Welkom bij Bodybuildingkleding.com

Bodybuildingkleding.com is dé webshop voor al je sportkleding, accessoires, supplementen en fight gear. Met als missie: klanten voorzien van kwalitatieve, scherp geprijsde fitness- en bodybuilding kleding met een erg ruim assortiment. Hierdoor zijn wij het platform voor al je bodybuilding kleding, supplementen en accessoires!
In 2014 zijn wij (twee broers) gestart om onze krachten samen te bundelen en een webshop op te richten met als doel het creëren van een platform met het grootste en meest veelzijdige aanbod aan fitness-en bodybuildingkleding van hoge kwaliteit en betaalbaar. Hier kwam als eerste bodybuildingkleding.com uit voort. 3 jaar later is ook Fitnesskledingshop.com gelanceerd en in november 2018 hebben wij onder de naam Fitnesskledingshop onze eerste fysieke winkel in Veenendaal geopend.
In Nederland bestond er nog geen webshop met een dergelijk aanbod aan sportkleding van diverse merken. Ons doel hierbij is dan ook om iedereen te voorzien in kwalitatieve en betaalbare bodybuilding kleding met een ruime keuze uit een groot en divers assortiment.
Ons aanbod is heel divers. We bieden diverse prachtige merken van hoogwaardige kwaliteit, maar ook onze designs zijn altijd up to date. Wij streven naar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zodat ook jij, optimaal kan genieten van betaalbare sportkleding in de sportschool.
Persoonlijk advies staat bij ons centraal. Heb je een vraag over onze merken, of wil je advies hebben over een sportproduct? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.
Wist je dat we naast onze online shops ook een fysieke winkel in Veenendaal hebben? Je vindt ons in de Hoofdstraat op nummer 118-B. Je kunt gemakkelijk parkeren in parkeergarage “De Scheepjeshof” bij ons om de hoek. Je bent van harte welkom om een prachtige sportoutfit uit te zoeken. We zien je graag!

Bodybuilding Kleding Merken

Momenteel hebben we o.a. de volgende bodybuilding en fitness merken in ons assortiment:

Gorilla Wear Bodybuilding Kleding Shirts Tanktops Stringer Singlets logo

Paragon Fitness Bodybuilding Kleding Shirts Stringer Singlets Tanktops logo

nebbia fitness wear logo

Bodybuildingkleding.com - MyWay2Fitness

mfit sportswear logo

pursue fitness logo

We zullen in de toekomst steeds meer bodybuilding kleding merken opnemen in ons assortiment. Schrijf je daarom in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bij bodybuildingkleding.com staat een goede service centraal. Alle producten zijn voorzien van een maattabel waardoor je eenvoudig zelf kan bepalen welke maat het beste bij je past. Daarnaast kun je eenvoudig producten retourneren indien deze toch niet naar wens zijn. Meer hierover lees je in de veelgestelde vragen sectie.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben kan je altijd contact met ons opnemen.