Jan Willem van der Klis

Jan-Willem-van-der-Klis---Bodybuidingkleding.com-atleet

Interview met Jan Willem van der Klis

Jan Willem van der Klus is sinds Januari de tweede atleet die gesponsord wordt door bodybuildingkleding.com. Jan willem is 26 jaar oud, maar heeft een ongelofelijk fysiek en is erg ambitieus. Mede hierdoor is er een samenwerking tot stand gekomen en zullen wij Jan Willem promoten en voorzien van onze bodybuilding kleding. Lees hieronder het verhaal van Jan Willem en bekijk de foto’s om de weg te zien die hij genomen heeft.

Wie is Jan Willem van der Klis?

Mijn naam is Jan Willem van der Klis, ik ben 26 jaar en woon in Wageningen.

Jan Willem van der Klis Bodybuilding Kleding gesponsorde atleet front double biceps

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik studeer voeding en gezondheid aan de universiteit van Wageningen. Daarnaast adviseer ik mensen op het gebied van voeding en training, en train ik al 9 jaar serieus.

Waarom en wanneer ben je begonnen met trainen?

Ik ben begonnen met trainen toen ik 17 jaar was, omdat ik vind dat mannen spieren horen te hebben en ik nog “skinny” was. Een echte man is namelijk niet “skinny” daarom heb ik besloten daar verandering in te brengen en te gaan trainen.

Jan-Willem-van-der-Klis-3--Bodybuidingkleding.com-atleet

Waar liep je tegen aan toen je net begon met trainen?

Toen ik net begon met trainen had ik nog weinig kennis van trainen en voeding, hierdoor deed ik eigenlijk maar wat en waren de resultaten zeer matig.

Discipline is belangrijk. Wat voor tips heb jij om gedisciplineerd te blijven?

Zorg dat je de lol van het trainen en eten blijft zien, geniet ervan! Ook is het belangrijk om trainen niet als moeten te zien, maar echt voor jezelf doet en voor je doelen te trainen.

Luister je naar muziek onder het trainen, zo ja, wat voor muziek?

Hardcore all the way

Jan Willem van der Klis Bodybuilding Kleding gesponsorde atleet triceps

In wat voor kleding train je het liefst?

Ik train het liefst in een lange trainingsbroek met ritssluiting, zodat ik niet al mijn zooi verlies en een bodybuilding tank top of stringer / stringer.

Waar denk je aan als je jouw laatste rep er uit drukt?

Gains. Ik probeer altijd alles uit mezelf te halen om zo het meeste resultaat te behalen.

Wat is je voedingspatroon en hoe pas je dit toe in je dagelijkse leven?

Ik heb een goed beeld van wat ik dagelijks nodig heb en wat gezond is en wat niet. Ik heb dus niet echt een vast voedingsschema, maar zorg ervoor dat ik in ieder geval mijn macros op dagelijkse basis binnen krijg.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn rug groeit goed, en ook mijn schouders zijn goed gegroeid, ondanks een jarenlange blessure. Ik train ze eigenlijk nooit en toch groeien ze goed mee.

Jan-Willem-van-der-Klis-4--Bodybuidingkleding.com-atleet

Wat zijn je doelen voor het aankomende jaar?

Dit jaar wil ik weer eens gaan cutten; een procentje of 9 op 92 kg lijkt me keurig.

Doe je aan cardio? Zo ja, wat?

Nee

Hoe ziet je trainingsweek eruit?

Ik heb niet echt een vast trainingsschema. Ik train elke spiergroep 2 keer per week, maar bepaal van tevoren niet wat ik ga trainen.

Jan-Willem-van-der-Klis-5--Bodybuidingkleding.com-atleet

Hoe combineer je je training met het dagelijks leven?

Gewoon niet te moeilijk doen; trainen wanneer ik zin heb, meestal s’avonds, en niet teveel kloten met eten. Wanneer ik ga cutten let ik wel een stuk meer op mijn eten.

Wie zijn je favoriete atleten / fitnessmodellen?

Frank Zane had echt een bazen fysiek.

Wat motiveert je en waar haal je jouw inspiratie vandaan?

Dat mijn fysiek steeds beter wordt. Ik train voor mezelf, en vind het mooi om te zien dat ik nog steeds vooruit ga.

 

Jan-Willem-van-der-Klis-2--Bodybuidingkleding.com-atleet

Gebruik je supplementen? Zo ja, welke?

Ja ik gebruik supplementen, whey, visolie, multivitamine, creatine en pre-workout.

Welke tips zou je startende atleten geven?

Doe niet zomaar wat, maar lees je in op internet of neem iemand in armen die weet waar hij het over heeft en je kan begeleiden naar je doelen. Hetgeen wat ik ook al bij diverse atleten doe.

Wat is het geheim achter jouw succes?

Genieten van het trainen en mijn doelen in gedachten houden.

Jan-Willem-van-der-Klis---Bodybuidingkleding.com-atleet

Een reactie op “Jan Willem van der Klis

  1. Richardml zegt:

    Marine Biology Museum is another way to explore the rich flora and fauna of the Red Sea. The museum has emerged as one of the most prominent attractions in the city for those who don want to dive into the waters of the Red Sea. Take a walk through the museum to observe coral reefs and a wide array of fish species, turtles and several other aquatic creatures. nike shoes at walmart nike air shoes Hurghada Marina Boulevard is an integral part of Hurghada nightlife, dining and shopping. In other words, this boulevard is the hub of entertainment. While strolling around the area, you would come across street performers and magicians. Party animals enjoying cheap Hurghada holidays can spend their nights at the Due Soli, Lodge Bar and Papas Beach Club. These are the places where you can drink and dance till the wee hours. Shopping can be enjoyed at Bazaar in El Dahar. nike shoes at champs The lively market sets up in the Old Town. Besides shopping, the market is the best place to explore the local culture of the city. From shops and stores in the market, you can buy wooden tea tables, polished brassware and a variety of souvenirs. Hurricane Earl is intensifying tonight. Air Force reconnaissance found winds of 100 mph making Earl a category 2 hurricane on the Saffir Simpson scale. The National Hurricane Center (NHC) has Earl moving towards the west northwest at 15 mph and is forecasting Earl to slow down and turn to the northwest and then eventually to the north in a about 2 days. nike shoes at a discount And Bermuda. How close he gets depends on how slow or fast Hurricane Earl moves and the evolution of a cold front moving through the Great Lakes. Any deviation of track, any delay of the cold front and if the sub tropical high builds further west, then the U. nike air jordan skor Further strengthening is expected over the next few days and Earl could become a major hurricane within the next 36 hours. Earl is intensifying despite being under some moderate shear. This shear is forecast to relax over the next 12 to 24 hours and Hurricane Earl will find itself in a very conducive environment for further development. a list of nike shoes nike max Hurricane season runs from June 1 to November 30 with about 80% of tropical storms and hurricanes developing during August, September, and October. In a typical year, 11 named storms develop and 6 of these become hurricanes. On average, some portion the District is affected by at least one named storm every other year, a hurricane every 3 years, and a major hurricane every 6 7 years.. a history of nike and nike shoes Nike air max Women’s national team goalkeeper Hope Solo was driving a team vehicle when he was arrested on suspicion of driving under the influence earlier in the week, a person familiar to the arrest told The Associated Press. For driving without headlights. Solo was the only passenger in the car, but was not arrested..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.bodybuildingkleding.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 788 reviews.