rogierrx)

  Facebook: https://m.facebook.com/RogierRX?
  ref=bookmarks

  (Rogier Radix)

  Ook zal ik de facebook van flexx gym vermelden. Hier staan ook enkele foto’s van mij.

  https://m.facebook.com/FlexxGymWaddinxveen

  Met heel veel vriendelijke groeten,

  Rogier Radix

 52. Christophe jackson zegt:

  Hallo , ik ben Christophe Jackson ( Jacky ) .
  Ik ben 24 jaar en ben 1m70 .
  Ben 4jaar geleden begonnen met trainen en ben er sinds niet meer mee gestopt ! Het neemt veel tijd en geduld in beslag om tot een bepaald niveau te geraken , maar met de juiste doorzetting e motivatie van anderen kun je ver geraken ! Ik neem deel aan wedstrijden sinds vorig jaar en doe dit met veel moed en inzet , het is zo een fijn gevoel om jezelf en anderen rondom te zien groeien en vorderingen maken in de fitness wereld !
  Ik zou dus heel graag een sponsering willen krijgen , om toch die stap verder te kunnen zetten in de fitness wereld en met jullie hulp daarbij zal het alleen maar verbeteren in de toekomst toe ! Zal met trots jullie promoten via sociaal media en via mijn fanpagina’s , instagram etc..
  Ben zelf heel fel bezig met voedingschema’s , coaching van anderen , wedstrijden en natuurlijk traine en zo ver mogelijk proberen te geraken en iedereen blijven motiveren ! Dus ik hoop op deze sponsering en zullen dan samen een goed toekomst opbouwen voor verdere motivatie en reclame , alles voor de teamspirit hoog te houden ! Gr Christophe Jacky Jackson

  http://Www.facebook.com/ChristopheJackyJackson
  Fanpage : http://Www.facebook.com/JackyTeamshredz Jackson
  Instagram : Jacky_teamshredz

 53. thomas zegt:

  hallo mijn naam Thomas de Troyer ik ben 20 jaar ben nog maar 3 jaar bezig met fitness voornamelijk kracht training.
  mijn doel is om in de toekomst mee te doen aan wijdstrijden ik train 5 dagen in de week ik kom van ver woog 63 kg nu 76 kg sta op 13 % vet lengte is 1.76m.
  Verder ben ik 100% naturel en zou graag natuurlijk voor jullie willen promoten.

  • thomas zegt:

   hallo mijn naam Thomas de Troyer ik ben 20 jaar ben nog maar 3 jaar bezig met fitness voornamelijk kracht training.
   mijn doel is om in de toekomst mee te doen aan wijdstrijden ik train 5 dagen in de week ik kom van ver woog 63 kg nu 76 kg sta op 13 % vet lengte is 1.76m.
   Verder ben ik 100% naturel en zou graag natuurlijk voor jullie willen promoten.

   speciaal instagram aangemaakt voor kunnen mee te doen

   Instagram: https://instagram.com/thomasde.t/

   facebook : https://www.facebook.com/thomas.detroyer.5

 54. Jessie van Breugel zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Wie ben ik?

  Jessie van Breugel, 22 jaar oud en woonachtig in Beverwijk.

  Waarom wil ik gesponsord worden?

  Allereerst zal ik vertellen wat trainen voor mij betekent. Het moment dat ik kan trainen, is voor mij het beste moment van de dag. Tijdens mijn work-out knalt de muziek door mijn koptelefoon en het bloed stroomt door mijn aders. Voor 1,5 uur vergeet ik al mijn problemen en zit ik in mijn flow. Momenteel ben ik in voorbereiding voor de S.A.P. Cup op 12 & 13 december, waar ik mee zal doen aan de D-klasse onder 75 kg (bodybuilding). Alles staat nu dus in het teken van deze wedstrijd: extra cardiosessies, gerichter trainen, enorm strikt dieet en poseren. Ik ben vastberaden om met mijn best mogelijke fysiek deel te nemen aan de wedstrijd en te gaan voor het allerhoogste. Het meedoen aan deze wedstrijd zal ook zeker voor meer exposure van bodybuildingkleding.com zorgen, mocht ik uitgekozen worden.

  De reden dat ik een onderdeel van Team Bodybuildingkleding.com wil worden is dat ik hiermee mijn en jullie netwerk kan vergroten. Een samenwerking zal in mijn ogen zowel motiverend en inspirerend werken voor mij. Wanneer er namelijk meer mensen je stappen zullen volgen, zal dit nog motiverender werken om mijn uiterste best te doen en iedereen te laten zien tot wat ik in staat ben. Daarnaast wil ik mensen graag laten zien wat er allemaal mogelijk is, wanneer je jezelf ergens vol voor inzet en welk resultaat je kunt behalen. Ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar dat is juist het mooie van bodybuilding. Je kunt jezelf altijd blijven verbeteren!

  Wat kan ik bodybuildingkleiding.com bieden?

  Ten eerste kan ik voor een stuk meer naamsbekendheid zorgen, door de verschillende merken te dragen tijdens mijn trainingen en daarbuiten. Tevens zal de kleding door middel van social media kanalen gepromoot worden. Ik ben zeer actief op Instagram en heb een hoop fitness-gerelateerde volgers. Elke dag probeer ik mijzelf te ontwikkelen, zowel op mentaal als fysiek niveau. Ik ben derdejaars Sportmarketing-student aan de Hogeschool van Amsterdam en ik ben momenteel bezig met mijn stageperiode bij de The Bootcamp Club Amsterdam. Een perfecte stageplek wat mij betreft, aangezien ik tijdens deze stage met mijn passie ben en mij vooral richt op de sales van regio Groot-Amsterdam. Door de combinatie van mijn passie en toewijding voor bodybuilding, mijn huidige opleiding en ervaring vanuit mijn stage denk ik dat ik van grote waarde kan zijn voor jullie!

  Ik hoop u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop snel wat te horen.

  Met vriendelijke groet,

  Jessie van Breugel
  06-57940925

  Social media kanalen:

  INSTAGRAM-account: https://instagram.com/jessievanbreugel/
  FACEBOOK-account: https://www.facebook.com/jessie.vanbreugel
  LINKEDIN-accout: https://nl.linkedin.com/pub/jessie-van-breugel/67/256/5ab

 55. Yllja zegt:

  Bij deze wil ik mijn vriend Jasper Bakker opgeven als kandidaat voor de gratis sponsoring..
  Jasper is 28 jaar oud en dit jaar te zien geweest in de 90+ klasse body building. Zo is hij op de JBC 2e geworden, op de open Rotterdamse 1e en op het NK 3e.
  Jasper is al 10 jaar bezig met bodybuilding en vond zichzelf dit jaar pas goed genoeg om uit te komen.. Dat hij fysiek zeer goed is, is ook wel gebleken, gezien de behaalde resultaten. Jasper is zeer gemotiveerd en gaat komend jaar dan ook voor het NK met hopelijk het EK er achter aan..
  Jasper weegt op het moment 105 kilo en loopt buiten werk om de hele dag in zijn sport kleding. Jasper wordt door vele mensen gezien en ondervraagt in het dagelijks leven en op de sportschool, hij vindt het leuk om mensen te motiveren en helpen bij dieeten of training schema’s . Zo heeft hij ook abonnementen bij verschillende sportscholen om zo zijn spieren op de best mogelijke apparaten te kunnen trainen.. Het zou een leuke bijkomstigheid zijn als hij in zijn toch al dure sport gesponsord zou kunnen worden met kleding. Voor foto’s zie zijn Facebook pagina : Jasper Bakker of zijn Instagram : jasr87

 56. joeribeeckman zegt:

  Beste,

  bij deze wil ik mij ook graag aanmelden voor deze geweldige actie.

  Leuk dat jullie dit mogelijk willen maken en iedereen de kans willen geven om zich hiervoor in te schrijven!

  Ikzelf ben ondertussen al enkele jaren (eind dit jaar zal ik aan 7 zitten :)) enorm gepassioneerd bezig met Bodybuilding, zowel
  het trainen op zich als voeding (wat soms een beetje over het hoofd wordt gezien…).

  Sinds de eerste dag was ik door het ijzer gebeten en ondertussen zou ik het niet meer kunnen missen.
  De enige dagen/weken dat ik in deze jaren een training verplicht heb moeten “skippen” was door operatie
  (één aan de schouder met name een scheur in het labrum en de andere die nog niet zolang geleden is, navelbreuk).

  In ieder geval hielden deze zaken mij niet tegen om na herstel er terug volledig voor te gaan 😉

  Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd in wat ik doe en daarom zou ik jullie met veel plezier
  willen vertegenwoordigen in de gym als op sociale media.

  Enkele gegevens:

  FB: https://www.facebook.com/joeribeeckmanbodybuilding

  IG: https://instagram.com/jri123/

  Grts,
  Joeri Beeckman

 57. Glenn van Zundert zegt:

  Hallo, mijn naam is Glenn van Zundert.
  Ik ben al zn 3 jaar intensief bezig met krachtsport. Maar sinds november 2014 ben ik echt serieus ermee bezig met een voeding schema en nog een goed trainingsschema. Ik ga daar ook iedere maand voor op controle bij mijn trainer. die is eerst zelf ook bodybuilder geweest. En ik ben er voor het trainen om volgend jaar mee te kunnen doen aan wedstrijden, en het lijkt me super om onderweg naar de wedstrijd gesponsord te worden door jullie! Ik train nu naturel, en ik ben van plan om ook naturel te blijven trainen. Ik ben in november begonnen met een lichaamsgewicht van 69kg en 12% vetpercentage, en nu 10 maanden verder weeg ik 80kg en heb ik een vetpercentage van 14%. en dat is in mijn ogen niet veel vet wat ik bij ben gekomen tijdens het bulken. Ik hoop dat ik jullie genoeg informatie heb gegeven.
  Facebook : https://www.facebook.com/glenn.vanzundert
  Instagram : https://instagram.com/gvzundert/

 58. Bram van der Poel zegt:

  Instagram: bramvanderpoel

  Mijn motivatie:
  Gesponsord worden is de kers op de tijd. Al jaren probeer ik een fysiek te bouwen waar ik allereerst zelf tevreden over word. Als je bewondering krijgt van andere mensen is des te mooier. Voor mij is het belangrijk om het te bouwen zoals ik het zelf in mijn hoofd heb, proportie is key.
  Elke dag ben ik hier mee bezig.

  Verder kan ik hele verhalen vertellen zoals iedereen, maar kijk naar mijn profiel en wie weet past het in jullie visie.

  Bram

 59. Martin Martinovic zegt:

  Hallo!

  Allereerst wil ik beginnen met het feit dat ik het supertof vind dat jullie zo’n actie open stellen en anderen de kans geven om door jullie gesponsord te worden!

  Ik zal mijzelf voorstellen, ik ben Martin Martinovic en ik ben net 21 jaar oud geworden. Inmiddels train ik vijf jaar en ik beleef er nog altijd evenveel plezier aan als in het begin; eigenlijk heb ik er nu juist steeds meer plezier in! Ik heb in 2013 meegedaan aan een bodybuilding wedstrijd en ook daar haalde ik veel plezier en voldoening uit.

  Ik woon in Nijmegen en studeer daar aan de HAN, waar ik de volgende opleiding volg: Sport- en Bewegingseducatie. Daarnaast heb ik een studenten bijbaan. Ondanks mijn drukke schema maak ik altijd genoeg tijd vrij om vijf keer in de week te trainen.

  Ik hou van de gym, ik hou van trainen en van trainen met anderen. Met een team trainen en samenwerken vind ik geweldig, al helemaal als we samen de fitness community proberen te bereiken en motiveren.

  Ik deel graag mijn workouts, vooral via instagram en facebook. Ik ben van plan binnenkort de Nederlandse fitness/bodybuilding community ook te benaderen via Youtube door middel van een eigen kanaal. Hiervoor ben ik momenteel voorbereidingen aan het treffen door bijvoorbeeld het maken van filmpjes en het oefenen met editen van deze video’s.

  Laat het duidelijk zijn: ik kan mijzelf geen beeld schetsen zonder dat ik train en zonder dat ik dit deel met anderen om ook hun te inspireren.

  Als ik dan ook nog eens gesponsord zou worden, dan zou ik de blijste persoon zijn op de wereld. Het zou het hele plaatje compleet maken!

  Ik weet zeker dat ik voor jullie de meest geschikte persoon ben om jullie kleding te sponsoren. Ik heb de juiste mindset, een goed fysiek en de wilskracht om een breed publiek te bereiken en te inspireren met mijn motivatie!

  Ik hoor graag van jullie!

  Met vriendelijke groet,

  Martin Martinovic
  tel: 06-14 57 70 52
  Instagram: https://instagram.com/martinmartinovic/
  Facebook: https://www.facebook.com/martin.martinovic.9

 60. Zjors Lammers zegt:

  Hallo bodybuildingkleding,

  Het zou mij erg tof lijken om door jullie gesponsord te worden, ik zal er dan ook alles aan doen om jullie goed te promoten.
  Mijn naam is Zjors Lammers ik ben 19 jaar en kom uit Vorden. Ik ben nu 2,5 jaar actief in de fitness wereld en het is een erg belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik ben heel serieus met mijn training en mijn voeding, en ik wil volgend jaar ook wedstrijden gaan doen.

  Als jullie meer over mij te weten willen komen bekijk dan mijn instagram en facebook pagina.

  Instagram: zjorslammers https://instagram.com/zjorslammers/
  Facebook: Zjors Lammers https://www.facebook.com/zjors.lammers

  Veel succes met het maken van de keuze!

 61. Roy Goedegebuur zegt:

  Hey Bodybuildingkleding!

  Laat ik eerst even een kort verhaaltje vertellen over mezelf. Mijn naam is Roy Goedegebuur ben 19 jaar oud en kom uit nieuwegein. Mijn verhaal ligt wat meer gecompliceerd ik heb 4 jaar geleden een zwaar ongeluk gehad daar door lag mijn leven op z’n kop de dromen die ik had zijn in 1 klap voor mijn ogen verdwenen. In die periode zat ik even in de put wist niet wat ik moest doen ik was al wel in de sportschool te vinden maar niet serieus tot dat ik een keer een bodybuilder sprak en ik was gelijk verkocht begon meer te weten tekomen over dingen trainen voeding etc. Nu ben ik 2 jaar volop bezig om het totaal plaatje te brengen voor op het podium.
  Ik zou jullie graag mijn verhaal beter willen uitleggen,als jullie me facebook en instagram willen zien -https://instagram.com/royy46/ – https://m.facebook.com/roy.goedegebuur

  Ik hoop graag van jullie te horen.

  Mvg Roy

 62. Robin de Vries zegt:

  Instagram = Geenonzin
  Facebook = robin.devries.54

  Vandaag de dag gaat het niet meer alleen om het beste fysiek.
  De beste athleten hebben zelf al een sponsor…
  Het gaat vooral om het motiveren van andere sporters en niet te vergeten de beginnende sporters.
  Een goede combinatie van het motiveren en een goede fysiek laten zien, dit kan ik hopelijk toevoegen.
  Een extra meerwaarde is dat mijn dame ook enorm gemotiveerd is, dus kunnen we zelfs samen de andere sporters motiveren.

  Robin

 63. Ali jawad zegt:

  Hallo mijn naam is Ali Jawad, ik ben 25 jaar en woon in leiden.
  ik zag dat jullie nog atleten zoeken die jullie willen sponsoren. Zou me graag willen aanmelden of soort van aanbieden ik sta er zeker open voor.
  Ik heb ervaring met wedstrijden en ken erg veel bodybuilders. En zal dit jaar ook weer meedoen met het nk, ik heb altijd meegedaan met de gewichtsklasse tot 80 kg
  Wedstrijd ervaringen:
  2012 flex cup junioren c. 1ste
  2012 jbc junioren 3e
  2012 jbc 80 kg 1ste
  2014 open rotterdamse 80 kg. 1ste
  2014 A wedstrijd nk tot 80 kg. 2e
  ik hoop dat dat onderandere een reden kan zijn en vind het leuk om mensen te helpen en advies te geven over bodybuilding en veel mensen vragen mij ook advies en nemen vaak mijn tips aan. Hoop hiermee dat we hopelijk iets kunnen betekenen voor elkaar en er beide van kunnen profiteren.
  Mvg, ali jawad

 64. Luciano dos Santos zegt:

  Goedemiddag, ik ben Luciano dos Santos, 24 jaar en ik vind mijzelf een goede aanvulling op jullie team. Dit om verschillende redenen.
  Ten eerste heb ik een druk bezochte instagram account met tot nu toe 2358 volgers. Ik post dagelijks foto’s en zou daardoor onder al mijn volgers jullie sportkleding en mijn persoonlijke kortingscode met alle liefde en plezier willen promoten! Dit geldt hetzelfde voor zowel mijn persoonlijke Facebook als mijn atletenpagina. Ik krijg door mijn actieve rol op deze verschillende sociale media vaak te horen dat ik mensen motiveer. Dit motiveert mij ook weer om nog harder mijn best te doen met in het vooruitzicht mijn eerste wedstrijd, de S.A.P. Cup op 12 en 13 december in Veldhoven. Als ik door jullie als atleet wordt uitgekozen zal ik natuurlijk tevens hier jullie sportkleding promoten!
  Daarnaast ben ik trots op mijn plaats in Team Body Central, opgericht door mijn coach Jeffrey Suijkerbuijk. Het team zit vol met wedstrijd jongens en meisjes die allemaal dezelfde passie hebben voor bodybuilding. Door middel van de gezamenlijke trainingen en poseerlessen leren we elkaar steeds beter kennen en dat zorgt voor een samenhorigheidsgevoel wat geweldig is ! want Samen sta je sterker dan alleen.
  Verder train ik zes keer in de week en hoor ook vaak in de sportschool dat ik mensen motiveer. Dit is nog een andere plek waar ik jullie sportkleding graag zou willen promoten. Want zeg nu zelf, welke plek is nu beter om fitness kleding te promoten dan in je eigen gym?!
  Bovendien is Fitbakkerij mijn eerste sponsor, waardoor ik al ervaring heb met promoten, zowel via social media als in de verschillende sportscholen waar ik train. Deze samenwerking bevalt mij erg goed, vandaar dat ik mij nu ook aanmeld voor jullie exclusieve sponsoring. Fitbakkerij verkoopt shakes en kant en klaar maaltijden. Een super goede aanvulling zou het zijn om tevens jullie kleding te promoten!
  Ten slotte nog mijn pagina’s op een rijtje:
  – Instagram: https://instagram.com/staymotivatedddd/ @staymotivatedddd
  – Persoonlijke facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009293474842 Luciano dos Santos
  – Atleten pagina facebook: https://www.facebook.com/staymotivatedddd?ref=hl IFBB Luciano dos Santos

 65. Sullivan zegt:

  Facebook : sullivan coquel
  Instagram : sulliss7

  Ik ben Sullivan, 31j uit oostende. ik ben franstalig maar spreek/schrijf vlot nederlands. Ik woonde aan de grens met Frankrijk.
  Ik train nu al 6j en de laatste 5maanden besloot ik meer in die sport willen ervaren dus besloot ik om mij door een heel goeie coach (eigenaar van first class gym te Gent) te laten begeleiden. Momenteel ben ik wel niet in perfecte shape om fitness model of gelijk wat te zijn maar ik train er wel hard voor en volgende jaar zou ik graag beginnen aan wedstrijden. ik vind het leuk om gesponsoriseerd te worden, het geeft een plus, een meerwaard voor zichzelf en het push ons om nog harder werken, beter uitzien! Enfin het is m’n manier van denken. Om reclame te maken zou geen probleem voor mij zijn. Ik train wel in Oostende, af en toe in Gent en ook waar ik vroeger woonde dus voor wallonie/frankrijke. Dus actief ben ik wel =D
  Het zou een plezier en een eer om met jullie te werken, om reclame te maken voor jullie.
  Met vriendelijke groeten.
  Sullivan

 66. Andreas Koundourakis zegt:

  Hey

  Mijn naam is Andreas Koundourakis. Ik ben 23 jaar oud en teamleader in een fitnessclub van een bekende fitnessclubketen in België. Sport is altijd mijn grote passie geweest waardoor ik naast mijn studies alleen maar met sport bezig was. Ik voetbalde op een hoog niveau en was ook steeds met krachttraining bezig. Later ging ik mij meer concentreren op de fitness sector en bodybuilding. Dit heeft mij gebracht in de functie waar ik nu ben. Ik zou het super vinden om jullie kleding te mogen dragen en te vertegenwoordigen. Door mijn job is het ook een ideale manier om de kleding te tonen aan al onze leden en ze te laten kennis maken met ‘bodybuildingkleding’. Naast dit ben ik ook getrouwd met een nationaal bekende zangeres waardoor ik steeds meer in de ‘spotlights’ zal staan en de kledij ook meer bekeken zal worden.
  Ik ben van magere jongen van 60 kg gegaan naar een droog getrainde fitnessatleet van 77 kilo. Dit alles door hard te werken , motivatie en doorzettingsvermogen.

  Mijn naam op facebook is : antreas kriti
  Instagram : a_kritikos

 67. Sam 'Savipe' Van Parijs zegt:

  Dag Bodybuildingkleding.com,

  Hier is mijn verhaal;
  Ik ben Sam ‘Savipe’ Van Parijs een 26 jarige belg wonende te Ruiselede, West Vlaanderen. Gepassioneerd door bodybuilding & fotografie in de overige tijd. Mijn verhaal in fitness begint een 2 tal jaar geleden toen een ex klasgenoot en tevens goede vriend me overhaalde mee te gaan naar de gym. Ik, een magere hengel van 63kg op +- 1m84. Waar ik in mijn jeugd wel eens mee uitgescholden werd als magere stilo enzovoort.. Op heden is dit gevolueert naar +-80kg en een pak meer zelfvertrouwen en sociale vaardighede . Ik train sinds eens 2 tal maand nu met een coach in voorbereiding om in 2016 mijn debuut op het podium te gaan maken. Dus train ik op heden dan ook 7 op 7 (ervoor ‘slechts’ 5/7). Sinds die 2 maanden met coach hou ik me nu ook aan een strikt voedingsschema wat al een heuse evolutie met zich aan het meebrengen is. Het zou een eer zijn jullie te kunnen promoten als persoonlijke sponsor op mn instagram en fb waar ik uiterst actief op ben. Hopelijk tot gauw!

  Groeten,
  Savipe Sam

  Instagram: Savipesam
  Fb: Sam Savipe Van Parijs

 68. Rachel zegt:

  Hij weet het zelf niet, maar zou graag mijn man Raymond Simon willen opgeven. Hij is 9 voudig Nederlands kampioen, wereldkampioen. Heeft vorig jaar op de AC Ohio gestaan en is nu in prep voor de AC Zuid-Afrika. Er zijn op google en op zijn facebookpagina en instagram pagina meer dan genoeg foto’s te vinden. Een echte ambassadeur voor de sport!

 69. Jay G zegt:

  Hi World

  We beginnen bij het begin,
  2,5 jaar geleden ben ik met mijn bodybuilding avontuur begonnen, na 10 jaar voetbal op nationale en provinciale niveau en diverse vechtsporten. Na enkele weken werd ik verliefd op het iron, het is wonderlijk hoe je je eigen lichaam kan transformeren in iets wat goddelijk is. Ik was 69 kg toen ik aan deze levens stijl begon, in die 2,5 jaar heb ik een gewicht behaald tot 115 kg. Momenteel weeg ik 101 kg met 15 % BF.
  In mijn lokale gym en er buiten zoals op sociale netwerken probeer ik mensen te helpen en te motiveren. Nu ben ik ook bezig om training schema’s en voeding schema’s te maken voor anderen, want we weten hoe moeilijk deze sport is en door elkaar te steunen en te motiveren, helpen elkaar om ieder zijn doel te bereiken.

  Instagram : Fioravanteh
  Facebook : Jay G Bazuka

 70. Francis Lubag zegt:

  Geachte,

  Op Instagram en Facebook,zag ik dat u nog 3 mannelijke atleten zoekt voor het promoten van bodybuildingkleding.com.
  Graag wil ik mij kandidaat stellen voor uw webshop.

  Ik ben Francis Lubag , 24 jaar oud.
  Ik ben zeer actief op sociale media zoals Facebook en Instagram en vind dit een unieke kans om uw kleding te promoten.
  Ben zelf into the gym life , en heb reeds aan 3 competities deelgenomen , waarvan ik er één won, nl. het Belgisch Kampioenschap Mens Physique voor Ifbb. In november zal ik deelnemen aan het Wereldkampioenschap voor Ifbb in Boedapest.

  Meer gegevens en foto’s omtrent mijn persoon vind u op:
  Facebook: Francis Lubag
  Facebookpagina: Lubag brothers
  Instagram: lubagfrancis

  Ik hoop dat ik in aanmerking mag komen om deel uit te maken van uw team, om deze bodybuildingkleding te mogen presenteren.

  Met sportieve groeten,
  Francis Lubag

 71. Iris zegt:

  Facebook : https://m.facebook.com/jef.desender?refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjef.desender

  Instagram @jefke_1993
  Ik stuur eigenlijk zonder dat men vriend dit weet, maar ik ken niemand die zo hard werkt als hij! Elke dag opnieuw streeft hij naar een betere versie van zichzelf.. Hij werkt wekelijks 80uren soms meer en nog maakt hij tijd voor de liefde van de sport! Ik ben ervan overtuigd dat hem dit een extra boost geeft om te blijven gaan! Hij zou een mooie aanvulling zijn voor jullie prachtige atleten want hij droomt ervan anderen te inspireren

 72. Dominique surquin zegt:

  Hallo, ik ben Dominique Surquin. 22 jaar oud. 190cm 100kg, Personal trainer en internationaal ondergoed en fitness model. Sport is mijn leven, ik beoefen bodybuilding en vechtsporten als boksen en taekwondo. Ik ben 4-voudig nederlands kampioen taekwondo heavyweight. Ik ben met mij werk en eigen trainer letterlijk 50 tot 70 uur per week te vinden in de sportschool. Ik leef ervoor en wil nog heel heel erg veel bereiken. In december ben ik van plan mee te doen aaan de sap-cup om een keer wat anders te doen! Het lijk me leuk jullie als sponsor te hebben. Verder onderhoud ik een fitness kanaal op instagram met bijna 6.000 volgers en op facebook 3.000 volgers.

  Groeten Dominique
  Insta domibeast
  Facebook.nl/nick.surquin

 73. Kevin Dominic Kreleger zegt:

  Mijn Naam is Kevin Dominic Kreleger. Ik ben 20 jaar oud 182cm en momenteel weeg ik 100kg(offseason). Volgend jaar zal ik mijn eerste bodybuilding wedstrijd doen, onder de catagorie junioren. Ik ben actief op instagram en streef naar een oldschool fysiek (tijd van Schwarzenegger). Ik ben ervan overtuigd dat ik ver kan komen.
  Facebook: Kevin Dominic Kreleger
  Instagram: @KevinDominic

 74. Michael van Soerland zegt:

  Ik ben Michael, ben nu 19 jaar, dit jaar word ik nog 20.
  Ik ben nu 1 jaar en 8 maanden ongeveer bezig met fitness, ik heb nog nooit langere tijd gestopt, ik ben altijd naar de fitness gegaan soms met meer zin dan andere keren.
  Ik weeg rond de 80 kilo op dit moment en ben 183cm groot.
  Ik streef naar een gewicht van 95 kilo droog (natural).
  Op facebook zit ik in al de grotere groepen met jongeren die bijna in de fitness wonen en ook bijna niks anders kopen dan fitnesskledij.
  Ik heb alles tot nu toe zelf bereikt zonder hulp van externen, nooit iets gekregen van geld voor fitness door ouders, nooit personal training gehad, alles zelf opgezocht en me overal in verdiept om alles zo goed mogelijk te verfijnen voor mezelf.
  Ik zit zelf 6 dagen in de week in de gym en heb dan ook nog aantal cardio dagen die ik dan bovenop krachttraining doe, maar dan buiten.
  Ik ben zelf ook actief in de watersport wereld, vooral windsurfen.
  FB: https://www.facebook.com/Windsrf
  Insta: https://instagram.com/savage911_gaining/

 75. Frejon Abena zegt:

  Mijn naam is Frejon Abena. Ik ben 25 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Mijn passie voor bodybuilding is ontstaan door het per ongeluk ontdekken van de fitnesswereld doordat ik meer kracht en massa wou opbouwen voor mijn vorige passie, kickboksen. Het moment dat ik in de gym was en begon met de simpele oefeningen was ik al verkocht. Deze passie is nu gegroeid naar een serieus doel. Bodybuilden is nu meer dan een doel zelfs, het is mijn leven geworden. Alles wat ik doe, doe ik om mijn droom te bereiken. Alle meal preps en maaltijden, alle trainingen, het werken om deze sport te kunnen bekostigen etc. Nu sinds 3,5 jaar ben ik serieus aan het trainen en wordt ik gecoacht door Mascha Tieken. Ik heb tot nu toe twee wedstrijden gedaan. Mijn eerste was vorig jaar, Enercup. Hier deed ik mee met de +90 klasse en heb deze klasse gewonnen. Mijn tweede wedstrijd was op de Open Rotterdamse. Hier ben ik 4e geworden. Momenteel weeg ik 97 kilo en zit ik op 7% vet. Over 8 weken zal ik weer mee doen met een B wedstrijd, Iron man Iron Maiden, en natuurlijk zal ik mijn weg hiernaartoe posten op mijn social media accounts.

  Waarom ben ik geschikt als sponsor voor bodybuildingkleding.com? Naast dat ik met trots de collectie zal dragen tijdens en buiten mijn workouts om, ben ik van mezelf een persoon die andere mensen kan inspireren en raken met mijn verhaal en talent. Ik wil creëren inspireren en motiveren. Soms ga ik voor die: “Because of you I didn’t give up!” Dat geeft mij dan zo’n goed gevoel! Ik ben altijd opzoek naar mogelijkheden om mijzelf te promoten. Ik post wekelijks filmpjes en foto’s van mijn oefeningen en bijvoorbeeld mijn maaltijden met daarbij de beste motivatie quotes op mijn Facebook en Instagram. Hiermee hoop ik mensen te bereiken die doelen hebben gesteld, en hoop ik ze te inspireren met hetgene wat ik doe. Bodybuilden is meer dan alleen fysiek keihard werken. Een groot gedeelde van wat een bodybuilder doet zin in the mind. Het is mentaal. Juist dit gedeelte van mijzelf breng ik naar buiten. Ik laat zien dat je met de juiste instelling alles kan bereiken. Hard werken en de juiste mindset. Ik ben het levende bewijs daarvan. Misschien dat dit ook een van de redenen is dat mensen zich altijd geïnspireerd voelen door mij.

  Ik ben druk bezig met het uitbreiden van met netwerk, wat ook perfect is voor wanneer ik bodybuildingkleding.com en jullie grote merken als Gorilla Wear, Nebbia en Paragon Fitness zal promoten. De hele dag door ben ik bezig met social media. Daarbij train ik graag met andere mensen en ontdek ik vaak nieuwe gym’s. Een andere gym geeft toch ook weer een andere beleving wanneer ik aan het trainen ben. Uiteindelijk heb je voor elke spiergroep wel ergens een gym met daar mijn favoriete apparaat, haha. Laatst was ik bijvoorbeeld op vakantie in Turkije, waar ik een goeie gym heb kunnen vinden en gelijk kennis gemaakt heb met de eigenaar. Ze waren onder de indruk van mijn fysiek, de eigenaar heeft zelfs een foto van mij en hem samen opgehangen in zijn sportschool. Dit is ook een goede reden om mij in het bodybuildingkleding team te hebben. Door het dragen van de kleding zal niet alleen op mijn social media accounts de promotie te zien zijn, maar ook in de verschillende gym’s waar ik kom.

  Follow my journey!!

  Instagram: frejon_ifbb
  Facebook: ifbb Frejon Abena ifbb & Frejon Abena

 76. BJ Verbruggen zegt:

  Ik ben BJ Verbruggen, 44 jaar en werk als zelfstandig ondernemer in de fitness apparatuur bij bestbuyfitness.be/nl.
  Aanstaande 4 oktober ga ik mijn eerste bodybuilding wedstrijd doen, de enercup.
  Ik doe mee met de masters en de 90+ klasse. Dit doe ik samen met mijn vrouw die de bikini klasse mee gaat doen. Mijn ambitie is om in 2016 bij het NK te staan.

  Ik kom bij enorm veel fitness centra en ken veel mensen in de fitness wereld en kan jullie kleding goed promoten. Daarnaast heb ik een groeiend instagram account (Bjfitnesssolutions) en worden mijn vrouw en ik gecoached door Evelien Nellen (jullie wel bekend) en haar man (nellensports).

  Mijn vrouw (fitoverforty.nl) werkt in een gym, heeft een eigen pt onderneming en schrijft blogs voor een fitness site. Ook schrijft ze reviews voor xxl nutrition. Ik kan dus ook gebruik maken van het netwerk van mijn vrouw. Zij heeft tevens een Facebook account en pagina.

  Ik wil laten zien dat leeftijd niet uit hoeft te maken en je ook boven je 40e nog mee telt. Ik hoop dat jullie er ook zo over denken en ik 1 van jullie gesponsorde atleten wordt.

  Groeten BJ

 77. Raylon Oehlers zegt:

  Instagram: Oehlers_
  Facebook: Raylon Oehlers

  Ik ben Raylon, 23 jaar. Ik ben al 7 jaar bezig met fitness en sinds 3 jaar intensief aan het bodybuilden. Ben van plan om volgend jaar mijn tweede wedstrijd te pakken in de klasse “Classic Bodybuilding”. Daarnaast ben ik zelf personal trainer.

  Waarom ik een goede aanvulling zou zijn? Omdat ik altijd 100% geef. Daarnaast heb ik ervaring met fotoshoot’s en zou mijn physique perfect passen tussen de leuke vrouwelijke (hopelijk toekomstige mede) atleten.

  Met sportieve groet,

  R.Oehlers

 78. Jorick troch zegt:

  Hallo, ik ben jorick 25jaar afkomstig uit zottegem.
  Ik zou heel graag door jullie gepromoot worden het is mijn ultieme droom om het verder te maken in de fitnesswereld. Met name fitnessmodel te worden en daarin ook te maken zoals mijn idolen tavi castro erko jun enz. Ik train nu een goede 6maanden waarvan ik 6 dagen in de week aan krachttraining doe + conditie, ik ga zelfs sinds een goede 2maand naar een sportdiëtist om mij erin nog verder in te helpen en om mijn doelen te behalen. Het is gewoon mijn grote droom om gesponserdd te worden en jullie kleding te dragen en dat ook aan de media te tonen. Ik zelf ben ook nog redelijk veel actief op het sociale netwerk zoals facebook, instagram @joricktroch. Ik hoop dat jullie mijn droom kunnen waarmaken en dat ik het verder kan maken in de fitnesswereld. Alvast bedankt. Mvg jorick troch

 79. David Vogelpoel zegt:

  Hallo mijn naam is David Vogelpoel,

  Ik ben 29 jaar en ben nu 3.5 jaar actief en serieus aan het trainen en goed eten.
  Ik heb altijd me hele leven gesport. Vroeger heb ik hockey en tennis gedaan op hoog niveau maar mede door blessures moest ik hiermee stoppen. Op een gegeven moment ging het net zo goed met mij zowel fysiek als mentaal. Ik woog veels te veel en deed niks meer, en toen ben ik begonnen met fitness en dit heeft mij leven zeker verbeterd, zowel fysiek als mentaal. Sinds ik begonnen ben met trainen heb ik mijn leven nu helemaal op de rails. Ik heb nu 2 wedstrijden gedaan en ga volgend jaar voor mijn 3e wedstrijd als MAP atleet. Mijn grootste doel is om mijzelf te blijven verbeteren en om andere te motiveren. Ik train regelmatig met anderen jongens en meiden om mijn en hun kennis te verbreden.
  Ik probeer mensen te motiveren/inspiren vooral via instagram, maar ook daar buiten in het dagelijkse leven. Iedereen is altijd welkom bij mij voor vragen of om mee te trainen en daar maken ze tegenwoordig ook graag gebruik van ( gelukkig ).
  In het afgelopen jaar heb ik ook een aantal mensen geholpen om hun leven weer op de rails te krijgen door gezonder te leven en meer te trainen waardoor ze een beter en gezonder gewicht/leven hebben nu, en daar ben ik best wel trots op.
  Ik ben bijna wel elke dag in de gym te vinden en gezond en gevarieerd eten vind ik erg belangrijk.
  Ik ben te volgen op Facebook: David Vogelpoel en op Instagram als: munasinha.
  Ik hoef denk ik niet te zeggen hoe gaaf het is om door jullie gesponsord te worden, maar toch zeg ik het. Het lijkt mij echt super gaaf om door jullie gesponsord te worden en in jullie team te zitten!!!!
  Bedankt voor deze kans.

  Met vriendelijke groet,

  David Vogelpoel

 80. Jordy den Hoed zegt:

  Goede avond bodybuildingkleding.com,

  Als eerst stel ik mezelf graag even aan jullie voor, Mijn naam is Jordy den Hoed 28 jaar en kom uit Den Haag en uiteraard ligt mijn passie in de sportwereld bij bodybuilding .
  Ik ben al een lange tijd op weg om mij zelf keer op keer te verbeteren en dus ook bezig met wedstrijden.
  Mijn eerste wedstrijd gedraaid in 2011 de N.AC en daar een 3e plek behaald in de classicbodybuilding , kort daarna de Flexcup van classic bodybuilding naar de bodybuilding klasse daar een 5e plek behaald vanwege de te grote omschakeling en kwam dus massa te kort.
  Met opgeheven hoofd en vol trots wist ik waar ik aan moest gaan werken en dat gebeurde dus ook tot kort daarna ik een ernstig bedrijfs ongeval kreeg waardoor het voor mij even op hield, en mijn doel aan mijn ogen voorbij ging.
  Ik heb mijn sport 2 jaar opzij moeten zetten ivm met revalidatie en het rust geven van het lichaam.
  Tot dat ik in september 2014 besloot om weer een wedstrijd te gaan draaien en dus er weer volop tegen aan ging en met een opgeven hoofd een 3e plek behaalde op de open limburgse in de klasse classicbodybuilding en me gekwalificeerd tot B atleet.
  Dit heeft mij alleen nog maar sterker gemaakt en mij nog meer motivatie gegeven om voor die 1ste plek te gaan op de OR in 2016.
  In de periode dat ik de sport weer volledig heb opgepakt heb ik al twee ondernemers die in mij geloven en dus een sponsor contract mee heb afgesloten dat is het upcoming bedrijf Flavorking en voormalig Fitbakkerij nu genaamd Fuelyourbody voor mijn meal preps .
  Aankomende maand ga ik met fuelyourbody van start.
  En nu ik jullie voorbij zie komen met dit geweldige bericht dat jullie opzoek zijn naar 3 nieuwe atleten kon ik het niet laten om hier gelijk op te reageren.
  Dit zou uiteraard een perfecte aanvulling zijn voor mij en misschien ook wel voor jullie zoals ik jullie site , bedrijf zou promoten via social media en ook in het dagelijkse leven zowel in als buiten de sportschool.
  Eventueel kan er contact opgenomen worden met mijn sponsors om informatie uit te wisselen wat ik al voor hun betekend heb, zo dat jullie misschien een beter beeld krijgen wat ik eventueel voor jullie als onderneming kan betekenen.

  Ook kunne jullie genoeg fotos en of informatie vinden op mijn instagram en Facebook account.
  Ik ben te volgen via instagram op http://www.instragram.com/Jorphyiq
  en op facebook via http://www.facebook.com/Jorphysiq

  ik hoop jullie genoeg te hebben geïnformeerd en hoop op een wederzijdse samen werking

  grtz Jordy den Hoed

 81. Jordy den hoed zegt:

  Goede avond bodybuildingkleding.com,

  Als eerst stel ik mezelf graag even aan jullie voor, Mijn naam is Jordy den Hoed 28 jaar en kom uit Den Haag en uiteraard ligt mijn passie in de sportwereld bij bodybuilding .
  Ik ben al een lange tijd op weg om mij zelf keer op keer te verbeteren en dus ook bezig met wedstrijden.
  Mijn eerste wedstrijd gedraaid in 2011 de N.AC en daar een 3e plek behaald in de classicbodybuilding , kort daarna de Flexcup van classic bodybuilding naar de bodybuilding klasse daar een 5e plek behaald vanwege de te grote omschakeling en kwam dus massa te kort.
  Met opgeheven hoofd en vol trots wist ik waar ik aan moest gaan werken en dat gebeurde dus ook tot kort daarna ik een ernstig bedrijfs ongeval kreeg waardoor het voor mij even op hield, en mijn doel aan mijn ogen voorbij ging.
  Ik heb mijn sport 2 jaar opzij moeten zetten ivm met revalidatie en het rust geven van het lichaam.
  Tot dat ik in september 2014 besloot om weer een wedstrijd te gaan draaien en dus er weer volop tegen aan ging en met een opgeven hoofd een 3e plek behaalde op de open limburgse in de klasse classicbodybuilding en me gekwalificeerd tot B atleet.
  Dit heeft mij alleen nog maar sterker gemaakt en mij nog meer motivatie gegeven om voor die 1ste plek te gaan op de OR in 2016.
  In de periode dat ik de sport weer volledig heb opgepakt heb ik al twee ondernemers die in mij geloven en dus een sponsor contract mee heb afgesloten dat is het upcoming bedrijf Flavorking en voormalig Fitbakkerij nu genaamd Fuelyourbody voor mijn meal preps .
  Aankomende maand ga ik met fuelyourbody van start.
  En nu ik jullie voorbij zie komen met dit geweldige bericht dat jullie opzoek zijn naar 3 nieuwe atleten kon ik het niet laten om hier gelijk op te reageren.
  Dit zou uiteraard een perfecte aanvulling zijn voor mij en misschien ook wel voor jullie zoals ik jullie site , bedrijf zou promoten via social media en ook in het dagelijkse leven zowel in als buiten de sportschool.
  Eventueel kan er contact opgenomen worden met mijn sponsors om informatie uit te wisselen wat ik al voor hun betekend heb, zo dat jullie misschien een beter beeld krijgen wat ik eventueel voor jullie als onderneming kan betekenen.

  Ook kunne jullie genoeg fotos en of informatie vinden op mijn instagram en Facebook account.
  Ik ben te volgen via instagram op http://www.instragram.com/Jorphyiq
  en op facebook via http://www.facebook.com/Jorphysiq

  ik hoop jullie genoeg te hebben geïnformeerd en hoop op een wederzijdse samen werking

  mvg

  Jordy den Hoed

 82. Faïz Mansabdar zegt:

  Hallo mijn naam is Faïz Mansabdar.
  Mijn woon plaats is Zoetermeer.
  Ik ben 16 jaar oud en ben nu 1,5 jaar serieus bezig met trainen en goed eten.
  Ik sport heel me leven al en ik zou er graag later iets mee willen bereiken.
  Ik heb onder anderen Voetbal, tennis, judo, en zwemmen op hoog niveau (tennis niet).
  Waar ik me nu bezig mee hou is fitness en daarbuiten maak ik voeding/training schema’s.
  Ik ben vaak actief op social media vooral op Instagram, waar ik rond de 1000 volgers op heb in een korte tijd.
  Ik was ook erg bezig met twitter maar nu de meeste jongeren niet meer op twitter zitten ben ik ook overgestapt om mensen via instagram en snapchat wat nu veel word gebruikt te bereiken en me lichaams evaluatie te delen.
  Ik krijg best veel goeie reacties erop vindt ik zelf.
  Ik zit nu in mijn examen jaar ik ben van plan om natuurlijk door te studeren, ik wil als vervolg opleiden sport en bewegen doen.
  waarom ik me zelf opgeef?
  Omdat ik denk dat ik wat in de toekomst voor jullie kan betekenen en jullie voor mij.
  Omdat ik zelf nog jong ben kan ik mensen van me eigen leeftijd erg motiveren om te doen wat ik doe.
  Meeste mensen beginnen ook op hun 16e met fitness en zijn er al bereid om geld voor hun hobby uittegeven
  Instagram is: Saiyanfaisal
  Snapchat: Faisalbawz (wordt later aangepast)

  Ik zou het echt te gek vinden om in jullie team te zitten ookal ben ik nog erg jong vergeleken met de andere mensen die erin zitten en zichzelf hebben opgegeven om gesponsord te worden.

  Met vriendelijke groet,
  Faïz Mansabdar
  🙂

 83. brian veenbergen zegt:

  Sinds vorig jaar in de wereld van het wedstrijd bodybuilden beland dankzij de flexcup. Dit jaar neem ik deel aan de enercup en ben van plan in de toekomst verder hoger en meer in de bodybuild wereld aanwezig te zijn en te komen. Daarom is het voor mij zeer belangrijk om mijn lichaam goed in shape te houden. Ik denk dat ik daarom een goede aanwinst zou zijn voor jullie team. Ik werk zelf in een sportschool waar ik ook train en train bij nog een andere sportschool waar ik voorheen gewerkt heb. Hier kan ik de kleding dan ook promoten en er zo voor proberen te zorgen dat jullie meer verkoop krijgen. Met vriendelijke groet brian

 84. Erik Stobbe zegt:

  Mijn dagelijks werk is als personal trainer bij Basic Fit in Amersfoort alwaar ik natuurlijk veel sporters ontmoet en begeleid, ik kan daar op een leuke manier jullie kledinglijn promoten. Daarnaast doe ik zelf actief aan wedstrijden (1e Masters C-klasse Walthers Open juni 2015) en nu in voorbereiding voor 18/10 Walthers Open en WBBF 25/10 Maastricht. Het lijkt me erg leuk jullie team aan te vullen. Op mijn Facebook pagina (Erik Stobbe) post ik regelmatig trainingen van klanten en ook eigen trainingen waardoor jullie kledinglijn nog meer onder de aandacht kan brengen.

 85. Yoeri van Dommelen zegt:

  Mijn naam is Yoeri van Dommelen 25 jaar oud en nu 5 jaar actief in bodybuilding. Wonend in de omgeving Rotterdam .Weet nog als de dag van gisteren hoe het voor mij begon. Een heerlijke dikkerd waarbij een collega zei “zie je die daar zo ben je ook over 20 jaar” , Het beeld van een proces operator zittend achter je computer met je dikke pens( ik was al aardig op weg met me 107 kg en ruim 25% vet en spieren had ik niet werd ik moe van om te krijgen). Nou dat beeld zich ik me niet voor me, en melde me aan bij de plaatselijke sportschool. Na 2 jaar maar wat doen eigenlijk kwam via de sportschool in contact met de lokale mannen die wedstrijden draaide. Die hebben me op weg geholpen ik had geen idee op dat moment wat goed eten en logisch trainen was.Waarbij ik in janauri 2014 me zelf het doel stelde ik wil een wedstrijd draaien. Deze heb ik dan ook gedaan en wel gelijk de flexcup 2014 in een van de grootste line ups van de classic bodybuilding. een 10 plaats van de 16 was ik voor een eerste wedstijd te vreden. geleerd van het laden het depleten enz. De planning is nu 2016 weer het podium op verbetert en wel en meestrijdend voor de plaatsen boven in. Verder bezoek ik de meeste wedstrijden , en ben ik vertegenwoordiger van daily lift superfoods waar we op meerdere beursen ook staan(tevens een eigen pagina ervoor) .
  Doordat ik zelf als propje ben begonnen help ik mensen nu op weg , door voeding schema’s en training schema’s te maken en zo hun ook het ongelooflijke gevoel van veranderen te geven wat ik ook heb mee gemaakt.

  Middels instagram https://instagram.com/yoeri_yvd/
  https://www.facebook.com/Yoerivd

  Ben ik actief op social media en zou ik met alle plezier bodybuildingkleding willen promoten
  Ik denk dat ik een mooi uithang bord voor bodybuildingkleding kan zijn aangezien ik ook nog 5 dagen in de week aan de ijzers hang tussen door me boodschappen doe en dat altijd in me traings kleidng doe, komt altijd goed uit kwa timing met eten.

  Hoop van jullie te horen

  M.v.g.

  Yoeri van Dommelen

 86. Paul zegt:

  Hallo Bodybuildingkleding.com.

  Bij deze meld ik mij aan als belangstellende voor jullie sponsorship. Als “iets oudere jongere” (55 😉 kom ik al jaren (en ook nog altijd dagelijks) in de sportschool en speel daarnaast ook thuis nog dagelijks in mijn homegym. Fitness/bodybuilding kan dan ook als een integraal onderdeel van mijn leven worden beschouwd. Met mijn afwijkende leeftijd kan ik een aanvulling zijn op de massa omdat ik daarmee “stand out in the crowd”. Daarnaast kan ik een stimulans (of een voorbeeld misschien?) zijn voor de jongere generaties.

  Daarnaast ben ik ook nog als fotograaf actief in de fitness/bodybuilding wereld en heb daardoor een groot netwerk van contacten. Omdat deze activiteiten ook voornamelijk via de wereld van de sociale netwerken verloopt ben ik dan ook vanzelfsprekend druk hier. Deze activiteiten zijn dan ook eenvoudig te combineren met promotie van jullie business.

  Maar uiteraard heb ik ook snel een hele nieuwe collectie van kleding nodig! 😉

  Groeten, Paul.
  fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004850745567
  fb: https://www.facebook.com/pages/Yellowpaul-Photography/1474401239485646?fref=ts
  ig: https://instagram.com/paulatigra/

 87. geedee69_ifbb zegt:

  hey,
  het lijkt me super een ambassador te mogen worden vr jullie merk,top kledij en top kwaliteit verdient dan ook een top athleet 😉
  ik ben veel op sociale media aanwezig insta:geedee69_IFBB,fb:geoff daelman,athletenpagina fb:https://www.facebook.com/pages/Geoff-daelman-ifbb-mens-physique-athlete/1509448175973947
  ik ben ook actief als athleet in mensphysique klasse en ken heel velen in het wereldje van….
  dus denk ik de perfecte aanwinst te zijn.
  grts geoff

 88. Ron zegt:

  Hey, nou hier een motivatie om lid te worden van de 5 mannelijke atleten.
  Zal niet makkelijk worden voor me.
  Om gelijk met het slechte nieuws te komen, ik ben 52 jaar oud. Hallo hallo ben je er nog, mooi.
  Ik ben 52 jaar oud en op mijn 48ste begonnen met bodybuilding.
  Omdat bodybuilding niet alleen ijzer verplaatsen is kwam ik vroeg in aanraking met iemand die me er meer over kon leren. Ray Simon heeft me in een paar jaar tijd geleerd wat ik moet doen hoe ik het moet doen en vooral wat voeding met je doet.
  Het is gelukt om in 14 maanden tijd van +35% bierbuik en al naar 6-8% podium klaar te stomen.
  De YBF op mijn 50ste en een tweede plek. Maar bovenal de weg die ik heb afgelegd, was grandioos.
  Je weet nu waar ik vandaan kom en wat deze ouwe gedaan heeft.
  Ik kom overigens uit Den Helder. Op de sportscholen waar ik train zijn nu velen die mij vragen om advies.
  Omdat ik veel heb ingelezen / bestudeerd en omdat ik veel van Ray heb geleerd lukt het me om goed advies te geven.
  Ik begeleidt overigens niemand, als je mijn vrouw niet meerekent.

  Wat kan ik jullie nu bieden? Ik kom regelmatig in de sportschool, BigGym Den Helder, BodyFit Den Helder, Sportscholen van de Marine, BasicFit Alkmaar, KeepFit Breda.
  Ik ben actief op Instagram en Facebook en heb daar een aparte atleten page geopend. Op die manier houdt ik het BB buiten de grote groep mensen die me volgen op FB. Geïnteresseerden volgen me op die atletenpage.

  Ik hoop dat jullie serieus naar mijn motivatie kijken. Wat ga ik in de toekomst doen?
  Ik ben aan het trainen voor een WBBF wedstrijd rond oktober 2016.
  Daarna zie ik wel weer. Ik bezoek ook enkele wedstrijden waar kennissen die aan meedoen.
  Het zou goed zijn om je afzetgebied te verruimen door een oudje in jullie midden te zetten.
  Met haalbare doelen. Mijn leeftijd straalt ook vertrouwen uit, althans dat zie ik om me heen en dat is ook wat de meeste tegen mij zeggen als ik erom vraag.

  Oja nog even de verschillende url’s
  Via instragram: https://instagram.com/bigwheelsron/
  Facebook algemeen: https://www.facebook.com/Ron501
  Facebook atletenpage: https://www.facebook.com/pages/Ron-Oldie-van-Biezen/1484710408410964

  Ik hoop iets positiefs te horen. Succes met de zoektocht.
  En mocht je mij overslaan dan gaan de felicitaties uit naar de gekozen mannen.

  Ron

 89. P.santos zegt:

  Mijn naam is Pedro, 21 jaar oud en ik fitness nu iets minder als 3jaar .

  De reden waarom ik ben begonnen met fitnessen is een must geweest voor mij dat mijn leven zou moeten kunnen veranderen.

  Ik heb een ernstig ongeluk gehad waarbij ik veel lichaamsdelen gebroken heb gehad en een tijd in coma heb gelegen.

  Ik kreeg te horen dat ik geluk heb gehad dat ik het heb overleefd en dat als ik dit zo zou willen blijven doen zoals ik vroeger deed, ik in beweging moest blijven omdat mijn pezen etc. Niet meer goed werkte na mijn ongeluk.

  Ik heb in totale iets meer als een half jaar stil gestaan, omdat ik niks meer kon doen.

  Sndstoen ben ik naar een fysiotherpeut gestuurd en deze heeft mij uitgelegd hoe ik moest fitnessen en welke bewegingen ik moest doen en hoe ik ze moest uitvoeren ..

  Ik begon naar de gym te gaan (waar ik een hekel aan had) 3 dagen per week. Ik kwam daar binnen en met moeite begon ik de dingetjes te doen die mijn fysio mij verteld had ..

  Ik zag al die grote jongens ook in de sportschool en zag alle aandacht die ze kregen van meiden en jongens die rondliepen daar. Dat wilde ik ook hebben.

  Ik was namelijk 62 kg 4.7% bodyfat 1.80 meter.. Heel mager.
  Ik heb altijd een vetmeting gedaan om de zoveel tijd om te kijken hoe goed ik vooruit aan het gaan was.

  Een paar maanden tot een jaar later toen dat ik de resultaten begon op te merken begon ik er meer plezier in te krijgen waardoor ik uiteindelijk voor mezelf ben gaan zoeken op internet hoe ik moest eten en trainen . Wat supplementen waren en welke ik moest gebruiken.

  Ik ben sindstoen alles gaan geven en heb mezelf er 100% in gefocust .

  Mensen beginnen goede resultaten bij mij op te merken waardoor ze naar me toe kwamen om te vragen wat ik gebruikte .. Ik heb met veel mensen gesport waardoor ik een motivatiepunt ben geworden voor vele om me heen.

  Ik ben nu 21 jaar weeg 78 kg en heb een vp van ongeveer 7-8% en motiveer niet alleen vrienden maar tegenwoordig ook mensen die me in de sportschool zien .

  Ik deel ook voedingsschemas en trainingsschemas met mensen die daar behoefte aan hebben, deze maak ik zelf.

  Ik droom al heel lang van een sponsoring…
  Fitness is waar ik voor leef nu.. het is veranderd van een revalidatie naar mijn levensstijl .

  En deze droom zal ik ook waar maken.

  Instagram.com/p.Santos994

 90. Jason van Altena zegt:

  Ik ben Jason,

  Ben 24 jaar oud en woon in Herveld. Ik beschik thuis over een home gym waar ik bijna elke dag bezig ben. Ik houd er van om mensen te motiveren om ook te gaan sporten in welke vorm dan ook. Daarnaast ben ik ook voetbal jeugdtrainer en werkzaam als software engineer.

  Het lijkt me een mooie ervaring om mee te maken wat een sponsoring inhoud. Sinds ik begin dit jaar op de Fibo ben geweest lijkt me het een mooie ervaring om daar ooit ook een keer te staan. Ik heb op dit moment geen plannen om ooit een wedstrijd te doen en train puur voor mijzelf, om te ondervinden wat bepaalde voeding en training met je lichaam doet. Hoe kan je het beste uit je lichaam halen.

  Waarom ik een goede aanvulling zou zijn: ik ben zeer gemotiveerd in de sportschool en plaats regelmatig updates op instagram van mijn training en progressie. Daarnaast ben ik ook actief als jeugdtrainer waardoor ik al ervaring heb met het motiveren van mensen tijdens het sporten.

  FB: https://www.facebook.com/JvA91
  Insta: https://instagram.com/jva91/

 91. Ricardo de jong zegt:

  Instagram @rico8255
  Facebook Rico de jong

  Goede dag ik ben rico het lijkt mij heel leuk om deel uit te maken van jullie team en jullie te promoten ik train sins me 16a21 fitness gedaan en ben toen bodybuilding gaan door van me 21 tot 28 met voeding schema’s training schema’s en coach bodybuilding is echt me lust en me leven en zou graag als vele graag door willen breken en het lijkt mij echt geweldig om na deze jaren en sponsor te hebben en deel uit te zijn van een team nog meer mooie poduim plekken te bereiken en meer mvg rico de jong

 92. Frensesco zegt:

  Facebook: Frensesco Hindriks.

  Ik ben 17jaar oud train al vanaf mijn 15e en mijn doel is om S.A.P Cup 2016 te deelnemen.
  Motivatie? Jazeker! Ik ga niet uit, Drink geen alcohol, en lig elke avond netjes om 10uur in bed zodat ik voldoende rust krijg. De reden waarom ik denk dat ik gesponserd moet worden is omdat mensen je groei en prestatie’s willen zien, En juist op deze leeftijd kun je nieuwelingen en leeftijds genoten xtra motiveren! En de belangrijkste reden is natuurlijk omdat jullie mooie kleding verkopen (; Het zou een hele eer zijn als jullie mij een kans geven om me tebewijzen, En dat zal ik zeker doen!

  Sportieve Groet Frensesco Hindriks.

 93. Vince Gertsen zegt:

  Instagram @vince_gertsen
  Facebook: Vince Gertsen

  Beste bodybuildingkleding,

  Ten eerste wil ik zeggen dat Ik het een onwijze leuke actie vind hoe jullie nieuwe atleten zoeken!

  Ik zal mij eerst even voorstellen:
  Mijn naam is Vince Gertsen, ik ben 23 jaar oud en ben nu zo ongeveer 4 jaar bezig met fitness.

  Voor mijn ‘fitness carrière’ heb ik karate gedaan op internationaal niveau. Toen ik daar een rugblessure kreeg begon ik met fitness.

  Wat eerst 1 keer in de week was werd al snel 3/4 keer in de week.

  Door mijn basis maakte ik in het begin grote stappen wat andere in de gym ook zagen en toen deze mensen benieuwd waren wat mijn voedingsschema en trainingsschema waren raakte ik nog meer gemotiveerd (lees: verslaafd!)

  Na 2.5 jaar op eigen initiatief te trainen vond ik het tijd om een stapje hoger te gaan: Ik ging op zoek naar een coach! Toen ik die had gevonden begonnen mijn interesses en passie voor bodybuilding.
  Daarnaast begon ik toen pas echt te leren over training en voeding!

  Mijn progressie bleef doorgaan en ik begon met een instagram account om zo mijn progressie te blijven zien en andere te kunnen motiveren en natuurlijk te discussiëren over deze mooie sport!

  Nog altijd ben ik na deze 4 jaar onwijs gemotiveerd en hongerig naar meer. De overstap dit jaar van Men’s Athletic Physique naar Classic Bodybuilding is daar het perfecte voorbeeld van!

  Op dit moment ben ik na 7 wedstrijden in 1 jaar even wat rustiger aan gaan doen, maar nog altijd keihard aan het knallen om volgend jaar mijn debuut te maken!

  Na dit stukje over mij, wil ik jullie vertellen waarom ik de kandidaat ben waar jullie naar zoeken:

  Ik ben energiek en spontaan, ik motiveer anderen graag en daarnaast komt mijn ervaring met shoots (zie Facebook en Instagram) waarschijnlijk van pas. Daarnaast ben ik als wedstrijd atleet ook op de hoogte van poseren en niet camera of mensenschuw.
  Ook heb ik een groot bereik op social media, voornamelijk mensen binnen de fitness wereld en dit kan mooi aansluiten op de doelgroep die jullie willen aanspreken!

  Ik hoop jullie genoeg geïnformeerd te hebben met deze lap tekst en ik zie graag jullie antwoord tegemoet!

  Met sportieve groet,

  Vince Gertsen

 94. Keppens Aaron zegt:

  Beste,

  De reden waarom ik wil mee doen aan deze wedstrijd is voor eindelijk een vanuit mn donker hoekje te komen in mijn eigen fitness. Het is een privé fitness van mij en kennissen. Dus er is weinig kans om er mee buiten te komen. Mijn studies zijn fitness begeleider dus tis niet dat ik er niets van ken ;). kheb nog nooit meegedaan aan een wedstrijd al zou ik dat wel willen doen.
  ik train al 4.5 jaar. ik zie er niet uit zoals de meeste fitnessers. ik ben 1.90m weeg 85kg en sta op 6-7% vet.
  Ik zie er uit als een metalhead/viking 😛 (zeer lang haar + baard, geen rug haar en niet al te veel borst haar zoals het moet zijn. Natuurlijk tekst zegt niets wat foto’s tonen.

  Ik hoop dat jullie geinteresseerd zijn en mij terug contacteren.
  Groetjes, Aaron

 95. Michael van Eck zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is Michael van Eck en ik ben 26 jaar oud. Ik ben sinds 3,5 jaar intensief bezig met fitness. Ik train zo’n 5 keer per week waaronder 1 keer met mijn coach. Dit doe ik bij Fox Gym in Rotterdam, wat mij Fox Gym Atlete maakt.

  Momenteel zit ik in mijn prep voor de Enercup 2015. De laatste 4 weken zijn van start gegaan naar mijn weg naar de eerste plaats. Daarna wil ik graag mee gaan doen in race van Iron Man. Ik heb de ambitie om verder te gaan en het lijkt me een erg leuk om deze ervaring en samenwerking samen met jullie te delen.

  Social Media is 1 van de gebieden waar ik mij sinds kort erg voor interesseer. Mijn vriendin studeert momenteel bedrijfscommunicatie en is erg handig met Instagram en Facebook. Zij zal deze 2 kanalen voor mij gaan onderhouden met foto’s en filmpjes van mijn eten en mijn trainingen in de gym. Hier kan ik dan ook mooi jullie kleding promoten! Ik kijk er erg naar uit om onze samenwerking aan te gaan en ik denk wij een goed team vormen.

  Mijn Facebook pagina is: https://www.facebook.com/michael.vaneck?fref=ts
  Mijn Instagram gebruikersnaam: micha3l_89 of de link: https://instagram.com/micha3l_89/

  Ik hoop snel van jullie te horen!

  Met sportieve enthousiaste groeten,
  Michael van Eck

 96. Dieter Engels zegt:

  Hierbij stel ik me graag kandidaat om jullie kledij te promoten. Zo wil
  ik ook het naturel bodybuilding en gewone fitnessers aantonen dat het
  puur ook kan. Dit zal ook jullie product en markt nog een betere naam geven/
  krijgen.
  Ik doe tevens ook mee aan competitie wedstrijden o.a IFBB 2015 en
  volgend jaar aan de nieuwe federatie Naturel Bond.
  Ik post ook regelmatig foto’s van mn progressie in die afgelopen maanden en deze zijn toch geliefd op het net.
  Mvg Dieter Engels

  Stay Clean stay real

  je kan mij volgen en bekijken op onderstaande sites!!

  FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009651843315

  Instagram: Engels.Dieter

 97. Jordy van der Veen zegt:

  Mijn motivatie:

  Ik ben opgegroeid met vechtsport en heb dit eigenlijk altijd fanatiek gedaan tot me 17e. Totdat ik dat een zwaar afgetraind fitnessmodel zag staan in een blad en bedacht, ik wil zoals hem zijn! Niet wetende hoe, begon ik te trainen en te trainen maar kreeg weinig resultaat. Ik was niet bekend in voeding en ging op zoek naar hulp. Een maat van mij Frank Den Blanken heeft mij vanaf mij start begeleid met voeding en training. Frank is een personal trainer en een vriend! Ik kwam dagelijks aan ze kop zeuren over meer info en info. Hij heeft er voor gezorgd dat ik vanaf mijn start gewicht (60 kg) naar 85 kg ben gegaan! Mijn doel is daarom ook om mensen te inspireren dat alles mogelijk is! Never give up And Stay focused!

  Insta: jorrdy_vdv
  Facebook: Jordy van der veen

 98. Kenny zegt:

  Mijn naam is Kenny,

  20 jaar oud, 3 en half jaar in deze wereld.
  De reden waardoor ik begonnen ben om mij hierin te verdiepen is omdat ik onzeker en niet tevreden met mijn lichaam was. ik had 3 redenen om te beginnen met deze sport. 1: dag in dag uit werd me verteld dat ik niks zou bereiken hiermee. mijn motivatie was dus dat ik die personen het tegenovergestelde ging laten zien. en bewijzen dat ik er wel iets mee zou bereiken. 2: ik had een pectus excavatum aandoening. wat inhoud dat mijn borstkas een deuk heeft en ik had de optie om te beginnen met trainen of een operatie doen. en 3: ik wilde mentaal als fysiek verbeteren in elk punt dat ik maar kon bedenken. nu 3 en half jaar later ben ik nog steeds elke dag actief bezig met wat nu een passie geworden is. ik ben nu van 51kg 1,74(17jaar) naar 74kg 1,79 (20jaar) en dit is pas net het begin. ik train 6 keer per week met minimaal ander half uur per training. daarnaast koop ik meer gym kleding dan normale kleding.
  mijn motivatie voor bodybuildkleding als sponsor te noemen.

  Mijn doel voor de komende jaren is me meer te branden binnen de fitness wereld en mensen motiveren om zelf hun fysiek maar ook mentaal te verbeteren. Mijn passie te kunnen delen met de rest van de wereld en daarbij jullie sportkleding te promoten. Ik denk dat ik een aanwinst voor jullie team kan zijn omdat ik kan laten zien aan de mensen dat je met een doel en een droom alles kunt bereiken in je leven. Ik ga de komende jaren bouwen naar een kwalitatief beter fysiek en een grotere bouw en het zou een goede eerste start zijn om dat in jullie kleding te mogen doen.

  Ik ben actief op http://www.instagram.com/kennyhueting_

  en https://www.facebook.com/kenny.hueting

  “The greatest pleasure in my life is doing what people say i can’t do and proving them the opposite”.

  met sportieve groet,

  Kenny Hueting

 99. Tim zegt:

  Mijn naam is Tim en ben 20 jaar.

  Op dit moment bezig aan het preppen voor mijn eerste Men’s fysique competitie. hierbij hou ik een soort blog bij via Instagram.

  Op dit moment ga ik beginnen aan mijn 3e jaar met serieus trainen, Begon als klein dik mannetje van 75kg en raak op dit moment de 100kg al aan. Ben daarom ook onwijs gemotiveerd om mijn volgende doel te halen; namelijk, Wedstrijd klaar zijn voor mijn competitie.
  Het moet de bedoeling worden dat ik over een paar maanden rond de 85kg zit, en dan KURK droog. Tijdens deze “Journey”ga ik alles bloggen en posten over hoe mijn road to the stage and succes mij af gaat. Zou daarom ONWIJS dankbaar zijn als ik jullie zou mogen representeren, zeker omdat ik weet dat ik veel volgers zal gaan krijgen hierdoor.

  “Be proud but never satisfied” is een van de motto’s waarbij ik zweer. ik neem nooit genoeg met mijzelf en zal daarom altijd streven naar het beste. Zo dus ook een van jullie Reps worden!

  Met sportieve groet,

  Tim Goudswaard.

  Te volgen op:
  Facebook: https://www.facebook.com/timmtje
  Instagram: https://instagram.com/brofessor_tmg/

 100. Donny hemerik zegt:

  Hallo,
  Ik zal me even voorstellen ik ben Donny hemerik 21 jaar , ik train nu bijna 4 jaar en bodybuilding is niet alleen een deel van me leven het is me leven zoals ze zeggen it is à lifestyle, ik zal binnenkort ook deelnemen aan me eerste wedstrijd de enercup in de junioren klassen , ik zou graag jullie merknaam promoten en mij bij jullie team aansluiten.
  Hier nog even wat informatie jullie kunnen mij vinden op Facebook als Donny Hemerik , en op instagram donnyhemerik93 , ik hoor het wel 😉

 101. Mike van der Vecht zegt:

  Mijn naam is Mike van der Vecht, 29 jaar oud.

  Ik ben al jaren actief in de fitness en was vroeg al in de sportschool te vinden destijds voor het betaalde voetbal bij Ajax en om mijn conditie op pijl te houden voor de autosport. De laatste 2,5 jaar ben ik serieus met fitness en bodybuilding bezig en ben ik 6 dagen per week in de sportschool te vinden. In deze periode heb ik goede progressie geboekt en ben ik vanaf 65 kg naar 85 kg spiermassa gegroeid. Tegenwoordig onder de professionele begeleiding van Nellen Sports en voor de zomer droog getraind vanaf 85 kg naar 78 kg met 9% vetpercentage. Nu ben ik weer begonnen het met opbouwen van nog meer spiermassa, wat mij goed af gaat.

  Naast het promoten van bodybuilding kleding op sociale media als instagram (waar ik reeds een groot bereik heb) en facebook, zou ik jullie kunnen promoten in de autosport en dus ook tv publiciteit. Naast mijn levensstijl in bodybuilding ben ik een actieve autocoureur met ook een groot netwerk in deze branche. Ik zou het super vinden als jullie mij willen sponsoren en ik jullie kan helpen meer publiciteit te verkrijgen!

  Neem een kijkje op mijn sociale media om meer over mij te weten te komen:
  Instagram: mike_van_der_vecht
  Fb: Mike van der Vecht

 102. Ryan Oosterling zegt:

  Mijn naam is Ryan Oosterling.

  Ik ben al 4,5 jaar bezig met sporten. En ik ben begonnen met fitness, nadat ik was gestopt met tennissen. Ik ben namelijk altijd al sportief geweest en toen ik was gestopt met tennissen, mistte ik wat waar ik mijn energie kwijt kon raken.
  In die 4,5 jaar heb ik wel veel geleerd met het fitnessen. Hoe je moet poseren, trainen & voeding. En wat ook heel belangrijk is, is dat je geduld moet hebben om je doelen te verwezenlijken.
  Ik haal mijn motivatie van andere sporters/bodybuilders die ook zo gemotiveerd zijn en die er goed uit zien. Dit gebruik ik om zelf hiernaartoe te streven en hierdoor mijn doelen te behalen.
  Zelf heb ik ook vrienden en vriendinnen getraind, zodat ze een goede basis hebben en van hieruit verder kunnen trainen. Ik heb mijn denkwijze over fitness gevormd, doordat ik in het begin en nu nog steeds mensen vraag om mee te trainen. Dit zijn niet zomaar mensen die ik vraag, maar dit zijn sporters die op een andere manier trainen en dat ik hiervan kan leren en dit eventueel kan toepassen in mijn manier van trainen.
  Wat mij ook trots maakt, is dat ik vrienden van mij motiveer om ook te gaan trainen of om door te gaan. En dit is ook waar je het voor doet, om anderen te motiveren en voor hun een voorbeeld te zijn.

  Social media:
  https://www.facebook.com/MyLifeRyan
  https://instagram.com/rioryano

 103. Mark Heijmans zegt:

  Beste,

  Mijn naam is Mark Heijmans, 24 jaar en woonachtig in Rosmalen.

  Via Facebook ben ik uw oproep naar mannelijke modellen tegen het lijf gelopen en zou hier graag via deze weg op willen reageren.

  In het dagelijkse leven ben ik een HBO student commerciële economie en verkoper bij een commercieel bedrijf. Daarnaast ben ik intensief aan het trainen (naturel) om in de loop van dit jaar mee te kunnen doen aan een wedstrijd Men’s physique.

  Een paar jaar geleden ben ik na het overlijden van mijn opa voor een inloophuis met kanker van Nederland naar Spanje gaan hardlopen en wielrennen. Na 9 maanden te hebben getraind voor deze tocht, vaak wel twee per dag, was de afronding hiervan een mijlpaal in mijn leven. Ondanks dat school vrij snel na het afronden van dit project weer begon, had ik het gevoel alsof ik iets miste. Ik miste de fysieke inspanning en de focus om ergens naar een doel toe te werken.

  Omdat ik al veel aan krachtsport deed en omdat dit voor mij het beste was te combineren met het dagelijkse leven, heb ik toen besloten me te gaan focussen op fitness. Samen met een personal trainer heb ik gekeken naar de mogelijkheden om een doel te koppelen aan het fitness en dit is een wedstrijd van men’s physique geworden. Deze zelfde trainer staat me nu bij in de voorbereidingen naar deze wedstrijd toe maar iedere positieve bijdrage/ toevoeging hieraan zou natuurlijk van harte welkom zijn.

  Ik ben er van overtuigd dat ik een goed visite kaartje zou zijn voor uw bedrijf omdat:
  – Ik allereerst een spontane gast ben met een sociale instelling
  – Ik ben betrouwbaar en representatief
  – Ik doe wat ik zeg en een no- nonsense instelling heb
  -Mijn commerciële achtergrond u en mij het voordeel geeft dat ik mezelf op de juiste wijze weet te profileren naar uw doelgroep
  – Met het oog op mijn Men’s Physique wedstrijd we wellicht meer voor elkaar zouden kunnen betekenen dan ieder andere sollicitant

  Ik zal beslist niet de meest actieve sollicitant op Social Media zijn die op uw post heeft gereageerd maar ben wel bereid om hier pro-actief mee aan de slag te gaan om op deze manier uw bedrijf/ merk online te promoten. Daarnaast ben ik hier in de regio actief in drie verschillende sportcentra en maakt dat het voor mij mogelijk om uw bedrijf/ merk ook door middel van offline marketing aan de kaart te brengen bij uw doelgroep.

  Overige vragen licht ik u graag toe in een persoonlijk gesprek.

  Uiteraard hoor ik graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Mark Heijmans

  Facebook: https://www.facebook.com/mark.heijmans.50
  Instagram gebruikersnaam: heijmansmark

 104. Vinnie Mercy zegt:

  Hey,
  Ik ben nu al reeds 6 jaar in ee bodybuilding wereld. Waarvan al 3 jaar in competitie, z’n bij deze kan ik u al zeggen dat ik kampioen van België in de olympian bodybuilding klasse. En ik zou graag jullie team willen aansterken. Mijn Facebook is op naam van Vinnie Mercy en mijn instagram is don_vinnie.
  Mvg Vinnie Mercy

 105. koen elemans zegt:

  Beste,

  mijn naam is Koen Elemans en ben 30 jaar.
  Ik doe nu al 11 jaar aan bodybuilding. En ik word sinds een jaar begeleid door de beste coach in de Benelux, namelijk Siggi Seegers.
  Over 6,5 week ga ik mijn eerste wedstrijd(atlascup) meedoen, in de 90+ klasse. En zoals het er nu uitziet gaan er nog vele wedstrijden volgen. Omdat dit mijn lust en mijn leven is. Bodybuilding heeft altijd op nr.1 gestaan mij en dat zal ook nooit veranderen. Offseason woog ik tussen de 110 en 115 kg met 10-12% vet en mijn lengte is 1.84 cm.
  Ik zou graag door jullie gesponsord worden omdat ik altijd al merken draag zoals gorilla wear. En nebbia lijkt mij ook een hele mooi kleding lijn voor de mannen.

  Verder ben ik heel sociaal en sta ik overal voor open, zoals fotoshoots, beurzen en wedstrijden!

  Ik hoop graag wat van jullie te horen.

  Mvg Koen Elemans

  Facebook: https://www.facebook.com/koenaj

 106. Bart zegt:

  Heyhey zal waarschijnlijk nog niet voor mijn zijn al zou ik dit heel erg zien zitten wel zien zitten zou een enorme boost zijn na 5j trainen en 30kg te zijn afgevallen en focussen op goed trainen en eten al is er nog heeeeeel veel werk aan de winkel ,
  Ik ben 26j samenwoonend en militair van job

 107. Brian Coumans zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is Brian Coumans, 23 jaar wonend in Stein, (Limburg) Nederland
  Ik doe nu ruim 4 jaar aan bodybuilding.
  Hoe ben ik terecht gekomen in deze wereld, mijn vader deed vroeger ook aan bodybuilding maar 6 jaar geleden kreeg hij een incomplete dwarslaesie en moest gaan revalideren.
  Ik nam een abonnement bij de sportschool waar hij ging revalideren, Samen hielp ik hem door deze moeilijke periode door zodat hij weer redelijk kon lopen met krukken.
  Daarna kreeg hij fysio en ging ik door met bodybuilding.
  Iedere dag als ik aan de gewichten sta te trekken dacht ik aan mijn vader hij geeft mij zoveel motivatie.
  Tevens haal ik motivatie van filmpjes van bekende bodybuilders deze kijk ik dagelijks hierbij doe ik iedere dag meer kennis op van verschillende oefeningen, en natuurlijk niet te vergeten voeding waar ik veel over lees op het internet.
  Bodybuilding is mijn passie en lust geworden, mijn vooruitzichten zijn om in de toekomst mee te gaan doen aan wedstrijden en studie te volgen als voedingscoach en trainers diploma.

  De kleding die jullie verkopen ziet er super uit zelf draag ik veel Gorilla wear. Jullie nieuwe kleding lijn van Nebbia ziet er super uit!

  Gegevens
  lengte 1.90m
  Gewicht 110kg
  bodyfat 15%

  Facebook : https://www.facebook.com/brian.coumans
  Brian Coumans

  Instagram : https://instagram.com/brianramos4/
  brianramos4

  Hopelijk heb ik u genoeg info verleend en hoor ik graag van jullie,

  Met vriendelijke groet

  Brian Coumans

 108. Stefan Cottart zegt:

  Goede avond,

  Ik ben Stefan Cottart, 23 jaar oud en train al sinds mijn 16e. Ik ben momenteel bezig om me voor te bereiden voor de sapcup 2015, bodybuilding is mijn passie en ben er dus ook elke dag druk mee in de weer, verder ben ik ook actief op instagram en fb . Het lijkt me geweldig om elke workout in kleding van gorilla wear, nebia of paragon te kunnen trainen! Doe altijd mijn best om mensen te motiveren en ze te helpen met de sport, die bodybuilding is.

  Insta: Stefan_brokito
  fb: Stefan_brokito

  Fijne avond toegewenst!

 109. Izi Faes zegt:

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Izi Faes, ik ben 32 jaar en kom uit Tilburg. Al ruim 12 jaar ben actief in de krachtsport en in de loop van de jaren heb ik mijzelf meer en meer weten te ontwikkelen, zowel mentaal als fysiek.
  Mijn liefde voor de sport heeft mij heel veel moois gebracht en dat is iets dat ik graag wil overbrengen aan anderen. Dit gebeurde al lokaal, binnen mijn eigen netwerk en sportschool, maar sinds kort ook via social media door middel van mijn instagram-account ‘brainsandgainz’. Hierbinnen probeer ik mensen te enthousiastmeren voor bodybuilding en mijn overtuigingen over de sport door te geven. Velen starten tegenwoordig met ‘fitness’ met de intentie om iets aan hun lichaam te doen veranderen. Dit is natuurlijk een erg mooi instrumenteel doel, maar in de loop van de jaren heb ik geleerd dat de intrinsieke doelen nog meer met zich mee hebben gebracht. Zo merk ik dat mensen door deze sport zelfverzekerder, fitter en daardoor dus gelukkiger in het leven staan. Iets wat eigenlijk voor een ieder een schitterend effect is.
  Tevens wil ik graag actief bijdragen aan het wegwerken van de stigmatisering dat bodybuilding een ‘domme bruten’ sport is waar alleen leeghoofd aan participeren. Juist door transparantie en kennisoverdracht geloof ik dat heel veel mensen ook aan gestoken kunnen worden met de passie die de brandende vlam van deze sport met zich meedraagt. Een samenwerking met Bodybuildingkleding.com zou hier in mijn ogen ideaal voor zijn zodat gezamenlijk een nog grote platform bereikt kan worden en nog meer mensen zullen instappen in deze nieuwe, sportieve en vooral gezonde levensstijl.
  Mochten jullie daar net zo positief tegenover staan, dan verneem ik dit natuurlijk graag!

  Met sportieve groet,
  Izi Faes
  Tilburg

  http://Www.instagram.com/brainsandgainz
  http://Www.facebook.com/izifaes

 110. Tommy van der laan zegt:

  Goedemorgen, ik ben tommy van der laan. Ze noemen me ook wel tattootommy. Ik train al sinds dec 2003 destijds ben ik begonnen met een lichaamsgewicht van 58 kilo. Ik kon dus wel wat “spieren” gebruiken. Langzaam aan heeft deze sport mijn hart gestolen. En inmiddels weeg ik of season 108/110 kilo. In 2007 draaide ik mijn eerste wedstrijd bij Diana kamies bij de ybf. Waar ik btw aanstaande 1 november een gastoptreden bij geef. Aanstaande 15 november doe ik mee met de grand prix en ben dus al zwaar in voorbereiding. Ik heb inmiddels 7 wedstrijden gedraaid waarvan 1 wk van de nac in 2009 waar ik destijds helaas niet geplaatst werd. Voor de rest ben werd ik 2x 2e en 4x 1e geworden tot nu toe. Uiteraard heb ik dus inmiddels mijn a status behaald en afgelopen 2013 Nederlands kampioen geworden bij de ifbb tot -90 kilo. In mijn degelijks leven ben ik tatoeëerder en ik ben ook eigenaar van een goedlopende tattoo shop in almere. Hiermee promoot ik mezelf ook Door aanstaande 5 oktober de enercup te sponseren. Ik heb op dat gebied ook een redelijk groot netwerk opgebouwd wat heel Nederland dekt. Ook verwelkom ik regelmatig atleten bij mij in de tattoo shop om dus een mooie tattoo te laten plaatsen. Op dagelijkse basis post ik ook mijn werk op fb zowel op mijn zakelijke (3300likes http://www.facebook.com/tattootommyalmere) en privé account (4600 vrienden http://www.facebook.com/tommy.vanderlaankesseler ) met dit netwerk zou ik jullie uiteraard kunnen promoten, indien ik hier de kans voor krijg. Ik ben de afgelopen jaren wel op en af gesponsord geweest maar dat stopt vervolgens weer. Op het moment moet ik alles zelf betalen voeding kleding etc dus ik zal een goede sponsor wel kunnen gebruiken. Aangezien “gewone” spijkerbroeken niet meer passen. Zal kleding absoluut van pas komen. Natuurlijk presenteer ik jullie merk met liefde! Nou dit was mijn motivatie. Groetjes tattootommy

  p.s. De atleten pagina die ik heb doorgegeven staan al mijn bodybuilding foto’s op. ik heb hier de laatste tijd niet veel aandacht aan besteed qua likes maar op die pagina kunnen jullie zien wie ik ben en wat mijn shape is.

 111. Chalson Martina zegt:

  Instagram: cookiemonster010_
  Facebook: Chalson Martina

  Beste Team van Bodybuilding.com,

  Mijn naam is Chalson Martina 29 jaar oud en ben wedstrijdatleet.
  Ik train inmiddels al 4 jaar en kan wel zeggen dat:
  “bodybuilding runs throug my vains I life it I breath it”.
  Momenteel train ik bij F O X gym rotterdam, daarnaast ben ik vrij actief op social media qua fitness en bodybuilding gerelateerde items. Zelf ben ik zeer gemotiveerd en zie me daarom ook wel binnen jullie team passen.
  Voor een versterking van jullie team met een goede representatieve en actieve atleet ben ik de juiste kandidaat.

  Alvast bedankt voor deze mogelijkheid

  Groet,

  Chalson Martina (cookiemonster)

 112. Niels zegt:

  Goeiedag,
  Mijn naam is Anseeuw Niels en ik had mij ook graag kandidaat gesteld om kans te maken op deze mooie sponsering. Ik ben 23 jaar, afkomstig uit Brugge, West-Vlaanderen. Ik ben reeds 7jaar actief in de sportschool. Sinds Maart 2015 ben ik met mijn persoonlijke trainer Michael Bockaert bezig aan de voorbereiding voor mijn eerste Natural bodybuilding wedstrijd. Ik ben niet enkel gemotiveerd om het beste uit mijn trainingen en voeding te halen, ik ben er gepassioneerd door, misschien wel verslaafd aan! Ik ben te vinden op Facebook onder mijn gewone naam. Sinds kort heb ik mij ook een profiel aangemaakt op instagram “de_seeuww”. Hier ga ik mijn beginnende atletenpagina van maken. Aangezien Ik hier nog maar net op actief ben heb ik nog niet zo veel volgers maar ik ga daar sowieso verandering in brengen! Waarom zou ik u aanraden mij te kiezen… ten eerste zoals ik eerder vermelde ben ik meer dan enorm aangetrokken tot deze kans omdat het mij de kans biedt verder door te groeien daar waar ik het meest van hou, fitness/bodybuilding! Ikzelf ben actief in drie verschillende sportscholen, ben zelf fitnesscoach en sportverzorger, heb een heel ruime vrienden- en kennissenkring, en heb de mogelijkheid om heel wat mensen te bereiken met jullie kledingmerk! Ik zou dit met uiterste trotsheid presenteren voor jullie, het zou me een eer zijn ! voor foto’s kun je terecht op m’n social media of mag je mij altijd een email sturen. hopelijk hoor ik nog van jullie en anders veel succes in de toekomst met jullie kledinglijn! Grts Niels

 113. Whitney Damen zegt:

  Facebook: Whitney Damen
  Instagram : whitneydamen

  Hallo,

  Mijn naam is Whitney Damen en ik ben een IFBB Men’s physique A – Atleet. Ik wordt getraind door Sibil peters a.k.a Grandma From Hell.

  Ik ben sinds dit jaar actief als wedstrijd atleet. Op mijn eerste wedstrijd ben ik als 2e geplaatst. Hierna ben ik Overall winnaar en 1e van mijn klasse geworden bij de Open Rotterdamse. En 3e op het NK.

  Momenteel zit ik in mijn voorbereiding voor Olympia Amateur in Praag. En ben ik van plan om mee te doen aan de Arnold Classics in Ohio.

  Elke dag stap ik de gym in met mijn volledige motivatie op het tot de top van de men’s physique te bereiken. Door alle uren die ik doorbreng in de sportschool, kan ik nooit genoeg leuke trainings kleding gebruiken. Daarom zie ik er naar uit om jullie kleding te dragen tijdens het behalen van mijn doel.

  Hopelijk tot snel,
  Whitney Damen

 114. Ricardo zegt:

  Mijn naam is Ricardo Vermeulen, ik ben 23 jaar en woon in odijk (Utrecht)
  Ik dacht dat verslavingen erg waren, maar mijn verslaving voor fitness is alles behalve erg!

  Ik fitness al 5 jaar en ik ben afgelopen zomer op mijn 23 jarige leeftijd mijn eigen bedrijf begonnen in de personal training. Waar ik super trots op ben! een grote ruimte met verschillende materialen en apparaten.

  Ik woon nog thuis bij mijn ouders, maar ik ben meer in mijn eigen gym dan thuis. Dus wat is nou eigenlijk mijn huis! 🙂 Al mijn vrije tijd steek ik in de fitness, trainen, eten, meal preppen en werken.

  Doordat ik een gymlife heb, draag ik eigenlijk altijd sportkleding, dus een sponsoring hiervoor is van harte welkom.

  Dag in dag uit en ik vind het heerlijk! Het geeft mij een voldoening om mooie resultaten te halen met mijn klanten.

  Naast mijn eigen bedrijf en het 5 á 6x per week sporten doe ik ook sinds 1 jaar mee aan de Mens Physique wedstrijden. Vorig jaar heb ik mijn 1e wedstrijd gedaan voor de Mens Physique bij de JBC cup, ik ben helaas niet in de top 3 gekomen, maar wat heb ik genoten van deze dag! Het was een dag om nooit te vergeten. Daarna nog een tijd nagenoten. ik kijk nog steeds af en toe naar de foto’s. Maar je moet door en gaat werken aan je verbeterpunten.

  En nu bijna een half jaar later staat de 2e wedstrijd op het programma de Enercup! volop in de voorbereidingen en ook naar deze wedstrijd kijk ik al weer zo lang uit.

  Ik vind de sport zo mooi, en vind het geweldig om te zien op de wedstrijddag hoe iedereen naar de wedstrijd toe leeft, we zijn allemaal winnaars om daar te staan is al een overwinning. De weg er na toe, is voor iedereen anders. Je leert nieuwe atleten kennen, en je kunt weer van elkaar leren!

  Het zou mij echt super vet lijken om gesponsord te worden door jullie kleding lijn, ik ben altijd erg actief op social media (facebook en instagram) hieronder zijn mijn pagina’s te vinden.

  Facebook: https://www.facebook.com/ricardo.vermeulen.1

  instagram: https://instagram.com/ricardo_cardes/

  Website van mijn bedrijf: http://www.vermeulenpt.nl

  Sportieve groet,

  Ricardo Vermeulen

 115. Tom Weenk zegt:

  Ik had al gereageerd maar was mijn insta en Facebook vergeten te vermelden volgens mij.
  Goeiemorgen,
  Ik ben tom en ben 22.
  Ik zou het erg tof vinden om door jullie gesponsord te worden. Ik train nu zo’n 4 jaar en sinds januari nog serieuzer. Ik ben een half jaartje gestopt door een zware tegenslag in m’n prive leven maar heb sinds januari dit jaar de draad weer opgepakt en zit in mijn wedstrijd voorbereiding voor de enercup en ga daarna meteen verder voor de Jbc en andere wedstrijden. Niks houd mij ooit nog tegen om niet te trainen en met wedstrijden bezig te zijn. Ik heb een grote contacten lijst op fb wat natuurlijk handig is voor reclame en wat ik het belangrijkste vind is mijn doorzettings vermogen. Als ik ergens voor ga ga ik er vol voor en staat niets me in de weg. Alles of niets ook wel geZegt

  Insta: tomweenk

  Facebook: http://www.facebook.com/tom.weenk

 116. Daniel palts zegt:

  Hallo mijn naam is Daniel ik ben van beroep schilder kom uit Winschoten ik had als klein jongetje altijd al de passie voor fitness en bodybuilding heb er destijds niet veel me gedaan omdat de motivatie er niet egt was toen heb ik twee jaar trug besloten om er tog wat me te gaan doen omdat het tog wel een droom van me was om ooit een keer in een blad te kunnen staan of iets te promoten op het gebied van fitness en bodybuilding egt een droom die ik graag in werkelijkheid wilde brengen ben nu al poos aan het trainen maar elke dag ga ik met veel plezier naar de gym er is geen dag dat ik oversla ook al voel ik me niet lekker of heb ik griepje opgelopen mijn motivatie houd me sterk iedere dag heb ik het doel voor ogen waar ik naar toe wil werken en die wil ik zekker berijken ook al sta ik er aleen voor sit zou egt een droom voor me zijn die werkelijkheid zou kunnen worden hoop dat ik zo mij zelf een beetje heb kunnen presenteren mvg Daniel Palts

  • Daniel palts zegt:

   Hallo mijn naam is Daniel ik ben van beroep schilder kom uit Winschoten ik had als klein jongetje altijd al de passie voor fitness en bodybuilding heb er destijds niet veel me gedaan omdat de motivatie er niet egt was toen heb ik twee jaar trug besloten om er tog wat me te gaan doen omdat het tog wel een droom van me was om ooit een keer in een blad te kunnen staan of iets te promoten op het gebied van fitness en bodybuilding egt een droom die ik graag in werkelijkheid wilde brengen ben nu al poos aan het trainen maar elke dag ga ik met veel plezier naar de gym er is geen dag dat ik oversla ook al voel ik me niet lekker of heb ik griepje opgelopen mijn motivatie houd me sterk iedere dag heb ik het doel voor ogen waar ik naar toe wil werken en die wil ik zekker berijken ook al sta ik er aleen voor sit zou egt een droom voor me zijn die werkelijkheid zou kunnen worden hoop dat ik zo mij zelf een beetje heb kunnen presenteren mvg Daniel Palts

   Facebook Daniel.Palts.9@Facebook.com

 117. vanlede matthias zegt:

  Beste

  Zoals ik ben Vanlede Matthias 24 jaar uit Belgie en zoals iedereen hier ben ik enorm gedreven door fitness/bodybuilding.

  En het is dan ook een droom van daar in te kunnen groeien zoals sponsoring en gepromoot worden.
  Ik ben al 4 jaar gedreven voor de sport en ik wil er verder en dieper in gaan! Zoals elke dag ook volg ik ook mijn voedingsschema’s want dat is het belangrijkste aan het hele gebeuren vind ik.

  Elke dag sta ik in mijn keuken opnieuw om meer te leren en uit mijn voeding te halen en dat breng ik ook bij aan andere mensen. Zelf streef ik nu naar mijn eerste wedstrijd en word daar goed voor gecoacht en ik werk er dag en nacht voor!
  Ik wil en ik zal mijn doel halen.

  22 november doe ik mee aan het BK in Turnhout bij de men’s aesthetic physique Fitness model.wat je kan volgen op mijn instagram en facebookpagina. Een andere passie van mij is dan Modellenwerk ik doe verschillende fotoshoots en dus ben ik voor de camera ook al gewoon voor te staan. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe shoots.

  Misschien kan ik ook nog een goed model voor jullie worden omdat ik natuurlijk bezig ben met mijn pagina en waar je mijn strijd naar de wedstrijd kan worden!! Mijn sociale media is vrij goed en zal nog verbeteren!

  Zo ik hoop dat jullie nu genoeg redenen hebben om verder in contact te komen met iemand van in Belgie wat natuurlijk ook goed voor jullie is! zodat jullie verder kunnen uitbreiden met netwerken!

  Ik zend u hierbij mijn facebook en Instagram:

  https://www.facebook.com/MatthiasVanledeBelgiumFitnessModel?ref=hl

  https://instagram.com/matthiasbodysh4pers/

  Mvg

  Vanlede Matthias

 118. Ruben zegt:

  Hallo mijn naam is Ruben…
  Ik ben 26 jaar
  Momenteel werk ik met heel veel plezier en enthousiasme als Personal Trainer. De trainingen geef ik bij Basic-fit in Meppel.
  Hiervoor ben ik actief geweest als fitness instructeur, groepsfitness instructeur en fitness manager. Tevens ben ik 6 jaar actief geweest als beroepsmilitair bij de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen.

  Mijn passie ligt al jaren in de fitness. Dit jaar ben ik begonnen met bodybuilding, 4 oktober ga ik mijn eerste wedstrijd draaien in Hoogeveen de Enercup. Jullie bieden echt een geweldig assortiment aan. Het zou een eer zijn om jullie kleding te mogen dragen en jullie kleding te mogen promoten op sociale media en naar alle club leden van Basicfit.

  Voor foto’s en shape check facebook en insta

  https://www.facebook.com/ruben.steeneveld
  https://instagram.com/rubsteeneveld/

  Fijne dag toegewenst, groetjes Ruben

 119. Roy Roji Emzargos zegt:

  Beste,

  Mijn naam is Roy Roji Emzargos
  Instagram: @roji_emzagros1
  Fb page: Roji Emzargos Fitness

  Ik ben een Belgische IFBB fitness model en Men’s Physique Competitor, ik heb dit juni 2015 de 1ste plaats behaald, zo ben ik de Men’s Physique Sport Model Kampioen van Walter’s Cup 2015 in Nederland geworden.
  En nu binnen 2 weken is mijn volgende Internationale wedstrijd “Arnold Classic Europe 2015” in Madrid (Spanje).

  De reden waarom hier ben is omdat ik alles wat met sport en gezondheid te maken heeft promoteer.
  Fitness en een gezonde levensstijl is een passie waarnaar ik heel mijn leven streef om zo ook de mensen rondom mij ook te motiveren en te inspireren , dus het zou voor mij eer zijn om met jullie samen te werken!
  Op vlak sociale media heb ik nog andere fitness pages van 119K, 10K, 30K als promotors.

  Mvg,
  Roy

 120. Purushanti zegt:

  Ik zag de post dat jullie opzoek zijn naar 3 mannelijke atleten. De reden dat ik een van deze potentiële atleten ben is omdat ik groot publiek bereik. Hoe ik doe modelen, entertainment werk en personaltraining. Ik ben 5,5 jaar lifting en still going strong ik ben iemand die niet opgeeft en doelen behaald. Ik ben lightskinnend dit zorgt erook voor dat ik een groter publiek kan bereiken. Door mijn ervaring als model kan ik dus ook als model voor de kleding fungeren! ik ben daarnaast druk bezig met het groeien van mijn social media om zo meer mensne te bereiken en ook te helpen. Willen jullie meer weten van mij dan sta ik jullie graag te woord.

  Met sportieve groet,

  Puru schout

 121. David zegt:

  Met een vet% van 6% en levensstijl die ik in de afgelopen jaren heb gecreëerd ben ik een voorbeeld voor anderen. Een goed voorbeeld ben je door keuzes te maken. Bijv. ik ben 100% clean! drink geen alcohol en let op mijn voeding. Toen ik nog dicht tegen de BVO (betaald voetbal organisatie) zat heb ik daarin altijd goed op mijn voeding gelet.

  Instagram: davzegers
  Facebook: https://www.facebook.com/david.zollinger.7

 122. Mark Nauts zegt:

  Ik ben Mark Nauts, ik ben 29 jaar en ben Personal Trainer/ bootcampinstructeur / crossfit trainer / marinier.

  Aangezien ik mijn eigen sportbedrijf (MusclesofSteelbootcamp) heb, kan ik veel voor jullie betekenen om sportkleding voor jullie te verkopen en op Social media actief te zijn.

  Momenteel ben ik mij aan het opwerken om in december mee te doen aan de Sapcup 2015.
  Ik train al sinds mijn 16 de in de fitness en wil dit jaar fysiek alles uit mij zelf halen, vandaar dat ik mee doe aan de sapcup.

  Ik ben heel erg met mijn voeding bezig aangezien dit toch echt 80% van de vooruitgang is. Ik wil mensen graag ook motiveren en bewust maken over een gezondere levensstijl, qua voeding en training.
  Vandaar dat in dit opzicht ook dingen doe posten over voeding waarbij ik jullie kleding aan zou kunnen hebben.

  Mijn instagram is
  https://instagram.com/markiemark198626

 123. Jasper Bakker zegt:

  Beste Bodybuilding kleding,

  Ik zou dolgraag met jullie willen samenwerken om jullie bedrijf nog bekender te maken. Naast mijn zeer ambitieuze eigenschappen in mijn huidige job en in de sport probeer ik op persoonlijk vlak zoveel mogelijk te groeien.

  Dit jaar heb ik geïnvesteerd in mezelf om aan verschillende bodybuilding wedstrijden mee te doen, dit was een groot succes. Een 2e plek op het JBC, een 1e plek op de OR en een 3e plek op het NK in de 90+ klasse. Ondertussen heb ik meer ervaring en zullen er meer wedstrijden volgen.

  Naast dat jullie de juiste persoonlijkheid zoeken bij jullie kledinglijn willen jullie ook dat de persoon de spieren heeft om het kracht bij te zetten, bij mij hebben jullie beiden.

  Ik ben ervan overtuigd dat ik een aanwinst ben voor jullie bedrijf.

  Willen jullie meer weten?

  Met vriendelijke groet,

  Jasper Bakker

  IG: Jasr87
  FB: https://www.facebook.com/jasper.bakker.355

 124. Jesse Eurlings zegt:

  beste bodybuildingkleding.com
  Mijn naam is Jesse Eurlings en ik ben sinds kort 18 jaar (30-07-1997). Ik heb recent mij Vwo studie afgerond en ben sinds deze zomer begonnen met mijn studie International business op de hoge school in Maastricht. Naast dit drukke studieleven train ik nu ongeveer 2 jaar constant 6 dagen per week met een vriend. Door het uren online zoeken op sites zoals bodybuilding.com en het kijken van velen video’s hebben we onszelf veel geleerd over fitness en dit omgezet in goeie progress qua onze fysiek. Bijden waren we als beginner nogal mollig maar ondertussen hebben we ons lichaam aanzienlijk veranderd en ben ik zeer trots op hoe mij lichaam er nu uitziet.
  T doel wat ik voor ogen heb is een lichaam in de richting van mens physique. Grote voorbeelden zijn Steve Cook en Marc Fitt.
  Ik ben van mezelf niet heel “show off” en heb daarom op instagram of facebook geen foto’s waarop ik flexend sta, als ik als sponsor zou worden zou ik met trots foto’s op instagram gaan plaatsen. Daarom hoor ik graag van jullie als jullie physique foto’s willen zien.
  Met pas 2 jaar training achter de rug en nog een jonge leeftijd heb ik er veel vertrouwen in dat ik wat heel moois en indrukwekkends kan maken van mijn physique. Hierbij is alle hulp en dus ook die van jullie door het sponsoren van kleding om in te trainen zeer welkom.

  Leeftijd: 18 jaar
  lengte: 189 cm
  gewicht: 92 kg
  Facebook: https://www.facebook.com/jesse.eurlings
  instagram: jesseeurlings

  Mvg
  Jesse Eurlings

 125. Robby De Ryck zegt:

  Beste , mijn naam is Robby De Ryck onder die naam vinden jullie mij ook op FB en instagram bijkomend heb ik nog een

 126. Stefan Zlatanovic zegt:

  Beste lezers,

  Mijn naam is Stefan Zlatanovic, ik ben 22 jaar oud en woon in Nijmegen.
  Ik ben 6 jaar geleden begonnen met fitness met een lichaamsgewicht van 59kg en 19% bodyfat.
  Hiervan ben ik de laatste 4 jaar zéér toegewijd aan deze sport en geef ik echt alles van mezelf om op een natuurlijke manier een zo symmetrisch mogelijke fysiek te behalen met een zo laag mogelijke vetpercentage (Aesthetics).
  Ik train al 6 jaar 5-6 keer per week en let érg goed op mijn voeding, ik weeg mijn voeding namelijk letterlijk tot in de gram af, uitgerekend voor mijn vetvrije spiermassa.
  Ik ben erg actief op instagram en Facebook, ik zit hier eigenlijk constant tijdens het wachten op mijn volgende maaltijd en training 🙂

  Voor verdere informatie en foto’s van mijn fysiek kunnen jullie bekijken op mijn instagram.

  Instagram:
  https://instagram.com/gainzandroses/

 127. Gino Brand zegt:

  Instagram: @dutchguyfitness
  Facebook: Gino Brand
  Youtube: dutchguyfitness

  Beste Bodybuildingkleding.com,

  Mijn naam is Gino Brand, 25 jaar en ik kom uit rijswijk ZH.
  Ik doe nu ruim 9 jaar aan bodybuilding/fitness en heb hier ook zeker mijn levenswijze van gemaakt.
  Deze week heb ik mijn eerste fotoshoot en heb in 2016 een wedstrijd in de planning staan.
  Daarnaast ben ik ook actief op youtube en instagram om deze levensstyle te promoten en beginnende mensen de fijne kneepjes te leren, want zeg nou zelf er word een heel hoop “bullshit” verteld in het wereldje van de ijzervreters.
  Ook heb ik met mijn vrouw een bedrijfje genaamd food en fit waar we mensen begeleiden in voeding beweging en lifestyle.
  Kortom veelzijdig, en 4 paginas om jullie promoten

  Hopend op een antwoord!!
  M.v.g. Gino Brand

 128. MJ Roos zegt:

  Kort maar krachtig…

  Mijn naam is MJ Roos,
  Train nu zo een 5 jaar ongeveer. Heb inmiddels twee wedstrijden achter de rug en er gaan nog zat volgen.
  Ik zou het super tof vinden om gesponsord te worden en besef me dat ook dat gewoon hard werken is! Ik onderschat het niet, maar ik ga uitdagingen ook zeker niet uit de weg!
  Als je je af zou vragen hoe gemotiveerd ik ben, zou ik zeggen “laat de foto’s op mijn social media voor mij spreken”

  https://instagram.com/mr_mjrose

  https://facebook.com/mj.roos.5

  May the best man win!

 129. Kerim zegt:

  Hi,
  Mijn naam is Kerim Tupkovic, ik ben al 5jaar met bodybuilding / aesthetics bezig. Tevens trotse CEO van PT-BeyondLimits(personal training) welke binnenkort online gaat. Ik zou graag hieraan meedoen vanwege mijn passie en kennis voor fitness. Daarnaast ben ik op zoek naar een webshop welke ik via mijn website kan promoten en uiteraard welke mij ook stapje vooruit gaat helpen! Mijn instagram naam is “kerimtupkovic”, Facebook “Kerim statebriga”. Ik hoop snel wat van jullie te horen! Groetjes

 130. Scott roos zegt:

  Hey!

  Ik hou het kort!
  Mijn naam is Scott Roos. Ik ben 22 jaar en ben fanatiek bezig met fitness en voeding!
  Ik ben gericht op men’s physique en wil volgend jaar voor het eerst een wedstrijd doen. Ik ben actief bezig op social media. Ik ken mijn lichaam en maak grote stappen.
  Kort om ik weet dat ik de juiste persoon ben om uw winkel/webshop te promoten!

  Instagram: scottyrosso

 131. Rob Pijpers zegt:

  Ik zou het super tof vinden om door bodybuildingkleding.com gesponsord te worden!
  ik heb altijd al hoog gesport, maar ben door een aanrijding er ruim 3 jaar uitgeweest.

  eindelijk kon ik afgelopen Maart de schijven weer tevoorschijn halen, en ben ik van een vetpercentage 24% naar 9% gegaan in een half jaar tijd.
  ik zou bodybuildingkleding.com goed kunnen vertegenwoordigen, omdat ik de beginnende sporters veel tips en trics geef qua kleding.
  met deze doelgroep weet ik zeker dat je meer kan werven dan met de wat gevorderde sporters, omdat gevorderde sporters zich meestal al vasthouden aan hun eigen merken.

  ook zijn zowel mijn vrouw en ik op Facebook erg actief qua sporten en wordt ons regelmatig gevraagd waar de kleding vandaan komt, waar wij geregeld jullie naam plaatsen!

  mochten jullie meer willen weten mogen jullie me altijd contacten.

  sportieve Groet, Rob

  http://www.facebook.com/DeLaCasaDelPerro

 132. John Alken zegt:

  Johnny Alken
  Grote Belt 316
  2133 GK Tel: 0622015427
  Email: johnharoldalken@gmail.com
  Instagram: John.Alken
  Facebook: http//www.facebook.com/johnalken

  Hoofddorp, 10 september 2015

  Betreft: Mannelijke atleten gezocht voor sponsoring

  Geachte Bodybuilding Kleding,

  Na aanleiding van een advertentie op Instagram ‘Mannelijke atleten gezocht voor sponsoring.’ Nam ik de gelegenheid om u te schrijven met het verzoek of ik werkzaam kan zijn als Bodybuilding Kleding atleet.

  Als officieel Body en Gym Shop Atleet, Overall Winnaar Men’s Physique (BodyFit Challenge Cup) en krachttrainer bij Melvin Manhoef, kom ik graag het team versterken en mijn steentje bedragen aan Bodybuilding Kleding. De reden van mijn verzoek is dat ik op zoek ben naar een bedrijf dat talentvolle atleten ondersteund en opzoek zijn naar eigen atleten voor het aanboren van nieuwe marktsegmenten. Hierbij vraag ik u of ik voor u werkzaam kan zijn als Bodybuilding Kleding atleet.

  Verder ben ik erg enthousiast over Bodybuilding Kleding en meen ik dat de Bodybuilding Kleding outfits mij perfect kan ondersteunen bij geven van Personal training en voor eigen gebruik. Ik denk een goede aanvulling op het team van Bodybuilding Kleding te zijn, wat betreft een goede (genetische) fysiek voor Men’s Physique, het vertegenwoordigen van uw merk via social media als: Facebook, Instagram en pinsta.me. Ook ben ik bereid om op alle fitness gerelateerde evenementen uw merk te dragen en men te introduceren over uw merk, diensten en gear.

  Verder ben ik een spontane gedisciplineerde jongeman en een duizendpoot die altijd klaar staat om men te woord te staan en/ of men te helpen met hun trainingsdoelen. Hedendaags werk ik als kracht- en conditietrainer bij Manhoef Fight & Fitness en begeleid ik professionele vechters als: Cedric Manhoef, Ibrahim el Bouni, Regian Eersel, Ilona Wijmans en Djamil Chan. Ik kan zowel als wedstrijdatleet, trainer en als vertegenwoordiger uw merk effectief promoten. Dit doe ik door naast het internet deel te nemen aan nationale/internationale wedstrijden ,en het bezichtigen van expo’s ter promotie van uw kleding. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden, ben ambitieus, heb een flinke dosis creativiteit, ben gemotiveerd, flexibel, proactief, stressbestendig, ben talentvol en ik neem elke uitdaging aan.

  Graag kom ik mijn brief en enthousiasme in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

  Met vriendelijke groet,

  John Alken

 133. Maciek Dawiec zegt:

  facebook: Maciek Dawiec
  instagram: maciekdawiec

  Waarom zou ik een goede aanvulling zijn op jullie team? Omdat ik alles heb naar wat jullie op zoek zijn. Ik ben jong (22jaar), nieuw en fresh. In alles wat ik doe, engageer ik mezelf op 100 procent. Mijn avontuur met bodybulding begon 4 jaar geleden, en vanaf 6 maanden trein ik samen met treiner Michael Bockaert, maar alles wat ik daarvoor heb bereikt was alleen mijn hard werk. Met grote passie verleng ik mijn grenzen elk jaar opnieuw, ik doe altijd alles om nog beter te zijn dan het jaar daarvoor, botsen met jezelf dat’s een strijd van ons leven, denk ik. Naast mijn dagelijkse traningen, help ik andere mensen met voedingsplan en treningschema, naast mijn hoofdberoep ben ik ook Personal Treiner van passie, ik doe alles om anderen te inspireren om hun leven te veranderen, om in zichzelf kracht te vinden tot harde workouts en plezier te vinden in een gezond lifestyle. Na veel jaar werk aan mijn zelf, en na al die kennis die ik kreeg met de ervaring en opleiding, beslist ik samen met Michael Bockaret om zichzelf voor de eerste keer voor de wedstrijd FedCup Belgie 2015 voor te bereiden . Dus Ik ben met deze maand begonnen met de reductie en mijn topvorm van dit jaar, is te zien over twee maanden. Ik ben heel gedetermineerd om op de weg naar perfectie de beste te zijn en nooit opgeven, en dat nog altijd met grote passie en liefde voor wat ik doe. Dat’s toch de beste garantie voor de succes. Waarom dan zouden jullie mij niet gekozen hebben?

 134. Kenny zegt:

  Hallo ,
  Ik ben Kenny Hoogaert 18 jaar. Train sinds men 15 jaar toen woog ik 48 kg nu zit ik op 80 kg. Ervoor heb ik 7 jaar Tae kwon-do gedaan. Deze sport en levensstijl heeft mijn leven echt verandert.. Het is niet alleen mijn levensstijl geworden, maar ook mijn passie. Overal doel is om iets te beteken in deze sport mijn naam bekend maken in deze sport. Met zo een bedrijf als jullie zou dat heel aangenaam zijn om mee samen te werken. Ik hou van jullie kleding.

 135. sjoerd ten have zegt:

  Hallo..

  Ik ben sjoerd ten have
  24 jaar jong, en 4 jaar actief met bodybuilding
  Begon met gewicht van 67 kg
  Momenteel weeg ik 87 kilo..
  Afgelopen zomer 77kg met 7%vet percentage
  Mij zou het mooi lijken om jullie om jullie kleding te sponsoren!
  & natuurlijk mijn passie voor bodybuilding nog meer te maken!..
  Ooit wil ik ook graag mee doen aan een wedstrijd zoals flexcup..
  Maar daar heb ik een doel voor staan 85kg met 7%

  Ik hooo met jullie samen te kunnen werken.
  Ben fan van de kleding & de passie

  See you soon!

 136. Ian de Ridder zegt:

  Beste bodybuildingkleding

  Mijn naam is Ian ik ben 15 jaar oud en doe fanatiek Fitness
  Ik train 7 keer per week 1/2uur per dag en wil Super graag een Sponsor. Ik Heb veel ervaring met fitness/bodybuilding waarschijnlijk lang Niet zoveel Als de andere bodybuilders hier Maar ik hoop toch Wat van jullie. Te horen
  Voor meer informatie / foto’s en Video’s
  Facebook Ian de Ridder
  Instagram i. de Ridder

  Met Vriendelijke groet Ian de Ridder

 137. Danny Joris zegt:

  Geachte Bodybuilding kleding,
  Ik ben Danny Joris 52 jaar uiteraard niet de jongste van de kandidaten maar zeker niet minder toegewijd aan de sport.
  Het zou uiteraard super zijn uw kledij te mogen promoten en dragen Nationaal zowel internationaal door mijn deelname aan wedstrijden bij het NCOBB overkoepeld door UIBBN Fr . Ik promoot dan ook de beste gym in Belgisch Limburg en zijn supplementen en kledij shop Gho4shape te Nieuwerkerken . mijn fb DAN MAN kan men

  • Danny Joris zegt:

   De aankomende wedstrijden zijn 7 Nov het Belgisch kampioenschap te Antwerpen tevens de selectie Wk en de week later het Wereld kampioenschap te Barcelona bij de UIBBN voor (NCOBB) .. waar deelgenomen word door een vijftien tal Landen dat zou toch al een mooie promoting zijn voor jullie kleding . Dank bij voorbaat en hopende op een positief respons met respect.. .Met enkele Belgisch een Europese en Wereld titel in onze sport Naturel bodybuilding….
   met respect sportieve groeten Danny …. succes met uw kledinglijn

 138. jeremy de cuyper zegt:

  Ik ben een 22 jarige atleet uit Antwerpen en ben op 16 jarige leeftijd begonnen met mijn levensverandering .
  Ik ben vertrokken met een gewicht van 105kg. Toen heeft fitness mijn leven veranderd. Ik ben in een mum van tijd afgevallen tot 69kg. Door jaren hard te trainen en genoten te hebben van een goede begeleiding zal ik volgend jaar mijn debuut maken in de “new face” competitie van NCOBB. Dit in de categorie -80kg.
  Ik ben trots op wat ik door de jaren heen heb verwezenlijkt op een natuurlijke manier. Ik ben nu klaar om een volgende stap te nemen en met jullie samen te werken om bodybuikdingkleding.com nog groter te maken.
  Vanaf nu wil ik daarom meer tijd investeren in mijn kanalen op facebook en instagram om zo samen met jullie naambekendheid op te bouwen.
  Na mijn deelname aan de wedstrijd zal ik ook een atleet pagina aanmaken op facebook.
  Tot op heden heb ik altijd bereikt waarvoor ik me volledig heb ingezet en wil ik van dit mijn volgende doel maken.
  Facebook: http://www.facebook.com/Jeremy Decuyper
  Instagram: JEREMY_DE_CUYPER

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groeten,

  Jeremy De Cuyper

 139. tyson mallory zegt:

  facebook:tyson mallory

  instagram: iron_tyson

  zag jullie post en ik dacht gewoon dit is voor mij fitness is gewoon mijn passie het is mijn levensstijl sta elke dag op met maar een doel en dat is beter zijn dan de dag ervoor. Doe dit jaar ook mijn eerste wedstrijd naturel junior fitness model en ik hou gewoon van kleding. zou jullie elke dag met veel plezier promoten dit zou gewoon een dream come true zijn. en vind jullie kleding gewoon SUPER.

  I ONLY HAVE ONE THING ON MY MIND AND THAT’S TO BE THE BEST

 140. Alessandro zegt:

  Email: alessandro.ardusso@gmail.com
  Instagram: https://instagram.com/a.ardusso/
  Facebook: http//www.facebook.com/a.ardusso

  Beste bodybuilding kleding,

  Mijn naam is Alessandro Ardusso, 28 jaar en kom uit Zoetermeer. Inmiddels doe ik 10 jaar krachttraining waarvan de laatste 3 jaar zo goed als elke dag met een strak dieet. Sinds kort ben ik begonnen met wedstrijden en heb met mijn eerste wedstrijd een derde plek weten te behalen bij de bodyfit challenge cup in de Men’s Physique klasse. Hiermee heb ik mijzelf gekwalificeerd voor een klasse hoger te mogen gaan meedoen (b klasse). 8 november is mijn volgende wedstrijd en ik ben nu druk bezig om er weer top bij te staan. Mijn ambitie is volgend jaar met het NK (a klasse) mee te gaan doen.

  Ik ben op zoek naar een sponsor welke mij kan ondersteunen bij mijn “fitness journey” om een top atleet te worden. Ik sta open voor mogelijkheden dus ik ben benieuwd of we iets voor elkaar kunnen gaan betekenen. Andere sponsoren heb ik tot nu toe nog niet echt. Wel heb ik 2 maanden terug een photoshoot gedaan voor een nieuw supplementen merk welke binnenkort op de markt komt (mr eiwit). Mijn foto’s gaan ze gebruiken op hun website en producten. Een mooi compliment vond ik achteraf dat ze mijn foto’s niet (of nauwelijks) hoefde te bewerken en ze erg blij waren met het resultaat.

  Ik ben druk bezig met mijn Instagram account om veel volgers te krijgen. Hiermee probeer ik sport gerichte mensen te motiveren en te informeren met de juiste informatie(voeding en training gericht). Mijn uiteindelijke doel is een kanaal te creëeren naar jonge fitte / gym gerichte mensen in vooral Nederland maar ook buitenland. Via deze weg (internet), als wedstrijdatleet (nationale/internationale wedstrijden) en als actief sporter (in verschillende sportscholen) zou ik uw merk effectief kunnen promoten.

  Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Graag zou ik mijn ambities en eventuele vragen in een persoonlijk gesprek toelichten.

  Met vriendelijk groet,

  Alessandro Ardusso

 141. Tibor Wouda zegt:

  Instagram: @tiborinsta (2k+ volgers)
  Facebook: https://www.facebook.com/tibor.wouda

  Leeftijd: 21
  Lengte: 190cm
  Gewicht: 103kg
  Naturel: Ja

  Mijn naam is Tibor Wouda, fanatiek fitness/bodybuilder sinds mijn 16e. Inmiddels dus 5 jaar bezig in de sportschool. Zo’n 6x per week. Wil mee gaan doen aan de sap cup dit jaar (junioren) en meerdere wedstrijden in de toekomst. Ik zie jullie veel voorbijkomen op social media en ben fan van de kledingsmerken die jullie verkopen. Ik zou enorm graag jullie kleding dragen & promoten, ben enorm ambitieus en gemotiveerd. Ik zou een goede aanvulling zijn op jullie team omdat ik actief, sociaal, jong en bovendien vrij lang ben. Mogen de beste winnen!

  Tibor Wouda.

 142. Sebastiaan Kam zegt:

  Dagelijks actief op instagram onder de naam @insulinjunk met 1300+ volgers en groeiend, Nederlands maar ook internationaal, veel contact met iedereen die reageert, sport zelf 4x per week straks 5x per week, morgen eerste fotoshoot waar ik momenteel naartoe heb gewerkt, kan wel wat nieuwe gymwear gebruiken, komend jaar veel gains maken (200+ squat bijvoorbeeld). Ambitieus, vind het team er erg goed uitzien, lijkt me een leuke samenwerking!

 143. johan zegt:

  Instagram: Endobrah
  Facebook: Johan Torres

  Mijn naam is Johan Feenstra, ik ben 24 jaar en kom uit Zutphen. ik begon met trainen toen ik 15 jaar was, in die tijd woog ik 96KG en had ik enorm overgewicht, toen ik vertelde tegen mensen dat ik bodybuilder wil worden lachten iedereen mij uit. Het jaar erop zou ik naar Spanje gaan maar omdat ik z’n overgewicht had en een beeld in mijn hoofd had dat iedereen er daar in topvorm zou zijn was ik bang dat ik een buitenbeetje zou zijn en dat mensen mij zouden gaan pesten door mijn overgewicht, door dit beeld ben ik toen 5 dagen in de week gaan trainen, ik moest en zou 5 dagen in de week 2000 calorieën gaan verbranden op de crosstrainer, ik heb dit vol gehouden en het jaar erop was ik eindelijk in vorm en kreeg ik de aandacht die ik wilde, maar omdat ik mijn hele leven overgewicht had wist ik niet hoe ik daar om mee moest gaan, ook stockeerde mensen van mijn transformatie, mensen vroegen mij om tips die ik dolgraag gaf. Inmiddels train ik al bijna 10 jaar 4 a 5 dagen in week, waarvan ik de laatste 4 jaar mijzelf verdiep in voedingsleer en trainingsmethodes, mijn doel is om volgend jaar online mensen te gaan begeleiden, ik wil dan bijv. via instagram mensen begeleiden die ook net zo serieus bezig zijn met de sport als mij maar beginners zijn natuurlijk ook welkom. momenteel zit ik in het 2e leerjaar van de opleiding wellness & lifestyle, tijdens deze opleiding krijg ik veel theorie over voeding en sport, dit jaar gaan we eindelijk de verdieping in en krijg ik sportvoeding op school. momenteel loop ik stage in een hardcore bodybuilding sportschool genaamd Musclefocus, bij deze sportschool leer ik ook het een en ander bij over old school trainingsmethodes. volgend jaar wil ik ook mee gaan doen aan de walters cup, waarvoor ik mezelf nu ook al aan het voorbereiden ben, zo word ik nu ook al begeleid door een oud nk bodybuilder waarvan ik ook weer veel bijleer over voeding en training. Ik was zelf al van plan om u een bericht te sturen maar wilde dit volgend jaar pas doen omdat ik er dan anders voor sta dan nu, maar omdat u op dit moment al atleten zoekt wil ik het dan toch proberen. ik wil bij deze nog Jan Willem Kunis extra bedanken omdat ik door hem heb gezien dat er meer mogelijkheden zijn binnen deze sport.

  Graag zou mijn verhaal, ambities en eventuele vragen in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

  Met vriendelijk groet,

  Johan Feenstra

 144. Marco w zegt:

  Hoi

  Ik ben Marco en 46 jaar oud .
  Ik train eigenlijk al mijn hele leven zoals vele.
  Trainen is mijn passie min uitlaatklep en vind het ook geweldig om de toekomstige fanatieke sporters in de sportschool te helpen

  Ik heb afgelopen jaar mei mijn eerste wedstrijd gedaan en wil me nu verbeterd neerzetten 1 november in Beverwijk . Gesteund door mijn 5 kids en vriendin koet dit zeker lukken . Die motiveren iedere dag om door te zetten als ik de rijst en vis toch eigenlijk wil omruilen voor een bordje aardappel .. Dit helpt onwijs om mij doelen te bereiken en met een sponsoring zou dat natuurlijk helemaal compleet zijn

  Ik ben te vinden op instagram onder de naam MIRANDA434 en op Facebook onder Marco wieffering

  Succes met jullie keuze

 145. Joey van Meesen zegt:

  Waarom ik gesponsord wil worden? Mijn doel is zoveel mogelijk mensen inspireren met fitness en bodybuilding. Als actief student geschiedenis en actief sporter probeer ik twee dromen tegelijkertijd achterna te gaan. Dat zijn een bekende documentaire maker worden en een rolmodel zijn in de fitnesswereld. Een sponsorship met jullie geeft mij de mogelijkheid een stapje dichterbij mijn dromen en doelen te komen. Ik ben jong, hard werkend, ambitieus en probeer zeker niet de ‘gewone’mens te zijn. Daarom denk ik een zekere kans te maken om met jullie te mogen samenwerken.
  http://www.facebook.com/joey.vanmeesen
  http://www.instagram.com/joeyvanmeesen

 146. Yorben Van Den Bremt zegt:

  Ik ben een 19 jarige student. Ik heb een dure verslaving (bodybuilding), het moeilijkste vind ik thuis blijven op een rustdag, dat vergt pas discipline 😉
  Motivatie: ik hou het kort en boeiend en via mij spreek je een heel andere doelgroep aan.
  Instagram: yorbenvdbremt

 147. Bert zegt:

  Besteed
  Ik ben reeds 4 jaar bezig met het trainen nu sinds kort ben ik terug intensief gaan trainen weeg nu een goeie 80kg zou dit graag optrekken jullie kunnen mij steeds terug vinden op mijn instagram :bertquequin daar deel ik steeds enkele updates van de fitness mij doel is om binnenkort mee te doen aan enkele wedstrijden hoop via jullie gesponsord te worden en jullie merk uit tebreiden en zeker en vast in mijn gym en omstreken

  Facebook :bert quequin

  Grtz && iedereen succes verder !

 148. Matthijs van velzen zegt:

  Zal me even voorstellen : matthijs van velzen

  Sport 6 dagen in de week zeer fanatiek
  Aangepast dieet en train momenteel onder leiding van Johny Stuhldreier om klaar gestoomd te worden voor volgend jaar mee te doen met de masters
  Zeer gemotiveerd en wil alles voor deze sport doen!
  Mijn kleding past al niet meer dus gesponsord worden is zeer welkom !
  Facebook : matthijs van velzen
  Instagram : sandythijs

 149. klaasjan zegt:

  Beste,

  Bodybuildingkleding

  Ik ben Klaasjan Talma en ben 24 jaar. Ben constant met fitness bezig, ik train 5 x per week. zit in de voorbereiding van mijn eerste men’s physique wedstrijd. Waar ik op 1 nov aan mee doe in beverwijk (YBF). Ik ben een harde werker, en het zou super zijn als jullie mij willen helpen met mijn doel! In ruil daarvoor zal ik met trots jullie merk(en) representeren. Ik heb 10k volgers op instagram. Mijn instagram naam is klaasjantalma.( https://instagram.com/klaasjantalma/ ). Ik ben nog niet zo actief op facebook maar heb sinds gister een pagina aangemaakt.

  Ik hoop van jullie te horen

  M.v.g.

  Klaasjan Talma

 150. Raun Grobben zegt:

  Mijn naam is Raun Grobben, ik ben 32 jaar en ik ben Personal Trainer en oprichter van 24/7 Personal Training. Ik begeleid mensen die willen afvallen, spiermassa willen opbouwen of een betere conditie willen krijgen door hen training te geven en een voedingsschema voor hen op te stellen. Daarnaast geef ik Boot Camp trainingen. Wat ik mensen wil meegeven met de Boot Camp trainingen is dat je niet perse naar een sportschool hoeft te gaan, maar dat je ook buiten kan sporten en resultaten kan bereiken. Naarmate de lessen vorderen kun je het tempo en de intensiteit opvoeren en omdat Boot Camp in een groep wordt gegeven vind men het vaak leuker om te gaan sporten. De afwisseling van Personal Training en Boot Camp trainingen maakt mijn werk gevarieerd waardoor ik het al jaren met plezier doe!

  Gezond leven, sporten en bezig zijn met voeding heeft mij altijd al enorm geïnteresseerd. Jarenlang heb ik aan Crossfit gedaan, totdat ik in januari van dit jaar besloot dat het tijd was voor iets anders. Ik begon mij te richten op Body Building en heb mij ingeschreven voor de Enercup 2015. Door mijn ervaring als Personal Trainer weet ik hoe ik mij goed kan voorbereiden op zo een wedstrijd en in de sportschool komen er dan ook vaak mensen naar mij toe die zien hoe veel resultaat ik bereik en hoe snel mijn lichaam verandert. Dit geeft mij veel positieve energie en kracht om er voor te gaan!

  Sinds kort heb ik een instagram account. Ik hoop dat ik tijdens de Enercup veel mensen leer kennen en zo meer volgers krijg, zodat ik iedereen kan laten zien wat mij bezig houd, wat ik graag doe en uiteraard ook wat ik draag. Door mijn werk als Personal Trainer en doordat ik in mijn vrije tijd zelf sport, draag ik vrijwel altijd sportkleding. Naast dat sportkleding comfortabel zit, wil ik graag sportiviteit uitstralen, wat naar mijn idee erg belangrijk is als Personal Trainer. Mijn doel is om een voorbeeld te zijn voor mensen en mijn positieve energie op anderen over te brengen. Ik wil laten zien dat je met training en voeding veel meer kunt bereiken dan men vaak denkt en ik hoop mensen zowel in de sportschool als via sociale media te inspireren.

  Zowel mijn Facebook, als Instagram naam is Raun Grobben (@raungrobben).

 151. Gerson Bison zegt:

  Dag,

  Zo ik word gek als ik alle teksten begin te lezen zo veel mensen.
  Dus ik hou het kort.
  Mij naam is Gerson bekend als ” The Bison” ben gesponsoord door Musculi Supplementen hoofd sponsor van Arnold Classic Europa 2015.
  Ben ook distributeur van Musculi in NL, maar lijkt mij wel leuk om een kleding sponsor erbij te hebben, bij deze probeer ik mij kans.
  Ik kan zelf veel voor jullie betekenen met verkoop en Reclame op sociale media.

  Met Vriendelijke Groete
  The Bison

 152. quintencaine zegt:

  Hi ben quinten Caine deutekom 25 jaar 3 jaar bezig met bodybuilding heb 3 wedstrijden gedaan. Jbc 2013 c klasse 3e plaats van de iron man 2014 b klasse 2e plaats grandprix 2014 a klasse 4e plaats ik heb alle 3 wedstrijden gewichtsklasse tot -80 gedaan. Samen met mijn coach robin ragout besloten om te gaan bouwen tot de 100 kilo. Vervolgens 15 november grandprix -90 klasse te doen. Ik woon in Den Haag train bij sportschool kneet in de cederstraat. Mijn doel is prof te worden en internationaal westrijden te doen. Werk zelf als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ik ben een zeer gemotiveerde A atleet van de ifbb. Instagram quintencaine Facebook quintencaine

 153. Jonathan Salm zegt:

  Waarom ik een goede aanvulling zal zijn voor jullie team?

  buiten het feit dat ik al ruim 5 jaar bezig ben met de levensstijl bodybuilding, ben ik onlangs afgestudeerd aan de universiteit in Lincoln, Engeland. Ik heb hier de titel ‘Honours Dergree of Bachalor of Arts in Creative Advertising’ behaald. Dit wil dus zeggen dat ik verstand heb van marketing campagnes, het ontwikkelen van concepten voor campagnes en 2D grafische vormgeving. Mocht ik door jullie aangenomen worden, heb je dus een dubbele win binnen jullie team, ik zal namelijk niet de moeilijkste zijn in het versterken van de reclame strategieën etc.
  Daarnaast ben ik deelnemer van de komende Enercup als junior bodybuilding en tot -/-80kg gewichtsklasse.

  Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op mijn website, Facebook pagina en Instagram en wellicht spreken we elkaar snel.

  Met vriendelijke groet,
  Jonathan Salm

  Instagram: jonathansalm
  Facebook: Jonathan Salm
  Website: http://www.jonathansalm.nl

 154. Mike Breuker zegt:

  Beste Fitdutchies,

  Mijn naam is Mike Breuker 33 en na heel veel omwegen rond de wereld in Rotterdam beland.
  Ik heb een behoorlijk turbulent leventje achter de rug waarvan ik de lange versie jullie zal besparen, maar ben nu sinds 1,5 jr terug in NL en heb het roer flink omgegooid in mijn lifestyle. Ik ben sinds die tijd 18 kilo afgevallen en ben onwijs met voeding en fitness/ bodybuilding bezig.
  Sinds een korte tijd heb ik ook in mijn carriere het roer flink omgegooid en ben ik nu mijn diploma voor fitness instructeur/ PT aan het halen icm een cursus voeding ernaast, en in deze wereld veel positieve contacten.
  Ik kom zelf uit de cocktail wereld (tom cruise idee even plat gezegd) en heb daar elf jr de hele wereld voor over gereisd na het behalen van drie Nationale titels.
  Anyway lang verhaal kort, ik heb heel wat meegemaakt en nog meer te vertellen, helemaal op het gebied van hoe het roer om te gooien en healthy fitness lifestyle. Ik ben sinds kort actief op Instagram onder de naam About_mike_breuker en ik moet zeggen het gaat best snel daar sinds ik net begonnen ben. Op Facebook kunnen jullie mij vinden onder Mike Breuker en dmv mijn internationale leventje heb ik daar een flink netwerk opgebouwd wat voor jullie zeker aantrekkelijk kan zijn ivm promotie etc
  Het lijkt me leuk om jullie team aan te kunnen vullen dmv mijn ervaringen wereldwijd en lifestyle op dit moment. Ook ga ik binnenkort beginnen met bloggen over mijn internationale ervaringen en veranderingen dus wie weet zouden we daarin ook toffe dingen voor elkaar kunnen betekenen. Sinds 1,5 jr train ik 6 keer per week en moet zeggen dat ik er heel goed in sta.

  Ik hoop van jullie te horen en kijk uit naar een eventuele samenwerking in de toekomst

  Gr Mike Breuker

 155. Dario Bel zegt:

  Al vanaf mijn 15e ben ik bezig met het bouwen van een lichaam waar ik trots op kan zijn. Mijn naam is Dario en ik ben momenteel 17 jaar. Al 2 jaar lang ben ik ontzettend gemotiveerd om door te blijven trainen. Vorig jaar heb ik op mijn 16e vooor het eerst mee gedaan met de Flexcup MAP klasse, ik vond het zo een mooie en leerzame ervaring dat ik me weer voor dit jaar heb ingeschreven en ben nu dus keihard bezig met de voorbereiding.

  Waarom ik een samenwerking met bodybuildingkleding.nl wil? Dat is omdat ik nu nog erg jong ben en dus nog alle kanten op kan groeien. En juist nu zou het voor mij een mooi moment zijn om samen te werken met een bedrijf als dit. Bodybuilding is bij mij zeker een uit de hand gelopen hobby maar dan wel erg positief. Bodybuilding is mijn leven en dat zal het ook blijven.

  Als 17 jarige scholier heb ik ook erg veel contact op social media, ik krijg veel vragen van vrienden en kennissen via Instagram. En natuurlijk ontmoet je elke dag op school weer nieuwe mensen met als gevolg dat je social media contacten maar blijven groeien. Hierdoor zouden natuurlijk veel mensen mijn samenwerking met bodybuildingkleding kunnen zien.

  Ik hoop ontzettend erg dat ik jullie aanspreek. En dat ik samen met jullie hulp kan groeien tot een persoon waar mensen tegen op kijken en dat ik mensen kan inspireren om net zo hard te werken voor je dromen als ik doe. Alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht.

  Instagram: @TheYoungPhysique

 156. Michael Anderson zegt:

  Hello,

  Waarom ik ? Waarom niet ik ? 😉

  Mijn naam is Michael Anderson, van afkomst Jamaicaans, maar reeds 5 jaar wonende in België, waar ik haast van
  dag 1 al deelneem aan Natural Bodybuilding Wedstrijden.

  Daarvoor was ik al gans mijn leven actief bezig met bodybuiling en personal training in Jamaica, waar ik ook een tijdje vice-president was van de bodybuilding association aldaar.

  Tot op heden ben ik nog steeds in mijn categorie de Belgische Kampioen Natural Bodybuilding bij NCOBB.
  Ik vertegenwoordig zo ook elk jaar België op de Europese én de Wereld-kampioenschappen !

  Verder draait echt mijn héle leven om fitness en bodybuilding, want ik ben zelfstandig personal trainer in Antwerpen. En kom zodanig met heel veel mensen in contact.

  Maar wacht…. ik zag dat jullie ook nog geen enkele atleet onder jullie hoede hebben met een gorgeous donkere huid? Hier laten jullie een groot aantal cliënten links liggen… zij hebben ook graag een gepaste representative, niet waar?

  Of course heb ik mijn eigen facebook page, instagram en website :

  facebook : https://www.facebook.com/personaltrainermike?fref=ts
  instagram : http://instagram.com/mikejlove9
  website : http://www.michaelanderson.be

  Oh heb ik al gezegd, dat ik elk kledingstuk er fantastisch laat uitzien?!! :))

  One Love.
  Mike

 157. Kevin zegt:

  Geachte,

  Kevin Guerrero, 24 jaar half spaans en half nederlands.

  Om een lang verhaal kort te houden. Leef al jaren gezond en let op mijn voeding om het beste uit mijzelf naar boven te halen.

  In tegen stelling tot vele andere hier doe ik dit niet voor wedstrijden of shows. Maar ik denk dat ik een goed voorbeeld ben voor vele, er valt heel veel te bereiken op een gezonde maar ook zeker leuke manier! Net afgestudeerd, druk met werk en ken veel mensen !

  Instagram; keviinguerrero
  Facebook; kevin guerrero, als ik moeilijk te vinden ben, larissa kent me en heeft me op facebook!

  Als jullie meer wil

 158. Kevin zegt:

  Geachte,

  Kevin Guerrero 24 jaar oud half spaans en half nederlands.

  Om een lang verhaal kort te houden. In tegen stelling tot andere niet iemand die traint voor grote wedstrijden maar puur voor het plezier, een gezonde levenstijl en een atletische bouw.

  Door het bovenstaande zal ik dus een ander deel van jullie doelgroep aanspreken. Een student die laat zien dat er een hoop te bereiken valt met de juiste voeding en traingschema’s.

  Voor extra vragen of foto’s mogen jullie me natuurlijk altijd benaderen.

  Instagram: Keviinguerrero circa 750 volgers
  Facebook: circa 1000 vrienden kevin guerrero, als jullie me niet kunnen vinden zoek even via larissa een van jullie gesponserde vrouwlijke atleten.

 159. Leon Paul zegt:

  Mijn naam is Leon Paul, 27 jaar en ben half Indonesisch en half Nederlands.

  Ik heb 7 jaar geleden de sportopleiding CIOS afgerond. Doordat ik een dochter heb van 11 maanden, een full-time job en regelmatig sportlessen geef kwam het sporten voor mijzelf op een laag pitje.

  Om mijzelf te stimuleren heb ik als doel om voor aankomende zomer helemaal afgetraind en droog te zijn. Ik wil aan anderen laten zien dat het mogelijk is om een gezonde levensstijl te hebben, te sporten en je sportdoelen kan bereiken in combinatie met je vaderschap. Het zal gepaard gaan met zware tijden maar als je echt wilt.. DAN LUKT HET!

  Instagram: https://instagram.com/fit.dutch/
  Facebook: https://www.facebook.com/leonpaul.bulthuis

 160. Lorenzo Aru zegt:

  Geachte lezer,

  Mijn naam: Lorenzo Aru.
  Ik ben 22 jaar! En werk als luchtmobieler bij de landmacht!

  Ik doe nu ongeveer 6jaar aan bodybuilding/fitness!
  Ik ben sinds 2015 het nog serieuzer op gaan pakken
  Met voeding (mealpreps) en nog betere trainschema’s !!

  Als ik bij jullie in het team zou mogen zou mijn motiviatie de top bereiken, dit zou niet alleen voor mij zelf maar ook bij jullie voordelen geven.
  Dat zou mij de ultieme spirit geven om door te gaan.

  Ik hoop dat jullie mij uitpikken dan zou ik eindelijk waar krijgen voor het 6jaar levenstijl veranderen/hard trainen/voeding etcc..

  Ik hoop van jullie te horen!!
  De sportieve groete,
  Lorenzo Aru

  Instagram: Crazyshreddz
  Facebook: lorenzo aru

 161. Nico zegt:

  Beste bodybuildingkleding.com

  Ben heel actief in de fitnesswereld, naast 6/7 in de gym te zitten doe ik ook mee aan wedstrijden, voornamelijk in de reeks classic bodybuilding.
  Omdat ik vooral veschillende gyms doe en hierdoor veel kennissen heb opgebouwd. ZouJullie promoten voor mij dus niet echt een inspanning zijn. Aangezien ik veel fitnesskledij draag en regelmatig de vraag krijg waar ik men kledij haal.
  Ig: wbpf_nico
  MVg nico

 162. Maikel Frentz zegt:

  Beste Bodybuilgingkleding.com,

  Mijn passie, hobby, afleiding, ontspanning en favoriete bezigheid is een en dezelfde bezigheid: Sporten. Naast mijn studie en werk, en nu tijdelijk ook een stage van 5 dagen in de week voor een half jaar, is er voor mij niks beter dan heerlijk in de sportschool bezig te zijn. Elke training is weer een uitdaging waar ik mij voor de volle 100% inzet.
  Het trainen begon ongeveer 1.5 jaar geleden. Toen wist ik niet goed wat ik deed, maar de motivatie was er. Dit viel mensen op en ik begon veel tips te krijgen, waardoor ik mijn trainingen naar een nieuw level kon tillen. Door ook veel van andere atleten te kijken en luisteren heb ik veel informatie over het trainen gekregen en kan ik mijn physique steeds verbeteren. Ik heb veel hulp en tips van anderen gekregen en het lijkt me top om ook anderen verder te helpen in hun doelen.

  Voor de rest ben ik 19 jaar oud en studeer ik commerciële economie. Ik ben een horeca man en hou van contact met mensen. Zomers werk ik altijd in het buitenland (waar ik rustig door train bij een gym in de buurt), ik sta dan voor 6 weken achter de bar. Ik heb dit 2x gedaan en blijf dit zeker doen. Vaak stoppen me collega’s deze periode met trainen, maar ik probeer ze toch altijd mee te slepen, zodat het harde werken niet in 6 weken tijd weg gevaagd wordt.
  Ik train 4x per week, over het algemeen ga ik alleen, maar regelmatig traint er iemand met me om mijn trainingen uit te proberen.

  De gymwear zal weer een extra motivatie zijn om nog harder te knallen en ook om anderen te helpen zo snel mogelijk de doelen die ze hebben gesteld te bereiken.

  Ik ben te volgen op de volgende kanalen:

  Instagram: https://instagram.com/maikel_frentz/
  Facebook: https://www.facebook.com/

  Ik hoop wat van jullie te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Maikel Frentz

 163. Mike zegt:

  Team Bodybuildingkleding,

  Via Larissa zag ik dat jullie op zoek zijn naar nieuwe mannelijke athleten. Dit sprak mij erg aan. Waarom?

  Voor jullie zal het voornamelijk gaan om het bereik. Ik kan de sportkleding promoten middels instagram. Mijn account is: @mike.snijder en op facebook kan je me vinden onder mijn eigen naam. Ook blog ik voor FitDutchies (36,5k volgers) waardoor mijn bereik nog groter word.

  Ik ben 27 jaar en doe mijn hele leven al verschillende sporten. Sinds januari 2013 ben ik begonnen met fitness en heb als doel vooral fitheid. Mijn grote voorbeelden zijn onder andere: steve cook & lex griffin. Dat is mijn doel om naar toe te trainen. Qua persoon ben ik altijd positief, vol motivatie en discipline. Mijn doel voor volgend jaar is om een triathlon te gaan doen en 85kg te worden op 8% (ik ben 1,80m). Ik ben dan wel geen bodybuilder maar ik merk wel dat veel mensen mijn ‘fitstory’ volgen. Ook goed voor de variatie binnen jullie team.

  Ik ben benieuwd!

  Met vriendelijke groeten,
  Mike

 164. Neal Norde zegt:

  Beste Team Bodybuildingkleding.com,

  Mijn naam: Neal Norde
  Leeftijd : 30 jaar
  Verleden: Ex Militair Sergeant Luchtmobiele Brigade
  Huidig Beroep: Ondernemer/Personal Coach

  Ik ben zeer actief in de fitness en Bodybuildingbranche! Ik heb een eigen bedrijf in personal training genaamd Body Assault en is gevestigd in Barendrecht.
  Sinds vorig jaar ben ik serieus actief bezig met bodybuilden, en niet zonder enig succes! Ik ben in 6 maanden tijd van een C-status Flexcup ’14, Iron Man ’14, JBC ’14 en Grand Prix ’14 opgeklommen naar een A-status en mag mezelf inmiddels Nederlands Kampioen Classic Bodybuilden 2015 noemen.
  Ik heb vorig jaar ook mijn eerste internationale wedstrijd gedraaid in Denemarken waar ik 5e ben geworden.
  Mijn toekomstplannen zijn om internationaal door te breken en die Pro Card te bemachtigen!
  Met mijn doelstellingen en jullie zoektocht naar atleten voor sponsoring, lijkt dit mij een perfectie combinatie om de ”exposure” voor beide partijen een flinke boost te geven.

  Ik zal voornamelijk Promo doen voor jullie in de vele sportscholen waar ik kom en via mijn groeiende Facebook en Instagramkanaal.
  En natuurlijk ook in via mijn huidige klantenbestand dat ik inmiddels heb opgebouwd met mijn bedrijf.

  Het lijkt mij een geweldige kans om jullie team aan te vullen!!

  Facebook: Neal Nordé
  Instagram: Nealnorde

 165. Casper van Maanen zegt:

  Insta: Casper_vm
  Fb: http://www.facebook.com/Casper.vanmaanen

  Hallo,

  Ik ben door verscheidene vrienden getagd in dit bericht en dacht; laat ik een balletje opgooien.

  Mijn naam is Casper van Maanen, zit momenteel in de laatste fase van mijn opleiding Commerciële economie en ben net een weekje 23.
  Ik train nu 6 jaar zeer fanatiek. Mijn ambitie is om dit jaar een wedstrijd te gaan doen. Naast het grote plezier dat ik uit mijn trainingen haal is mijn aanleg een grote motivatie om door te zetten. Mochten jullie meer over mij willen weten; mail gerust.

 166. Andy zegt:

  Hallo,

  Ik ben andy 23 jaar oud en ben door verschillende mensen getagd dat ik dit moest gaan proberen. Ik ben nu z’n 2 jaar bezig met fanatiek fitnessen/bodybuilding. In december zal ik ook het podium op gaan op de SapCup!
  Het zou super zijn als ik gesponsord zou worden door jullie. Ik heb al veel mensen geïnspireerd door mijn behaalde resultaten en mijn transformatie.

  Als jullie meer willen weten kunnen jullie altijd contact met mijn opnemen!

  Facebook: Andy van wanrooij
  Instagram: Andydtr

 167. Daniël zegt:

  Hallo,

  Ik ben Daniël en 42 jaar oud … een “ancien” bodybuilder :o) … Ik beoefen al enkele jaren vol passie de sport … 4x per week trainen, elke dag dieet volgen, voldoende supplementen nemen … Alles om dat mooie lijf te bekomen … Mijn grote droom is meedoen aan wedstrijden maar ik besef dat dit, gezien de leeftijd en de bikkelharde concurrentie, heel moeilijk wordt … Ook sponsoring vinden is moeilijk, om dezelfde redenen … Daarom hoop ik uit het diepste van mijn hart dat jullie een ouwe rakker als ik wel een kans willen geven … dat zou de motivatie alleen maar versterken. Geloof me, ik zou jullie niet teleurstellen!

  Zie: AnouschkaDaniel Spranghers-vdp (Facebook)

 168. kenneth bosch zegt:

  Beste bodybuilding kleding,

  Ik had vernomen dat jullie mannelijke atleten zochten voor jullie team te versterken. Wie niet waagt niet wint zeker ?
  Hier gaan we.
  Mijn naam is Kenneth Bosch
  Ik woon in België en ben 23 jaar oud.
  Ik train ondertussen 5 jaar waarvan dit men 2de jaar is als wedstrijd atleet.
  Vorig jaar was ik 4de geeindigt in de -70kg te enercup. Nu ben ik in voorbereiding voor de atlas cup te Veghel voor de -80kg. Bij een mooie plaatsing valt de Ironman ook nog in het vizier. Mijn doel is om zo ver mogelijk te geraken en om mensen te inspireren in deze sport. Als volgt gebeurt
  mijn begeleiding door mijn trouwe vriend en coach Roel Henno.
  Ook ben ik lid van team Henno & represent ik body central in Holland als wedstrijd atleet.
  Het zou een enorme eer zijn om jullie te promoten. Ik ben iemand die graag pronkt met nieuwe merk kledij en ben bereid deze dan ook te delen op sociale media.

  Mijn facebook en instagram acc :

  Facebook: https://m.facebook.com/kennethbosch2

  Instagram: k.Bosch_wolfie

  Met vriendelijke Groeten

  Kenneth bosch.

 169. Reinier zegt:

  Ik ben een 27 jarige fanatieke sporter. Aankomend jaar ga ik mee doen aan mijn eerste map wedstrijd. Tijdens de training draag ik graag een chille tanktop . Ik zou een goede aanvulling zijn omdat ik gemotiveerd ben om te gaan voor mijn doelen en graag mensen enthousiasmeer over producten waar ik achter sta. Verder houden ik en mijn vriendin een blog bij over ons progressie en de weg naar de JBC. Extra promotie kans zodra onze site meer gelezen wordt zal jullie merk meer opvallen .

  • bodybuildingkleding zegt:

   Beste Reinier, heb je ook een Instagram en/of Facebook pagina? En wat is het adres van jullie blog?

 170. Gino Lamers zegt:

  Hallo, ik ben Gino Lamers. Ik ben 16 jaar en kom uit Goes. Op dit moment ben ik aan het bulken en weeg ik 78 kg. Ik train nu al ruim anderhalf jaar. Sinds ik heel actief ben op social media ben ik heel erg uit op een sponsorcontract, ook voor mijzelf maar ook voor het bedrijf om dat zelf te sponsoren via mijn instagram dat is: _ginolamers . Ik zou een goede aanvulling voor dit bedrijf zijn omdat ik heel erg gedreven ben in wat ik doe en fitness echt mijn passie is, ook ben ik actief op youtube.

 171. Dennie zegt:

  Geacht team van Bodybuildkleding,

  Zijn jullie op zoek naar een nieuw veelbelovend atleet en goeie ambassadeur van jullie producten? Dan stel ik mij graag aan jullie voor.

  Ik ben Dennie, woonachtig in Deventer en sta onder begeleiding van Jeffrey Latour. Al jarenlang ben ik een gepassioneerd sporter. Op 18 jarige leeftijd ben ik begonnen met vechtsport en daarnaast krachttraining. Enige tijd geleden ben ik gestopt met de vechtsport om mij te focussen op mijn grootste passie: Krachttraining. Sinds begin dit jaar is Jeffrey mijn coach geworden en begeleid hij mij naar Mens Physique.

  Mijn progressie gaat sneller dan gepland waardoor ik eerder aan wedstrijden ga deelnemen dan voorgenomen. Mijn doel is zo snel mogelijk door te stromen naar een A atleet en fitness model, wat zeer profitabel is voor sponsoring. Ik ben van mening dat ik jullie mee kan nemen in mijn succes. Zijn jullie nieuwsgierig? Kijk dan op mijn Facebookpagina en Instagram.

  Facebook: /dennie.bronneberg
  Instagram: denbron

  Vriendelijke groet,

  Dennie Bronneberg

 172. jesser zegt:

  Hi mijn naam is jesser,

  Ik ben een mens physique atleet, in December ben ik eerste geworden in mijn klasse op de Flexcup. In november ga ik meedoen aan de ironman. Ik ben zeer gemotiveerd en zou graag producten willen promoten via social media.

  Facebook: https://www.facebook.com/jesser.jeremy
  Instagram: jezphysique

 173. Mike Breuker zegt:

  Hey guys,

  Mijn naam is Mike Breuker 33 en na heel veel omwegen rond de wereld in Rotterdam beland.
  Ik heb een behoorlijk turbulent leventje achter de rug waarvan ik de lange versie jullie zal besparen, maar ben nu sinds 1,5 jr terug in NL en heb het roer flink omgegooid in mijn lifestyle. Ik ben sinds die tijd 18 kilo afgevallen en ben onwijs met voeding en fitness/ bodybuilding bezig.
  Sinds een korte tijd heb ik ook in mijn carriere het roer flink omgegooid en ben ik nu mijn diploma voor fitness instructeur/ PT aan het halen icm een cursus voeding ernaast, en in deze wereld veel positieve contacten.
  Ik kom zelf uit de cocktail wereld (tom cruise idee even plat gezegd) en heb daar elf jr de hele wereld voor over gereisd na het behalen van drie Nationale titels.
  Anyway lang verhaal kort, ik heb heel wat meegemaakt en nog meer te vertellen, helemaal op het gebied van hoe het roer om te gooien en healthy fitness lifestyle. Ik ben sinds kort actief op Instagram onder de naam About_mike_breuker en ik moet zeggen het gaat best snel daar sinds ik net begonnen ben. Op Facebook kunnen jullie mij vinden onder Mike Breuker en dmv mijn internationale leventje heb ik daar een flink netwerk opgebouwd wat voor jullie zeker aantrekkelijk kan zijn ivm promotie etc
  Het lijkt me leuk om jullie team aan te kunnen vullen dmv mijn ervaringen wereldwijd en lifestyle op dit moment. Ook ga ik binnenkort beginnen met bloggen over mijn internationale ervaringen en veranderingen dus wie weet zouden we daarin ook toffe dingen voor elkaar kunnen betekenen. Sinds 1,5 jr train ik 6 keer per week en heel veel met bodybuilding bezig ben

  Ik hoop van jullie te horen en kijk uit naar een eventuele samenwerking in de toekomst

 174. Mark zegt:

  Nou hier gaan we dan. Ben mark 29 jaar, en fitness al wat jaren. Ik ben eigenlijk actief op meerdere fronten. Zo beoefen ik OCR, fitness, crossfit, hardlopen. Beetje allround. Ik strijd volgende maand op het WK in Ohio voor de OCR sport.

  Het lijkt me tof om jullie te vertegenwoordigen en als ambassadeur op te treden voor jullie. Ik ben actief op instagram, Twitter, facebook, en me eigen weblog.

  Ik ga mij in de toekomst nog richten op fitvak A en obstacle course instructie. Maar dit is voor de toekomst, voor nu is het tijd om mezelf beter te maken op alle vlakken van de sport.

  Groet mark

 175. Gerald zegt:

  Mijn naam is Gerald,

  Ik ben al 8 jaar bezig met fitness & bodybuilding en daarvoor ook nog kickboxing, honkbal en atletiek gedaan.
  Naast mezelf help ik ook andere mensen afhankelijk van doel (afvallen, conditie, spieropbouw) hun droom lichaam te krijgen. Ik heb een enorm passie en respect voor fitness & bodybuilding voor de discipline, doorzettingsvermogen en geduld die je ervoor moet hebben.

  Ik ben iemand die voor ultieme resultaat ga, en dat heb ik tot nu toe bewezen met alle wedstrijden die ik heb gedaan:
  * FlexCup 2013 Overall winner
  * Iron Man 2014 Overall winner

  Hierdoor lijk me ook leuk om een samenwerking met jullie te gaan, omdat ik kreeg dan niet allemaal leuke kleding om jullie te business te promoten maar aan de andere kant krijgen jullie ook een bewezen en top atleet in huis.

  Facebook: Gerald Martina
  Instagram: mr_gcm

 176. Wojtek Piejak zegt:

  Mijn naam is Wojtek Piejak.
  Ik ben 22 jaar oud en ik ben sinds +-7 maanden druk aan het sporten.
  Resultaten zijn snel zichtbaar dus het zou ook gelijk een goede reclame zijn voor bodybuildingkleding!
  Fb- Wojtek Gita
  Insta- @gorofit

 177. kevin peters zegt:

  goedemiddag, dhr/mvr bodybuilding kleding.

  Ik ben Kevin Peters werkzaam binnen defensie, inhoudelijk wil ik niet op mijn werkzaamheden ingaan.
  Ben zelf woonachtig in Nijmegen. Mijn leeftijd is 29 jaar. Heb 5 buitenland missie gedraaid. Door deze ervaringen heb ik een groot scala aan zelfkennis en doorzetting vermogen ontwikkeld.
  Tot nu toe heb ik fitness gezien als mijn hobby en passie. ik ben niet het meest vooruitstrevende type geweest m.b.t. mijn zelf posten op sociaal media. Dit staat echter op het punt te veranderen als ik weet dat ik een product kan representeren. Ik heb een tal aan sportopleidingen gevolgd, Ik volg ook elke dag de doelstelling ” i will not accept being avarge “. mijn fysiek en mentale staat zijn dit al lang gepasseerd. Er is geen sport school waar ik in Nederland binnen loop zonder vragen over voeding/fitness/supplementen/hormoonstelsels krijg. Ik zie dit ook als een kans om mijn mogelijkheden uit te dagen.

  Ik ben niet van plan om aan bodybuild wedstrijden mee te doen, hier heb ik geen affiniteit mee. Echter ben ik wel opzoek Nederlandse bekendheid te creëren door fotoshoots en multi media.

  statistieken zijn:

  174 cm.
  94 kg.
  6.3 % vetpercentage.

  mvg,

  Kevin Peters

 178. Rob de Graaf zegt:

  Goedemiddag Team van BodybuilingKleding.com

  Mjn naam is Rob de Graaf. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Leiden.

  Al jarenlang ben ik een gepassioneerd Sporter. In 2012 en 2013 heb ik een aantal bodybuilding Wedstrijden gedaan.
  Zoals de Flexcup2012, YBF en NAC.

  Op dit moment zit in de Bulk en weeg 105 Kilo. Ik ben met voorbereidingen bezig om een aantal punten te verbeteren aan mij Body.
  Zodat ik volgend jaar (2016) weer “On Stage” kan.

  In het dagelijks Leven ben ik ICT-Analist, door mijn werkzaamheden met Computers ben ik heel erg Actief op verschillende Social Media.

  Ik zou een goede aanvulling voor dit bedrijf zijn, omdat ik heel erg gedreven ben in wat ik doe en Bodybuilding mijn passie is.

  == Neem gerust een Kijkje op mijn Facebook-Pagina ==

  Facebook: https://www.facebook.com/robbie23101982

  Met Vriendelijke Sportgroet,

  Rob de Graaf

 179. Robin Lange zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is Robin Lange en ik ben een beeldhouwer van mijn eigen kunstwerk: mijn physique! Dit is mijn grootste passie en liefde en de alle dagelijkse keuzes die ik maak zijn met mijn sport in het achterhoofd.

  Ik fitness al een lange tijd, maar sinds 2,5 jaar is het een eerste levensbehoefte voor mij geworden en heb ik er alles voor over. Mijn eerste wedstrijd was de Walter’s Open NK in 2013, hier deed ik mee in de Men’s Physique klasse en werdt ik 3de. Daarna deed ik mee aan de Flex Cup in 2013 in de Men’s Physique klasse en werd ik ook 3de. Mijn volgende wedstrijd is de Ironman/Ironmaiden 8 november 2015. Ik heb sinds de eerste wedstrijden elke dag als een strijd gezien om mijn physique te verbeteren en ga over 7,5 week een next-level physique neerzetten! Ik ben extreem gemotiveerd om zo ver mogelijk te komen!

  Ik motiveer graag anderen op elke mogeljjke manier! Ik haal er erg veel voldoening uit als mensen door mij geïnspireerd en/of gemotiveerd worden! jullie als sponsor kan ik dit nog beter doen en tegelijkertijd jullie erg goed promoten. Het is zo dat ik meer in sportkleding rondloop dan in normale kleding dus het meeste van de tijd zou ik in jullie kleding gezien worden! Mooie sportkleding is voor mij erg belangrijk en zou me dan ook zeer vereerd voelen als jullie mij zouden uitkiezen voor deze geweldige kans!

  Ik hoop op een leuke toekomst samen!

  Groetjes,
  Robin Lange
  Facebook: Robin Philippe Lange
  Instagram: robinlange_fitt

 180. Joey de Rijke zegt:

  Wie ben ik? Joey de Rijke, 27 jaar jong en kom uit Spijkenisse.
  Hoe is het begonnen? Het begon met een proefles bij een sportschool, echter bleef het niet bij een proefles want ‘het smaakte naar meer’. Na het afsluiten van een abonnement ben ik een beetje gaan stoeien met de dumbells en barbells wat mij dusdanig goed beviel dat ik steeds vaker in de gym te vinden was. Leuk en aardig dat trainen maar er komt natuurlijk meer bij kijken dan alleen maar dat, namelijk één van me andere favoriete bezigheden, eten. Je gaat inlezen, proberen en kijken hoe je lichaam erop reageert. Na verloop van tijd werd het een uiteengelopen hobby en wou ik eens een officiële bodybuilding wedstrijd meemaken. Nadat ik voor het eerst de Flexcup had meegemaakt in 2014 was ik verkocht en wou ik ook het podium op. JBC stond om de hoek dus vol gas knallen om de shape te krijgen die ik voor ogen had om zo de eerste plaats te behalen. Na een korte samenwerking met Jeffrey Suijkerbuijk heb ik uiteindelijk helaas besloten niet meer voor JBC te gaan vanwege omstandigheden. Sindsdien heb ik de focus gelegd op het tot stand brengen van connecties in de sportwereld i.v.m. een concept waar ik momenteel aan werk. Met oog op mijn eigen concept denk ik dat we het een en ander voor elkaar kunnen betekenen. Denk hierbij aan op maat gemaakte apps, website, promo filmpjes etc. Zelf vind ik het leuk om mooie gym apparel te dragen en gezien het assortiment van jullie genoeg leuks bevat moet dat ook zeker goed komen en kijk ik uit naar een fijne samenwerking!

  Voor de belangstellende ben ik ook actief op Instagram en Facebook.
  http://facebook.com/joey.derijke
  https://instagram.com/djoo_/

  Sportieve groet!

 181. Robin kramer zegt:

  hallo,
  mijn naam is Robin Kramer 23 en kom uit voorburg en nu in voorbereiding voor mijn 1ste wedstrijd de enercup
  hier zal ik meedoen aan de Mens Physqie klasse boven de 1,83 .

  sinds mijn voorbereiding van deze wedstrijd is mijn leven compleet veranderd alles pas ik aan om te kunnen trainen alleen gaat dit niet altijd even makkelijk omdat ik hienaast ook nog is fulltime werk als procesoperator en werd in een 5 ploegendienst rooster.

  Ook ben ik vrij actief op social media voor verschillende bedrijven zoals Bijvoorbeeld de app Sporzer die een deze dagen geleased zal gaan worden en een soort van social media zal zijn voor mensen die de zelfde levenstijl hebben zoals alle andere die hier hebben gereageerd.

  als ik gesponserd zou worden door jullie zou ik dat heel tof vinden hieronder de links naar mijn pagina’s

  https://www.facebook.com/robin.s.kramer
  https://instagram.com/robinstuartkramer/
  https://instagram.com/sporzer/

  Groetjes
  Robin Kramer

 182. Karel fannes zegt:

  Hallo ! Ik ben Karel Fannes. Een 28 jarige sportieve kerel uit vlaams-brabant. Ben al een dik 5/6 jaar bezig met fitnessen, Heb vorig jaar mijn eerste wedstrijd gedaan in oktober de walters open en behaalde daar een 6de plaats in de bodybuilding klasse -80kilo c-klasse ( mocht geen d- klasse meedoen wegens fysiek te goed was ) aangezien ik dagelijks bezig ben met fitness en bodybuilding en ook mensen hier in verder help in en uit de gym kan ik jullie misschien wel verder helpen met de verkoop van jullie kleding! Foto’s van mij en mijn wedstrijd zijn te vinden op mijn facebook pagina of instagram Groetjes

  http://Www.facebook.com/karel.fannes

  http://Www.instagram.com/fannes_

 183. Barry zegt:

  Hallo bbkleding,

  Ik ben Barry Vandamme en wil even uitleggen waarom ik denk een goeie atleet te zijn voor jullie :
  Mijn foto’s zijn al vele malen gebruikt om het succes van de flexchallenge te bewijzen.
  Ik ga nu terug deelnemen (na zware knieoperatie) aan verschillende bb wedstrijden waaronder de iffb nationals en de sapcup.
  Ik ben niet zomaar een deelnemer in de line up, ik heb in 2013 de body classic gewonnen op de flexcup.
  Ik combineer mijn beide passies, die zijn bodybuilding en highland games. Voor de highland games ga ik heel belgie rond en kom zo met 100den mensen in contact. Daarbij duik ik ook regelmatig op in de plaatselijke pers.
  Zo kan ik jullie site en topproducten goed promoten. Ik zorg dat jullie website op al mijn outfits komt. Maak mond aan mond reclame want verschillende mensen benaderen mij met vragen over training,voeding…
  Ik ben een werker dus als jullie met mij een samenwerking aangaan zal ik er zeker voor zorgen dat het een win-win project word.
  Ik heb misschien niet de meeste fb-vrienden en instagram-volgers maar op de flexcup 2013 had ik wel de meeste fans ter plaatse waarmee ik een gratis seminar gewonnen heb. Dat is moeilijker te verkrijgen dan een klikje op een muisknop denk ik.

  Mijn fb is barry vandamme
  mijn ig is barryvandamme

  Hopelijk hoor ik van jullie.
  Mvg Barry

 184. Mikail Senal zegt:

  hallo,
  Mijn naam is Mikail Senal.
  Ik train bijna 2 jaar, hiervoor deed ik aan hardlopen.
  Ik liep 2 keer per dag om mijn dromen waar te maken,
  wegens een slechte begeleiding heb ik niks kunnen bereiken.
  Dus was ik ermee gestopt en ging ik naar een gym om te trainen.
  Ik had eigenlijk geen doel dus trainde ik gewoon, op een dag kwam een man naar me toe in de gym.
  Hij vertelde me dat ik de oefeningen verkeerd uitvoerde en legde alles uit, en toen kwam het! PUMP!!!
  Dat gevoel maakte me verslaafd aan trainen, na die dag heb ik heel veel dingen opgezocht over bodybuilding.
  Ik zag Lazar Angelov op Facebook hij werd ook mijn idool, toen ik hem zag zei ik tegen mezelf dat wil ik worden.
  Nu is mijn droom om ooit zo eruit te zien als hem en mensen te motiveren. Ik ben me ook aan het voorbereiden voor mijn eerste wedstrijd. Daarom zou het een heel grote steun zijn als ik in de team mag.

  Facebook: http://www.facebook.com/mikailsenalfitness
  instagram: http://www.instagram.com/mikail_senal

 185. brian van der steen zegt:

  Hallo,

  Mijn naam is Brian van der Steen, 24 jaar en geboren en getogen in Spijkenisse. Vier jaar geleden wilde ik fysiek sterker worden voor de honkbal. Dit ging zo goed dat fitness steeds serieuzer werd en na een jaar was diëten en 5 dagen trainen in de sportschool niet meer weg te denken.

  In december 2014 deed ik voor het eerst mee aan een wedstrijd, de Flexcup. Omdat ik derde werd, werd ik direct gekwalificeerd voor de Ironmen/Ironmaiden, waar ik vierde ben geworden.

  Ik ben zeer actief op social media, zowel op
  Instagram (https://instagram.com/brianvdrsteen), als op Facebook (brian van der steen) om mijzelf te promoten, maar vooral ook om anderen te motiveren en te inspireren. Mijn instagram is vooral gericht op mijn levensstijl, die ik tot in de puntjes naleef omdat ik persoonlijk vind dat je maar 1 kans krijg en je deze levensstijl niet half kan doen. Ook buiten social media besteed ik veel tijd aan motiveren en inspireren. Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf beter te maken en ik ondersteun en help hierbij waar mogelijk. Wat ik belangrijk vind in de sport is dat je de mensen helpt die daarom vragen en/of die het nodig hebben, want iedereen moet ergens beginnen. Als ik niet geholpen was, was ik nooit zo ver gekomen. Nu werk in elke dag opnieuw keihard aan mijzelf met als belangrijkste doel: beter worden, beter dan mijzelf, beter dan gisteren.

  Ik denk dat een samenwerking ons beide beter kan maken en ik zou mij graag inzetten Bodybuilding kleding bekender en groter te maken, zowel via social media als op wedstrijden en beurzen, in de sportschool en privé. Ik zou het geweldig vinden om uit te komen voor Bodybuilding kleding te zorgen dat de verkoop omhoog gaat en meer mensen aan zichzelf werken terwijl zij extra gemotiveerd raken door Bodybuilding kleding.

  Brian van der steen

 186. Kenneth de Sera zegt:

  Hey! Ik ben Kenneth de Sera, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit munstergeleen en de gym/training/diet lifestyle is mijn lust en mijn leven.
  Het begon allemaal zo’n drie jaar geleden toen ik met zwaar overwicht (eind 90 kilo) voor het eerst de sportschool in kwam door middel van een vriend, na de eerste proefles was ik verkocht mijn leven draaide alleen nog maar om fitness/bodybuilding. Uit volle enthousiasme ging ik aan de slag waar ik binnen 1 jaar van eind 90 kilo naar 68 kilo droog ging, want in mijn hoofd zat het beeld van de ideale six pack, die gehaald hebbende wilde ik meer en begon ik mezelf op te werken naar de 85 kilo droog door middel van bodybuilding en als cardio mma en kickboksen. Mijn doel is om zo dicht mogelijk bij perfectie te komen met mijn physique en de old school aesthetics terug te brengen die verloren zijn gegaan.
  Verder inspireer ik mensen via social media met mijn twee instagram accounts en facebook account.
  kennethdesera_
  teamaesthetic_
  zijn mijn instagram accounts
  en kenneth de sera mijn facebook account.
  Ik heb al eerder fotoshoots gehad en wil graag die ervaring voortzetten en jullie team versterken en de top bereiken.

  Sportieve groet,

  Kenneth de Sera

 187. Galdino Noreillie zegt:

  Beste bodybuildingkleding,

  Bio:
  Mijn naam is Galdino Noreillie, ik ben juist 19 geworden en via deze reactie wil ik graag mijn kandidatuur indienen voor een plaats bij de mannelijk gesponserde atleten. Ik ben een zeer gedreven sporter en een goede ‘verkoper’.
  lk ben ook een student aan de howest in Brugge. Ik volg daar een bachlor sport en beweging, iets wat mooi aansluit bij fitness.

  Sociale media;
  Mijn voornaamste sociale media is instagram: https://instagram.com/galdinonoreillie/ . Ik heb een zeer snel groeiend instagram en post dagelijk. ik heb op anderhalve maand 1700 volgers bijgekregen. Dit is nog steeds groeiende.
  Ook komt er binnenkort een youtubechannel waar ik momenteel voor aan het filmen ben. Deze zal ook goed aanslaan omdat ik een redelijk actieve instagrampagina heb. Er zullen zeker veel mensen overkomen naar mijn youtubechannel.

  Wie ben ik? , mijn verhaal:
  Ik ben een jongen die normaal als droom had om profvoetballer te worden. Maar deze kans is me ontnomen als gevolg van enkele akelige blessures,waar ik tot op vandaag soms nog last van heb. Ik zat even heel diep, want de sport die ik 11 jaar na elkaar intensief beoefende kon ik niet meer uitoefenen. Dan heeft een maat van mij (na lang zeuren), mij weten te overtuigen om eens mee te komen naar de fitness. Ik was vroeger ook een hardcore gamer. Als ik niet moest voetballen, zat ik een hele dag binnen achter mijn playstation. Het was dus een totaal omgekeerde wereld die ik ging betreden. Mijn sociale skills waren zeer minimaal toen. Ik ging dus mee met mijn maat en toen ik daar toekwam keken veel mensen raar op. Ik was een jongen van 1m83 en ik woog maar 68kg. Na die ene training besloot ik om een 3 maanden abbonement te nemen en fitness een kans te geven. Al snel kreeg ik de smaak te pakken. Fitness deed meer dan mijn fysiek veranderen. Ik begon open te bloeien en socialer te worden. Ook de zelfverzekerheid steeg naar astronomische niveau’s. Ik begon zelf meer op te zoeken en begon boeken te kopen om zo steeds meer informatie te winnen over hoe ik het beste train. Sindsdien zit ik minimum 5dagen per week in de fitness. Ik begon spiermassa op te bouwen alsof het niks was. Op 2 jaar tijd ben ik 20kg bijgekomen en ben ik gezakt naar 6% bodyfat. Mensen begonnen al te rodden over mij dat ik zogezegd verboden producten pak. Dit is natuurlijk geen waar, ik ben 100 % natural. Ik ben nu nog een jaar hard aan het doortrainen, maar daarna zou ik wel willen meedoen aan allerlei wedstrijden. Veel mensen zeggen dat ik nu al moet meedoen omdat ik al een redelijke wedstrijdfysiek heb.

  Waarom ik een aanwinst zou zijn voor dit bedrijf:
  Ik ben iemand die andere mensen goed kan motiveren. Ik heb in de loop van mijn, tot nu toe korte, fitnesscarrière 15 mensen kunnen motiveren om naar de fitness te komen. Ook help ik veel mensen met het trainen. Ik stel namelijk schema’s op die speciaal zijn opgebouwd naar de doelen van de mensen. Ook help ik mensen via sociale media door vragen te beantwoorden en te motiveren. Ik ben iemand die goed op mensen kan inspelen. Veel mensen die niet wouden gaan fitness, heb ik toch kunnen overtuigen en nu zijn ze nog steeds bezig. Ook ben ik een zeer sociaal mens, ik leg makkelijk nieuwe contacten en zo wordt mij doelgroep om kleren te laten kopen ook steeds groter.

  Waarom ik voor jullie wil werken:
  Jullie hebben een mooi en uitgebreid gamma aan kleren. Ik zou ze constant dragen en vrienden en volgers op instagram en youtube overtuigen om ook te kopen. Ik ben een harde werker. Ik werk elk weekend in de carefour. Dit moet ook, want ik moet alles van mijn sport zelf betalen ( abbo, supplementen, kleren,…). Een extra inkomen zou dus zeer van pas komen, want het is nogal een dure sport haha.

  Graag zou ik jullie willen bedanken voor deze kans en hopelijk heeft mijn verhaal jullie kunnen overtuigen en hoor ik nog van jullie.
  Met vriendelijke en sportieve groet

  Galdino Noreillie

 188. Jan Schaft - Jsfitt zegt:

  Beste lezer,

  Begin vorige week werd ik getipt door jullie vrouwelijke atleten Larissa & Tamara. Afgelopen week heb ik nagedacht over het feit of ik deze uitdaging aanga. Uiteraard niet om de sponsoring van kleding, want wie wil nou niet gesponsord worden? Wel heb ik nagedacht of ik kan bieden wat jullie verwachten van een gesponsorde atleet.

  Over mij:
  Ik ben Jan Schaft, 22 jaar en woonachtig in Dalerveen (Drenthe). Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn Pre-Master Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden start ik in februari 2016 mijn master.
  Naast mijn studie ben ik werkzaam (geen sponsoring!) voor Myprotein Nederland en heb ik dagelijks contact met zowel huidige als potentiële klanten via onder andere Instagram.
  ​Op dit moment ben ik mij aan het klaar stomen voor mijn eerste bodybuilding wedstrijd, namelijk de Walters Cup in mei 2016. Ik zal deelnemen in de Mens Physique klasse. Gedurende dit avontuur word ik begeleid door Imro Beuk (tevens coach van Larissa).

  Waarom ik
  -Enthousiast over jullie aanbod
  -Groot Instagram netwerk (11.700 volgers)
  -100% inzet, discipline en flexibiliteit
  -Veel ervaring met het bedienen van huidige en potentiële klanten in de fitness industrie
  -Promotie en merkbinding zoals jullie dat verwachten

  Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram account via onderstaande link:
  https://instagram.com/jsfitt/

  Hopelijk tot snel!

  Met vriendelijke groet,

  Jan Schaft
  Jsfitt

 189. Robby de Ryck zegt:

  Ik ben 45 jaar jong en geboren 29 05 ’70.
  Ik beoefen de bodybuildingsport al 26 jaar .
  In ’89 ben ik muitgenodigd door een kameraad om in een paasvakantie eens te gaan trainen 🙂 best lachwekkend ondertussen beetje uitgelopen .
  Van een tray out is het gegaan naar een hobby een passie een liefde op het eerste moment om uiteindelijk een levensstijl te worden en mijn beroep:-) .
  Ja ik ben ondertussen een eigen sportclub gestart het is nu 24 op 24 fitnesss bodybuilding hoe je het maar noemen wilt .
  Ik draai zelf 81 u en loop continu in sportkledij nou dat komt al zeker goed uit !
  Onder mijn naam Robby De Ryck vindt je mij terug op fb , instagram en de zaak vindt je terug onder Robby’s Total Body Concept.
  Mijn ambities, los van de zaak uit te bouwen tot iets exclusief en een succes draai ik nog competitie .
  Ik ben in 2011 gestrart bij het NCOBB ik was dan al 6 jaar van da ASS af maar het strookte mentaal niet .
  In zeg altijd ik loop in de grijze zone ja heb ooit ASS genuttigd maar in 2006 gestopt ik ben dus geen 100% naturel zoals men dat zegt tegenwoordig maar gebruik niets meer dan natuurlijke suplementen .
  Al mijn klanten weten dat en de mensen die mij echt goed kennen ook.
  Ik wil aantonen dat het ook anders kan , ja het vraagt veel disipline en blablabla kunnnen zo nog wat verder gaan .
  Na het NCOBB overgegaan naar het IFBB 2011 flex cup en 2013 Bk belgie dit jaar staan er verschillende wedstrijden op de agenda beginnende met enercup doelstelling mij te kwalificeren tot A atleet en van daaruit zien we weer verder.
  Zoals elke atleet hoop je en doe je u best om er te staan en ervoor beloond te worden een sponsering is voor mij dan ook een bekroning op mijn harde werk en mijn inzet en vastberadenheid .
  In de hoop op een positieve samenwerking ik wil jullie alvast bedanken voor de kans die je ons allen biedt en de tijd die je zal moeten vrijmaken om een keuze te maken uit alle kandidaten en dat zijn er wel wat .

  Sportieve groeten
  Robby De Ryck

 190. Marco sengers zegt:

  Ik ben marco. Ben 20 jaar en fitness al vanaf toen ik 16 jaar was. Ik begon te traine toen ik 64 kilo was en nu schommel ik rond de 91 kilo. Mijn motivatie is dat het resultaat me echt een kick geeft. Ook word er soms in de gym aan me gevraagd hoe ik de resultaten behaal en hoe waar ik de motivatie vandaan haal. Echter doe ik zelf niet mee met wedstrijden, omdat ik sport voor het plezier en niet me werk er van wil maken. Ik zou wel een voorbeeld willen worden voor jongere die willen beginnen met fitness. Met hoop dat jullie me daarmee kunne helpe.
  Facebook: marco sengers
  Insta: marcosengers

 191. Vincent van der Hulst zegt:

  Beste lezer,

  Via Instagram werd ik door vrienden getipt over de zoektocht naar nieuwe mannelijke leden voor jullie team. Wie ben ik, wat doe ik en waarom wil ik aanspraak maken op een positie in jullie team?

  Mijn naam is Vincent van der Hulst en ben 22 jaar oud en woonachting in Dalfsen, een dorp vlakbij Zwolle. Na het behalen van mijn HBO-diploma heb ik de Pre-Master Marketing gedaan en momenteel ben ik bezig met de Master marketing.

  Voor dat ik actief werd ik de sportschool heb ik ruim 10 jaar gevoetbald. Ik was altijd lang, smal en de dunste van iedereen in mijn omgeving. Totdat ik besloot om het roer om te gooien en me aanmeldde bij een sportschool. Naarmate de tijd vorderde kreeg ik steeds meer kennis van fitness/bodybuilding en ging ik steeds serieuzer trainen tot het punt dat het voor mij een lifestyle werd. De afgelopen 5-6 jaar ben ik ruim 25 kilo aangekomen waardoor ik me steeds beter voelde, meer zelfvertrouwen kreeg en mijn liefde voor bodybuilding toenam.

  Waarom zie ik mijzelf binnen jullie team?

  – Mensen motiveren en inspireren tot een betere versie van zichzelf is echt mijn ding
  – Veel connecties met medesporters bieden promotiemogelijkheden
  – De kennis vanuit mijn opleidingen dragen bij tot een efficiënte realisatie van jullie (social media) doelen
  – Bodybuilding is mijn passie waar ik echt van geniet en voldoening uithaal
  – Mijn Instagram account (striveforafitlife) kan ik goed inzetten voor interactie met jullie doelgroep
  – Ik ben enthousiast, behulpzaam en deel graag mijn passie met anderen

  Jullie kunnen mijn Instagram pagina bekijken via https://instagram.com/striveforafitlife/

  Hopelijk kan ik mij in de nabije toekomst binnen jullie team inzetten tot het succesvol maken van Bodybuildingkleding.com!

  Vriendelijke groet,

  Vincent van der Hulst

 192. Kenzie Durant zegt:

  -First name: Kenzie

  -Last name: Durant

  -Phone: +324 72 41 53 87

  -Email: zyzz.kenzie@hotmail.com

  -Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kenzie-Durant/703438649686109?fref=ts

  -Twitter: I don’t have Twitter yet, but I will sing up soon!

  -Instagram: kenziedurant1

  -Languages spoken: Dutch, English

  -Place of living: Limburg, Genk, BE

  -Place of training Silverback Gym Maasmechelen,

  -Why would you be a good choice? I think I will be a good choice because fitness/bodybuilding is my passion. I train 7 times a week, and I keep my facebook/instagram updated every day. Also I love travelling and I would love to advertise your clothing!

  -Do you have any other sponsors? No, I do not. I’m only 19 years old and I started training Three years ago. So this would be the first step to realize my dream!

  Kenzie.

 193. Jarno zegt:

  Beste bodybuild kleding.com,

  Als aller eerst hoop ik nog op tijd gereageerd te hebben en nog in aanmerking te komen voor jullie sponsoring,(beter laat dan nooit!?)

  mijn naam is Jarno Kuiper ik ben 23 jaar en kom uit Oss Ik ben sinds een half jaar en gedreven wedstrijds atleet die inmiddels al 6 jaar bezig is met fitness/bodybuilding en stop daar dan ook dag in dag uit men hart en ziel In!

  Waarom ik vind dat ik deze sponsoring verdien ik ben een uitermate gedreven persoon in de sport, met kwaliteiten op sociaal gebied en daarbij vind ik het leuk om mensen te inspireren en men passie voor deze sport met de wereld te delen

  ook vind ik dat iedereen er goed uit kan zien in de gym en hoop dit te kunnen promoten onder de naam van jullie,de sport bodybuilding mits je er Sirieus mee om gaat is gigantisch duur, en niet voor iedereen betaalbaar denkend aan scholieren en mensen die opZich zelf wonen met een niet gigantisch hoog inkomen, ook ik heb veel kosten en zou er dus alles voor doen om een sponsoring te bemachtigen om de kosten te drukken, mensen op en positieve manier kunnen benaderden om er toch goed uit te kunnen blijven zien in de sportschool tegen een betaalbare prijs want we doen het uiteindelijk toch allemaal om er goed uit te zien?! ik ken veel mensen in en buitenom de sport, en die kring Is only growing! (Zelfde als ik haha) ben actief tot zeer actief op Facebook en instagram,

  Facebook: Jarno Kuiper insta: jarnokuiper92

  Met vriendelijke groet/ best regards Jarno kuiper

 194. Marlon Linger zegt:

  Beste Bodybuildingkleding.com,

  Ik zal mij even in het kort voorstellen. Ik ben Marlon Linger woonachtig in Rotterdam. Ik ben 38 jaar oud en ben ruim 8 jaar serieus bezig met Bodybuilding

  Het lijkt mij echt super tof om gesponserd te worden door Bodybuildingkleding. Ik vind dat jullie een heel breed en mooi assortiment hebben, en ben daarom ook volop bereid om jullie kleding te promoten o.a. via instagram/facebook en zal dit met veel trots en plezier dragen tijdens mijn trainingen en buiten de gym.

  Fitness en een gezonde levensstijl is een passie waarnaar ik heel mijn leven streef om zo ook de mensen rondom mij ook te motiveren en te inspireren , dus het zou voor mij eer zijn om met jullie samen te werken!

  Verder ben ik een spontane gedisciplineerde jongeman en een duizendpoot die altijd klaar staat om men te woord te staan en/ of men te helpen met hun trainingsdoelen. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden, ben ambitieus, heb een flinke dosis creativiteit, ben gemotiveerd, flexibel, proactief, stressbestendig, ben talentvol en ik neem elke uitdaging aan.

  Het lijkt me een eer om in jullie team te komen.

  Ik hoop snel van jullie te horen,

  Met sportieve groeten,

  Marlon

  Instagram: https://instagram.com/mrsworkout76

 195. Hinko Beeckelaers zegt:

  Bij deze wens ik me dus ook kandidaat te stellen voor jullie wedstrijd.
  Ik ben Hinko, 32 jaar. Heb vorig jaar mijn eerste wedstrijd gedaan, gewonnen (Walter’s open) en het smaakt naar meer. Door mijn drukke agenda is het er helaas dit jaar niet van gekomen maar begin volgend jaar ga ik ervoor! Ik ben dus tot 2 keer per dag in de gym te vinden wat dus veel aandacht krijgt in de gym. Verder ben ik ook verantwoordelijke van de gym/fitness op mijn werk (militair) waar ikzelf de hele dag rondloop en anderen begeleid!
  Ik ben dus enorm met trainen, fitness en voeding bezig dus ik zou een enorm goede vertegenwoordiger zijn van jullie kleding en jullie site!

  Mijn Facebook en instagram zijn

  https://www.facebook.com/hinko.beeckelaers
  instagram/hinko46

  gespierde groeten!

 196. Ronald van Rhijn zegt:

  Goedenavond,

  Mijn naam is Ronald van Rhijn, 26 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik doe nu zo’n 2 jaar aan fitness en ben hierbij van 59 kilo naar 80 kilo gegaan ( op een lengte van 1.89m). Ik voldoe niet aan het standaard type image van een bodybuilder,, maar je kunt met mij nog alle kanten op qua promotie. Naast fitness houd ik mij voornamelijk bezig met Obstacle running.
  Ik ben dagelijks te vinden op social media dus reclame voor jullie is geen probleem.
  Mijn accounts zijn:
  Facebook: https://www.facebook.com/ronald.vanrhijn.1
  Instagram: Ron0489

  Met vriendelijke groet,

  Ronald

 197. Dylan Sonneveld zegt:

  Beste mensen van Bodybuilding kleding, Ik ben Dylan Sonneveld, ben 21 jaar en ik kom uit Tiel. Ik zag jullie post voorbij komen via instagram en was erg geïntresseerd in wat jullie aanbieden. Ik fitness zelf nu 4 jaartjes en werk zelf 3 jaar in de fitness. Ik zit in het laatste jaar van mijn cios en daarna wil ik full time personal trainer worden. Ik heb altijd van sport gehouden en ik hou ervan om mij zelf en andere uit te dagen. Daarom ben ik 3 maanden geleden begonnen met wedstrijden in de MAP. Ik ben bij de Body Fit Challange Cup 3de geworden en ben me nu aan het voorbereiden voor de Iron man op 8 november. Ik doe voor een groot deel alles zelf maar zou het heel fijn vinden en een eer vinden als ik een sponsor kan promoten op de wedstrijden maar vooral ook op mijn instagram waar ik erg actief op ben. Ik zou de kleding ook met trots dragen in de sportschool waar ik werk zodat jullie kleding nog meer promoot wordt. Het zou mij een extra boost geven om nog meer deze levenstijl na te streven. Mijn Facebook is Dylan Sonneveld en mijn instagram is ds_physique. Leuk dat jullie iedereen de kans geeft om zichzelf te promoten, meerdere sponsoren zouden zo’n actie moeten geven. Dat voelt toch een beetje als een waardering voor wat wij doen.

  Met vriendelijke groet,

  Dylan Sonneveld

 198. Eric zegt:

  Ik ben Zelf getransformeerd van overgewicht naar afgetraind en help nu veel mensen dezelfde droom na te gaan. Ik kan hier mijn hele hart wel gaan luchten maar neem een kijkje op mijn snel groeiende instagram account en dan weten jullie waar ik het over heb haha.
  http://Www.instagram.com/laseurfitness

  Mvg Eric

  ELFitness

 199. thomas zegt:

  hallo mijn naam Thomas de Troyer ik ben 20 jaar ben nog maar 3 jaar bezig met fitness voornamelijk kracht training.
  mijn doel is om in de toekomst mee te doen aan wijdstrijden ik train 5 dagen in de week ik kom van ver woog 63 kg nu 76 kg sta op 13 % vet lengte is 1.76m.

  Verder ben ik 100% naturel en zou graag natuurlijk voor jullie willen promoten.

  speciaal instagram aangemaakt voor kunnen mee te doen

  Instagram: https://instagram.com/thomasde.t/ kijk nu zeker eens naar mijn instagram !!

  facebook : https://www.facebook.com/thomas.detroyer.5

 200. Johan Goettsch zegt:

  Dit is echt wel een unieke kans. Ik zou mij even voorstellen: Ik heet Johan Goettsch, ben 27jaar en ben nu 1 jaar bezig met fitness. Ik heb vanaf dag 1 mijn fitness account aangemaakt en zo kun je mijn progressie ook zien. Het lijkt mij echt super tof om jullie te promoten via mijn instagram, snapchat, facebook & mensen die ik nu help met voeding en fitness! Mijn instagram: http://www.instagram.com/gohanfitness Mijn facebook: http://www.facebook.com/Goettsch88 . Ben echt benieuwd naar de uitslag en en zou echt een eer zijn om jullie te mogen promoten! Groeten Gohan fitness / Johan Goettsch.

 201. Nick Hartgers zegt:

  Hallo, waarom ik gesponsord zou moeten worden?

  Mijn naam is Nick Hartgers, 23 jaar en werk voor defensie.
  Op mijn 17e woog ik nog 120kg, dit heb ik in een half jaar beperkt tot 78 kg(zonder hulp) de motivatie was mijn beroepskeuze. Toch heb ik er wel meer dan alleen een baan aan overgehouden, namelijk een verslaving, de sportschool! Op dit moment weeg ik 93kg met 8%bf, mijn doel is om naar de 100kg met 7-8% bf te gaan, aangezien ik al heel wat doelen en mijlpalen heb bereikt, ben ik er ook van overtuigd dat dit ook gaat lukken, en al helemaal wanneer ik ook nog eens gesponsord zal gaan worden, dat zal net de extra duwtje in m’n rug zijn om extra hard te gaan knokken voor het resultaat! Ik ben elke dag in de sportschool te vinden, op de kazerne of in mijn woonplaats samen met mij vriendin(Ja die is de meeste mannen de baas in de sportschool). Mvg, Nick Hartgers!

  Facebooknaam: Nick Hartgers

  Instagram: @nickhartgers

 202. Christopher zegt:

  Geacht team Bodybuildingkleding.com,

  Ik zou me graag beschikbaar willen stellen omdat ik niet alleen maar cliché posts maak maar ook graag gekke dingen doe of verschillende zichtwijzen van bodybuilding en fitness deel. Los daarvan zou het een extra motivatie zijn om voor de fitness- en bodybuilding community in België en Nederland jullie assortiment op een ludieke en creatieve manier te presenteren.

  https://instagram.com/savage_habits/

  https://m.facebook.com/chef.grabe

  Bedankt voor de kans.

 203. Kevin van de pol zegt:

  Ten eerste, het lijkt mij geweldig om in jullie team te kunnen komen,

  Het Inspireren en motiveren van andere mensen is voor mij een belangrijke steun in de rug om altijd het beste uit mijn lichaam te kunnen halen!
  Ik ben begonnen met trainen vanaf mijn 18e!
  Alles eerst om mijn schouder sterker te maken vanwege meerdere operaties.
  Hier heb ik ander half jaar kei hard voor moeten werken, hierbij was de voeding nog niet van toepassing en lag mijn focus puur daarop.

  Toen ik ging inzien wat andere mensen van mij dachten, wat ze zeiden en wat ze van me wilden begon ik hier een kick van te krijgen! Inmiddels train ik nu al bijna 2 jaar om mijn lichaam in alle opzichten te verbeteren!

  Mijn focus ligt nu bij het verbeteren van mijn fysieke lichaam!

  Ik eet 6 keer per dag om mijn lichaam te voeden, train 6 keer per weken om de massa te bouwen.
  Volgend jaar wil ik ook het podium op gaan!

  Neem een kijkje op mijn instagram en je ziet de vorderingen die ik gemaakt heb de afgelopen tijd.

  @Kevin_physiquenl

  Facebook gebruik ik helaas niet maar daar kan verandering in komen!
  Ik kijk er naar uit om Door jullie gesponsord te worden en jullie kleding lijn een keiharde boost te geven richting de top!

 204. thomas.roobrouck zegt:

  Hey, ik ben Thomas Roobrouck, 27 jaar woonachtig te waregem!
  Fitness is mijn 2de thuis, heb altijd al bezig geweest met sport van jongsaf. Voetbal, boxen k1, mbk, survivalruns,… Maar gewichten heffen is toch mijn favo, zelf werk ik in den bouw als elektricien. Na het werk ga ik toch 6op7 gaan trainen, zonder rij ik de muren op, nu zou het leuk zijn een stap verder te gaan, sponsering zou super zijn, extra motivatie om nog verder te gaan, ik zal me nu in deze reactie niet gaan verkopen, met te zeggen ik heb de looks en model enzo … Beslis er zelf over 😀
  Instagram thomastha1
  Facebook thomas roobrouck
  Mvg thomas !

 205. Benjamin zegt:

  Goedendag Bodybuilding kleding,

  Graag stel ik mezelf voor aan jullie, mijn naam is Benjamin Elings en ben 25 jaar. Ik kom uit het Beneden leeuwen. Ik volg een studie in Wellness & Lifestyle. Door de studie kwam ik ook in aanraking met de sportschool. Ondertussen Ben ik 4 jaar al bezig met bodybuilding, ook doe ik dit jaar mee aan me 1ste wedstrijd tijdens de sapcup 2015. Doordat ik mee doe aan de wedstrijd geeft dit mijn extra motivatie om hard te trainen en andere mensen te inspireren. je weet namelijk niet welke mensen in de sportschool jou als voorbeeld zien, dat hun de drijfveer geeft om hard te trainen om de doelen te behalen.
  Hoe kan ik jullie team versterken, ik zou optimaal gebruik gaan maken van sociale media en mond op mond reclame maken voor jullie bedrijf. om de bekendheid groter te maken hier in de regio rivierenland. het trainen van andere vind ik ook een uitdagende en motiverende werk dat ik graag doe.

  Alvast bedankt voor de kans die jullie bieden.

  Groeten Benjamin

  Facebook : https://www.facebook.com/benjamin.elings

  Instagram: benjaminelings

 206. Carlos Pereira zegt:

  Beste BodyBuilding Team,

  Volgens mij ben ik nog net op tijd haha!
  Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Carlos Pereira, ik ben 23 jaar en ben van portugese afkomst.
  Gedurende mijn leven ben ik altijd een enthousiaste sporter geweest en op mijn 15de heb ik de fitness ontdekt, sindsdien maakte mijn lichaam deel uit een fase van vooruitgang. Jaar na jaar ben ik steeds meer enthousiast geworden en heb ik meer kennis gekregen over voeding en fitness.

  Ik ben zeer tevreden met de natuurlijke resultaten die ik heb geboekt in deze tijd en ik voel mezelf nu bereid om met mijn carriere in de fitnessbranche te beginnen, op het moment ben ik bezig om mijn personaltrainer en voedingsadviseur cursus te halen en ook ben ik van plan om deze jaar mee te doen aan een fitness competitie.

  Mijn doel is om mijn fysiek naar het volgende level te brengen en andere mensen te kunnen inspireren om een betere versie van zichzelf te creëren, hierdoor vind ik dat ik een zeer geschikte atleet zou zijn om deel uit te maken van jullie team, wilskracht en motivatie is ongetwijfeld iets dat me niet ontbreekt, ik heb alleen een kans nodig om mijn potentieel te kunnen bewijzen.

  Mijn account op Instagram is @carlospereirafit , daar kunnen jullie mijn fotos bekijken, ook heb ik professionele fitness fotoshoots gemaakt, die kan ik opsturen via de mail. Mijn facebook is https://www.facebook.com/carlos.pereira.925

  Alvast bedankt, ik wacht vol enthousiasme op jullie bericht.

  Carlos Pereira

 207. Timothy Heraud zegt:

  Ik kom jammer genoeg net pas achter deze kans. Dus maak ik bij deze een korte maar duidelijke motivatie. Ik ben Timothy Heraud, 20 jaar jaar oud en kom uit Winterswijk. Heel mijn leven ben ik sportief bezig geweest. Zo ben ik rond 3 jaar al Judo gaan doen en na een aantal jaren Karate. Op een gegeven moment besloot ik om met mijn eigen lichaamsgewicht aan het werk te gaan (calisthenics) en stopte ik toen met karate. In deze zelfde tijd zat ik in een vooropleiding tot het leger (VEVA- grondoptreden (infanterie). De eerste helft zat ik bij de Mariniers en de tweede helft bij De Luchtmobiele Brigade. Hier ben ik toen uiteindelijk voor gegaan na het geslaagd zijn van de opleiding. Ik ging de AMOL- Algemene Militaire Opleiding Luchtmobiel doen en heb dit ook voltooid. Tijdens deze vooropleiding en de opleiding zelf kreeg ik ook heel veel lichamelijke trainingen en fitness. In mijn eigen tijd deed ik dit ook (met calisthenics erbij, dit was met een groep jongeren hier in Winterswijk). Wij noemden dit sevenbarz (wat te vinden is bij instagram etc. als je het intypt bij google). Nu ben ik al een tijdje uit De Luchtmobiele Brigade en doe ik een security opleiding. Ik ben nu al een aantal jaren bezig met fitness en ben ook niet van plan om ooit te stoppen. Mijn levenszin is Never Back Down en het is de zin waarna ik altijd naar toe heb geleefd en zou blijven doen. Dit alles maakt mij de aanvulling tot de team van uw bedrijf. Met vriendelijke groet, Timothy Heraud

 208. Sharif Maduro zegt:

  Ik ben Sharif ‘Rifo’ Maduro, afkomstig uit Curacao, wonende in Utrecht. Ik studeer Rechten en ik werk nu al 8 jaren bij Fitness First/ Healthcity/ Basic Fit (Utrecht Herculesplein) . Ik heb een enorm passie voor Bodybuilding en Fitness. Acht jaren geleden werd ik gevraagd om bij Fitness First te werken, om anderen te motiveren en te helpen met trainen.. Het is dus uit de hand gelopen Hobby, aangezien ik naar Nederland kwam om rechten te studeren, Ik werk dus al 8 jaren in de fitnessbranche als trainer en heb heel veel atleten voorzien van mijn technische kennis zoals Geraldson Martina (Flex cup Winaar en Iron Cup. Daarnaast heb ik via mijn facebook pagina en instagram, mijn kennis over te dragen aan de rest.

  Ik zou een meerwaarde zijn voor uw bedrijf aangezien ik heel veel mensen jong en oud,heb geholpen met technische trainingen op Curacao maar ook in Nederland. Ik steun iedereen die serieus anderen in de fitness wereld wil helpen zodat wij de sport nog groter kunnen maken in Nederland. Uw kleding past ook aan mij aan, Ik zou graag een gesprek met bodybuildingkleding.com willen zodat ik meer kan vertellen wie ik ben en dat ik meer kan weten van uw bedrijf.

  Ik hoor het graag..

  Met vriendelijke groeten,

  Sharif Maduro
  instagram.com/Rifofitness
  facebook.com/Rifofitness

 209. Armando van Os zegt:

  Hey guys!
  Allereerst sorry voor de late reactie, maar als het goed is mocht ik nog reageren kreeg ik net te horen! Super, dan bied dit me toch nog een kans.

  Ik ben Armando, 23 jaar en sinds februari weer op de goede weg. Ik sporte sinds mijn 16e erg hoog en veel. Helaas kwam dit 3 jaar later tot een abrupt einde door een auto ongeluk op vakantie. Ik zocht mijn heil in eten en was niet tot nauwelijks in staat te sporten. Dit resulteerde natuurlijk voor een lekkere ronde kop en een hoog vetpercentage.

  Sinds mijn 22e probeerde ik alles weer op te pakken want het kon echt niet meer, woog inmiddels ruim 90kg en met mijn 1.80 was dat niet wat ik voor ogen had. Het lukte me met hakken en stoten tot ik weer last kreeg. Half jaar niks kunnen doen en rustig aan het sporten daarna weer opgepakt! Ik was wel de goede weg ingeslagen want verloor wel de nodige kilo’s.

  Sinds februari dit jaar, ben ik dan ook weer officieel echt begonnen. Het gaat lekker en de progressie zit er goed in. Ik heb een lange weg te gaan, maar elke kans die zich voor doet grijp ik aan! Ik wil volgend jaar voor het eerst het podium op gaan, dat is mijn doel voor nu! En dat doel wil ik nastreven, een beetje hulp dmv sponsoring zou fantasisch zijn! Ik heb regelmatig contact met Kay en door hem ben ik ook op dit idee gekomen. Ik ben actiever geworden op social media, met name mijn Insta houd ik nu altijd bij. Continue bezig met het bouwen van de beste versie van mezelf! Ik hoop dat ik mezelf zo een beetje op papier heb gezet.

  Thanks anyways voor deze kans!
  Instagram: JHArmando91
  Faceook: Armando van Os

 210. Richard Duchon zegt:

  Hallo, mijn naam is Richard Duchon. Ik ben een jonge atleet van 17 jaar oud. Ik ben op jonge leeftijd al begonnen met fitness/bodybuilding omdat ik al vroeg in de fitnessindustrie terecht wil komen en andere mensen wil helpen om hun doelen te bereiken. Ik heb er altijd al van gedroomd om gesponsord te worden en mijn sponsor overal waar ik ben te promoten. Ik ben heel actief op social media zoals instagram en facebook. Binnenkort wil ik ook een youtube kanaal gaan beginnen waarin in advies geef en onder andere ook transformation video’s op ga zetten. Ik weeg nu ongeveer 77 kilo en zit rond de 10% bodyfat. Ik ben nu aan het cutten tot ik rond de 6/7 % zit. Als ik dat heb bereikt ga ik mijn transformation op youtube plaatsen. Nogmaals zou ik heel graag gesponsord willen worden door jullie omdat ik andere mensen wil helpen en jullie natuurlijk wil promoten en zorgen dat we samen hoger eindigen. Ik heb heel veel sociale contacten, zowel op social media maar ook buiten de social media zoals in de sportschool en op school dus kan ik ook heel goed promoten. Ik heb voldaan aan de punten die boven zijn genoemd. Ik hoop jullie hiermee voldoende geinformeerd te hebben en wie weet kunnen we deze company samen naar de top krijgen. Met vriendelijke groet Richard Duchon

 211. Richard Duchon zegt:

  Mijn social media namen zijn op instagram: richhh_d en op facebook: Richard Duchon. ( ik was dit vergeten te vermelden in mijn motivatiebrief )

  Mvg Richard Duchon

  • bodybuildingkleding zegt:

   Beste Richard,

   We hebben helaas net al 5 mannen uitgekozen om te sponsoren en daarom zijn we momenteel niet op zoek naar andere mannen om te sponsoren.

   Groeten,
   Team Bodybuildingkleding.com

 212. lynn alberts zegt:

  hallo,

  mijn naam is lynn, ik ben 17.

  ik weet dat jullie eigenlijk alleen mannen zochten en dat jullie die waarschijnlijk al gevonden.

  toch vroeg ik me af of jullie niet nog een vrouwelijk model zoeken? ik weet ik ben nog jong, maar misschien juist daarom!

  ik hou van fitness en trainen en doe niets liever, en wat is er nou nog beter dan en doen wat je leuk vind en daarmee een bedrijf helpen groot te maken?!

  het lijkt mij gewoon ontzettend leuk om en jullie kleding te promoten en te verkopen en ondertussen gewoon te doen wat ik echt super leuk vind.

  tja misschien hebben jullie echt niemand nodig, maar wie weet kan ik toch nog wat voor jullie betekenen…

  met vriendelijke groet,

  Lynn Alberts

  • bodybuildingkleding zegt:

   Hoi Lynn,

   Momenteel zijn we nog niet op zoek naar vrouwelijke modellen, maar ik verwacht dat we begin volgend jaar weer een actie met een zoektocht naar vrouwelijke atleten gaan opzetten, zoals we dat ook voor de mannen hebben gedaan.
   Houdt ons hierom goed op social media in de gaten en stuur je motivatie in op het moment dat we de actie gelanceerd hebben.

   Bedankt in ieder geval voor je reactie.

   Groeten,
   Team Bodybuilding Kleding

 213. Gianni de Bruin zegt:

  Geachte

  Waarschijnlijk zijn jullie wel op zoek naar jonge frisse atleten die zeker en vast een goede maar belangrijker een lange aanwinst zullen zijn…

  Ik stel mij anders wel voor ik ben 15 jaar doe al 1 jaar en 3 maanden bodybuilding , meet 1m76 en weeg momenteel 80 kg !
  Ik ben meer dan 13 kg spiermassa bijgekomen in die periode!
  Alle mensen schatten mij ouder onder andere door de baardgroei maar vooral door mijn gespierd en mooi fysiek.
  er werd mij altijd verteld dak ik gezegende genen hebt , maar dat kunnen jullie wel voor jullie zelf uitmaken want jullie hebben vast veel ervaring.

  Ik ben populair op sociale media waaronder facebook < + 2500 vrienden en instagram < +700 volgers .
  Ik heb natuurlijk ook een youtube kanaal met meer dan 1k kijkers .
  Ik heb zelf al een artiesten naam : MX-Level
  Ik ben ook bereidt een facebook pagina te maken voor jullie producten te promoten !

  Neem anders een kijkje op mijn facebook : https://www.facebook.com/giannidebru.gianni
  Of op mijn instagram account : MX-Level
  Of op youtube naar mij video : https://www.youtube.com/channel/UC0NiZsML2Xyp05ERLkD9Ukw/videos

  Alvast bedankt !

  • bodybuildingkleding zegt:

   Beste Gianni,

   Bedankt voor je reactie. Helaas sponsoren we momenteel al 7 mannen en hebben we nu even geen plek voor nieuwe atleten. Hou onze social media pagina’s in de gaten, mochten we in de toekomst op zoek gaan naar nieuwe atleten dan zullen we dat daar communiceren.

   Groeten
   Team Bodybuildingkleding

 214. seo plugin zegt:

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Reacties zijn gesloten.

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 788 reviews.